Dader gevat die leider van Joodse gemeenschap in Graz aanviel met een knuppel

Screenshot_5

(Door: “Brabosh”)

Een man die wordt beschuldigd van een reeks antisemitische misdaden in Graz, de op een na grootste stad van Oostenrijk, is gearresteerd, vertelde de politie aan de lokale media. De crimineel had brute pech dat hij werd gefilmd door een bewakingscamera (plaatje hierboven).

Een aanslag op een Joodse gemeenschapsleider in Graz en vandalisme aan de synagoge van de stad behoren tot de zeven overtredingen waarvoor de man wordt vastgehouden, meldde het persbureau APA zondag, daarbij verwijzend naar een politiewoordvoerder.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", Allochtonen, antisemitisme, Barbarisme, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op Dader gevat die leider van Joodse gemeenschap in Graz aanviel met een knuppel

 1. verwardeman zegt:

  Mag de Joodse Gemeenschap deze dader – moSSel ? – nu ook stenigen , of
  is dat te inhumaan ?
  Sharia for muSSlims !

  Like

 2. R Thomasson zegt:

  De aanval op Eli Rosen, de voorzitter van de Joodse gemeente van Graz, laat overduidelijk zien dat Allah en zijn beesten beginnen in snel tempo de overhand te krijgen in heel Europa: van Hammerfest tot de Straat van Gibraltar. Niemand staat ze in de weg. De angst voor “racisme en xenofobie” smaakt bij deze primitieve bloeddorstige mensen (of liever gezegd monsters) naar meer. Zij richten zich vooral op Joden, maar ook niet Joden worden slachtoffers op dagelijkse basis. Zie: https://www.acnmalta.org/2020/01/08/portugal-study-reveals-about-3000-attacks-on-christian-churches-and-symbols-in-europe-in-2019/ en https://www.dailymail.co.uk/news/article-3390168/Migrant-rape-fears-spread-Europe-Women-told-not-night-assaults-carried-Sweden-Finland-Germany-Austria-Switzerland-amid-warnings-gangs-ordinating-attacks.html en https://www.jihadwatch.org/2020/08/uk-three-former-cops-investigated-over-inquiry-into-muslim-rape-gangs-that-failed-over-fear-of-racism-accusations?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=the_2020_08_21_jihad_watch_daily_digest&utm_term=2020-08-23 en https://www.politico.eu/article/brussels-attacks-terrorism-europe-muslims-brussels-attacks-airport-metro/ In het Nederlands is een treffende spreekwoord: “een gewaarschuwd mens telt voor twee”. De Joodse gemeenten zijn meer dan gewaarschuwd! Zij vangen keer op keer harde klappen. De vraag is: waarom beschermen zij zich niet op adequate wijze? Waarom leiden ze niet een groep van hun sterke jonge kerels in gevechtssporten? Nog een betere vraag: Waarom worden deze jonge kerels niet, tijdens de zomervakantie, naar Israël gestuurd voor een opleiding zelf- en groepsverdediging die door commando experts wordt gegeven? Als Eli Rosen zou naast hem zo’n opgeleide gozer hebben, zou de moslimheld veranderen in een schnitzel; kant en klaar voor bezorging bij de plaatselijke politie. Maar mensen die niet voor zichzelf zorgen, zouden steeds meer klappen krijgen. Slappelingen zijn makkelijke doelen. Ook honden en andere dieren vallen zwakke angstige dieren aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s