Machtsmisbruik!


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Machtsmisbruik!

 1. Htsk day zegt:

  Vaccinatie’s zijn een geweldig hulpmiddel om VRIJHEID te beperken, daarom VERPLICHT!
  (En je vrijheid krijg je daarmee NIET terug, als je dat misschien dacht)

  Kijken:
  As COVID-1984 Accelerates Bill Gates Blames ‘Freedom’ For Spread of the Virus” on YouTube

  Het lijkt er steeds meer op dat wij zelf het virus zijn dat uitgeroeid moet worden..

  Geliked door 3 people

 2. vangie1206j zegt:

  Nou dat valt nog wel mee.
  Het grossssss stemt straks weer op deze potentaat Rutte.
  Dus de bevolking vindt het wel meevallen.
  Een soort Rutteriaanse zelfbevrediging.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Vangie1206j; Ze kunnen de moeite van het stemmen wel laten. Hun idool Rutte word met zijn VVD automatisch herkozen met plus minus 45 Kamerzetels (via stembusfraude).

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Precies met de leugenachtige peilingen om het te ondersteunen.
    er is ze een waterdicht stemsysteem aangeboden waarop men reageerde als door een angel gestoken.
    Dat is wel het laatste wat ze kunnen gebruiken een waterdicht systeem.

    Geliked door 3 people

 3. Hans van Meijgaard. zegt:

  Dat is het resultaat van een Overheid die bestaat uit samenwerking van Fascisme en Communisme: vernietiging van een Samenleving. !!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Tineke zegt:

  Veel respect voor deze mensen,maar het zal geen klote uithalen.
  De Jonge voelt zich onaantastbaar.
  Alleen met pak m beet 1 miljoen het binnenhof bestormen is in mijn optiek nog een optie.
  Demonstreren worden ze niet koud of warm van !

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Juist Tineke en misschien kunnen we de mokromaffia vragen naar een legertje huurlingen ze zijn toch de untouchables* zetten we hen in de voorhoede.
   * daarmee bedoel ik ze kunnen alles flikken en komen ermee weg met foei gesprek en zo hebben we ook nog wat aan ze.

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Tineke.Je moet de kop van de slang afhakken,de gehele (nazi) bilderberg groep uitroeien.Die hebben de werkelijke macht in nederland en europa,politici zijn slechts trekpoppen,omgekocht of gechanteerd.

   Like

 5. Torsten Himmelstoss zegt:

  Machtsmisbruik is correct. Misleiding speelt ook een grote rol.
  Er is geen coronawet.
  https://www.destentor.nl/binnenland/hoogleraar-staatsrecht-burgemeesters-gaan-te-ver-met-het-inperken-van-onze-vrijheid~a6011900/

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Gek hè, dat hydroxychloroquine wél mag worden voorgeschreven bij zonneallergie:

  https://www.huidarts.com/huidaandoeningen/zonneallergie-polymorfe-lichteruptie-pmle/

  Antimalaria tabletten. Een andere behandelingsmogelijkheid bestaat uit het innemen van antimalariamiddelen. Dit zijn medicijnen die het eerst zijn gebruikt bij malaria, maar nu ook toegepast worden bij een aantal huidziekten waarbij lichtovergevoeligheid een rol speelt, zoals PMLE. Voorbeelden van antimalaria middelen zijn hydroxychloroquine of chloroquine. Deze middelen dienen minimaal 6 maanden te worden gebruikt en worden alleen bij ernstige gevallen van PMLE voorgeschreven.

  Waarom mag hydroxychloroquine dan niet off-label worden voorgeschreven bij ‘corona’?
  Zonneallergie is toch ook geen malaria?

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Tistochwat; alles moet wijken voor – het vaccin -. Bang als ze zijn dat niet iedereen die giftige troep ingespoten krijgt. Bij het HIV virus zijn ze al meer dan 30 jaar aan het zoeken naar een vaccin, wat natuurlijk niet gevonden word omdat een virus (mutatie) ongevoelig is voor een vaccin. Maar bij HIV mochten wel allerlei medicijnen voorgeschreven worden om het virus wat af te remmen. Hier geen gedram van; u MOET wachten op een vaccin, en andere medicatie is verboden. Werd zelfs strafbaar gesteld !
   Dat vaccin tegen Corona is dus geen zuivere koffie. Er word zelfs strijd om geleverd wie het als eerste in veel landen mag uitbrengen, en het liefst binnen zo kort mogelijke termijn. Kassa, voor zowel de winnende producent, alsmede op termijn voor de doodgraver….

   Geliked door 4 people

   • LUCIA zegt:

    De wetgeving stelt dat vaccinatie op grote schaal alleen maar aan de orde is als er geen medicijnen voor de ziekte zijn.. dit is internationale /WHO ? wetgeving.Ik vraag me af als je het voor een internationaal gerechtshof brengt als een test-case, in hoeverre je de vaccinatie mag weigeren als hij verplicht is .
    En dan met alle bekende argumenten rondom veiligheid maar hieraan toevoegen het argument van BELANGENVERSTRENGELING aangezien een van de grootste investeerders in de WHO BIll Gates is die overal in de vaccinatie-wereld een vinger in de pap heeft en dik verdient aan de verkoop van vaccins.
    Bovendien zit er ook nog in dit vaccin een cellijn van een geaborteerd foetus, ik meen opgekweekt uit het oog.. ze noemen het roze vla , en deze cellijn kan zich oneindig door blijven delen m.a.w. een onsterfelijke cel d.w.z. een cel die geen apoptose kent dus een kankercel. Dus er wordt een kankercellijn direct in je ingespoten, voor mensen die denken dat ik dit verzin of spoken zie, over de onsterfelijke cellijn heeft het blonde kutwijf van Jansen en Jansen beter bekend als de kankerbabypoedermakers Johnson&Johnsen, het vol enthousiasme gehad op OP1 of dat enthousiasme oprecht gekocht was of spontaan opgewekt werd door blonde domheid dat weet ik niet..

    Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  In Amerika

  Fauci en zijn bende een stel charlatons, verantwoordelijk voor honderd duizenden doden

  Geliked door 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  En terwijl bij iedereen door den Haag het Corona-mes op de keel gezet word verkondig je aan Jan en alleman deze ellende, die op hun beurt jou voor een complotdenker aanzien. Hoeveel meer dictatuur is er nog nodig eer deze Doornroosjes uit hun slaap gaan ontwaken ? Maar volgens mij hapert er iets aan hun gezonde verstand. Wie laat er nu door een stelletje notoire schoften vrijwillig steeds meer vrijheid afnemen en werkt bovendien ook nog mee met alle vrijheids-beperkende maatregelen die hun (en ons) leven tot een Hel gaan maken….

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Er is een verhaal uit de 2e wereldoorlog: De oorlog was afgelopen ergens in een land (geen Duitsland) werden gevangenen bevrijdt uit een concentratiekamp, vreemd genoeg waren een flink aantal van ze diezelfde avond daar weer naar toe gelopen alsof het een geliefde plek was. De moraal van het verhaal is dat mensen nog liever bekende ellende accepteren dan het onbekende .Het zegt ook wat over het feit sat vrijheid voor de meesten een abstractie is en geen werkelijkheid ergo je kunt het ze makkelijk afpakken en dit zijn feiten die een/iedere allesbehalve briljante pokdalige historicus ook weet.

   Geliked door 2 people

 9. BigLJohn zegt:

  En terwijl bij iedereen door den Haag het Corona-mes op de keel gezet word verkondig je aan Jan en alleman deze ellende, die op hun beurt jou voor een complotdenker aanzien. Hoeveel meer dictatuur is er nog nodig eer deze Doornroosjes uit hun slaap gaan ontwaken ? Maar volgens mij hapert er iets aan hun gezonde verstand. Wie laat er nu door een stelletje notoire schoften vrijwillig steeds meer vrijheid afnemen en werkt bovendien ook nog mee met alle vrijheids-beperkende maatregelen die hun (en ons) leven tot een Hel gaan maken….

  Geliked door 1 persoon

 10. ronjaspers zegt:

  De coronahoax is een staats/machtsgreep.Het afnemen van onze mensenrechten en vrijheden,en ons financieel uit te kleden en de economie te slopen.De muilkorf is bedoeld voor macht,controle en onderdrukking en zeer slecht voor onze gezondheid,de anderhalve meter afstand is bedoeld voor gezichtsherkenning met cameras

  Geliked door 5 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s