VIDEO: Inbreng Geert Wilders debat waardering van zorgmedewerkers (19-08-2020)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Nationalisme, Patriottisme, PVV, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders debat waardering van zorgmedewerkers (19-08-2020)

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Hier worden duidelijke vragen gesteld door artsen specialisten en verplegend personeel, waarbij ook de vraag gesteld word waarom de wet openbaar bestuur gestorneerd is.

  Brandbrief Nederlandse artsen over coronamaatregelen

  Brief aan de kamerleden

  11-08-2020

  Geacht Kamerlid,

  Via deze weg willen wij, een groeiende groep artsen (tot 30 juli al meer dan 800 artsen en meer dan 1000 medisch professionals, waaronder 13 hoogleraren)[1], onze ernstige bezorgdheid uiten over de huidige gang van zaken rondom de uitbraak van het SARS-CoV-2 virus en het wetsvoorstel noodmaatregelen2 dat op 20 augustus ingediend zal worden.

  Wij brengen dit met erkenning en medeleven voor hen die ziek werden of een dierbare verloren en met respect voor het snelle handelen tijdens het begin van de uitbraak en de integriteit van onze collegae in het Outbreak Management Team (OMT). Wij maken ons echter in toenemende mate zorgen om de nog altijd geldende noodmaatregelen en de snelheid waarmee hypotheses en meningen bij wet dreigen te worden vastgelegd, zonder dat daar stevige wetenschappelijke grond voor is.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/brandbrief-nederlandse-artsen-over-coronamaatregelen/

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Komen deze 2,5 minuut van Wilders vanavond in het NOS journaal? Aan Corona besteden ze gemiddeld 15 minuten per uitzending sinds aanvang Corona “Crisis”. ik bedoel dan hebben ze nog altijd 12,5 minuut over voor de bangmakerij.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Ik voorspelde al enige tijd geleden dat de politieambtenaren door de recente relletjes ook wel een extraatje willen, en vandaag las ik dat de politievakbond zich al breed gaat maken,…….wie volgt.
  Mijn voorstel is hoewel gedurfd misschien een meer haalbare optie in de discussie, laat het kabinet hun eigen salarissen en vergoedingen halveren, als een blijk van dankbaarheid en loyaliteit…en omdat zijzelf geen oplossingen of ideeën kunnen aandragen voor een kleine appreciatie voor de buffels die ons land overeind houden terwijl de Haagse lichtgewichten en vakantievierders hun snorren drukken……de kantjes er vanaf lopen, zelfs als er gestemd moet worden.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  MEESTERLIJK!
  Applaus voor deze heer!

  Like

 5. vangie1206j zegt:

  Geen geld voor zorgmedewerkers maar wel een half miljard extra voor dat moslim mens S. Kaag tegen alle afspraken in.
  Rutte je bent de walgelijkste schoft inclusief gluiperts H. de Jong die ik mee kan bedenken.
  Moslims islam is het enige wat telt RATTEN daarop het binnenhof.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Zij wél … van ons geld.
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5171033/frankrijk-zorgpersoneel-salarisverhoging-historisch-vakbonden

  Frans zorgpersoneel krijgt ‘historische’ salarisverhoging

  Na weken van onderhandelingen zijn de Franse vakbonden en regering eruit: er komt een ‘historische’ salarisverhoging voor zorgpersoneel in het land. Gemiddeld krijgt iedere medewerker straks elke maand 183 euro extra bijgeschreven.

  De regeling kost de Franse regering 8 miljard euro. “Een historisch moment voor ons zorgstelsel”, zegt de kersverse Franse minister-president Jean Castex. Hij werd begin deze maand aangesteld nadat zijn voorganger, Edouard Philippe, opstapte.

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  Dat kan de Franse regering makkelijk doen.
  Ze zijn al sinds de oprichting van de EU failliet.
  En NEDERLAND zal daar straks dat financiele gat wel dichten want daar is Rutte en zijn bende goed in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s