Duitsland sinds 2015: 2645 islamterreur processen en 1,3 miljoen delicten door “vluchtelingen”

Screenshot_1

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Feiten van de Merkel-regering in jaar 15 na haar ambtsaanvaarding

De radicaalislamitische terreuraanslag van Berlijn heeft het veiligheidsrisico door een fundamenteel verkeerde migratiepolitiek weer aan het licht gebracht. De 30-jarige asielzoeker uit Irak, Sarmad A., verenigt in één persoon de desastreuze gevolgen van de politiek van de Duitse regering: bekend bij de politie, moest eigenlijk uitgezet worden, contacten in het radicaalislamitische terreurmilieu. De Allahu-Akbar-terreur van Berlijn laat ook de willekeur en de wrede ideologie van de radicale islam zien, waarvan elke burger het slachtoffer kan worden.

PI News (2)

Alleen al in het jaar 2019 heef t de advocatuur van het hoogste federale gerechtshof 663 terreurprocessen opgestart. 400 van deze processen werden op het terrein van radicaalislamitische terreur geopend. We bevinden ons inmiddels in het 5e jaar van de “grensopeningen” van Merkel, waarbij de mediale spraakpolitie probeert dit begrip grotendeels tot taboe te verklaren.

Wat de naam ook mag zijn, de 13e september 2015 zal de Duitse geschiedenisboeken ingaan als de dag waarop Angela Merkel het de federale politie, voorheen de federale grensbewaking, verbood om Duitsland´s grenzen – de identiteit van het land –,  de sociale systemen en vooral de veiligheid van de burgers te beschermen.

Op verzoek van de schrijver maakte de persafdeling van de procureur-generaal het aantal radicaalislamitische terreurprocessen voor 2019 bekend. Met 400 van de in totaal 663 terreurprocessen valt de meerderheid van alle terreurzaken, expliciet 60,3%, net als in de voorgaande jaren in het gebied van het radicaalislamitisch terrorisme.

De analyse van de terreurcijfers van de afgelopen jaren zegt bovendien meer over de daadwerkelijke veiligheidssituatie in het land dan de onder verdenking van manipulatie staande criminaliteitsstatistiek van de politie van het ministerie van Binnenlandse Zaken van Horst Seehofer.

Het verloop van de vluchtelingenstroom en diens uiterst problematische aandeel aan “islamisten” en terroristen zijn zodoende direct aan de aantallen van de procureur-generaal af te lezen. Dientengevolge startte de procureur-generaal sinds 2015 in totaal 2645 radicaalislamitische terreurprocedures op.

 • In 2015 werden 108 terreurprocessen met een radicaalislamitisch kader geopend.
 • In 2016 is dit aantal met 201 radicaalislamitische terreurprocessen bijna verdubbeld.
 • In 2017 komt de vluchtelingengolf met 1052 terreurprocessen in de statistiek terecht.
 • In 2018 werden 884 radicaalislamitische terreurprocessen gedocumenteerd.
 • In 2019 kwamen daar nog eens 400 radicaalislamitische terreurprocessen bij.

Ondanks de 2645 processen betreffende radicaalislamitische terreur vindt de Duitse regering het niet te pijnlijk om het sprookje van het “veiligste Duitsland aller tijden” te verbreiden. In plaats van het verlies van de binnenlandse veiligheid aan de kaak te stellen, nemen grote mediahuizen de van te voren bepaalde spraakregeling van de bondskanselarij meestal één op één over. Bij deze journalistieke faillietverklaring zou men in autoritaire landen al lang van keiharde regeringspropaganda spreken in plaats een onafhankelijke, alleen op feiten gebaseerde berichtgeving. Nu volstaat een blik in de persmededelingen van de procureur-generaal om te herkennen dat immigranten uit Syrië, Irak en Afghanistan in een groot aantal als terreurverdachten in het vizier van de veiligheidsautoriteiten terechtkomen.

Maar het immens toegenomen terreurgevaar door islamitische vluchtelingen behoort tot een van de grootste taboethema´s op het gebied van de binnenlandse veiligheid en wordt zelfs genegeerd.

Als resumé blijft vast te stellen dat het radicaalislamitische terreurgevaar in Duitsland extreem groot blijft. Meer aanslagen door islamterroristen zijn op elk moment mogelijk.

Tot 1,3 miljoen delicten door immigranten

Anders dan in de afgelopen jaren werd de bevolking in de persconferentie door het ministerie van Binnenlandse Zaken niet over de alarmerende cijfers voor 2019 geïnformeerd, het Duitse BKA (Bundeskriminalamt) plaatste het situatiebeeld zonder welke aanwijzing dan ook op de eigen homepage. Het landelijke situatiebeeld van het BKA, “Criminaliteit in de context van de immigratie”, is echter niet te vinden op de voorpagina, maar pas na enkele keren doorklikken. Op 3 maart 2020 werden de kernuitspraken voor de eerste drie kwartalen van 2019 van de immigrantencriminaliteit daar als PDF-download neergezet. Een transparante omgang met betrekking tot de immigrantencriminaliteit sinds 2015 ziet er zeer zeker anders uit.

Het totalitarisme wordt de nieuwe normaliteit in Duitsland

Nu, midden augustus 2020, is het ´t Bundeskriminalamt nog steeds niet gelukt om de totale aantallen voor het jaar 2019 te publiceren. Als cynicus probeert men daarvoor begrip op te brengen, per slot van rekening is de Merkel-politie er volledig mee bezig om critici van de migratiepolitiek te criminaliseren en te vervolgen.

De winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur, Aleksandr Solzjenitsyn, heeft het treffend, met een bijna beangstigende actualiteit voor Duitsland, geformuleerd:

“Een marxistisch systeem herkent men er aan dat het de criminelen spaart en de politieke tegenstanders criminaliseert.”

Als je het begrip “marxistisch” vervangt door “totalitair”, dan geeft deze beschrijving van de toestand van de winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur tamelijk exact de uiterst bedenkelijke verbouwing van Duitsland in de afgelopen jaren weer.

De op 3 maart 2020 door het BKA gepubliceerde data spreken een duidelijke taal en betreffen de periode 1 januari tot 30 september 2019.

De hierna volgende data hebben derhalve betrekking op de eerste drie kwartalen in het jaar 2019, de getallen tussen haakjes zijn een berekening van de cijfers door de schrijver voor het hele jaar 2019.

Zonder buitenlanderjuridische overtredingen hebben immigranten/vluchtelingen in de eerste drie kwartalen van 2019 199.625 delicten in Duitsland gepleegd. Over het hele jaar gerekend, kunnen we uitgaan van ongeveer 266.000 delicten. Daaronder bevinden zich 47.477 delicten betreffende toebrengen van lichamelijk letsel en roof en delicten betreffende de beroving van de persoonlijke vrijheid. Daarbij gaat het in 75% van de gevallen om delicten betreffende het toebrengen van lichamelijk letsel. Drugsdelicten werden met 21.947 (29.262) gevallen bewezen. Verder registreert het BKA-document 3702 (4936) delicten tegen de seksuele zelfbeschikking. Een berichtgeving over de toename van de seksuele delicten doo0r vluchtelingen bleef in de mainstream media grotendeels uit, evenals een duidelijke veroordeling van de daden door de Duitse regering.

Delicten tegen het leven, de meest zwaarwegende misdaad die men kan plegen, werden met 261 (348) aangegeven.

Op de vluchtelingenbestorming volgt de misdaadoverstroming

De huidige overwegend islamitische massa-immigratie heeft geleid tot een epidemische lawine aan misdaden. Dit wordt niet alleen maar door “boze populisten” beweerd, maar wordt bewezen door de statistieken van het Bundeskriminalamt. De uiterst bedenkelijke samenstelling van grotendeels mannelijke islamitische immigranten en hun deelname aan misdaden worden wel degelijk zichtbaar in de situatiebeelden van het BKA. Volgens het BKA worden in de eerst eplaats Afghanen, Irakezen en Syriërs crimineel.

Sinds de grensopening van 2015 registreerde het BKA ongeveer 1,3 miljoen delicten door immigranten/vluchtelingen. Verdeeld over de verschillende jaren is het controleverlies als volgt te becijferen:

 • 2019 (01-01 – 30-09-2019): 199.625 delicten (over het hele jaar 2019 gerekend 266.166)
 • 2018: 296.226 delicten
 • 2017: 289.753 delicten
 • 2016: 293.467 delicten
 • 2015: 206.201 delicten
 • Totaal: 1.285.272 (1.351.813)

De cijfers zijn zoals gezegd voor iedereen na te lezen onder “bka.de” en het trefwoord “Bundeslagebild Kriminalität im Kontext von Zuwanderung”.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Irak, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Duitsland sinds 2015: 2645 islamterreur processen en 1,3 miljoen delicten door “vluchtelingen”

 1. Monalisa zegt:

  Hier moet de deuren op slot + 2 Herta’s op je erf hebben

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Meer dan een miljoen demonstranten worden komende zaterdag in Berlijn verwacht. Het gaat om de Corona-terreur en ook om de andere troep, zoals de groeiende criminaliteit door immigranten en de afnemende levensstandaard. De mensen zijn ontevreden, teleurgesteld en boos.
  Merkel en haar ondergeschikten proberen wanhopig de demonstratie te voorkomen. Alles is mogelijk op dit moment. Spannende tijden.

  Geliked door 8 people

  • Cathja zegt:

   @droevige mof

   Ik heb oprecht medelijden met alle Duitsers die NIET schuldig zijn aan deze afgang, maar wel tegen hun wil allerlei ellende over zich heen krijgen. Ik kan maar niet begrijpen dat ons eens zo mooie buurland bewust wordt ‘uitgewoond’ door vreemdelingen die niets geven om Duitsland als land, maar wel profiteren van alles wat hen in de schoot geworpen wordt….

   Kan het ooit nog goed komen met uw land, droevige mof?
   Ik vrees…., niet op de huidige manier.

   Inderdaad, het zijn spannende tijden!
   Sterkte ermee!

   Geliked door 4 people

   • droevige mof zegt:

    Doorslaggevend is de ontwikkeling in de VS. Duitsland en Nederland zijn het bastion van de deep state in Europa. Het lijkt erop dat er een burgeroorlog zal uitbreken in de VS en dat tegelijkertijd de wereldeconomie in elkaar stort. In onze landen kan het komen tot de oprichting van linkse fascistische regimes. De aanzetten zijn altijd zichtbaar in Berlijn en Den Haag.

    Geliked door 2 people

   • mahoog zegt:

    He Droevige…….bij jullie is het niet veel beter ,als ik zo lees.

    Like

  • karton zegt:

   @ droevige mof.
   Ik werd ingelicht over de a.s. demonstratie van 1 miljoen mensen in Berlijn; ben erg benieuwd.
   Ik heb een vraag aan u : ik las n.l. dat Shaef “de boel zou overnemen”. (wát daar ook mee bedoelt mag worden).
   Weet u wie of wat Shaef is ?
   Verder werd mij gezegd dat er 10 miljoen mensen zouden komen maar dát lijkt mij enigszins overdreven.

   Like

   • droevige mof zegt:

    Berlijn heeft 3,7 miljoen inwoners. Dan is 1 miljoen demonstranten al veel, 10 miljoen is absurd, technisch onmogelijk.
    De SHAEF-hypothese (de US Army bevrijdt Duitsland) wordt op het internet verspreid door Hans Joachim Müller op zijn YouTube-kanaal.
    Dit zegt bijna alles. Het kanaal zou al lang gesloten zijn als het waar is.

    Like

  • Het zal dan best mogelijk kunnen zijn dat het gaat escaleren want het benoemeen van de misdaden door allochtonen is not done en dat geldt niet alleen voor Duitsland maar bijna overal in Europa.

   Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   droevige mof.Die spannende tijden is een understatement,het worden gruwelijke en verschrikkelijke tijden.De soldaten van allah worden met miljoenen tegelijk binnengehaald om ons te terroriseren en af te slachten,en dan hebben we natuurlijk ook nog de vaccinazi/euthanasie spuiten.

   Geliked door 2 people

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  En ow jah laten we niet vergeten dat al deze import iets toe te voegen heeft aan onze cultuur en levens omstandigheden
  Vergeet dat vooral niet

  Like

  • karton zegt:

   @ Henk d.N.
   Ik denk dagelijks aan die cultuur verrijkers , zodra ik wakker ben denk ik al : “Wat zou dat zootje gisteren nou weer uitgevreten hebben ? Hoeveel aanslagen hebben ze gepleegd, hoeveel mensen vermoord, hoeveel homo’s aangevallen in de AZC’s ? Nee Henk, weest niet bang dat ik ze vergeet !

   Like

 4. Bezorgde burger zegt:

  Over Marxisme gesproken: Is deze vrouw haar carriere niet als IM Erika bij de Stasi begonnen?

  Ik snap Duitsland niet, dit soort oorlogscriminelen hoorden na de val van hun regime opgesloten te worden.
  In plaats daarvan worden ze in staat gesteld hun terreurbewind verder uit te voeren!

  Overigens hadden Merkel en haar collega’s vroeger geen moeite met grensbewaking!

  Like

 5. Peter zegt:

  Kijk en luistergeld is in Duitsland opnieuw verhoogd,alles om de media in het gareel te houden ,salarissen van 300.000 euro en meer aan de top en giga lonen voor alles wat eronder komt,als ze maar zwijgen ,en alles onder de pet houden .Media maakt alles kapot,mensen gooi je tv uit het raam,en koop nooit meer een krant,laat ze doodvallen met hun propaganda .

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Peter Het volk zal massaal solidair moeten zijn en al die linkse media bull shit verbranden en propagandazenders op zwart zodat al die linkse verraders die linkse shit en leugens blijven verspreiden hun vet betaalde baantjes verliezen en uiteraard massaal weigeren nog kijk- en luistergelden betalen op al die linkse leugens aan te horen. Het is werkelijk ongelooflijk dat veel linkse journalisten en programmamakers meewerken aan de leugens die zij verplicht door links moeten verkopen en zich hiervoor zelfs vet laten betalen. Dit is de enige manier om van indoctrinatie van de linkse propagandazenders en de linkse media de kop in te drukken. Afstraffen heet dat.

   Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Mijn TV gaat niet het raam uit, uitzetten of een andere zender is ook mogelijk
   Ik kijk geen journaal of talkshows meer op1 zitten onbekende presentatoren die maar wat roepen, de dames zitten onderuit gezakt met hun hand op hun kin dat vind ik vrij onbeschoft ,ik begrijp niet dat de regisseur daar niets van zegt ,maar ach wat maak ik me eigenlijk druk om ik kijk toch niet meer

   Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Regeringleiders zien zelf donders goed wat het falende bewuste migrantenbeleid voor een ellende voor onze samenleving met zich mee brengt. Het interesseert ze totaal niet omdat zij zelf door deze ellende niet worden geraakt en van alle kanten worden beveiligd. Kortom regeringleiders tot koningshuizen genieten buiten een torenhoog salaris of sociale staatsuitkering volop van het leven corinacrisis of niet en toleren islam terreur op de koop toe. Het is toch een hard gelag voor mensen die door de crisis nu al hard zijn geraakt een te koning hebben die samen met zijn vrouw op kosten van de belastingbetalers de bloemetjes buiten zet op zijn vakantie in Griekenland terwijl zijn eigen land in een enorme crisis en chaos zit. https://www.telegraaf.nl/nieuws/540503099/rtl-nieuws-koningspaar-schendt-coronaregels-tijdens-vakantie Hoe wil de Jonge dan verlangen dat wij met een gecontroleerde app zouden moeten rondwandelen en onze koning laat zien hoe het nu niet bepaald hoort. Ben benieuwd of al die onderdanige bemoeiallen die mensen op regels wijzen als zij niet afstand houden of nu al aanvallen als zij geen smetlap dragen nog hard gaan zwaaien voor zo een koning die nu laat zien dat het hem werkelijk niet raakt wat er in eigen land gaande is. Nimmer ziet men hem vanuit zijn Haagse optrekje via de tv een toespraak houden om een hart onder de riem te steken voor eigen volk. Een boete voor zijn overtreding zal hij wel niet opgelegd krijgen daarbij kan hij deze natuurlijk nauwelijks betalen omdat hij zelfs nog niet uit fatsoen de onterechte subsidie op zijn kroondomein niet heeft teruggestort waarvan hij nu blijkbaar de bloemetjes buiten zet.. Kortom alle belastinggelden gaan naar de massale invasie van nieuwkomers en de rest wordt flink opgeslokt door ons Koningshuis en de rest van de Oranjes. Kortom niets zal nog worden zoals het was en het volk zal nog heel veel zure appels krijgen te verwerken mede in opdracht van Tedros WHO, Soros, Gates en niet te vergeten de Bilderberg clan waar uiteraard de Oranjes al jaren zitting in hebben. Ik rol mijn rood/witte/ blauwe vlag op en bewaar hem als herinnering aan een eens zo mooi Nederland dit geldt uiteraard voor alle landen binnen die mislukte EU.

  Geliked door 2 people

 7. Bob zegt:

  In 1939 werd door Duitsland de grenzen naar buiten
  opgebroken. In 2015 werden de grenzen naar binnen
  opgebroken.
  In beide gevalle n werd terreur en chaos gecreeert.

  Geliked door 2 people

 8. Eppo zegt:

  Die geimporteerde puinzooi uit het Midden-Oosten en Noord Afrika blijft VVD/PvdA en nog wat Clubs uit t Haagje ook maar mee door gaan.
  Uiteraard is de kolerezooi voor Je zelf dan ziet je geen Dienst mag je het zelf uitzoeken .

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Cleo zegt:

  Waarom loopt dat (Merkel dus) nog los?!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s