“Veronachtzaming van de EU-waarden”: geen subsidie voor Poolse steden

Screenshot_359

(Vertaling: E.J. Bron)

Vanwege “Nee” tegen homo- en lesbienne-ideologie

Bijna 100 steden in Polen hebben zich vorig jaar tot “homo- en lesbiennevrije” (LGTB) zones verklaard. De EU zet nu een streep door de aangevraagde subsidie van zes steden wegens veronachtzaming van de EU-waarden. Dat geld krijgen ze nu van de Poolse regering. De minister van Justitie van Polen, Zbigniew Ziobro, bekritiseerde de “ideologisch gemotiveerde” beslissing van de EU.

Blick Oostenrijk

Ideologisch EU-dictaat

Er zou geen wettelijke basis voor deze beslissing zijn, Brussel zou Poolse stadsbesturen discrimineren, zei minister van Justitie Zbigniew Ziobro. Men zou er nu een voorproefje van hebben gekregen hoe de Europese Commissie met Polen in het kader van het geplande “rechtstaatmechanisme” zou omgaan.

Dit knoopt het verstrekken van EU-geld aan de inachtneming van de EU-regels. Ziobro overhandigde nu in het kader van een feest een symbolische cheque ter waarde van een bedrag van € 57.000,- aan de burgemeester van de stad Tuchow (in de buurt van Krakau).

Zij is een van de zes steden in Polen waarvan de aanvraag voor EU-subsidiegeld wegens haar “gedrag tegenover de LGTB-gemeenschap” werd afgewezen. De motivering van de verantwoordelijke Eurocommissaris Helena Dalli: “EU-waarden en grondrechten moeten door de lidstaten en autoriteiten gerespecteerd worden”.

Tegen agressieve LGTB-propaganda

Tuchow krijgt nu het drievoudige van het aangevraagde EU-subsidiegeld. Ziobro ondersteunde de beslissing van enkele steden om homo- en lesbiennevrije zone te zijn.

Zodoende worden traditionele familiewaarden gegarandeerd, deze zouden de beste garantie zijn om criminaliteit en geweld te voorkomen.  Vorig jaar hebben bijna 100 steden niet bindende besluiten aangenomen die de sekse-ideologie en agressieve, linkse LGTB-propaganda afwijzen – zij worden in de omgangstaal “LGTB-vrije zones” genoemd.

Recht op traditionele waarden

Men zou daarmee “kinderen, jongeren, gezinnen en Poolse scholen tegen seksueel verderf en indoctrinatie willen beschermen, die in westelijke landen al tot veel foutieve ontwikkelingen zouden hebben geleid.

O.a. zouden dat acceptatie van pornografie, abortus, seksuele criminaliteit, de crisis van het gezin, etc. Ook de “begunstiging van homoseksualiteit”, “de druk die van homopropaganda zou uitgaan” en “het opleggen van LGTB-activiteiten, programma´s en ideologieën”, die kinderen zouden bederven. Ook wordt de vroege seksualisering van kinderen bekritiseerd, waarachter door de WHO vaart gezet zou worden.

Onlangs nog kwam het in Polen tot de massale arrestatie van rel schoppende LGTB-activisten, die hun regenboogvlag o.a. aan een standbeeld van Jezus hingen.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, Patriottisme, Polen, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Veronachtzaming van de EU-waarden”: geen subsidie voor Poolse steden

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat feitelijk hierop neer komt dat vanuit de EU gewoon gesteld wordt “je gaat mee in onze Marxsistische doctrine of we knijpen je af.
  Geweldig dat de Poolse regering zich niet in laat pakken.

  Geliked door 5 people

 2. Mary zegt:

  Geweldig die 100 Poolse burgemeesters, niks NWO LGTB shit met onze kinderen en nog veel meer ellende wat daar achter zit, hoef je hier niet te verwachten van de linkse (NWO) brigade van ongekozen burgemeesters, we zullen ons zelf en onze kinderen moeten beschermen tegen deze satanische sekte wat die NWO club is.

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Mary.Goed gezien,die LGTB club wordt reclame en propaganda voor gemaakt om het traditionele gezin,man,vrouw en kinderen te slopen.DIt is pas het begin,straks komen ze voor de kinderen,daar zijn ze nu al mee bezig op nederlandse scholen,zeer jonge kinderen vergiftigen met homofilie,transsexualiteit,zelfbevrediging etc.Cultuur onder vuur vecht hier tegen,dat zijn helden.

   Geliked door 2 people

 3. karton zegt:

  Zoals reeds bekend : de EUSSR schaamt zich óók niet voor chantage !

  Geliked door 3 people

 4. Cathja zegt:

  De Poolse overheid heeft de lichamelijke en geestelijke gezondheid van haar bevolking hoog staan. Dit in tegenstelling tot landen die zonder pardon de EU-regels volgen.
  Onze kinderen worden zaken opgedrongen waar menig ouder niet van gediend is, maar wat door Brussel wordt voorgeschreven. Wij en onze kinderen MOETEN NORMAAL GAAN VINDEN WAT NIET NORMAAL IS!
  In Polen is daar geen sprake van. Jonge kinderen, maar ook volwassenen moeten beschermd worden tegen perverse seksuele prikkels, waarvan wij binnen de EU steeds meer gaan zien. Dat is best verontrustend!
  Het lijkt wel of ‘het nieuwe denken’ in onze harten moet worden ingeslepen.

  Polen doet het goed. Ik benijd de Polen, want ze weten waar ze voor staan. Dat er ook daar mensen zijn met een afwijkende mening, is op zich niet zo vreemd. Overal tref je die aan. Dus ook in het nog redelijk conservatieve Polen. Ik wens hen toe dat ze de hoofden fier omhoog houden, en de ruggen recht.
  Laat Brussel maar tieren.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   Ik krijg het gevoel dat de EUSSR-“leiding” bestaat uit zeer perverse seksuele criminelen die hún visie van seksualiteit opdringen (zélfs willen verplichten) aan onschuldige kinderen en volwassenen. In deze vieze zienswijze loopt “Den Haag” mee voorop !
   Hadden wij maar een échte Néderlandse regering i.p.v. de tuinkabouters die momenteel de dienst denken uit te maken.
   Hulde en bravo aan de Polen.

   Geliked door 3 people

   • ronjaspers zegt:

    karton.U gevoel klopt,niet alleen in europa maar wereldwijd.Kijk op ellaster.nl onder de catogerie val van de cabal,dan wordt alles duidelijk.Het zijn satanisten die deze wereld regeren en niet regeringen of politici.De grootste truc van de duivel is iedereen te doen geloven dat hij niet bestaat.

    Like

  • willie zegt:

   Cathja, en als de Polen nu nog eens die navo raketten buitengooit, samen met die amerikaanse en eu rotzakkerij, wel, dan gaan ze veel geloofwaardiger overkomen:
   Volgens mij blijven ze nu toch met die wolven meehuilen, ondanks grote bek opzetten. Weet je dat nog van vroeger : GEEN WOORDEN MAAR DADEN ??

   Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Heb eigenlijk niks tegen homo’s en overige seksuele miskleunen, van mij mogen ze en ik laat ze in hun waarde. Helaas probeert men ons te dwingen mensen met dergelijk afwijkingen (5% der bevolking schijnt het) als beter dan gemiddeld te beschouwen en ook nog de kosten daarvan op ons af te schuiven. Neem bv gender neutrale toiletten.. Echte gender neutralen (geboren zonder inwendige of uitwendige geslachtskenmerken of juist dubbel uitgevoerd) zijn er nauwelijks, misschien 1 op een miljoen of zo. Ow ja, die hebben het niet over speciale toiletten…

  Geliked door 3 people

 6. kruisridder zegt:

  Het Oostblok moet de regels nog veel strenger aan gaan scherpen aangaande deze circus.

  Geliked door 3 people

 7. verwardeman zegt:

  Het grote ” voordeel ” van LHBT is dat er geen kinderen van komen…………….
  Het is de uitvoering van het Kalergi-plan ; WEG met die blanken !
  Gelukkig trapt Polen daar niet in , vieze vuile rotte stink EU .
  NEXIT !

  Geliked door 2 people

 8. Julia zegt:

  De regels kunnen niet streng genoeg zijn, maak mij niets uit wat de seksuele voorkeur van iemand is een ieder dient met respect te worden behandeld, echter ik erger mij wel aan de overdreven publicaties en aandacht die hier aan wordt gegeven. Wat beleid betreft sta ik achter Polen waarom zou er subsidies moeten worden verstrekt aan deze bevolkingsgroep. Het is vaak zo dat de homowereld teveel provoceert door o.a. speciale parades en al die onzin meer waar niet iedereen van gediend is en het onbegrijpelijk is dat afgevaardigden vanuit gemeenten en politici hier in mee varen. Daarbij behoeft niet iedereen (zeer zeker jonge kinderen) niet geprikkeld te worden en lastiggevallen te worden door propaganda en reclames van de LGTB club en kunnen subsidiegelden zinvoller worden besteed o.a. aan zorg en veiligheid. Kortom heel goed van Polen dat zij zich niet houden aan de vaak doorgeslagen regels vanuit de EU. We zouden in Nederlnad gebaat zijn als het kabinet ook eens meer doorgeslagen en geldverspillende regels vanuit de EU in de prullenbak werpt en meer en meer soevereiniteit terug neemt.

  Geliked door 3 people

 9. koddebeier zegt:

  Ziek clubje die EU en hun aanhangers !

  Geliked door 2 people

 10. Harry zegt:

  Net dat relaas gelezen van Jan Roos .
  Over de corrupte rechtspraak in ons land , je wordt gewoon als kwajongen in de hoek gezet , belogen en onterecht of veel te zwaar gestraft .
  Zeker als je opponent een moslim is .
  Of zo’n antifa schatje .
  Of een politiek-correcte-gek .

  Die EU is geen haar beter !
  Als je haar niet blindelings volgt , dan zullen ze je wel krijgen !
  We verzuipen in een soort maffia-wereld en net als bij de camorra weet je niet wie je grootste vijanden zijn . Die krengen zitten overal !

  Wij mogen miljarden cadeau doen aan Frankrijk en Italie .
  Zij onthouden de Polen geld omdat ze de homo-lesbo-transgenderscene niet liefkozend omarmen .
  Wat een shitclub die EU .

  KORTOM , EEN GROTE VERKNIPTE OPLICHTERSBENDE .
  STOPPEN MET DIE ZOOI !

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Harry.De E.U. is een uitvoerend kantoor van de nazi bilderberg groep.Als de burgers achter hun plannen zouden komen dat ze 90% van de wereldbevolking wilden uitmoorden gingen ze op de brandstapel.

   Like

 11. Gienekehado zegt:

  Hahahahahahahahaha…. de allergrootste LGHTBxxxxx-haters zijn nogal eens zelf ‘anders’!! Ook in Polen, beetje eng landje!!

  Like

 12. Heniusz zegt:

  Quote: “Veronachtzaming van de EU-waarden”. De €U zou niet weten wat die waarden zijn, zelfs als ze over zouden struikelen. ROFLOL: €U Waarden…. Zakken vullen en graaien wat je graaien kan, zie niets anders, dus zal dat het wel zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s