8 soera´s uit de koran die men voor je wil verzwijgen

Screenshot_1

(Door: “FlinkFeed” – Vertaling: E.J. Bron)

1. Iedere niet-moslim komt in de hel

Soera 5, vers 10: En degenen, die niet geloven en Onze tekenen verwerpen, zullen de bewoners der hel zijn.”

2. Een ieder die geen moslim wil worden, zal dus verschrikkelijke pijnen lijden, vindt deze soera

Soera 58, vers 5: Degenen, die tegen God en Zijn boodschapper ingaan, zullen zeker vernederd worden zoals degenen die hen vooraf gingen vernederd werden; want Wij hebben reeds duidelijke tekenen neder gezonden. En de ongelovigen zullen een onterende straf ontvangen.”

FlinkFeed

3. Ahum… dat moet je allemaal in de context zien

Soera 8, vers 39: En bestrijdt hen totdat er geen vervolging is en de godsdienst geheel voor Allah wordt. Maar als zij ophouden dan ziet Allah voorzeker hetgeen zij doen.”

4. Ook deze soera is met het verkeerde been uit bed gestapt

Soera 8, vers 12: Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: ´Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af´.”

 5. De paus: “Moslims en christenen geloven in dezelfde god!” De koran:

Soera 5, vers 34: Waarlijk zij lasteren Allah, die zeggen: ´Allah is Eén der Drie.´ Er is geen God dan de enige God. En indien zij niet ophouden met hetgeen zij beweren, zal de ongelovigen een smartelijke straf overkomen.”

6. We hebben alleen maar meer interreligieuze dialoog nodig. Laten we er over discussiëren!

Soera 5, vers 51: O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.”

7. Dus er echt goed en veel over discussiëren…

Soera 3, vers 28: Laat de gelovigen geen ongelovigen als vrienden verkiezen boven de gelovigen – en wie dat doet heeft geen deel aan Allah, tenzij gij u zorgvuldig voor hen hoedt. En Allah waarschuwt u voor Hemzelf en tot Allah zullen allen weerkeren.”

 8. Just saying…

Soera 2, vers 191: En doodt hen, waar je hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden. En bevecht hen niet nabij de heilige Moskee, voordat zij je daarin bevechten. Maar indien zij je bevechten, bevecht hen dan – zo is de vergelding voor de ongelovigen.”

Bron:
https://flinkfeed.com
Door: “FlinkFeed”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, Censuur, christenhaat, demoniseren, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op 8 soera´s uit de koran die men voor je wil verzwijgen

 1. Meine zegt:

  De koran (met kleine letter) is een gedeeltelijke copy van het oude testament. Het Nieuwe Testament is menselijk, het oude niet. Het Nieuwe heeft autoriteit, het oude niet. De koran heeft niet een verschil in autoriteit, alles moet gevolgd worden, en is het letterlijke woord van die maangod. Gedicteerd aan die pedofiele zandrover. Helaas zijn er stukken koran gevonden, geschreven in het Aramees, de taal van Jezus. Een onderzoeker, onder het pseudoniem Christoph Luxenberg, heeft hier onderzoek naar gedaan. Zoek op die naam, en lees zelf maar:

  https://www.islamic-awareness.org/quran/text/mss/vowel

  Like

 2. Lost Johnny zegt:

  Ik zie een structurele onwil tot aanpassing of vrede, ik lees een structurele boodschap met haat en moord als middel. Dat is niet waar het grondwettelijk recht van vrijheid van godsdienst voor misbruikt mag worden. Islam is de haat tegen het leven zelf en mag nooit schuilen onder de paraplu van vrijheid om in de rug aan te vallen.

  Het parlement en regering verraden onze grondwet door Islam toe te laten en hun haat te verspreiden tegen alle andere geloven. De overheid die ook dient te waken voor het naleven en garanderen van onze rechten verzaakt en in individuele gevallen plegen medewerkers van deze overheid verraad door Islam te faciliteren en ten dienste te zijn. In andere tijden waren daar galgen voor, mestkarren en wurgpalen.

  Als burgers die ons bestaan bouwen rond stabiele wetten en rechten word ons de basis van ons bestaan ontnemen door verraders en wegkruipers, door een parlement dat de eigen grondwet ondergraaft en burgers tegen elkaar opzet door met verschillende maten wet en recht te hanteren.

  Regering en parlement zijn NIET de vertegenwoordigers en hoeders van de belangen van het Nederlandse volk, en daarmee zijn hun beslissingen en maatregelen die van overheersers geworden.

  Als burger mag u tegen deze lieden volgens internationale verklaringen tegen deze praktijken en de bijhorende in verzet gaan met alle middelen. Natuurlijk benoemt men u dan als crimineel, maar enkel hij doe een strijd verliest is de crimineel. Dus wie de strijd aangaat dient te beseffen dat er maar een uitkomst kan zijn: overwinning of de dood,

  De tijd van rede en fatsoen is al decennia weg, uitsluiting van miljoenen landgenoten aan het democratisch proces door hun vertegenwoordigers te vermoorden of in gevangenschap te laten leven en werken is geen democratie maar een moordmachine in stationaire stand, slechts wachtende op het moment om een versnelling in te schakelen.

  Corona is een excuus voor een versnelling, een onzichtbare gecreëerde vijand en wie niet meewerkt aan het bestrijden of opvolgen van orders is volksvijand, de aanloop tot totalitaire overheersing is onder andere registratie van burgers bij bezoeken van plaatsen. De verplichtingen tot het mogelijk maken van controle en de straffen cq uitsluitingen op het weigeren daarvan zijn in aantocht….dat is niet een volk beschermen maar een volk knechten, tot voorwerp maken.

  Bij de invoering van de Corona terreur wet zal het volk in gewapende opstand moeten komen en met geweld een nieuwe regering en dito verkiezingen moeten afdwingen, want er komt geen tweede kans meer naderhand.

  Prinsjesdag zal voor het behoud van vrijheid en grondwettelijke rechten het omslagpunt moeten zijn, hierna komt er geen tweede kans want alle macht zal anoniem worden uitgeoefend, ongrijpbaar en met totaal anonieme troepen die iedere weerstand met extreem geweld zullen wegslaan.
  Alles ligt klaar voor dat scenario, slechts een handtekening of wat verwijderd. Zodra die mahct officieel is kan er geslagen en gemoord worden, geheel volgens wet en richtlijn, het nieuwe normaal.

  Laat ieder zijn eigen gedachten hebben, het punt waarop niet meer terug kan worden gegaan is daar.

  Geliked door 2 people

 3. sweetheart zegt:

  en God is niet allah!!!!!!!!!! God is YEHOVAH de enige God.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   En hoe zit het dan met dat Vliegend Spaghetti Monster?
   Dat is net zo’n fantasie als die andere. Allemaal verzinsels van mensen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • karton zegt:

   @ sweetheart.
   Yehovah’s- getuigen zijn de enige personen op wie ik mijn hond afstuur als zij mij weer eens op een vroege zondagmorgen wakker bellen. Die gasten hebben mij nu al ik-weet-niet-hoeveel-keer proberen wijs te maken dat de wereld zou vergaan; sla ik een grote berg voedsel, drinken én schoon ondergoed in, blijkt die zooi wéér eens gelogen te hebben.
   Met Yehovah heb ik ’t helemaal gehad.

   Like

   • hannah zegt:

    vraag eens aan een Yehova’s getuige waar al het geld naar toe gaat wat ze verzamelen, ze kunnen het niet vertellen …. het gaat in de grote spaarpot in de USA

    Like

   • mahoog zegt:

    Ga dan lekker ”met de kont omhoog”, in de moskee,….mischien heb je daar mèèr lol.

    Like

 4. Blaffertje zegt:

  De Paus, die verschrikkelijke hond, die verraad zijn eigen volk voor dat moslim tuig.

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   Ook bij de paus draait het allemaal om macht en laat hij door te heulen met zijn grootste vijand duidelijk zien dat niets op heeft met zijn volgelingen, want hoe kan je anders de kant kiezen van een volk wat jou volgelingen wil onthoofden?
   Zijn volgelingen zijn er ook alleen maar voor meneer zijn welvaart en status.

   Ik ben ook zeer benieuwd wat er in de geheime archieven van het Vaticaan allemaal te vinden is.
   In een boek over de dode zeerollen werd al eens gesproken over dat archief dat als alles bekend werd wat daar allemaal in dat archief te vinden is over hoe de gelovigen misleid worden, zouden ze zich zwaar verneukt voelen.

   Like

   • fleckie zegt:

    ook zal er wel. Informatie ’ liggen over de diverse vernietigde stammen in Latyns- America, met hun cultuur gebieden!! door de zeer R.k. conquistadores,( Spanjaarden, met hun inquisitoren) met hun. GOUDZUCHT, In Latyns America, ( en hoe de INDIANEN. gedwongen werden voor e.e.a.) ( Pizarro, o.a. en. VOLGERS). …….~<~<~<~<~<~<~<

    Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Wat iedereen wellicht is vergeten, de aanslag in Nieuw Zeeland op een moskeet door een Nieuw Zeelander, Brenton Tarrant, die de islam meer dan spuugzat was.

  De VOORINGENOMENHEID van het hof staat al bij voorbaat vast.
  Vanaf morgen maandag 24 August zal dit proces plaatsvinden.
  De beschuldigde heeft middels zijn advocaten laten blijken dat hij bij de verdediging zijn motieven wil laten blijken, zodat men zijn motivering kan begrijpen.
  Het hof heeft bepaalt: Hem zal het woord worden ontnomen [ z’n mond zal worden gesnoerd !], zodra hij………….. ‘PROPAGANDA GAAT MAKEN VOOR ANTI-ISLAM GEVOELENS

  De magistraten hebben laten blijken aan de media dat niet zal worden toegestaan zijn verdediging direct weer te geven.
  Er mag niet aan worden gerefereerd dat de 2 moskeeën aan recrutering voor de JIHAADT deden.
  Een aantal van de gerecruteerden deden mee aan aanslagen in Frankrijk
  Ook de parallelen tussen de islamistische aanvallen op het Westen en zijn daad wordt vermeden .
  Alleen al in Frankrijk zijn er de Bataclan doden, 100, Nice 100 doden door toedoen van de islam.
  Wat dat betreft zijn de moslims ver in de meerderheid wat betreft aanvallen op ’t Westen en de ongelovigen.
  / / / /
  Laten we volgende week eens denken aan deze man die, wat zijn fouten ook mogen zijn, moedig en alleen aan de andere kant van de planeet, de islamisten en de collaborateurs onder ogen zal moeten zien.

  LE PARISIEN

  https://www.leparisien.fr/faits-divers/attentat-de-christchurch-pour-sa-condamnation-le-tireur-des-mosquees-sera-face-aux-survivants-21-08-2020-8371086.php

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ delamontagne.
   Mooie foute !.
   Één volgevreten vent met z’n kruis nét onder z’n kin, één vent in een witte jurk die een hap uit een sprookjesboek neemt en nog één figuur met een stofdoek op z’n kop en je ziet hem denken : “porverdikke, vreet die gek mijn sprookjesboek op !”.

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   In mijn reactie is een storende fout gemaakt :
   “Mooie foute” moet uiteraard zijn : “Mooie foto”.

   Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Wie is die man die dat groene boek kust.?( lijkt. nogal op de Poolse paus Karol Wojtyla.?) op 3.8.2016, ‘ op ej.Bron ‘ onder ‘Schandaal’……. auteur Adalbert Krims, uitg. Onze Tijd/ In De Knipscheer’, isbn 90.6265.198.4. betr. Latyns- America.
   ( op de keper beschouwd: mag. uberhaupt een. paus op eigen houtje. handelen? H E T. VATICAAN. met zijn ‘inhoud’ van ‘ ingezetenen’.! heeft. toch zeker een heel ‘grote vinger in de pap‘, ?! betr. . DE. WERKZAAMHEDEN.!!! van. HUN. LEIDER.,?!

   Like

 6. delamontagne zegt:

  Katholieke Verenigingen in Aken, Dts-=land maken reklame voor een Multiculti-maatschappij en tegen de AfD te stemmen.

  In het diocees Aken dat als liberaal wordt beschouwd, vragen R.K verenigingen momenteel om niet op de AfD te stemmen bij de volgende verkiezingen.
  Er zijn speciale aanplakbiljeten vervaardigd die de “gekleurde” maatschappij promoten en de gelovigen oproepen om toch te komen stemmen 13 September a.s.
  De AfD zou tegen de Christelijke waarden zijn.

  De organisatie bekritiseert bijv.De organisatie bekritiseert expliciet een zogenaamde “cultuuroorlog om de soevereine interpretatie van termen als traditie en vaderland”. De AfD wil deze waarden op een “nationalistische en racistische” manier herinterpreteren. Als katholieke groeperingen willen deze verenigingen zich hier krachtig tegen verzetten.

  De organisatie bekritiseert bijv. de zogenaamde “cultuuroorlog, de uitleg
  van termen als traditie en vaderland”.
  De AfD wil deze waarden op een “nationalistische en racistische” manier herinterpreteren.
  Als katholieke groeperingen willen deze verenigingen zich hier krachtig tegen verzetten.

  Wochenblick.at / Katholisch.de / Domradio.de

  Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  Het nieuwe testament zijn 4 evangeliën door vier verschillende mensen in, toentertijd vier uithoeken van de wereld, geschreven over iemand anders waarvan ze vonden dat dit de zoon van God was. Dit gebeurde met gevaar voor eigen leven.
  De koran is zelfverheerlijking opgedragen door de valse profeet om zijn eigen misdaden goed te schrijven.
  We hebben een paus die het Christendom en de islam op gelijke voet stelt.
  Deze paus loochent daarmee Christus en de basis van het Christendom, aangezien in de koran staat dat Jezus niet de zoon van God is.
  Het einde der tijden is niet ver meer.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1746967379/de-kwestie-reltuig-moet-je-aanpakken-oppakken-en-uitzetten

  De Kwestie: ’Reltuig moet je aanpakken, oppakken en uitzetten’

  De maat is vol, het geduld is op, er is genoeg ’geïnvesteerd’ in die hardleerse groep relschoppende jongeren – vaak van allochtone afkomst – die volkswijken in Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Amersfoort met grof geweld teisteren.

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Bas zegt:

  GB
  Mozzels: “Dit is ons land”

  Like

 11. Bas zegt:

  Waar is de scheiding kerk/moskeet en staat?
  https://www.geenstijl.nl/5155021/video-politieagenten-omgeschoold-in-moskee/

  VIDEO. Politieagenten omgeschoold in moskee
  Bevreemdend hè. En mondkapjes, dus recent.

  Like

 12. fleckie zegt:

  Welke soera heeft een nog niet bekendgemaakt Nummer? N.l. “ gij gelovigen, zult geen ondersteuning mogen ontvangen van de ongelovigen, …opdat gij niet ….”……….
  …….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 13. Bas zegt:

  Shockerend

  Chillen: nazi’s en moslims bidden samen tot Allah!

  We hebben de foto’s gezien van de grootmoefti van Jeruzalem en zijn leger met Adolf Hitler en andere nazi-leiders tijdens WO II terwijl ze samen werkten aan de definitieve oplossing.

  Maar dit is de eerste keer dat ik ze samen zie bidden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s