Stem PVV!


Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Berten“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, PVV, Vrijheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Stem PVV!

 1. karton zegt:

  Je kunt je toch niet voorstellen dat er nog denkende wezens in Nederland bestaan die op een partij stemmen die mede-verantwoordelijk zijn voor de huidige bende ? Nou ja, afgezien van graaiers als Siebersma ( de zg. coronagezant ! Hoe bedenk je ‘t in hemelsnaam!?)

  Geliked door 1 persoon

 2. BigLJohn zegt:

  Stem op Wilders. Stem op aerosolen en op mondkapjes. Wilders ben je knettergek geworden soms ? Was het dan zo moeilijk om je teweer te stellen tegen die hele Coronagekte ? Moest je zo nodig ook meedoen ? En draaikont Baudet is ook al geen optie. Hij word nog steeds niet gebasht omdat politiek den Haag weet dat er met hem zaken te doen valt. Ik vind het niet leuk meer dat ik niet meer op mijn enige hoop Wilders kan stemmen….

  Geliked door 1 persoon

 3. A. de Koning zegt:

  BigL.John, je kunt nu wel Wilders afvallen om zijn corona mening maar ik heb onlangs een kennis gesproken wiens broer aan corona is overleden en dat is dus echt geen gewone griep en hij zei “je moest eens weten wat mijn broer geleden heeft door dat hij bijna geen adem kon halen” en zo waren er veel meer en dan kun je wel laatdunkend doen, je zou wel anders praten als het jezelf overkomt maar dat wil je liever niet horen want het is in de mode om er laatdunkend over te doen.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Iedere dode is betreurenswaardig, ook in uw kennissenkring. Maar waar u volkomen aan voorbij gaat is dat een gewone griep (influenza) nog veel en veel erger kan uitpakken dan dan die slappe hap van een Corona. Drie jaar geleden stierven er met de grieppandemie in eenzelfde tijdsperiode tussen de 9000 en 12000 mensen in Nederland. Velen stierven de verstikkingsdood. Toen geen mondkapjes, geen 1,5 meter, geen lockdown, geen desinfecteer maatregelen en geen doodsangst die je aangepraat werd door Rutte. Of had u nog nooit gehoord van de ergste griep aller tijden, de Spaanse griep ? Bij mijn moeder thuis stierven er twee. Binnen 2 uur waren ze dood. Eerst zwarte vlekken op hun lijfjes, daarna de verstikkingsdood. Het ging razendsnel. Wereldwijd stierven er van de toenmalige wereldbevolking van 500 miljoen mensen tussen de 5o miljoen en 100 miljoen personen aan deze griep. Een derde deel van de complete wereldbevolking van 550 miljoen mensen was besmet. Dat is andere koek dan dat lullige Corona, dat alleen maar als wapen word gebruikt om de dictatuur in te voeren ! Zeg eens, waar is de gewone griep dit jaar gebleven ? Volgens officiele bronnen zijn er daar dit jaar maar 400 aan gestorven, terwijl dat getal altijd jaarlijks veel en veel hoger ligt.

   Like

   • A. de Koning zegt:

    BigLJohn, Het kan wel zijn dat een gewone griep erger kan uitpakken maar het lijden van de mensen is in ieder geval veel minder En uw vergelijking met de spaanse griep slaat natuurlijk nergens op, het was toen een heel andere tijd. dat zou nu niet zo makkelijk meer gebeuren maar dat door u genoemde “lullige corona” word door u ernstig onderschat. en ik voel me met enige beperkingen die ik ook zelf in acht neem omdat ik niet besmet wil worden helemaal niet in mijn vrijheid beknot, ik zit regelmatig op een terras bij van der Valk met koffie en gebak en de tafeltjes staan misschien iets verder uit elkaar maar dat vind ik prettig en ik denk dat er best weer een andere tijd komt en die wil ik toch echt graag mee maken. En dat heeft niets met een dictatuur te maken al wilt u dat graag zo noemen.

    Like

  • Orelius zegt:

   Jij kijkt zeker alleen msm

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s