Festival Haarlem Jazz and More gaat wél door: “We willen een voorbeeld bieden”

Screenshot_371

HAARLEM – Vanavond begint de ‘Sit-Down’ editie van het jaarlijkse muziekfestival in Haarlem. Organisator Martijn Bevelander heeft er zin in, maar het is wel even wennen: “Eigenlijk is alles anders, behalve de naam.” Het is hiermee het eerste grote festival in de omgeving van Haarlem dat doorgaat.

“De beleving blijft hetzelfde”, zegt Bevelander op NH Radio, “maar iedereen moet zitten, hard meezingen dat mag natuurlijk ook niet, mensen moeten inchecken en krijgen een temperatuurscan en ze moeten handjes wassen.” Ook moeten mensen een plekje reserveren bij het concert waar ze naartoe willen.

Toch wilde hij het ondanks alle aanpassingen toch door laten gaan: “Ik hou wel van een uitdaging en als iets kan, waarom zou je dan niet proberen om het voor elkaar te krijgen? Ook hebben we heel goed overleg met de gemeente en veiligheidsdiensten.”

Lees verder>>>
(h/t “Htskday”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Algemeen, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Festival Haarlem Jazz and More gaat wél door: “We willen een voorbeeld bieden”

 1. Hans zegt:

  Deze regels slaat helemaal nergens op!!
  Is dit een voorproefje hoe het er in de de toekomst uit gaat zien?
  Gatverdamme!!!

  Like

 2. Htsk day zegt:

  Vooral dit:
  Ze mogen met hun armen bewegen of heel even gaan staan.” De politie stelt een 15 seconden regel, na die 15 seconden moet de festivalganger weer gaan zitten. “We hebben gastheren die dat goed in de gaten houden”!!

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  In Haarlem bevind zich echter een bepaalde “stadsdichter”, Darryl Danchelo Osenga genaamd, met wel zeer extreemlinkse en walgelijke ideeën waarop ik haast wens dat ze deze akelige klootzak onmiddellijk die stad letterlijk gaan uitschoppen! En dit is wat “meneer” via dit artikel allemaal beweerd:

  Lekker bezig, Haarlem! Stelt antisemitische haatrapper aan als “stadsdichter”: ‘Holocaust was cover-up!’

  De gemeente Haarlem staat er weer lekker op: de overheid van de linkse (?) hoofdstad van Noord-Holland had namelijk het lumineuze idee opgevat om een smerige rapper die zich schuldig heeft gemaakt aan antisemitische teksten én een strafblad heeft te benoemen tot de heuse officiële stadsdichter.

  In Haarlem zijn ze echt knettergek geworden:

  “De benoeming van Darryl Danchelo Osenga tot stadsdichter van Haarlem leidt tot commotie. Aanleiding is een nummer uit 2012, waarin hij een vergelijking maakt tussen de slavenhandel en de genocide op Joden door de nazi’s.
  Heeft hij soms de geschiedenis omtrent de slavenhandel dan wel goed gelezen? Niet alleen de blanken brachten indianen of negers tot slavernij maar dat deden ze ook onderling en blanken hebben zelfs elkaar tot slavernij gebracht, iets wat de Japanners tijdens WO II ook deden met blanken en kleurlingen!
  In de tekst noemt hij de Holocaust “een cover-up voor domme schapen” en “de behandeling van de concentratiekampen is slechts een lachertje vergeleken onze slavenhandel” [sic].”
  Zoals gezegd heeft dit linkse stinkdier nog steeds niet begrepen dat er zelfs tot aan het begin van de 20ste eeuw ook talloze Nederlanders door grootkapitalisten als slaven werden behandeld al hadden de laatsten natuurlijk GEEN gaskamers tot hun beschikking!

  De gewraakte tekst over de Holocaust was echter lang niet de enige opmerking van Osenga die zwaar over de schreef was. Oplettende twitteraars vonden namelijk een ware waslijst aan walgelijke uitspraken op zijn Twitteraccount.
  Zo toonde hij begrip voor scholieren die hun hele school doodschieten, en mijmerde hij over het aanschaffen van een AK47. Ook wilde hij een vrouw doodschieten met dit geweer, omdat hij lang in de rij moest staan.
  En hoe zou Darryl Danchelo Osenga het anders vinden als moslimextremisten zijn hele familie gaan aanranden, verkrachten en vermoorden? Gaat hij dat islamtuig hierna dan alles vergeven?

  Verder moesten de NS en “artiesten” (sic!) als Jan Smit, Wolter Kroes en Gordon vrezen voor een moordaanslag, gepleegd door dezelfde Osenga. Tenslotte hoopte de man ook dat Geert Wilders ‘hopelijk het nieuwe slachtoffer van de vrij rondlopende Volkert van der G.’ zou worden.
  Je zou haast wensen dat Darryl Danchelo Osenga dadelijk ZELF het slachtoffer wordt van een moordaanslag en dan vooral door degenen die hij verketterd daar hij blijkbaar nog gehaat wil worden ook hier in Nederland, de ondankbare uitvreter en linkse nietsnut!

  De gemeente kan dus niet volstaan met een interview “voor meer context” of de opmerking dat onbesproken gedrag geen selectiecriterium was, zoals de vrij pathetische verweren van de gemeente luiden.
  Deze man is totaal ongeschikt om namens een hele gemeente op te treden, en moet van z’n sokkel geworpen worden. Voor antisemieten en terrorisme-verheerlijkers is absoluut geen plek in dit land, laat stáán als officiële stadsdichter!
  Beter nog: draag dat afschuwelijke stuk stront desnoods maar op een spoorrails Haarlem uit en dan WEL eerst ondergedompeld in pek en veren welteverstaan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s