VIDEO – Burgemeester Halsema: Stop de mondkapjesplicht!

 

Een open brief aan de burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema over de teloorgang van het vrijzinnige Amsterdam. Een pleidooi voor een alternatieve Corona-aanpak. Ab Gietelink is cultureel ondernemer en programmamaker. Hij woont in het Amsterdamse Wallengebied. Hij daagde samen met Viruswaarheid de Veiligheidsregio voor de rechter met als doel de mondkapjesplicht onrechtmatig te verklaren. Ondanks de steun van rechtsgeleerden oordeelde de Rechtbank Amsterdam in het nadeel van de Burgerrechtenbeweging. Gietelink kondigt in deze videobrief hoger beroep bij het Gerechtshof aan.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO – Burgemeester Halsema: Stop de mondkapjesplicht!

 1. M. zegt:

  Dat het zwijnerij is met die muilkorven weet Femke ook wel maar wie het spelletje niet meer meespeelt heeft geen baan meer en is burgemeester af.
  Net zoals de arts geen praktijk meer heeft als hij of zij teveel corona waarheid verteld.

  Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Femke… het kan verkeren nog maar kort geleden liep deze dame .. frank en vrij tegen alle corona regels in.. te paraderen met haar 1000den op de Dam…. en nu is ze vromer dan de paus … en dit is dan een Top bestuurster…, wat een Nul.
   A.Ruygrok, Monster.

   Like

 2. BigLJohn zegt:

  Gietelink tekent hoger beroep aan. En nu maar afwachten of hij in zijn gelijk word gesteld. Want gelijk hebben en je gelijk krijgen zijn twee verschillende zaken. Zie maar eens hoeveel jaar Geert Wilders al aan het tobben is met zijn minder Marokkanen proces. Ook rechtbanken zijn links georienteerd, en volgens mij hebben ze lak aan de (grond)wet aan allen die rechts georienteerd zijn. Volgens mijn opinie gaat Gietelink ook verliezen bij hogere rechtbanken. Rechtsgeleerden spreken van strafbaar handelen door de Staat, en rechtbanken doen al of ze uit hun neus bloeden en maken er zich met een Jantje van Leiden van af. Het zal mij hogelijk verbazen als hij in het gelijk gesteld gaat worden !

  Like

 3. Gienekehado zegt:

  Ik wil er geen stap meer zetten, op De Wallen, wat een Afgegleden Liederlijke Zooi!!! Afspiegeling van hoe de mensheid er aan toe is, of ben ik nu wel heel erg moralistich??

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: VIDEO – Burgemeester Halsema: Stop de mondkapjesplicht! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s