“Immigratie is ons overkomen”, aldus oud-VVD-minister Henk Kamp

Screenshot_13

(Door: “Peter Selie”)

Geachte Heer Kamp,

Omdat  u niet bereikbaar bent, maar ik toch behoefte heb om uw bewering te weerleggen, probeer ik het op deze manier.

Immigratie is ons definitief niet overkomen, maar is ons doelbewust aangedaan. Politici  hebben lak aan de burger namens wie ze daar zitten,  ze doen wat ze door hun partij van bovenaf wordt opgelegd. Ze weten blijkbaar alleen tegen de verkiezingen dat ze bij de kiezers moeten zijn, maar zodra  de stemming achter de rug is, bestaat de kiezer niet meer voor ze en zitten ze weer voor vier jaar op hun zetel geplakt en zijn er niet af te branden.

In de politiek is het zo als je eenmaal een partijkaart hebt, leef je je verdere leven op kosten van de belastingbetaler. Met een ander woord heet dat parasiteren!

Het was voorspelbaar dat de lafaards, op enkele gunstige uitzonderingen na, hun  mening hebben overgedragen aan Brussel aan deugnieten zoals Frans Timmermans, Hans van Baalen, Guy Verhofstadt en honderden niemendalletjes die er allemaal goed van leven. Ze lachen nu, maar dat gaat veranderen, want de Satanische bende die erop uit is om de massa te verslaven, zal zijn lot niet ontlopen. Het Volk, hoe langzaam ook, begint te ontwaken.

Ik herinner mij nog dat Hans Janmaat het was die, wat je ook van hem denkt, zag wat er aan het gebeuren was. De GroenLinkse Idioot Sing Varma hing bij Brandpunt zowat dagelijks aan de telefoon om de KRO-club op te trommelen en die kwam dan prompt met “schokkend nieuws”, omdat ze weer spoken had gezien dat aanhangers van Janmaat haar huis in brand wilden steken of haar iets aan wilden doen. De door haar zelf in brand gestoken krant voor haar deur was voor Brandpunt voldoende om er een sappige uitzending van te maken.

Dat soort is in staat alles te doen om iemand kapot te maken. Later liet ze zich in een rolstoel rondrijden, omdat ze zich als terminaal voordeed. En dan te bedenken dat zulk uitschot mede politiek heeft gemaakt. En daarom ziet het er in Nederland zo uit zoals het er nu uitziet! En ze komen er allemaal mee weg.

U, meneer Kamp, bent daar mede schuldig aan. Al moet ik toegeven dat er kwaadaardiger in de politiek rondlopen dan u.

Eigenlijk kunnen we best zonder regering, dat spaart lekker, want Brussel maakt de dienst uit en er is altijd geld om de plannen van Macron en ex-STASI-agent Merkel  door te voeren. Geld dat er niet is voor de bejaarden en/of zieken en andere hulpbehoevenden.

We zagen onlangs hoe groot de geldhonger van het ongekozen monstrum is.

Ik roep het Nederlandse Volk op om straks bij de verkiezingen haar verstand te gebruiken; het konden wel eens de laatste zijn.

Fijne avond nog!

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op “Immigratie is ons overkomen”, aldus oud-VVD-minister Henk Kamp

 1. guusvelraeds zegt:

  Helemaal mee eens. Politici zoals Janmaat die er anders over dachten werden voor het gerecht gedaagd precies als Wilders nu. Werden gedemoniseerd en werden voor nazi uitgemaakt. In de media werden ze voor gek verklaard. Maar de echte nazi’s zaten in de partij banken in de 2de kamer terwijl ze de SA straat troepen precies zoals de oude nazi’s deden lieten uitrukken om hun buiten parlementaire terreur te botvieren. Wat in de 2de kamer niet bereikt werd bereikten ze op straat. Brandstichting Kedichem en bom aanslag Aad Kosto niets was het schorem teveel. Na elke aanslag met uitgestreken smoelwerken in de 2de kamer zitten terwijl iedereen wist dat er lijnen liepen tussen de SA straat troepen en de politieke partijen. Het was heus niet alleen Groenlinks dat zich van smerige praktijken bediende. Kijk vandaag naar virus waanzin terwijl de raddraaiers en provocateurs met politie busjes worden aangevoerd. Het hele regeringsapparaat wordt ingezet tegen het volk. Wij leven in een vrij land. Alleen als je de juiste mening hebt.

  Geliked door 11 people

 2. Hovawart zegt:

  Elke dag horen we over schietpartijen in de Pays-Bah, ik vraag u wel eens, hoeveel incidentjes nog voordat de (oud)politici zich gaan afvragen of het illegale wapenbezit niet aan strenge wetgeving moet gaan voldoen…………illegaal is tenslotte niet illegaal meer, maar een verlofje voor het voorhanden hebben van niet-legale vuurwapens moet toch geen probleem zijn…………help!

  Geliked door 3 people

 3. Jules van Rooyen zegt:

  Inderdaad, beste Peter Selie, de immigratie is ons willens en wetens aangedaan. De start was onder Lubbers en vd. Broek (BuiZa), jaren 1980. Beiden waren lid van de vrijmetselarij. ((CDA fractie leider Lubbers schoot naar de top als beloning voor het erdoor jassen van de abortus wet, begin jaren 1970)). Maar toen wisten wij dat niet. Het was toen, de tijd van Janmaat, een door de media gedemoniseerde held. Hij voorzag en waarschuwde de bevolking. Maar die was net zo passief als nu met de Chinese griep leugens. De versnelling kwam in de jaren 1990, toen binnen het CDA, besloten werd om Islamieten immigranten binnen te halen. Ik hoor het een vrouwelijk CDA kaderlid nog zeggen, ondanks onze protesten. Dat soort kwesties werd heimelijk besproken in de top van de partij, geïnfiltreerd door vrijmetselaars, w.o. kaderlid Balkenende. Evenals de PvdA top van de vrijmetselaars Kok en Melkert en anderen. De VVD is onder de vrijmetselaars Jorritsma, Dijkstal, Keizer (graad 33), Hermans, Rutte, ook die kant opgegaan. Daartoe werd de populaire VVD-ster mevrouw Rita Verdonk (samen met Wilders) geneutraliseerd en de partij uit gemanoeuvreerd. VVD, PvdA, CDA zijn sindsdien groen-links-liberaal-libertair opgelijnd met D66, de partij van de duivel, de politieke arm van de vrijmetselarij, het Grote Oosten, op de Prinsessegracht in Den Haag. Duidelijke verschillen zijn weg. Ons, actieve CDA leden in talloze werkgroepen, werd niks gevraagd, integendeel we werden opgeheven, eind jaren 1990. Kok had al eerder het PvdA kader ook bij het ‘grof vuil’ gezet. Zo is het begonnen. Het CDA had in die tijd, jaren 1990, 150.000 betalende leden. De meesten geloofden in de goede zaak. Maar zij hadden geen notie van de nooit rustende, subversieve geheime netwerken als de vrijmetselarij, die permanent de revolutie ontketent, waar dan ook, om de mensheid te beroven van de Christelijke beschaving, huwelijk en gezin, eigendom, iedere autoriteit, kunst en wetenschap, en tenslotte, om de Kerk, naties en volken te vernietigen. Zie mijn boek, beste Peter Selie, “Sluiproutes van de macht” !!

  Geliked door 4 people

  • reageerbuis zegt:

   Dank voor uw opsomming. U bent Henk Kamp nog vergeten te noemen als hoge vrijmetselaar.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   De instroom van moslim-immigranten is niet in 1990 begonnen, maar al in 1973, na de oliecrisis. Toen is door Den Uyl c.s. het Verdrag van Straatsburg (resolutie 1605) gesloten. In ruil daarvoor hebben de Arabieren de oliekraan weer opengedraaid. Die ging dicht nadat Nederland zich té openlijk en té sterk achter Israel had opgesteld, ten tijde van de Jom Kippoer-oorlog.
   Dat verdrag behelsde het toestaan van moslim-immigranten en het toestaan van de islam. Niets mocht de islam nog in de weg gelegd worden en alle informatie over de islam moest van een positief karakter zijn. De belangrijkste punten uit dat verdrag:

   9.1. Bestrijden van discriminatie op “alle fronten”,

   9.2. Verwerpen en bestrijden van Islamofobia,

   9.7.6. Het inbrengen en aanmoedigen tot deelname van immigranten in politieke partijen, handelsorganisaties en niet-overheids organen. Een einde maken aan alle verschillen tussen moslims en niet-moslims, en opkomen voor gelijke rechten van immigranten, inclusief het bevorderen van betere kans op werk en onderwijs,

   9.7.8. Het verwijderen van regels en argumentering tot het verhinderen van bouwen van moskeeën en het uitvoeren van regelgeving dat ruim voldoende gelegenheid geboden zal worden tot het voldoende hebben, bouwen en zorgdragen voor kwaliteitsgebedshuizen voor volgelingen van de Islam,

   9.7.9. Zorgdragen dat schoolboeken geen enkele negatieve informatie over het geloof Islam kunnen bevatten,

   11.6 Het aanmoedigen van jonge Moslims in Europa om Imam te worden,

   11.8. Het aanmoedigen van voldoende uitbrengen van Moslim-leven en -nieuws in de media, garanderend dat de opinie van Moslims wordt gepubliceerd,

   11.9. Het ontwikkelen van ethische handleidingen ter bestrijding van Islamafobia in de media, ter promotie van culturele tolerantie en begrip, in samenwerking met de daarvoor aangewezen organisaties,

   Tot de dag van vandaag houden alle kabinetten zich hieraan, doodsbang als ze zijn dat de oliekraan weer wordt dichtgedraaid. Kabinet na kabinet, alsmede de Tweede Kamer, wordt gechanteerd met de dreiging van een nieuwe oliecrisis. Je ziet aan Wilders wat er gebeurt als een kamerlid zich niet wil laten chanteren.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • Jules van Rooyen zegt:

    Ja, dat lidmaatschap der vrijmetselarij van ‘Kamp’, beste “reageerbuis”, zal wel kloppen gezien zijn talloze nevenbanen. Nooit aan gedacht. Ik heb dat vanwege RK onderschat. Nog een andere VVD’er vrijmetselaar past in het rijtje, de vroegere burgermeester van Rotterdam, en ex-minister van Binnenlandse zaken, Opstelten, de man van de torenhoge boetes voor mineure overtredingen als te hard rijden. De consequentie is dat de VVD dezelfde neergang zal ondergaan als de PvdA en het CDA. Het verraad zit altijd aan de top.
    Voorts, dat is juist, beste J. Köhler, de verklaring van Straatsburg, indertijd, maar die is niet bindend, doch vrijblijvend, zoals alle internationale oproepen, standpunten en regelingen. Zodoende hoeft er niet geratificeerd te worden. Landen als Polen en Hongarije staan daar buiten en landen als Italië en Spanje hebben hun eigen regelingen om ongewensten door te sluizen naar het Noorden. In die landen hebben ze geen “rechten” gekregen. Ze gaan daar dood van de honger. Illegaliteit is strafbaar. In NL, is dat anders, illegaliteit is niet meer strafbaar, en uw voorbeeld van Wilders is typisch NL. Rechters zijn D66’ers, een publiek geheim, de meesten ongetwijfeld vrijmetselaar. De vrijmetselaar regeringen van de afgelopen decennia hebben NL ontwricht. Geen familie politiek is ontwikkeld maar een immigratie politiek. 13 miljoen autochtone NL’ers, op 17 miljoen inwoners, dus +/- 30% import, waarvan een kleine 1 miljoen islamieten, die nooit en te nimmer te assimileren zijn. Daarnaast heeft de abortus wet ons een halve eeuw lang, meer dan 1,5 miljoen burgers minder gekost. Abortus is een taboe, maar betekent de zelfmoord van een volk. De gang van zaken, beste J. Köhler, zijn bewuste keuzes geweest van alle CDA, VVD, PvdA, regeringen. Het kantelpunt heb ik binnen het CDA zelf meegemaakt, zoals geschetst hierboven. Alles was afgeschermd. Ik heb moeten dreigen met een proces om de CDA voorzitter gekozen te krijgen. Het CDA is een “vereniging”. De verslagen van de grote “Commissie buitenland” waren niet openbaar, evenals de verslagen van het partij bestuur. Zij hielden alles geheim, omdat zij alles wilden verbergen voor het “gemene volk”, in die cruciale jaren. Zij hebben alle drie, “Straatsburg”, benut om de zelfvernietiging van het NL volk te bewerkstelligen. PvdA, VVD en CDA waren drie handen op één buik, door het geheime netwerk van de subversieve sekte der vrijmetselarij.

    Like

 4. Harry zegt:

  Het is geen enkel probleem om wetten of noodwetten in te voeren om ons “ klein “ te houden .
  Maar om levensgevaarlijk geteisem tegen te houden is niks mogelijk ?
  De smokkelbendes worden zelfs door de overheid gesubsidieerd !

  Wat is dat nou ?
  Vroeger waren liberalen heel solide om allerhande onheil buiten de deur te houden !
  Wat is er aan de hand , dat dit nu getolereerd wordt , die ongeregelde instroom , dat daar niks tegen te doen zou zijn ?
  Als je mensen VAN HIER , kunt verbieden om naar het Binnenhof te gaan , waarom kun je dan moslims en zwarten niet verbieden om naar Nederland te komen ?
  Waarom kun je boeren wél oppakken en die geitenneukers op hun scootertje niet ?
  Waarvoor capituleer je dan ?
  Opdracht van de NWO ?

  Dit stinkt , mensen !
  Waar zijn die liberalen gebleven die geen socialist wensen te worden á la Rutte ?
  Zijn er nog VVD-ers met de moed van een Wilders ?
  Is er NOG ÉÉN die op durft te staan tegen Rutte ?
  Of zijn het allemaal jankende watjes geworden ?
  Laffe neo – NSB – ers !?

  Is iedereen bang van die pokdalige rotkop van Rutte ?
  LAFFE HONDEN !

  Geliked door 5 people

 5. Republikein zegt:

  Sing was ernstig ziek.

  Like

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Nederland is allang geen vrij land meer. Alleen als je politicus bent kan je een zweem van vrijheid bespeuren als je in de pas loopt van de partijterreur. Voor de rest is niemand vrij en is rutte c.s. b ezig om ons de laatste vrijheden te ontnemen en die over te dragen aan Brussel. Wat ik wel verwacht is dat de allochtonen, die in nederland niets te zoeken hebben, de vrijheid die ze hier hebben misbruiken om de maatschappij steeds verder te ontregelen en de autochtonen letterlijk en figuurlijk het mes op de keel zetten . Zelfs de meest vreedzame mens verweert zich als hij maar lang genoeg wordt getreiterd en van zijn rechten wordt ontdaan . Dat moment van verweer is dichterbij dan de autoriteiten denken.

  Geliked door 5 people

  • berichten komen er vaak niet doorheen? zegt:

   er zal er nooit eens eentje zijn die naar eer en geweten handelt, zijn medemensen en de toekomst voor de kinderen belangrijker vindt. Zijn al die mensen gehersenspoeld, of werken ze echt opzettelijk mee voor een goedbetaald baantje?

   Like

 7. M. zegt:

  Kamp lult uit zijn nek net zoals ze dat allemaal doen bij de leugenclub van de omgekeerde bijbel.
  Olie in ruil voor vrije vestiging en dat men het westen haat dat wist men toen ook al en omdat men niets heeft met de eigen burger dan deze te verraden, net zoals voor en in de 2e wereldoorlog, werd de burgerbeveiliging in 1986 ook maar opgeheven want een verraden volk hoef je niet te beveiligen.
  Om de haat niet teveel in de weg te lopen werden de eigen burgers ontwapend met inlever dagen.
  Omdat men blijkbaar uit is op een vrijstaat van criminelen die naar believen het eigen ontwapende volk een beetje mogen treiteren en het liefst de godvruchtige eerlijke mensen want dat vind men helemaal prachtig deed men wat politiebureaus in de verkoop en ging men te bukken bij de haat om te laten zien dat ze hun eigen land en volk verraden.
  Men bukt nooit bij de liefde.
  De liefde krijgt nooit een aai over de bol of begrip dat is er alleen voor hufters en de werkelijke racisten die schoon geluld worden in de leugenmedia door de slachtoffers voor hufters en racisten neer te zetten.

  Geliked door 5 people

  • Lilith zegt:

   Helemaal mee eens! De staat is een kongsi aangegaan met crininaliteit en alles dat haaks staat op integriteit en compassie. Het is voluit vrij baan voor alle narcisten in de wereld om nog meer te kosten van andere mensen te grijpen. De rupsjesnooitgenoeg kennen geen grenzen. Dat wat GOED is zal in opstand meoten komen want nu worden de kleine kinderen getargeted met de hersenspoeling…We worden gedwongen een omgekeerde werkelijkheid te leven! Het opdringen van transgenderisme, homoseksualiteit en pedofilie door de gelijksgeschakelde media is er een symptoom van

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Het kwaad kan woekeren door dat de goeden het tolereren, inderdaad.
    Praten helpt niet met dit soort criminelen en hun loophoeren zonder ruggengraat.
    Er is wel genoeg geluld onderhand.

    Like

 8. Dr. Heinz zegt:

  Klinkklare onzin heer Kamp!!
  De VVD en het CDA zijn er mee begonnen met de eerste stroom, dat waren toen gastarbeiders.
  U weet wel wat gast betekent?
  Gast is tijdelijk, gaat dus na gedane arbeid of na een bepaalde tijd weg, terug naar eigen land!
  Maar daar kwam de PVDA toen met ene Joop den Uyl aan de macht, die had heel andere plannen!
  Joop den Uyl zag daar toekomstige kiezers voor zijn partijtje dat PVDA!
  Dus PVDA en nog andere partijtjes, waren voor dat die gastarbeiders bleven!
  De volgende kabinetjes was een beetje up en down met import, van die vluchtelingen.
  Onder Peter Jan Balkenende CDA ging de grenzen weer wijd open, met Wouter Bos PVDA ging dat net zo!
  Onder die Marx Rutte is VVD en grote EUSSR proleet, werd het helemaal geschift onder druk van EUSSR Merkel!!
  Ze worden opgehaald met boten, vliegtuigen, bus, auto!!
  Een paspoort heeft men niet bij zich, maar wel dure kleding en een smartphone.
  En ook krijgt men een soort VISA kaart met een mooi bedrag er op!!
  Wij allen moeten dat ophoesten!!!
  Vandaar dat alles GIGA duur is en word!!

  Geliked door 4 people

 9. Helemaal waar Peter Selie maar nu nog de vraag of Kamp ooit bij Bron op bezoek komt.
  Begrijp me goed Ik bewonder je schrijven maar dat gajes komt hier je brief niet lezen.

  Geliked door 2 people

 10. M. zegt:

  Kijk dit is ons wel overkomen als volk, de corona zwendel.

  Laat iedereen het zelf maar testen bij die googlehoeren en zien hoe ze de hele boel belazeren.

  Gooi je muilkorf weg en ga gewoon weer leven in plaats van te dansen voor die corona schijtcriminelen en hun loophoeren.
  Laat je niet ringeloren door deze viespeuken die ons land tot de bedelstaf brengen met leugens en bedrog.

  Moordenaars !

  Geliked door 2 people

 11. Het is wel geinig dat bakkesboek op dit moment gehackt wordt, via een nieuwe zogenaamde updat lachuuuuuuh

  Like

 12. Johannes zegt:

  ze weten ook werkelijk alles recht te praten wat krom is , dat hun collega’s hier in mee gan snap ik , dan kunnen ze zelf dat ook toepassen , maar dat ze denken dat de bevolking die nog wel recht door zee zijn dat ook doen , getuigt er van hoe een slap corrupt en onverschillig zooitje het inmiddels is geworden.
  kortom eerst maar weer eens strenger/kritischer voor je zelf worden in den haag en dan maar weer eens naar de bevolking ipv andersom

  Geliked door 1 persoon

 13. Sinyo zegt:

  Opmerkelijk die beelden van de kledij van mannen met Politie op hun rug.
  Groot verschil:
  1. Met petje op en met de bullenpees op blanken meppend bij het binnenhof (Anti Corona)
  Met “klapperpistool” voor de schijn en rondzwaaiende handboeien.
  2. In de Schilderswijk met helm én ronde schilden tegen een “ik val aan wie volgt mij” menigte.
  (Bekende uitspraak van de opperste zeeman in Zuid-Oost Azië meer dan 75 jaar geleden).

  Geliked door 1 persoon

 14. verwardeman zegt:

  NIKS overkomen !
  Het wordt ons allen door vrijmetselende Bilderbergers – en aanverwant tuig – in de
  strot geduwd .
  Maak deze kliekjes onschadelijk , en we kunnen met een schone lei beginnen .
  Stem PVV.

  Like

 15. Republikein zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5130812/weldenkende_bewoordingen_en_een_gezonde_ethiek_van_de_minister/

  Er was jaren geleden ook iets met kinder-pardon, hij moest er bijna van huilen.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  NEE het ons niet vrijwillig overkomen, die klootzakken van politici hebben er voor gezorgd met hun idiote waanzin dat de islamieten zich zouden aanpassen en dat terwijl het al 1400 jaar ellende met die lui is !!
  Hufters zijn jullie politici jullie hebben onze cultuur verziekt en ons land verpest !!!

  Like

 17. Bas zegt:

  Draadje : https://mobile.twitter.com/Hoefakker/status/1297589626526404609

  Like

 18. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/08/24/drillrapper-blacka-aangehouden-door-politie-in-verband-met-dood-19-jarige-in-scheveningen/

  Drillrapper Blacka aangehouden door politie in verband met dood 19-jarige in Scheveningen
  Heel raar want Blacka had al opportunistisch excuus gemaakt enzo

  Het is allemaal verschrikkelijk zielig en marginaliserend voor de grote kunstenaar Blacka, maar hij is dus gearresteerd in het onderzoek naar de steekpartij. Eerder waren al twee mannen aangehouden die worden verdacht van ‘doodslag in vereniging’.

  Blacka heeft gezegd spijt te hebben van het hele gedoetje. Dus.

  Like

 19. Bas zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5155050/verdachte-moord-op-bas-van-wijk-heet-samir-el-y/

  Verdachte moord Bas van Wijk heet Samir el Y.
  ‘Was eenmansactie’ volgens medeverdachten

  We hadden al: een hashtag, een bekentenis, een horloge en herkomstgroep. En nu hebben we ook een voornaam. Samir dus, is de naam van de 20-jarige die heeft bekend dat hij Bas van Wijk op klaarlichte dag heeft vermoord.

  Like

 20. Bas zegt:

  Het is Frankrijk ook zomaar overkomen…

  Like

 21. Bas zegt:

  Verrijkt Frankrijk , Grenoble

  In #Grenoble in de wijk Mistral verkoopt een bende met hun AK47 in de hand drugs in een kinderpark

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s