Biden/Trump

Screenshot_413

Donald Trump zit 3 jaar in de politiek en zal in staat zijn de presidentsverkiezingen in te gaan op basis van de dingen die hij bereikt heeft. Joe Biden zit al meer dan 40 jaar in de politiek en zal de verkiezingen ingaan op basis van hetgeen hij graag wil bereiken. Zie je het verschil tussen een zakenman en een corrupte politicus?

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Parler: QueueTheNews“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Biden/Trump

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Doorpakken daar gaat het om.

  Trump kondigt ‘grote doorbraak’ behandeling Covid-19 aan

  President uit kritiek op FDA nadat deze toestemming voor behandeling met hydroxychloroquine intrekt – Alle statistieken bewijzen dat HCQ juist zeer effectief is – Echte doorbraak zou stopzetten ontwikkeling Covid-vaccins zijn.

  President Trump zal vanavond om 18.00 uur (Washington tijd) een persconferentie geven waarin hij naar verwachting een ‘grote doorbraak’ in de behandeling van Covid-19 zal aankondigen. We kunnen er 99% zeker vanuit gaan dat wat hij ook voorstelt, niet alleen door de Democraten, maar ook in Europa en Nederland snel zal worden afgewezen, omdat a) het van de ‘boze blanke’ Trump afkomstig is, en b) ‘onze’ leiders al in maart openlijk hebben besloten dat er maar één ‘behandeling’ van het coronavirus mag zijn, namelijk vaccins.

  Gisterenochtend sprak Trump het vermoeden uit dat de FDA (Food and Drug Administration) en de ‘Deep State’ ‘opzettelijk klinische testen vertraagt’ van behandelingen en vaccins voor het coronavirus. ‘Ze hopen duidelijk dat ze het antwoord tot na 3 november (de verkiezingen) kunnen uitstellen. We moeten ons focussen op snelheid, en het redden van levens.’

  Landen die breed HCQ inzetten, zoals Griekenland, Rusland, Israël, India, Turkije, Costa Rica, Marokko, Algerije, Indonesië, Oekraïne en Cuba, hebben per miljoen inwoners maar liefst 79,1% minder corona doden dan landen waar HCQ slechts (zeer) beperkt mag worden gebruikt, waaronder de VS, Groot Brittannië, Mexico, Zweden, Ierland, Frankrijk, Nederland en Canada.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/trump-kondigt-grote-doorbraak-behandeling-covid-19-aan/

  Zal hier dus gewoon verboden blijven, want Trump en minder winsten uit de aandelen van de Pharma industrie.

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Een linkse dromer en een rechtse doener, het verschil tussen een seniele dromer en een intelligente aan-pakker. Biden valt nog al eens in slaap en als hij wakker is, is hij nog niet eens in staat om verstandelijk te redeneren. Zijn Altzheimer speelt daar ook een rol in. Maar dit zal natuurlijk positief uitpakken voor Trump ! Amerikaanse kiezers zijn niet gek, die gaan niet voor een seniele oude gek kiezen die rare praat uit slaat, maar voor een intelligente man die Amerika werkelijk groot kan maken; Trump ! Maak je maar vooral geen zorgen, je zult het zien, Trump zal worden herkozen !

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Daar ligt nu de crux, net als de politiek in de Pays-Bah dat bedreven word door Pabo-gehandicapte leraren…….*(ja, maar in theorie klopt het), wie kent ze niet, theoretici zonder praktijkervaring die proberen om kleine kinderen iets te laten herhalen, en vervolgens ze vier jaren, maar meestal niet, de dienst te laten uitmaken als minister van een groot departement, ziet u de vergelijking met Trump/Biden…? De Captain of Industry tegen een neuspeuterende raamambtenaar…

  Like

 4. Bas zegt:

  47 jaar falen

  Like

 5. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/politics/2020/08/21/dnc-features-convicted-murderer-who-squeezed-victims-testicles-pliers/amp/?__twitter_impression=true

  Bij de Democrat National Convention is een veroordeelde moordenaar betrokken die oa de testikels van het slachtoffer met een tang kneep

  Op de Democrat National Convention (DNC) deze week werd een veroordeelde moordenaar en ontvoerder die betrokken was bij een gruwelijke martel- en moordzaak in 1985 genoemd als een “pleitbezorger voor hervorming van het strafrecht”.

  Donna Hylton, een 55-jarige Jamaicaanse-Amerikaanse die als kind werd mishandeld en misbruikt, kreeg een kort slot in een DNC-videomontage waar aanhangers van de democratische presidentskandidaat Joe Biden de preambule van de grondwet reciteerden.

  Tegen het einde van de montage levert Biden de slotwoorden van de preambule.

  Hylton werd veroordeeld tot 25 jaar tot levenslang in de gevangenis nadat ze met zes andere mensen had deelgenomen aan de brute ontvoering, marteling en moord op Long Island, New York, makelaar Thomas Vigliarolo, 62 jaar oud, in 1985.

  De New York Times meldde in 1985 dat Hylton en zes anderen Vigliarolo hadden ontvoerd en hem ongeveer twee weken vast hadden gehouden voor een losgeld van $ 435.000 voordat ze hem vermoordden. Zijn lichaam werd opgesloten gevonden in een kofferbak in een appartement in Manhattan.

  The Washington Post rapporteerde in 2018 over de zaak en wees op de links van Hylton naar de Women’s March:

  In 1985 werd een makelaar in onroerend goed in Long Island, Thomas Vigliarolo, op brute wijze vermoord. Zeven mensen werden gearresteerd op beschuldiging van ontvoering en tweedegraads moord. Een daarvan was Donna Hylton, 20, die werd veroordeeld tot 25 jaar tot levenslang voor haar deelname aan de misdaad, waarbij het 62-jarige slachtoffer in de loop van meer dan twee weken werd uitgehongerd, verbrand en geslagen. Zijn lichaam werd later in een footlocker geplaatst om te ontbinden.

  Veel van de details van de zaak werden onthuld in een rapport van juli 1995 van Psychology Today. Tijdens de marteling van Vigliarolo door de groep, drukten ze zijn testikels met een tang, duwden een metalen staaf in zijn anus en sloegen hem af en aan.

  Te zien hier
  1:09

  Like

 6. Bas zegt:

  De enige keer dat hij daadwerkelijk een toespraak haalt? Nou, hij houdt al meer dan een decennium de EXACT dezelfde toespraak. Dit is ongelofelijk.

  Like

 7. Bas zegt:

  Blm waanzin

  Een krankzinnige zwarte vrouw gaat op Aziaten af ​​omdat ze thee verkopen…

  Like

 8. Bas zegt:

  Mensen die nog steeds de binnenlandse terroristische beweging Black Lives Matter steunen, zijn blind en dwaas

  Like

 9. Bas zegt:

  President @realDonaldTrump schreef geschiedenis voor #LGBT Amerikanen – en niemand weet dat beter dan @RichardGrenell. #GetOUTspoken

  Like

 10. Bas zegt:

  Pro Trump blacks

  Like

 11. Jan zegt:

  Biden is zwaar dement

  video

  Like

 12. Jan zegt:

  Wie had dat gedacht, alles weer in scene gezet, voorgebakken vragen, vervolgens antwoord aflezen van papier want Biden is compleet dement

  👀 Woman at Biden event in Kenosha says she was given a “paper” telling her what to say.

  “I’m just going to be honest, Mr Biden. I was told to go off this paper, but I can’t.” pic.twitter.com/r5axfoFoqO

  — Trump War Room – Text TRUMP to 88022 (@TrumpWarRoom) September 3, 2020

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/participant-biden-event-kenosha-spills-beans-admits-given-paper-telling-say/

  Like

 13. Jan zegt:

  Overweldigende opkomst voor Biden: 1

  So far only one person has showed up in Kenosha for Biden’s visit pic.twitter.com/gwuog2EJwb
  — Jack Posobiec 🇺🇸 (@JackPosobiec) September 3, 2020

  We found our first Biden supporter in Kenosha. pic.twitter.com/IyHSScX757
  — Mythinformed (@MythinformedMKE) September 3, 2020

  Like

 14. Jan zegt:

  We found our first Biden supporter in Kenosha. pic.twitter.com/IyHSScX757

  — Mythinformed (@MythinformedMKE) September 3, 2020

  Like

 15. Jan zegt:

  Biden zo dement dat hij zelfs ‘end of quote’ voorleest na speech

  Joe Biden reads “end of quote” after making debunked Social Security claim🤪

  Joe Biden is the Ron Burgundy of politics. If it’s on the teleprompter he will read it. Clearly not the sharpest tool in the shed… no wonder China desperately wants him to win! pic.twitter.com/Q4EWZwJkUv

  — Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) September 4, 2020

  Like

 16. Jan zegt:

  Biden wordt in Michigan door groep Trump supporters ontvangen en nul eigen supporters

  As Joe Biden arrives in Michigan he’s greeted by a crowd of… Trump supporters! #MAGA 🇺🇸 pic.twitter.com/rll1lejiYz

  — Abigail Marone (@abigailmarone) September 9, 2020

  Like

 17. Jan zegt:

  De eindeloze fraude van de socialisten

  https://mobile.twitter.com/JMichaelWaller/status/1313349438153396230

  AOC says that if the Left wins, there’s no “going back to brunch.” Here’s what she means…

  Like

 18. Jan zegt:

  Hup de fik in de biljetten, is traditie bij de bolsjewieken

  Up to 100 Ballots Damaged When Someone Started a Fire Inside Official Drop Box in Los Angeles County (VIDEO)

  Like

 19. Jan zegt:

  Biden aanhang bedreigt Trump-supporters met het platbranden van woning als Trump de verkiezingsuitslag niet accepteert (en als dictator aanblijft)

  Deze gedachtengang laat zien hoe geschift de socialisten zijn.

  Trump Supporters in New Hampshire Receive Letters Threatening to Burn Down Their Homes “Should Trump Not Concede Election”

  “Your address has been added into our database as a target for when we attack should Trump not concede the election,” it goes on. “We recommend that you check your home insurance policy and make that it is current and that it has adequate coverage for fire damage.”

  “You have been given fair warning” — “Always remember, that it was ‘you’ that started this Civil War.”

  “Be prepared to face the severe consequences of your pre-emptive actions against democracy.”
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/10/trump-supporters-new-hampshire-receive-letters-threatening-burn-homes-trump-not-concede-election/

  Like

 20. Jan zegt:

  Verrotte Google:

  Project Veritas Strikes Again: Google Ad Manager Caught on Camera Admitting They Can Offer FREE Advertising Credits to Democrats, Censor Republicans
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/10/project-veritas-strikes-google-ad-manager-caught-camera-admitting-can-offer-free-advertising-credits-democrats-censor-republicans/

  Dit heet samenzwering is is strafbaar

  Like

 21. Jan zegt:

  De aanhang van de Democraten. Lachwekkend volk maar zijn zijn bloedserieus, net als de voormalige Rode Gardisten en Bolsjewieken.
  Socialisme is als hondsdolheid

  Like

 22. Jan zegt:

  ‘Wij zijn spuugzat van jullie socialisten’

  Like

 23. Jan zegt:

  Volgens de peilingen: Trump 74%, Biden 26%

  WGN snap poll:

  Trump: 74%
  Biden: 24% #Debates2020

  — Randy Clemens™ #MJMStrategiesRadio (@bostonrandy) October 23, 2020

  Aangezien socialisten criminelen zijn zou het mij niet verwonderen dat zij er 47%-62% van zallen maken. Er wordt nu al gigantisch gefraudeerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s