Duitse Evangelische Kerk: honden dienen wegens Oriëntaalse asielzoekers thuis te blijven

Screenshot_12

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Honden (onrein!) dienen thuis te blijven, asielzoekers mag men niet rechtstreeks tegenspreken, omdat dit hen in hun eer zou kunnen kwetsen en handen schudden met personen van het andere geslacht heeft in de omgang, die de Evangelische Kerk in een nieuw boek aan de Duitsers met islamitische asielzoekers aanraadt, niets meer te zoeken.

philosophia perennis

Het conservatieve weekblad “Junge Freiheit” bericht vandaag in zijn online-editie over een boek dat de “Arbeitsgemeinschaft für Weltmission Württemberg (WAW) van de Evangelische Kerk heeft uitgegeven. Daarin wordt aanbevolen om je volledig aan de door de islam beïnvloede eigenheden van vluchtelingen te onderwerpen.

“Welkomstcultuur”

Bijvoorbeeld als het om honden gaat en de protestantse raadgever adviseert honden thuis te laten wanneer men een ontmoeting heeft met vluchtelingen uit Oriëntaalse landen. Aldus het onder de titel “Ik ben een vreemdeling geweest. Missie tussen vluchtoorzaken bestrijding en welkomstcultuur” verschenen boek.

Maar niet alleen de hondenbezitters dienen zich aan te passen aan diegenen die nog niet zo lang hier zijn, daarentegen krachtig door de islamitische cultuur beïnvloed zijn. Over het algemeen geldt voor iedereen dat hij asielzoekers nooit rechtstreeks dient tegen te spreken, omdat dit de Oriëntaalse immigranten in hun eer zou kunnen kwetsen.

Handen schudden met personen van het andere geslacht verboden

Ook van het handen schudden met personen van het andere geslacht zou men afstand moeten nemen, want dit zou in de genoemde cultuurkring een absoluut taboe zijn. Een kwestie, die waarschijnlijk sowieso in de nieuwe coronaorde is opgelost.

Dat zijn er slechts enkele voorbeelden van hoe “kerken en gemeenten… tegen de achtergrond van deze toenemende globale uitdagingen samen zouden moeten reflecteren welke bijdrage zij kunnen leveren, opdat gevluchte personen een thuis en hoop vinden”, aldus de verantwoordelijken voor het boek.

Dan vraag je jezelf uiteraard af: ontbreekt het deze schrijvers daadwerkelijk aan welke gevoeligheid dan ook voor de problemen van echte vluchtelingen? Die vluchten heel vaak uit islamitische landen, waar ze precies die onderdrukkende gebruiken van kinds af aan meegemaakt hebben waarmee de Evangelische Kerk hen nu opnieuw confronteert en ze ook voor de plek wil vastleggen waar ze naartoe gevlucht zijn. Ze willen per se naar Europa respectievelijk Duitsland, maar de betermenschen willen belangrijke elementen van de Duitse cultuur en open samenleving van hen weghouden…

Hier is een catastrofe van ontbrekende menselijkheid te zien, die alleen nog maar in de schaduw gesteld wordt door de Middellandse Zeeacties van de Evangelische bisschop Bedford-Strohm.

De hele bijdrage van de “Junge Freiheit” kunt u hier lezen: “Junge Freiheit”.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Den Haag, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Duitse Evangelische Kerk: honden dienen wegens Oriëntaalse asielzoekers thuis te blijven

 1. droevige mof zegt:

  De twee grote christelijke kerken in Duitsland werden in de jaren zeventig besmet met het neomarxistische virus. Ondertussen heeft dit virus alle organen van de kerken geïnfecteerd. Er is geen vaccinatie, omdat het, zoals bekend, niet mogelijk is om te vaccineren tegen virussen. Maar er zal een groepsimmuniteit ontstaan, zodat een volgende generatie de kerken kan herbouwen.

  Geliked door 3 people

 2. Charles Martel zegt:

  En we moeten ook nog regelmatig richting bakka, of de andere kant uit, kop in het zand steken.

  Like

 3. bozeoudeman zegt:

  Ach laten we meteen voor dood gaan liggen christen gekkies!

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Echte honden hebben trouwens helemaal niets in kerken te zoeken omdat ze daar inderdaad alles kunnen bevuilen! Daarbij zou ik dat moslimtuig nog niet eens voor een miljoen een hand willen geven in die Duitse Evangelische Kerk daar ze gewoon in die kerkgemeenschap het paard van Troje hebben binnengehaald! Als de desbetreffende linkse idioten daar, natuurlijk rijkelijk te laat, erachter komen dat ze alleen maar stank voor dank krijgen van de islamieten aan wie ze zich onderwerpen dan heb ik geen medelijden met hen!
  Wat mij betreft gaat die hele vergelijk kerkgemeenschap daar in Duitsland gewoon ten onder, samen met dat akelige islamtuig, want het is gewoon onmogelijk om je aartsvijanden in je vrienden te veranderen, hoe lief en aardig je ook tegen hen bent!!

  Geliked door 8 people

 5. guusvelraeds zegt:

  In dat geval moeten we de honden ook maar thuis laten als we in Libanon onder het puin naar overlevenden gaan zoeken. Ook bij alle aardbevingen in Turkije moeten we de speur honden die getraind zijn in opsporen van overlevenden thuis laten. Laat ze maar bidden de Allah. Dan komt het goed. Maar het zijn niet de moslims die ik iets kwalijk neem. Het zijn de in onderwerping vooruit hollende idioten die ik iets kwalijk neem.

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ guusvelraeds.
   Helemaal met u eens; een groot stel idioten rept zich naar bijv. Libanon of Turkije om aldaar , al dan niet in gezelschap van hun hond, naar slachtoffers te zoeken, terwijl dat moslimgajes óns alleen maar de dood toe wenst, hoe blind kun je als “christen” zijn ?!
   Zélfs mijn hond, die Achmed heet, wil NIET naar een moslimland om aldaar naar overlevenden te zoeken.

   Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Waarom zijn ze niet ‘gevlucht’ naar landen waar dezelfde regels gelden als in hun thuislanden? Dan zouden ze zich niet hoeven te ergeren aan de gewoonten van het gastland, en hoeven ze zich ook niet gekwetst te voelen vanwege onze liefde voor honden. Ik heb overigens duizend keer liever met een roedel honden te maken dan met een straat vol op ons neerkijkende moslims! En wat dat gekwetste gevoel betreft: leer moslims eerst maar eens wat de fatsoensregels zijn in het gastland, en breng hen aan het verstand (indien mogelijk) dat de bevolking hen moet onderhouden. Dan past nederigheid, in plaats van ‘in je eer gekwetst te zijn’…

  En verder zouden ze mij in die kerk nooit meer tegenkomen! Als je op zo’n kwetsende manier over de kerkmensen praat, die in hun eigen land steeds meer vreemden worden, dan mag je van mij je kerkdeuren sluiten, want van een kerkelijke gemeente kan dan geen sprake meer zijn. De leiders van de kerk zaaien verdeeldheid en nemen het op voor degenen die christenen haten.

  Je moet maar durven!

  Geliked door 9 people

  • Kees zegt:

   “Waarom zijn ze niet ‘gevlucht’ naar landen waar dezelfde regels gelden als in hun thuislanden?” Ja, dat is nogal eenvoudig! In Europa worden ze in de watten gelegd, in die zandbaklanden moeten ze werken voor hun geld. Werk is daar niet, dus ze krijgen gewoon niks. Europa is gewoon luilekkerland.

   Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Die “ kerkmensen “ worden steeds hypocrieter en laffer .
   Als ik de gereformeerden ondervraag , dan blijkt steeds dat er in de kerk totaal geen stelling wordt genomen tegen de islam .
   Zelfs een dominee , die ik als klant heb , vertelde me dat hem vanuit zijn “ achterban “ te verstaan was gegeven dat ie zich niet over de islam uit mocht laten .
   Terwijl hij zelf het gevaar prima onderkende .
   Goed ontwikkelde vent , trouwens !
   Ergo , het is een zwerm laffe volksverraders , waar we dus in de strijd tegen de islam geen ene godverdomme aan hebben !

   Ik snap niet dat je daar nog enige coulance mee kunt hebben !
   Zijn ze beter dan onderhuidse parasieten , dan ?

   Geliked door 6 people

   • Cathja zegt:

    @Harry op 24 augustus

    Ik vind het vreemd dat je hier alle ‘kerkmensen’ voor het gemak maar over één kam scheert, terwijl er juist zo’n enorme verscheidenheid is. Bovengenoemd verhaal speelt zich in Duitsland af, maar niet hier. Ik zie het in ons land niet snel gebeuren dat er openlijk verteld wordt dat honden thuis moeten blijven omdat ze ‘onrein’ zouden zijn en kwetsend voor moslims; je krijgt een groot deel van Nederland over je heen.

    Verder zeg je dat je een dominee als klant hebt, en dat hij zich niet negatief uit mag laten over de islam. Nogal logisch. In ons land kennen we vrijheid van godsdienst, en daar valt dus ook de islam onder. Ik vind de islam persoonlijk geen religie, maar de overheid wel. Als kerken zich negatief uit zouden laten over moslims, dan komen ook hun eigen belangen in gevaar. Snap je dat dan niet?
    Jij noemt ze laf. Ik begrijp het. En geloof maar dat echt niet elke dominee blij is met alles wat er gebeurt op ‘godsdienstig’ vlak. Moskeeën worden meer vrijheden gegeven dan kerken. Dat wordt echt wel opgemerkt.

    Maar dat jij kerkmensen ‘volksverraders’ noemt, dat gaat mij te ver.
    Dan ben ik er blijkbaar ook eentje…..

    Like

   • karton zegt:

    @ Cathja op 25 aug. 2020 om 10.01 uur.
    Nee, over het binnen houden van honden heb ik hier ook nog niks gehoord.
    Maar ik hoorde én zag wel 2 demente oude mensen, een man en een vrouw, volgens mij Dus houd de ouderen opgesloten opdat de jonegren kunnen feesten, want een week géén feest heet de vrouw Heleen Dupuis o.i.d. hoogleraar in iets onzinnigs. Deze twee oude lui pleitten ervoor om ouderen in huis te laten blijven opdat de jongeren naar buiten kunnen, hierdoor hebben de ouderen minder land op besmetting met hét virus. Dus sluit de ouderen op zodat de jongeren kunnen feesten want zónder feest kunnen zij niet meer leven.
    De jongeren willen de ouderen hun huizen uitschoppen en hun pensioentjes afpakken en nu óók nog hun vrijheid.
    Ze zal toch maar zo’n super egoïstische jongere zijn , dan zou je je toch kapot moeten schamen ?

    Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Harry.Jou haat voor christenen zit wel heel diep,heb jij ooit therapie overwogen.

    Like

   • boorzalf zegt:

    Er zijn ook nog verstandige “kerkmensen”.

    Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   In landen waar ze dezelfde regels hebben als bij hun thuis zijn geen uitkeringen. Als Nederland de uitkeringen afschaft voor al het binnen komende volk was binnen 3 maanden het “vluchtelingen” probleem opgelost.

   Geliked door 5 people

  • M. zegt:

   De kerken zijn zo goed als allemaal corrupt en totaal nutteloos voor de kerkgangers.
   De satanisten geven zelf het antwoord zoals die clown met de mijter op die net doet alsof hij een man van God is zegt dat een persoonlijke relatie met Jezus gevaarlijk is voor de mensen omdat dat gevaarlijk is voor die satanisten.
   Al die zwijgers hebben 1 ding gemeen ze hebben niets met de Schepper en alles met de duvel die zich in hun geest kan manifesteren.
   Kijk maar hoe duivels gestoord ze allemaal zijn.

   Geliked door 5 people

   • Tim zegt:

    Helemaal goed M er zijn binna geen goeie bijbelgetrouwe kerk meer te vinden in Nederland maar voorspelt door de Heer en is de grote afval….

    Like

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.Het zijn geen vluchtelingen,of asielzoekers of immigranten.Het zijn soldaten van allah,ze worden door N.G.O,s naar europa gehaald, gefinancierd door george soros.Er is bijna geen 1 moslim in het middenoosten die weet waar europa ligt,laat staan duitsland,nederland engeland etc..Ze worden gevraagd door die extreem linkse kut N.G.O.s om naar europa te komen,alles gratis.Ze worden naar europa gehaald om ons te terroriseren en af te slachten,per slot van rekening moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.

   Geliked door 2 people

 7. karton zegt:

  Laat die Oriëntaalse honden zelf thuis blijven !

  Geliked door 3 people

 8. scherpschutter1943 zegt:

  christelijke deutsche Schweinhunden

  Geliked door 2 people

 9. M. zegt:

  Welke eer? Laat mij niet lachen Ze weten nog niet eens wat het woord eer betekent.

  Geliked door 4 people

 10. Geronimo zegt:

  Zoveel is intussen duidelijk: niet het ons opgedrongen vreemde, niet integreerbare volk, is het probleem, wel de eigen verradersbende, die dit allemaal wenst en mogelijk maakt. Rest alleen nog de vraag wat men moet doen met dergelijke volksverraders in oorlogstijd, want dat is het nu toch wel stilaan geworden? Of niet?

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Shockerende beelden:

  Chillen: nazi’s en moslims bidden samen tot Allah!

  We hebben de foto’s gezien van de grootmoefti van Jeruzalem en zijn leger met Adolf Hitler en andere nazi-leiders tijdens WO II terwijl ze samen werkten aan de definitieve oplossing.

  Maar dit is de eerste keer dat ik ze samen zie bidden

  Like

 12. En zo kweek je dus nieuwkomers die eisen gaan stellen daar waar dankbaarheid zou moeten heersen.
  Stel je woont in Syrië dat al voordat de gevechten uitbraken een shithole country was, je moest maar zien hoe je het hoofd boven water hield.
  Dan breekt er een oorlog uit, vervelend, op zeker moment is het dermate gevaarlijk dat je het weinige dat je hebt achter moet laten en moet vluchten. Als dat binnen je land niet afdoende kan dan vlucht je verder naar een buurland. Het is logisch dat je daar niet bepaald met open armen ontvangen wordt, de inwoners van dat land hebben al meer dan genoeg aan hun eigen sores want dat is al net zo’n shithole country als waar je vandaan kwam
  En dus probeer je alsnog het vege lijf te redden door nog een stukje verder te gaan.
  Maar tegen de tijd dat je in Duitsland komt ben je wel een groot aantal veilige gebieden tegengekomen, wat was dan de reden dat je nog steeds stukjes verder ging en waarom waren die stukjes altijd richting het christelijke Europa en niet richting een islamitisch land ?
  Daar zit je dan in een opvangkamp in Duitsland, nee het is verre van ideaal maar de bewoners zijn wel druk doende om een betere oplossing voor je te zoeken.
  Je zou denken dat ze overlopen van dankbaarheid, maar nee bij het minste of geringste zijn ze ‘beledigd’. Aanpassen aan je nieuwe leefomgeving ? Helaas dat komt niet in ze op.
  Dat is niet de tijd dat Duitsers geleerd moet worden met de nieuwkomers om te gaan maar om de nieuwkomers erop te wijzen dat het een ‘take it or leave it’ situatie is. De Duitsers hebben namelijk niet aan je gevraagd te komen en als het je niet bevalt dan staat het je volledig vrij elders je geluk te beproeven.
  Bye bye, zwaai zwaai en tot nooit meer ziens !

  Like

 13. R Thomasson zegt:

  Ik heb mij rotgelachen over de adviezen die de Deutsche Evangelische Kirsche geeft aan haar volgelingen. Bijvoorbeeld: “de protestantse raadgever adviseert honden thuis te laten wanneer men een ontmoeting heeft met vluchtelingen uit Oriëntale landen. Is er iemand, in deze Evangelische toko, die serieus denkt dat een willekeurige Evangelische Duitser een ontmoeting wil hebben met een Oriëntale vluchteling? Na de massa criminaliteit, terreur en verkrachtingen van vrouwen en kinderen die zij naar Duitsland brengen? Het is aan te nemen dat evangelisch, katholiek, of agnostisch Duitsers willen net zo veel met Oriëntale vluchtelingen te maken hebben, als met pestlijders in de Middeleeuwen. Duitsers hebben zich het gedragspatroon aangemeten die zij hadden tijdens de Derde Rijk en de DDR. Toverwoord: afzijdigheid. Tijdens de Derde Rijk waren zij bang voor de Gestapo, in de DDR van de Stasi, en nu van de Linkse multiculturele Cordon Sanitair. Stel voor dat zulke adviezen zouden in Nederland worden gegeven? Bijvoorbeeld: in Friesland heeft bijna ieder gezin katten, en een of twee honden. De dieren zijn onlosmakelijk van het gezin, en worden als kinderen verzorgd. Kan iemand voorstellen hoe zou een Fries op zulke adviezen reageren? Advies A) Als jij een oriëntale vluchteling in de Poiesz, Jumbo of in de Brêgebuorren ontmoet, moet jij je hond thuislaten? Of advies B) … ‘Over het algemeen geldt voor iedereen dat hij asielzoekers nooit rechtstreeks dient tegen te spreken, omdat dit de Oriëntaalse immigranten in hun eer zou kunnen kwetsen’! De Friezen zijn in het algemeen zeer nuchtere mensen. Maar dat zouden ze beslist niet accepteren. Een dominee die dat aan zijn gemeente adviseert, kan zijn biezen pakken en op zijn Haags oprotten. Ook zal er geen plaats zijn voor geen enkele AZC. In Friesland moet zich aanpassen aan de regels van de Friezen, en niet anders om.

  Like

 14. Jack Terrible zegt:

  Ik heb iets leuks te vertellen! Ik kreeg een maandje geleden een harde stomp op mijn neus tijdens werkzaamheden. Ik heb een maandje thuis gelopen waarvan de helft vakantiedagen. Nou werk ik in een andere groep, wel in dezelfde stad. Vanmiddag werkte ik met drie blanke collega’s op leeftijd en met een donkere moslim van een jaar of veertig met de naam Islam. Islam woont al twintig jaar in Nederland maar hij praat nog steeds slecht Nederlands. “Islam… jij vrouw met stok slaan…”, zeiden die drie vanmiddag steeds tegen Islam!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s