Bonusquote: “Linkse excuusprevelaars met hun gammele redeneringen maken hele groepen verdacht”

Screenshot_373

Marokkaanse ”’jongeren”’ op scooters laten in Den Haag zien wie werkelijk de baas is op straat.

(Door: Bert Brussen)

‘Onverzoenlijke antiracisme-marxisten bepalen nu wat wel en niet gezegd en gedacht mag worden’

 “De onlusten en vernielingen waren nog gaande toen aan de talkshowtafels al de invoelende excuses klonken voor de misdragingen van veelal jonge Marokkanen. Het was de schuld van iedereen, behalve van deze hooligans.”

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bonusquote: “Linkse excuusprevelaars met hun gammele redeneringen maken hele groepen verdacht”

 1. delamontagne zegt:

  OOK IN HET BUITENLAND;
  bewoners nemen het “Recht” in eigen hand en organiseren zich.
  ZWITSERLAND.
  / / /
  In Zwitserland belooft een groep burgers het Recht in eigen handen te nemen door groepen deliquente criminele Noord-Afrikanen eigenhandig aan-te-pakken en zij die hen beschermen…………..

  “Wij zijn trots, georganiseerd en kwaad. We hebben de mogelijkheid om gevaarlijk te zijn voor diegenen die de sociale rust verstoren………..

  Dit kan men lezen op de talrijke aanplakbiljetten die van de week in de Zwitserse stad Neuchâtel zijn opgeplakt.
  De brengers van dit bericht zijn nog niet officieël geïdentificeerd maar de politie heeft al een 20-tal inwoners deze week aan gehouden die bepaalde N-Afrikaanse delinquenten in elkaar hebben geslagen die afgelopen zomer moeilijkheden”in de stad hadden veroorzaakt en gewoon heel openlijk door de stad kuierden.
  Onder de delinquenten bevinden zich voornamelijk Noord-Afrikanen die rondzwerven en rotzooi trappen en bekend zijn bij de politie.
  Ook zijn er veel aanvragers van asiel bij.

  Het betreffende schrijven aan de autoriteiten.

  3e alinea:”zoals uit de talrijke discussies blijkt op de sociale media is
  het belevingsklimaat de laatste weken erg achter uit gegaan.
  Dat komt doordat benden jongeren”uit Noord-AFRIKA stelen en de meest kwetsbare mensen uit onze gemeenschap aanvallen.
  Hieronder vrouwen en veelal oudere personen.
  Wij hebben ons georganiseerd en hebben enkelen van hen herkend en hen laten weten dat zij niet welkom zijn in onze stad.
  Ze gaan maar door met hun misdaden en wellicht ook met behulp van hun soortgenoten die uit de buurlanden overkomen.
  Dit alles bij elkaar is onverenigbaar in ons land met zo’n hoog beschavingspeil.

  Deze criminelen veroorzaken niet alleen schade bij mensen die zij aanvallen maar weten ook dat zij onaantastbaar/ onstrafbaar zijn.
  Wij willen onze “waarden” niet in gevaar laten brengen door het z.g.n. sentiment van enkele organisaties van mensen, de “bien-pensantes” = de gutmenschen…………….
  etc,etc

  Hele artikel op:
  https://www.rts.ch/info/regions/neuchatel/11545299-delinquance-a-neuchatel-des-individus-promettent-de-faire-justice.html

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Deze vorm van jezelf als groep willen profileren door al generaties je af te zetten tegen de samenleving, vernielingen aanrichten, geweld plegen tegen de autoriteiten en veroorzaken een groot onveiligheidsgevoel bij de bewoners,…..dat noem ik straatterreur.
  Hadden deze groepen, die al decennia oververtegenwoordigd zijn als clientèle van justitie, zich onderscheiden door het dragen van de Marokkaanse vlaggen maar ook het dragen van dezelfde kleding en nektasjes, die men gemakkelijk weg kan slingeren bij aanhouding en achtervolging, niet al veel eerder met harde hand terug naar hun koning getrapt moeten worden.
  De Linksche Looney Brigade heeft de mocrokutkoters altijd een warm hart toegedragen, een gulle hand gegeven en zelfs een luisterend oor geboden wanneer zij zich weer eens tekortgedaan voelden, de barmhartige samaritanen hebben al dik 30 JAAR een situatie geschapen waarbij men steeds als samenleving de andere wang heeft toegekeerd, de politieke rot zit diep verankerd in ons bestel, en begint nu zo langzamerhand onze samenleving te overwoekeren met hun politiek-correcte Murkengeknuffel,………..de bijl erin, ze terugsturen en uitzetten met die ganze familie, minder, minder, minder, Geert Wilders onze man met z’n laarzen in de Hollandse Klei, heeft het gelijk aan zijn zijde…ongeacht of justitie en politiek hem daarvoor vervolgen,(dat geeft enkel en heel helder aan dat onze rechtstaat diep verrot is tot aan de wortels).

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Bonusquote: “Linkse excuusprevelaars met hun gammele redeneringen maken hele groepen verdacht”! | eunmask

 4. wauso zegt:

  Mail naar Hr. Bosma
  Goedendag Hr. Bosma,

  Zou U niet een eenvoudige motie kunnen indienen dat hoofden van Politie, O.M. en leger.
  niet vanuit de politiek benoemd mogen worden maar door bekwame mensen zonder
  politieke achtergrond.
  Voorts zou het ook goed zijn als personen die beleidsmatig met geweld en agressie te maken hebben geen binding hebben met een politieke stroming of partij. Waarom: We zien nu b.v. dat in Utrecht M.E. optreden achterwege blijft (of beter te laat en te weinig). En dit mede door een GroenLinkse Loco-Burg. activiste (Loco Lotje).
  Hoofd van de Utrechtse Politie, Sitalsing, mag ook ongestraft blijven ‘slapen’.
  En dan nog de opgelegde straffen/eisen die b.v. rellende Marokkanen krijgen van het O.M.
  Hier zit mijns inziens veelal Politieke idioterie achter.
  Vandaar: Politici (ook van de PVV) zijn ongeschikt en zouden bepaalde functies bij voornoemde instanties niet mogen krijgen. Men kan geen ‘2 Heren’ dienen, (De GroenLinkse) Gutmensch mentaliteit of de realiteit !

  Groet,

  W.H.J. Reiss

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Links het COVID 19 van de samenleving .

  Like

 6. Bas zegt:

  Ondertussen

  Omgekeerd racisme bestaat niet zeggen sommigen .

  Blanken zijn vogelvrij verklaard.

  https://mobile.twitter.com/JdogPitler/status/1275686636710498304/photo/2

  A thread of 110 tweets showing photo(s) or a video. Let’s see if you really get it.
  Een draadje van 110 tweets met foto (‘s) of een video. Laten we eens kijken of u het echt begrijpt.

  Like

 7. We moeten kijken naar de oorzaak, vader regeert thuis met harde hand en ligt de godganse dag met zijn uitkering op de bank, de jongens gebruiken daarom elk excuus om het huis te ontvluchten en hangen buiten rond, huiswerk maken is dan nog slechts een illusie, resultaat ze kunnen niet meekomen, krijgen slechte cijfers en na de lagere school rest niks anders dan het vmbo en het uitzicht op een laag loon.
  Hun zusjes mogen niet of nauwelijks de deur uit, doen wel keurig hun huiswerk en doen het dus beduidend beter op school. Niet dat ze daar veel aan hebben want ze trouwen jong en de lessen over voorbehoedsmiddelen hebben ze niet bijgewoond dus al snel begint het werpen…
  Als je in zo’n wereld opgroeit is het zaadje van afgunst snel gezaaid, het is natuurlijk niet hun schuld dat ze op school niet mee kunnen komen, dat komt door discriminatie ! En hun Nederlandse schooljongens worden voorgetrokken !
  En op de arbeidsmarkt komen ze ook niet aan de bak aangezien ze hun school jaren te laat en met de hakken over de sloot hebben gehaald.

  Geliked door 1 persoon

 8. fleckie zegt:

  Dat ze. GEEN. kennis van voorbehoedsmiddelen hebben, maakt mij niemand wijs! : …ze weten WEL de weg naar een vroedvrouw, of een ‘ vrouwenarts, ’, ,die ze. wel .e.a.altijd ‘hij brengt’, ?dus…….is het pure opzet zoveel kinderen geboren laten worden,……. en dat nog niet alleen:::het salaris v.d.vrouwenarts, of vroedvrouw. etc. ( telt ook door , zeker bij elk jaar een bevalling, bovendien. is de jeugd niet tot 18; jaar gratis verzekerd, in de ziektekostenverzekeringen….??!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s