Zullen onze kinderen nog vrijheid kennen?

Screenshot_335

(Door: “Elise Nijmegen”)

De noodwet komt er, omdat volgens de globalistisch ingestelde Nederlandse regering het corona/Covid-19 virus erg gevaarlijk is. Maar dat is het niet, zo blijkt uit vele verklaringen van dokteren over de hele wereld. Hieronder een Spaanse arts, vertaald door een Nederlander.

 https://youtu.be

We zijn in een lockdown gegaan, omdat de corrupte WHO waarschuwde dat 3,4% van de wereldbevolking zou sterven aan Covid-19, wat uiteindelijk een griepvirus blijkt te zijn waaraan wereldwijd ongeveer 0,1% van de wereldbevolking sterft. Er sterven meer mensen aan andere aandoeningen dan aan het corona/Covid-19 “virus” waarvoor een pandemie is uitgeroepen en vrijheid berovende en privacy schendende maatregelen zijn getroffen. Hieronder een Duitse hoofdinsprecteur van de politie.

https://youtu.be

Kijkend naar de feiten, is er géén enkele reden voor geen énkele maatregel. Er is technisch gezien geen reden om anderhalve meter afstand te bewaren! Er is geen reden om ouderen op te sluiten! Geen reden om een muilkorf voor te doen, wat ook nog eens zeer slecht is voor uw gezondheid.

Hieronder een oproep van de Zweedse onderzoeksjournalist Ole Dammegard, die rechtstreeks spreekt tegen die mensen die in dienst zijn getreden voor volk en vaderland, politie, leger, speciale eenheden, mariniers en anderen en die nu door de politiek tegen de bevolking worden opgezet!

https://youtu.be

De Nederlandse regering wil een noodwet… En gaat praten over een wet die er moet komen omdat… Waarom? Voor het zogenaamde gevaarlijke virus hoeft het niet, aangezien dat megagroot is gemaakt door de politiek en de media, terwijl de feiten in de realiteit geen enkele reden geven voor een pandemie noch voor een maatregel of noodwet.

Wat is er dan wel aan de hand? Hieronder kunt u het lezen.

www.stopworldcontrol.com/nl/

Onze Nederlandse kinderen, wat voor een toekomst gaan die hebben als we deze in mijn ogen krankzinnige regering haar gang laten gaan? Gaan scholen hier in Nederland ook in lockdown, worden kinderen zonder toestemming van ouders in quarantaine gezet en gevaccineerd, zoals in andere landen al gebeurt? Zullen deze kinderen ooit vrijheid kennen? Door de weilanden struinen? Naar feesten gaan? Of wordt alles wat de kinderen en ons plezier geeft, verboden?

Wij, de Nederlandse bevolking, maken of breken Nederland! En wij, de Nederlandse bevolking, zouden mijns inziens massaal in actie moeten komen tegen de waanzin van dit kabinet, dat zijn ware aard niet meer verbergt en schaamteloos Agenda 21/2030 uitvoert. Als wij niet meer meewerken aan de waanzin, dan stopt die. Als we massaal met zijn allen zeggen genoeg is genoeg en niet meer meewerken aan deze waanzin, dan krijgen we, met wat moeite, ons eigen Nederlandse normaal weer terug! En worden we verlost van diegenen die al jaren in samenwerking met onzichtbare elites ons Nederland aan het vernietigen zijn ten behoeve van een Nieuwe Wereld Orde. Genoeg is genoeg!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op Zullen onze kinderen nog vrijheid kennen?

 1. Monalisa zegt:

  Die 75 jaar vrijheid was ook een schijn vrijheid.

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Merkel en Brussel hebben gelukkig niet het eeuwige leven,en pas als ze weg zijn ,krijgen we ons oude normaal terug,Media en politiek zijn alleen maar bezig met corona,en verzwijgen in alle talen de werkelijkheid ,niks over miljarden naar zuidelijke landen,niks over asielzoekers,niks over banken die miljarden in het rood staan, de ware problemen zijn vele malen groter dan wat er nu speelt,gelukkig voor de mensen die nog goed kunnen slapen ,en niks meer mee krijgen dan wat de NPO ze op de mouw spelt

  Like

 3. Julia zegt:

  Het is onvergeeflijk dat een stel doorgesnoven geïndoctrineerde politici o.a. Rutte en De Jonge heel Nederland nu al naar de klote hebben geholpen en de desastreuze gevolgen de komende jaren zowel economische en maatschappelijk niet meer is te overzien en laat staan hersteld. Wie zijn zij, waar blijft het volk die deze twee ziekelijke machtswellustelingen voor goed van het podium laten verdwijnen. Het is te absurd voor woorden dat middelbare scholieren (zeer jonge mensen dus) met muilkorven naar school moeten, alle plezier wordt ontnomen, jonge kinderen in dwangbuizen worden geplaatst en straks verplicht met gif worden ingespoten en waarvoor de toekomst er troosteloos gaat uitzien en veel kinderen de dupe worden van armoede doordat ouders massaal hun banen verliezen en meer en meer bedrijven failliet gaan. In no time hebben die twee satanisten een welvarend land in een enorme afgrond geworpen en daarbij de arrogantie om u en mij te vertellen hoeveel mensen wij thuis mogen ontvangen. Dan te bedenken dat die twee smerige machtswellustelingen steeds verder gaan om u, mij en onze kinderen totaal te onderdrukken. Welke volwassen Nederlander wil dit mede op zijn of haar geweten hebben door onderdanig en lamgeslagen thuis te blijven zitten. Vergeet niet dat deze twee smerige satanisten puur handelen in belang van de agenda 21/30 die door de geldbeluste elitaire ziekelijke macht is opgelegd en dit met droge ogen doen, onderhand stikken in hun eigen verkochte leugens en onverbiddelijk doorgaan met angst zaaien. Dat een volk niet opstaat uit woede is onbegrijpelijk. Dit wil en kan men zichzelf en zeer zeker kinderen niet langer aan doen. Deze twee satanisten Rutte en De Jonge en de rest van politici die hieraan mee hebben gewerkt dienen opgepakt te worden en veroordeeld. Het volk heeft de uiteindelijke macht om hier een drastisch eind aan te maken.

  Like

 4. Julia zegt:

  Linkse media moeten zich kapot schamen en worden verbrand omdat zij willens en wetens complete onwaarheden publiceren en niet te vergeten die hele NPO propaganda bull shit moet op zwart. Een einde dient er te worden gemaakt aan de volkomen leugens rondom de virus Covid 19 en een ieder weet dat de satanisten uit Den Haag volop mee werken aan de macht van de elitaire machtswellustelingen. Wat voor een grote egoïst als volwassen kun je zijn die zelf alle jaren vrijheid hebben kunnen genieten hun kinderen dit willen aandoen. Een ieder die een gezond verstand heeft moet alle maatregelen van zich af gooien en laten zien niet meer gediend te zijn van leugens, list en bedrog door smerige politici. Weer wordt eigen volk genaaid zorgpersoneel geen verhoging omdat er geen geld is door Corona maar wel toename van een invasie aan uitkeringstrekkers en nimmer de algehele fraude die o.a. bij UWV en onterechte toeslagen aangepakt. Satanist De Jonge die uit belangenverstrengeling al miljoenen heeft besteed aan inkoop van een gif vaccin waarvan geen enkel bewijs is dat deze daadwerkelijk helpt tegen het zogenoemde virus zonder meer een ondemocratische noodwet invoert. Algehele wijken waar rellen, vernielingen zonder meer door gaan zonder daadwerkelijke aanpak, miljarden blijven uitgeven aan o.a. de bodemloze putten van de Zuidelijke landen en het mislukte miljarden bolwerk de EU maar ondertussen nu al een vooruitblik hebben hoe een zogenoemd virus de komende jaren ontwikkelt. Leugens, list en bedrog is de kwaliteit van de satanisten in Den Haag die nota bene nog lef hebben om commentaar op o.a. Wit Rusland te hebben terwijl zij willens en wetens levens kapot maken en onze democratie hebben vermoord. Als dit niet tot massale woede leidt geef het dan maar op en leef en onderwerp u verder onder een omvangrijke dictatuur die zijn weerga niet kent.

  Like

 5. lockdown en verplicht mondkapje zijn in strijd met de Grondwet (art. 10 en 11) , dus laat de boetes maar voor de rechter komen

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Dat klop wat u daar zegt Alphons Mantel. Daarvoor gaan de schoften uit den Haag een noodwet invoeren alwaar nu al blijkt een Kamermeerderheid te vinden is. Ze hebben lak aan de grondwet en gaan die omzeilen met die noodwet. En dan te bedenken dat ze met hun aantreden 3,5 jaar geleden trouw GEZWOREN hebben aan onze grondwet.

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    @ Big John en @Julia het klopt allemaal wat jullie zeggen maar ik vraag mij af hoe het komt dat ouders en opvoeders, decennialang hebben toegekeken hoe het onderwijs kapot werd gemaakt ten nadele van hun kroost, dit is al pre-Rutte tijdperk, de afbraak van ons sociaal stelsel, onze pensioenen, onze Ziektekostenverzekeing oftewel krijg het woord amper uit mijn strot …ZORG, de uitverkoop van onze nationale bedrijven, het ongelimiteerd vervuilen van het milieu door het grootkapitaal etc.Wij hebben allemaal het laten gebeuren sommigen hebben erover geschreven, gesproken en vonden geen tot weinig weerklank. De meesten van ons functioneren op het pleasure -principle, laat me met rust, ik wil het niet weten , ik kan er toch niks aan doen, als het zo erg was zou het niet verkocht mogen worden, zou de overheid het verbieden etc. Ik heb het allemaal langs zien en horen komen en jij was de gene die in de vlammen van hun vreugdevuur zat te pissen. Ik heb zo vaak geprobeerd mensen zaken duidelijk proberen te maken 22 jaar geleden gehuild van frustratie omdat mijn zus al mijn gesprekken en smeekbeden over vaccinaties en fluorbehandelingen negeerde en mijn nichtje met die troep liet behandelen en inspuiten, toen al was het bekend dat het slecht was en dat er kwik in de vaccins was en nog andere shit.
    Ondetussen werden de volwassenen met medicijnen en sigaretten en fast food snacks vergiftigd en de kinderen, de arme kinderen, die er nooit zelf voor hebben kunnen kiezen, die werden in de knop vernietigd en vergiftigd, hun brein en hun zenuwstelsel zou zich nooit meer goed kunnen ontwikkelen .
    We zagen het gebeuren, decennia later… in mijn jeugd weinig tot geen ziektes bij kinderen tientallen jaren later zag je steeds meer kinderen met een kale kankerkop rondlopen waar je hart van brak.

    Waar ze ook goed in zijn die vuile f..g hypocrieten..diezelfde captains of industry, die zich aan geen enkele milieuregel hielden… heten nu NGO’s en verwijten ons van alles; plastic in de oceanen, terwijl er jarenlang gesteggeld is om hen zover te krijgen om afbreekbare plastic zakken te maken, enkele centen duurder maar nee, deze “rupsjes nooit genoeg knabbelend aan de hebzucht boom”…..zoveel ernstige milieu schandalen en zieken en doden maar hun motto was en bleef; Plunder en heb schijt aan alles en zie vooral niet om want de wereld achter je verandert in vuilnis en stank.
    Wij hier als ratten in een doolhof werden van alle kanten vergiftigd en sloeg je linksaf had je linksaf shit en gifwalm dito voor rechts.Ook werden ons allemaal verwijten aangepraat… wat we allemaal niet fout deden, was niet mis.
    Bijvoorbeeld een van de dingen, we kregen niet genoeg kinderen, onze pensioenen zouden in gevaar komen, want geen generatie die dit kon dragen en als je voorzichtig pruttelde …. zo van… maar we hebben er toch al voor betaald en dat geld is geïnvesteerd en dat zou de opbrengst van onze pensioenen moeten rechtvaardigen… werd er gewoon over heen geluld…. want jij als goedgelovige, eerlijke, oen had toch moeten begrijpen, dat ze zonder dat ze je het verteld hebben er een pyramidespel van gemaakt hadden,de laatste groep heeft helaas niets, behalve de troostprijs, het licht uit te mogen doen, terwijl ze strompelend in het donker de uitgang proberen te vinden.
    En als laatste groot verwijt; klimaatverandering, vanwege het branden van fossiele brandstoffen die ze jou decennialang in de maag bleven splitsen zoveel vrije-energieuitvindingen ten spijt , waarvan de uitvinders plots verdwenen waren, afgekocht werden, kapotgeprocedeerd werden en stierven onder verdachte omstandigheden.
    Onder leiding van hun medische tak werden nieuwe ziekten geboren, Syfilis, Hiv, Lyme ik wist het niet maar las het laatst ergens, wellicht ook Polio( moet dit nog zelf uitzoeken), een aantal grote griepepidemieën..en de grote golf van /aan kanker waarvan ik heilig overtuigd ben dat een groot deel ervan puur gelogen is, want het brengt veel geld op en dat er bewust zaken in ons directe leefmilieu geplaatst werende om ons ziek te maken te denken valt aan de onvermijdelijke zaken bodem/land, water en lucht..

    Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Nee !!!! De oude kartelpartijen hebben ons verkocht en verraden aan oa. de EU, de VN en de WHO !!
  Nederland ontwaakt !!!!!!!

  Like

  • LUCIA zegt:

   @Koddebeier, helemaal met je eens, dat gaat u maar rustig slapen kort voordat Duitsland binnenviel, was volgens mij een doornroosjes vloek over Nederland, er zijn er echt die nog steeds slapen.

   Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Onze kinderen en kleinkinderen groeien op in angst, bang voor onzichtbare vijanden zoals virussen, terreur, profeten, en EU-politiek……..op de mouw gepind door de politici om hun ideeën op te kunnen leggen, te kunnen heersen zonder inspraak en het vertellen van leugens.

  Like

 8. Gienekehado zegt:

  Oproep tot rellen in Hoogeveen. KLOOTJESVOLK stroomt toe met camera’s. In scootmobielen, met kinderwagens…
  https://www.dvhn.nl/drenthe/Boze-jongeren-roepen-op-tot-rellen-in-Hoogeveense-wijk-Krakeel-politie-met-man-en-macht-paraat-25940810.html

  Like

 9. Lost Johnny zegt:

  Corona is de hype waarmee de burger rechteloos en machteloos word gemaakt. Een onzichtbare “ dodelijke “ vijand welke als excuus dient om allerhande terreur wetten door te drukken, voortkomend en mogelijk door de chaos van informatie die pers en nieuws outlets over ons heen storten, met behulp van “deskundigen” die geld ruiken.

  En de politici springen direct op de kar van de populaire nieuwsberichten, want daarmee komen ze in het nieuws. Zou “black battery” meer populariteit bezorgen dan zou het gros van de tweede kamer op de rug of buik liggen, bij voorkeur in live uitzending….(zoek de term maar eens op)

  We hebben te maken met een groep aandachtshoeren die de tweede kamer bevolken, de term volksvertegenwoordigers is niet van toepassing en bij deze nogmaals : volksvertegenwoordigers zitten NIET in Den Haag, dat zijn volks verlakkers…..

  Als deze “noodwet”, die grondwettelijke rechten buiten spel zet erdoor komt is dit een staatsgreep, en daarmee een legitieme reden voor de bevolking de wapens op te nemen om dictators te verdrijven en de grondwet te beschermen. Het meest effectieve is hierbij om niet in conflict te gaan met de ordediensten maar om in directe confrontatie en discussie te gaan in het eigen lebensraum van de gekochte marionetten die onze vrijheid verkwanselen voor extra likes op hun twitter of fuckbook. Niet met de aap in discussie, maar de orgeldraaier aanspreken op de valse noten….

  Voor tirannie zullen wij nimmer zwichten….

  Like

 10. droevige mof zegt:

  De Duitse epd, protestantse persdienst, in een interview met de neurobioloog Gerhard Roth over het onderwerp: Hoe gaan we om met mensen die zich niet aan de Corona maatregels houden?
  “Ze moeten misschien worden opgesloten, ondanks alle humanistische gevoelens. Alleen de macht van de staat en het optreden van de politie is effectief, als dat überhaupt al het geval is.”
  (Google eens voor de trefwoorden nationaalsocialisme en neurobiologie.)

  https://www.saarbruecker-zeitung.de/nachrichten/hirnforscher-gerhard-roth-zum-umgang-mit-corona-hygieneregel-und-den-verweigerern_aid-52765473?fbclid=IwAR2W3o4ABCtQVPPBP7YMNYrGyiw06Gz1MuEhAliXrbGvYI15qDpMwiBOl-I

  Like

 11. Cathja zegt:

  Ben het eens met de inhoud van dit artikel, en ik onderschrijf dat onze regering afgezet moet worden. Willens en wetens, en op basis van leugens en aannames houden zij ons hele land in een ijzeren vuistgreep. Dit MOET stoppen!

  De grote vraag is: maar hóe?? Verkiezingen zullen volgend jaar vast niet doorgaan, want Rutte is doodsbenauwd dat hij zijn macht moet inleveren. Dat betekent dat wij kunnen stemmen wat we willen, maar het haalt geen ene moer uit. Gaan de verkiezingen wel door, dan weten wij nu al wat de uitslag zal zijn.

  Vanmorgen bijvoorbeeld las ik dat sommigen binnen het CDA stemfraude vermoeden, toen een nieuwe lijsttrekker voor de partij gekozen moest worden. Rondom de verkiezing waren er vreemde zaken aan de hand. Ik las het een en ander in een schrijfsel van Jan Dijkgraaf.
  Pieter Omtzigt MOCHT NIET WINNEN, want hij blijkt een luis in de pels te zijn. Hij haalt werkelijk de onderste steen boven, en dat komt niet iedereen goed uit.
  Daarom lijkt stemfraude in dezen een gerechtvaardigde gedachte.

  ‘Democratisch Nederland’……

  Er zal een waterdicht systeem gevonden moeten worden als de verkiezingen volgend voorjaar toch doorgaan.
  Maar……hoe dicht is waterdicht?

  Geliked door 2 people

  • tineke zegt:

   Ik las gisteravond ergens,weet niet eens meer waar omdat je zoveel links aanklikt,dat mevrouw Omtzight de reactie kreeg,dankuwel voor uw stem op de heer de Jonge.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ tineke op 19 augustus

    Dat klopt Tineke. Ik zag zelfs een kort filmpje waarop een kiezer op Omtzigt stemde (op het toestel stonden de foto’s van Omtzigt en De Jonge, dus vergissen was niet mogelijk!), en er werd bedankt voor het stemmen op De Jonge. Degene die het filmpje inzond, nam de proef op de som en drukte ook enkele keren op De Jonge, en toen verscheen ook het bedankje voor de stem op De Jonge. Dus op wie je ook stemde, er werd bedankt voor de stem op De Jonge. Manipulatie dus.

    En maar volhouden dat er niet geknoeid is met het stemmen…..

    Geliked door 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  Zolang de broekschijters vrijwillig een muilkorf willen dragen en snakken naar het VEKSÍÉN, is er geen toekomst mogelijk.
  We eindigen als onder slechte omstandigheden opgehokt en gebrandmerkt vee, en dat vond ik altijd al zo erg voor die dieren.
  Zo’n ‘leven’ kan ik niet aan, jullie wél?

  Geliked door 2 people

 13. Hovawart zegt:

  De kinderen en kleinkinderen zullen steeds minder vrijheid kennen, minder rechten hebben, maar meer verplichtingen, en vrijere toegang tot chemische medicijnen, antidepressiva en andere essentiële geneesmiddelen van de WHO, om hun gemis of tekortkomingen, behalve in het individuele bewustzijn ook in het collectief bewustzijn te sturen en om te kunnen gaan met het ‘nieuwe normaal.’ In veel gevallen hebben ze er al zelfs de hersencapaciteit en de kennis ook niet voor om te kunnen begrijpen wat ze precies moeten doen, of wat er van ze verlangt wordt. Ook al hun gedachten en intenties zullen gemonitord worden en gecontroleerd via hun smartphones, via chemische signalen en beelden aangestuurd als mieren in de EU-kolonie. De tijd dat de bevolking bestond uit individuen is voorbij, de opgelegde diversiteit of multiculturaliteit is slechts de opmaak voor een fokprogramma om een bepaalde homogeniteit te creëren…De fokprogramma’s (en er zijn er honderden!) worden door een globalistische instantie gecoördineerd. Samen met een commissie bepaalt dan een coördinator welk mens met welk ander mens nakomelingen mag krijgen. Ook zal er bepaald worden naar welke regio de nakomelingen gaan migreren als ze geslachtsrijp geworden zijn. Hiervoor wordt al computersoftware gebruikt die de genetica van de geconditioneerde populatie analyseert. Het ingrijpen in ons DNA heeft direct invloed op het collectief bewustzijn, en zoals gezegd, ons collectief bewustzijn creëert onze werkelijkheid en is een drastische vorm om de wereld te beïnvloeden. Als men dit bij een enkel individu probeert, is het effect nog niet zo groot, hoewel het wel groter is dan je zou verwachten. Maar als men grote groepen tegelijk laat sorteren op een bepaald effect, is het resultaat veel groter en kan zelfs het gedrag van mensen in steden (of van soldaten in een leger) beïnvloedbaar worden.
  Het vreemde is in ons geval alleen wel dat wij geregeerd worden door megalomane machthebbers die pertinent niet willen dat bepaalde kennis en inzichten, die nog niet bekend zijn, ook daadwerkelijk deel zullen uitmaken van onze maatschappij, het in de kiem smoren omdat het establishment, dat grof geld verdient aan de fokprogramma’s dit niet wil, en dus is het niet langer zichtbaar in onze samenleving, deze censuur heeft als doel de mensheid in het gareel te houden, te regisseren/dirigeren en dom te houden, het selecteren van de kudde, een pure vorm van moderne demagogie.
  Het enige wat nu moet plaatsvinden is een doorbraak, waarbij de mensheid definitief vrij wordt, zowel in gedachten en gevoelens, alsook de vrijheid om constant situaties in je leven te creëren en mensen in je leven te brengen die daarbij passen. Je bepaalt dus grotendeels je eigen lot als je je kennis, je gedachten en gevoelens bewust zou veranderen zonder gebruik van medicijnen,vaccins of drugs, dan verandert dit vanzelf ook de rest van je leven, van elkaars leven en dat van onze kinderen.
  Als het lukt om de rijke elite te dwarsbomen lukt het ze ook niet meer om de wereld te manipuleren zoals zij dat willen, met ingrijpen in de natuur en in de wereldbevolking, en kunnen hun globalistische plannen voor de macht van een Nieuwe Wereld Orde de ijskast weer in.
  Vrijheid is niet enkel een gevoel en een besef maar ook een voorrecht waarvoor gestreden moet worden, elke dag.

  Like

 14. Bob Fleumer zegt:

  Wat Rutte nalaat te doen daar gaat het om, grenzen dicht, lik op stuk beleid bij ongeregeldheden,
  NEE tegen de EU, NEE tegen de VN en de WHO, wat echt erg is hij heeft in Brussel 4 complete Deltawerken cadeau gedaan aan Zuid Europa het komt er gewoon op neer dat Rutte niet kan rekenen en dat voor een minister-president! Wat een afgang!

  Like

 15. M. zegt:

  De toekomst voor uw kinderen en uzelf is er niet meer als men de coronawet er door drukt.
  Dat u dat wel even goed beseft met zijn allen.
  Dan bent u overgeleverd aan de willekeur van de tirannie welke u met megaboetes de bek zal snoeren of u gevangene zal maken omdat u de mega boetes niet kan betalen.
  Het voor gek verklaren van mensen die het wel zien zal u als gehersenspoelde tv kijker niet helpen om uw vrijheid te bewaren, integendeel.
  Daarbij heeft u vanuit uit uw gehersenspoelde domheid die mensen wel genoeg beledigd en uzelf wel eens een keertje genoeg belachelijk gemaakt met het wegwuiven van de waarheid.
  Dat wegwuiven van de waarheid en het beledigen van de mensen door ze gek te verklaren daar zal u een zware prijs voor gaan betalen.
  De mensen die de liefde voor de waarheid hebben ontvangen hoeven zich geen zorgen te maken maar de mensen die de waarheid wegwuiven des te meer.
  Het niet willen weten van de waarheid zelfs als het deze mensen voorgekauwd word met feiten is de pest van deze samenleving en maakt dat de smerigheid onbeperkt over het volk uitgestrooid kan worden.

  Geliked door 3 people

 16. Julia zegt:

  Hilarisch Satanist Rutte wil inmenging in Wit Rusland terwijl hij zelf met de satanist De Jonge zich grof schuldig maakt aan het opleggen van meer en meer dictatuur en met spoed een ondemocratische spoedwet er doorheen jakkert. Dan nog niet te spreken over het stemmen in Nederland bij de vorige verkiezingen werd een democratisch gekozen partij PVV zonder meer aan de kant gezet omdat die linkse Haagse Maffia niet met deze partij wilde regeren en dan nu nog de recente verkiezingen bij de club CDA waar De Jonge koste wat het kost gekozen moest worden door zelfs tweemaal te stemmen. https://www.ad.nl/binnenland/rutte-wil-doortastend-europees-optreden-inzake-belarus~a3cf1200/ Je moet toch wel lef in je donder hebben en de top van arrogantie hebben bereikt om te oordelen over andere landen. Zelf hebben ze een grote chaos in eigen land gecreëerd waar Marokkaanse terroristen vrij spel hebben en nauwelijks worden aangepakt maar op demonstranten oud en jong die vreedzaam demonstreren nodeloos politiegeweld wordt toegepast . Ik vraag mij af door welke drugs ze zijn doorgesnoven want het ontbreekt nu daadwerkelijk aan gezond verstand en hebben geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel voor eigen land en eigen volk meer. Kortom zij hebben de Nederlandse bevolking de oorlog verklaard en voeren als sluipmoordenaars op zeer slinkse wijze een landelijke lockdown medio september door. Dat is de reden dat zij al zijn begonnen met zogenoemde plaatselijke lockdowns die straks voor het algehele land geldt. Dat satanisten Rutte en De Jonge nog een oog dicht kunnen doen is verwonderlijk dan moet je toch wel een zeer gewetenloos persoon zijn en ben je werkelijk geen knip meer voor je neus waard door het feit een land bewust de afgrond in te werpen met zeer schadelijke en desastreuze economische en maatschappelijke gevolgen. Het is nu te ver gegaan doordat dit tweetal en achterban alle grondrechtelijke grenzen hebben geschonden en overtreden en het meest kostbare goed namelijk vrijheden ontnomen.

  Geliked door 3 people

 17. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/Efo6EbqWkAAXwTz?format=jpg&name=medium

  PCR tests kunnen niet specifiek het COVID-19 virus aantonen. De PCR test is positief bij aanwezigheid van een viraal deeltje in het neusslijmvlies, zoals b.v. ook bij een onschuldig verkoudheidsvirus

  Like

 18. Hans van Straaten zegt:

  Ja Elise wederom heb je gelijk. Het wordt de hoogste tijd dat de msm ter verantwoording wordt geroepen. Dit zijn m.i. de grootste volks verlakkers die, ipv onafhankelijk onderzoek te doen en te rapporteren, heulen met de elite.

  Like

 19. Bob zegt:

  Een virus dat in een lab is ontwikkelt is meestal
  om dit te gebruiken in tijden van oorlog.
  De WHO heeft daar weet van en wat EU er aan heeft toegevoegd
  is de grotw vraag.

  Like

 20. bobzelf zegt:

  DANK JE ELISE ,, VOOR JE FENOMENALE ENERGIE

  OM DE DOMBOOS WAKKER TE SCHUDDEN ..

  EEN DIEPE BUIGING, EN DIKKE KUS VAN

  OOM BOBZELLUF X X X X X DANK JE WEL XXXXX

  Like

 21. willie zegt:

  ”Zullen onze kinderen nog vrijheid kennen?” Simpelweg NEE!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s