Het was geen fijne zomer voor de multiculturele samenleving

Screenshot_404

(Door: Syp Wynia)

De zomer begon met heftige beweringen over raciale kwesties. De dood van George Floyd die in Minneapolis door politiegeweld om het leven kwam, leidde er toe dat zelfs premier Mark Rutte reden zag om te stellen dat Nederland ‘systemische problemen’ zou hebben met racisme en discriminatie. ‘Dat is niet alleen een Amerikaans probleem’, aldus de premier.

Nog voor de zomer voorbij was, waren er hele andere problemen van raciale aard. Het waren in augustus immers vooral jonge allochtonen, Marokkanen in het bijzonder, die in Nederlandse steden de straat op gingen om te rellen. En dan waren er ook nog de schiet- en steekpartijen, ook weer vooral in allochtone kring.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Het was geen fijne zomer voor de multiculturele samenleving

 1. Bas zegt:

  Like

 2. Bas zegt:

  Like

 3. Bas zegt:

  https://viraal.video/2020/08/20/syrische-vluchteling-boos-om-gekregen-huis/
  Video:
  Syrische vluchteling boos om gekregen huis

  Voor vele mensen is het de grootste probleem in Nederland: een woning krijgen. Sommige mensen wachten jaren lang tot ze eindelijk eens een woning krijgen. Sommigen krijgen het weer sneller. Zoals bijvoorbeeld deze Syrische asielzoeker. Echter is meneer niet zo blij met het gekregen woning.

  Like

  • Cathja zegt:

   @Bas op 23 augustus

   Waarom is deze man zo ontevreden over het huis? Velen van onze jongeren zouden dolgraag zo’n woning aangeboden willen krijgen, lekker opknappen en er wat moois van maken.
   In Syrië zijn de woningen veel ruimer en veel beter volgens hem. Zelfs het weer deugt niet in ons land. Dan vraag ik me af wat hij hier komt doen. Een echte vluchteling is hij niet, want die zijn blij dat ze bescherming krijgen.
   Is het wel eens in zijn hoofd opgekomen dat Nederland een klein en overbevolkt land is, en niet te vergelijken is met Syrië? Dat wij moeten woekeren met de ruimte, zéker nu er dagelijks vele vreemdelingen ons land binnen lopen en hetzelfde eisen als hij?
   Waarom moet ieder kind trouwens een eigen slaapkamer hebben?

   Ik kan behoorlijk kribbig worden op figuren zoals dit heerschap! Laat hem eerst eens dankbaar zijn voor de woonruimte, die hem met voorrang boven Nederlanders is gegeven.

   Like

 4. Bas zegt:

  Like

 5. Wim zegt:

  Wynia geeft hier een perfect overzicht, waarbij hij keer op keer de vinger legt bij het falen van de overheden als gevolg van negeren,wegkijken, goedpraten of gewoon hopen dat ‘het’ overwaait.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s