President van de joodse gemeente in het Oostenrijkse Graz aangevallen

Screenshot_411

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Links en anti-Israëlisch antisemitisme nemen toe

Sinds woensdag jongstleden komt de joodse gemeente in Graz niet meer tot rust. Na pro-Palestijns geklieder op het gemeentehuis en de synagoge evenals het ingooien van ruiten, werd zaterdag haar president, Elie Rosen (foto), met een honkbalknuppel aangevallen. De dader werd als “donker gekleurd met een witte pet” omschreven.

Blick Oostenrijk

Toespitsing in Graz

Toppolitici zoals de president, de bondskanselier, de minister van Binnenlandse Zaken en vertegenwoordigers van politieke partijen veroordeelden de aanval scherp. Joodse instellingen worden nu extra bewaakt. In een interview voor de aanval zei Rosen dat het geklieder niet rechts-radicaal zou zijn. “We hebben in Graz in toenemende mate te maken met een links en anti-Israëlisch antisemitisme. Dat kunnen we duidelijk vaststellen. Het was niet volks”. Studies bewijzen dat in Europa meer dan 30% van de antisemitische incidenten Israël-georiënteerd zou zijn. Er zouden dit jaar zwaarwegende gevallen hebben plaatsgevonden. Zelfs een aanval op een jongere.

Er zonder woorden op losgeslagen

Rosen wilde met zijn auto het terrein van het joodse gemeentehuis oprijden. Hij en zijn metgezel zagen daarbij een man met een honkbalpet, die op een fiets het terrein van de synagoge opreed en blijkbaar een steen bij zich had. Rosen zou uitgestapt zijn om hem ter verantwoording te roepen. Toen ging de onbekende op hem los met een honkbalknuppel. Rosen kon nog net in zijn auto vluchten en de deur op slot doen. De onbekende aanvaller zou daarna op de auto hebben ingeslagen. Pas toen er voorbijgangers langs kwamen, zou de man op de fiets zijn gevlucht. De aanvaller, die wordt omschreven als donker gekleurd met een witte pet, zou gedurende de hele aanval geen woord hebben gezegd. De politie begon onmiddellijk met de opsporing.

ISIS-gebaar op de bewakingscamera

De perfide aanval vond plaats na twee vandalistische daden binnen enkele dagen. Woensdag werd de historische muur van de in het jaar 2000 weer heropende synagoge en het nabijgelegen gemeentehuis met pro-Palestijnse parolen besmeurd. Op de muur stond (verkeerd geschreven, maar herkenbaar) “Palestina is vrij”. Bovendien: “Onze taal en ons land zijn rode linies”. Al bij het eerste incident werden, aldus de joodse gemeente, er stenen op de binnenplaats gegooid en een ISIS-gebaar in de camera gemaakt. Bij de tweede aanslag bekogelde een onbekende de ramen van het gebedshuis met cement. Er ontstond grote schade. De man die Rosen aanviel, zou lijken op diegene die op de beelden van de bewakingscamera van de vandalistische daad te zien is.

FPÖ: “Geïmporteerde Jodenhaat keihard aanpakken”

De FPÖ-Steiermark veroordeeld de aanval op Elie Rosen scherp. Het zou onacceptabel zijn dat joodse medeburgers weldra wellicht niet meer de straat op durven te gaan. De voorzitter van de FPÖ-Steiermark, Mario Kunasek, eiste in een persmededeling: “De binnenlandse politiek mag niet langer de oogkleppen opzetten. Veelmeer moet eindelijk de vooral uit islamitische landen geïmporteerde Jodenhaar keihard worden aangepakt.”

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Allochtonen, antisemitisme, Bangladesh, demoniseren, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op President van de joodse gemeente in het Oostenrijkse Graz aangevallen

 1. Jules Vismale zegt:

  Antisemitisme is feitelijk nooit in Oostenrijk geïmporteerd daar het in dat land decennia’s lang zelfs veel sterker was dan in Duitsland! Tenslotte was een bepaalde inwoner uit Braunau am Inn, die daar op 20 april 1889 werd geboren, met een tandenborstelsnor toch ook van nature geen afstammeling van eskimo’s?

  Like

 2. Cathja zegt:

  Wanneer geeft men openlijk eens toe dat (gekleurde) allochtonen in bijna heel Europa voor geweld en onrust, vernielingen, verkrachtingen en inbraken zorgen, en wanneer stopt het wegkijken door de overheden? Wanneer geeft men toe dat Jodenhaat overal de kop weer opsteekt?
  Wanneer wordt er Europa-breed eens opgetreden tegen dit tuig? Of moeten we accepteren dat de EU een bolwerk wordt van duisternis en ellende, hoe langer de toestroom doorgaat van dit soort figuren, en er geen HALT toegeroepen wordt?
  Is het opzet van de ‘boven ons gestelden’ dat wij straks alleen nog maar veilig zijn in onze huizen, of zelfs daar ook niet meer?

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Cathja. Jij vraagt: Wanneer geeft men openlijk eens toe dat gekleurde allochtonen in bijna heel Europa voor geweld, onrust, vernielingen, verkrachtingen en inbraken zorgen …enz. Helaas het antwoord op je vraag is: De huidige Nederlandse en Europese politiek zal het openlijk NOOIT TOEGEVEN. Dat kunnen ze niet. Zij WORDEN BETAALD OM HUN BEK DICHT TE HOUDEN. Vele miljoenen, of liever gezegd miljarden stromen naar offshore rekeningen van mensen in sleutelpositie in de natiestaten en de EU. Hun opdracht luidt: ons beleid volgen, anders geen geld! (Net als bij ma Flodder). Maar het kan ook zijn dat deze mensen handelen uit angst. NWO is geen haar beter dan de maffia. WIJ ZIJN GEEN VRIJE MENSEN. Dat zijn wij – in alle waarschijnlijkheid vanaf de Tweeden-wereldoorlog nooit geweest. NWO leden willen ook Oost-Europa in hum smerige tengels krijgen. Maar dat gaat niet zo gemakkelijk. https://thelogicalindian.com/fact-check/new-world-order-one-government-agenda-21-2030-un-22501 De Oost-Europeanen waren decennialang door de Sovjets onderdrukt. Het eerste wat de Hongaren, de Slowaken en Tsjechen deden, is de stuk tyfus, George Soros, eruit smijten. Hij kreeg daar met zijn miljarden geen poot aan de grond. De onophoudelijk drek-lawine uit islamitische landen en Afrika is bedoeld selectieve genocide uit te voeren. De import van zwarte en bruine kloten moet ervoor zorgen dat de blanke Europeanen zouden verdwijnen, en hun plaats zal worden ingenomen door halve zwarte- en bruine hybriden met een verstandsniveau van een Marokkaan (IQ 80 – 84), maar met een wat betere opvoeding door hun blanke moeder. Dat zal van de nieuwe Europeanen een goede loonslaven maken. Nederland, en andere Eur. landen, zullen worden bevrijd door ex-militairen- en politieagenten voor wie Nederland is dierbaar. Zij hebben geleerd voor het land te vechten. https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=eaGAwhMaCJs&feature=emb_logo

   Geliked door 1 persoon

 3. Bob zegt:

  Oostenrijk is lid van de EU en loop in EUPARADE pas.
  Zeggen en doen zijn twee verschillende zaken.
  De EU probeert het joodse erfgoed te laten onterven.
  In Israel worden subsidies gegeven joods erfgoed als arabisch
  te laten doorgaan.
  In de VN wordt meestal anti Israel gestemd of als het
  beter uitkomt de stem onthouden.
  Dit als er duidelijk fouten zijn gemaakt aan arabisch
  kant.

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Bob “De EU probeert het Joodse erfgoed te laten onterven. In Israël worden subsidies gegeven Joods erfgoed als Arabisch te laten doorgaan. In de VN wordt meestal anti Israël gestemd” ..enz. Dat zijn GEEN FOUTEN, dat zijn opdrachten van globalistische geldmonsters. De EU is zo wie zo een gevaarlijke foute boel; niet enkel voor Israël, maar VOORAL VOOR ONS! De Israeliers zijn bijzaak. Men kan de EU vergelijken met de nazi Referat IV B 4 die verantwoordelijk was voor de Endelösung; dit keer niet voor Joden, maar nu voor Europeanen. De moderne NWO Eichmann’s en Heydrich’s doen zelfs niet meer hun best hun duivelse plannen onder stoelen of banken te steken. Is dat niet vreemd dat de EU nog de west Europese nazi-staten accepteren de aanvallen op Europese kerken en Europese erfgoed als zoete koek? https://nl.gatestoneinstitute.org/14087/europa-kerken-vernieling-brandstichting De bruine en zwarte apen van Allah hebben een vrij spel. Er worden kerklieden aangevallen en vermoord; zoals de Franse pater Jacquis Hamel https://www.kn.nl/nieuws/paus-franciscus-geschokt-door-barbaarse-moord-op-franse-priester-jacques-hamel/. Ook de brand in de Parijse Nortre Dame werd gehuld met mysterie. De VN is een zwaar corrupte Derde-Wereld collectief die niemand meer serieus neemt. Zelfs de laatste respectabele WHO wordt geleid door een stinker uit Ethiopië die omgekocht is door China. Het is jammer dat Israël heeft subsidiegeld aangenomen van de EU. Het is net als het aannemen van Maffia-geld. Het stinkt en net als de vis van Kniertje: het wordt duur betaald.

   Geliked door 2 people

   • Bob zegt:

    R.T.- De Romeinen wilden de opstandige joden
    straffen en noemde het land daaron Palestina.
    Als je de geschiedenis kent weet je dat bevrijden
    Palestina zou betekenen dat alleen joden recht
    hebben daar te wonen.
    De Europese landen hebben al veel kwaad verricht.
    Zuid Afrika en andere afrikaanse landen, Servie,
    Oekraine en nu het Midden Oosten en Wit Rusland.

    Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Jammer dat “extreem rechts” niet in het geding is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s