Fleur Agema (PVV) trekt hard van leer: ‘Hugo de Jonge kan niks!’

Screenshot_19

(Door: “9ForNews”)

Fleur Agema (PVV, foto), die in 2009 opriep viroloog Ab Osterhaus te ontslaan vanwege zijn dubbelrol, heeft hard uitgehaald naar minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid. Ze heeft het gehad met de manier waarop hij blijft hameren op het coronavaccin.

Gisteren herhaalde De Jonge nog maar eens dat ‘we pas veilig zijn voor het coronavirus wanneer er een vaccin is’. Hij zei er niet bij dat zelfs Bill Gates heeft aangegeven dat het eerste coronavaccin waarschijnlijk niet erg effectief zal zijn.

“Waarom pas als er een vaccin is? Waarom niet al als er een geneesmiddel is?” vraagt Kamerlid Agema.

Lees verder>>>
NineforNews

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, PVV. Bookmark de permalink .

21 reacties op Fleur Agema (PVV) trekt hard van leer: ‘Hugo de Jonge kan niks!’

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Fleur Agema als Minister-President en Geert Wilders als politiek leider.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Wat mij dan weer vreselijk lijkt , is dat Fleur dan mogelijk ook 24/7 bewaakt moet worden !
   Ik ken haar min of meer persoonlijk , maar dat wil je haar toch ook niet aan doen ?
   Verdomd lastig !

   Like

 2. karton zegt:

  Als je ziet/hoort wat die de Jonge als wethouder in Rotterdam heeft “gepresteerd” dan is deze vaststelling door mevr. Agema niet verbazingwekkend.

  Geliked door 2 people

 3. verwardeman zegt:

  Wat zou ons Hugootje van zijn broer beuren , als hij ons allen aan het
  vaccin krijgt ?
  VUILE RAT !

  Geliked door 5 people

 4. Cathja zegt:

  Als je Covid-19 kunt genezen met een set pillen waarvoor je pakweg 15 euro betaalt, welke prijs dus niet zwaar op de zorgverzekering drukt, maar waar de farmaceutische industrie niets aan verdient, dan noem je deze pillen….KWAKZALVERIJ….., volgens Hugo de Jonge.
  Dat er zowel in ons land als in Amerika mensen door zijn genezen, en ook nog eens in een vrij korte tijd, dan is het toch meer dan duidelijk dat het hier alleen maar draait om zeer veel geld willen verdienen aan vaccins (die niet zullen werken), én het volk bang maken plus haar vrijheid afnemen?

  Het middels is een al wel 60 jaar ‘oud’ middel tegen malaria, maar ook reumapatiënten kunnen het gebruiken. Het middel is zéér veilig!
  We mogen Rob Elens (huisarts) wel dankbaar zijn dat hij ons op dit middel heeft gewezen.
  Treurig dat ze hem op zo’n minne manier hebben behandeld!

  Geliked door 6 people

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.Het gaat niet alleen om het geld maar ook om 90% van de wereldbevolking uit te moorden.Die vaccinazi/euthanasiespuiten zijn daar uitermate voor geschikt,klinkt dit ongeloofwaardig,hitler en de nazi,s hadden soortgelijke plannen.

   Geliked door 3 people

   • R Thomasson zegt:

    @Ronjaspers. Jij hebt gelijk. Ik heb ergens gelezen dat in China werden tussen 1945 – 1955 honderden miljoenen kinderen geboren. Om de bevolkingsgroei te remmen, werd in dat land de een-kind beleid gevoerd. De bevolking gaf duidelijk voorkeur voor jongens boven meisjes. Dus als men bij een zwangerschap werd ontdekt dat de foetus een meisje was, werd er direct tot abortus gegaan.

    Like

   • R Thomasson zegt:

    @Ronjaspers. Jij hebt gelijk. Ik heb ergens gelezen dat in China werden tussen 1945 – 1955 honderden miljoenen kinderen geboren. Om de bevolkingsgroei te remmen, werd in dat land de een-kind beleid gevoerd. De bevolking gaf duidelijk voorkeur voor jongens boven meisjes. Dus, als bij een zwangerschap werd ontdekt dat de foetus een meisje is, werd er direct tot abortus gegaan. Nu zit China met een gigantisch probleem van honderden miljoenen oude mensen en een te kleine jonge generatie om ze te verzorgen. Nog een groter probleem is een zwaar gebrek aan vrouwen. Groot deel van de mannen zou niet in staat zijn om te trouwen en kinderen te krijgen. De Corona virus is ontwikkeld om juist de oude en zwakke bevolking in een klap uit te roeien. Een epidemie is voor dit doel zeer effectief. Een Noorse viroloog, die de COVID-19 heeft onderzocht, heeft bevestigd dat de virus is in een laboratorium ontwikkeld. Het ziet er naar uit, dat het specifiek beantwoordt het doel waarvoor het is ontwikkeld. Inmiddels is het virus wereldwijd verspreid en de count-down voor ouderen en zwakkeren loopt.

    Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ R.Thomasson. Nu ik in uw reactie las dat het virus in een laboratorium werd ontwikkeld ga ik vanavond maar weer heerlijk aan een geflambeerde vleermuis.

    Like

 5. paulzwueste zegt:

  Het is een grote vuile kelerebende.
  En we kunnen daar niets aan veranderen…!

  Geliked door 3 people

 6. karton zegt:

  Deze de Jonge lijkt mij een zelfde soort nietsnut als die vorige “politicus” van het CDA, Camieleke Eurlings !!
  Dát was pas een échte smeerpijp.
  Met z’n grote bek dacht hij alles en iedereen omver te kunnen blazen; bij de KLM weggeschopt wegens”geweldige” wanprestatie en vervolgens ging hij, als een échte crimineel z’n vriendin in elkaar meppen !
  Ik zeg niet dat de Jonge álles hetzelfde doet of heeft gedaan als “ons Camieleke”, maar dat hij er niks van bakt kan niet ontkent worden.

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ Karton; Wat we ons met zijn allen moeten gaan realiseren, is dat we iedere keer op de mensen gaan stemmen die ons voor de snufferd gehouden worden…de meest interessante vraag , daarbij is, wie hijst ze op het schild… hoe komen ze daar… wat hebben ze moeten doen en beloven om daar te komen.Zo houden en blijven bepaalde mensen en structuren de macht houden achter de coulissen, terwijl het domme volk denkt in een democratie te leven …nee beste mensen we leven in een dommocratie.

   Like

   • karton zegt:

    @ LUCIA.
    Ik denk al heel lang niet meer dat wij in een democratie leven; bij iedere keer dat er gestemd kan gaan worden in dit landje kijk ik naar wat iemand heeft gedaan in de politiek tijdens de voorgaande periode, de laatste jaren komen er steeds enkele politici boven drijven die ik mijn stem gun ; opvallend genoeg zijn dat steeds weer mensen die niet in de “regring” zitten.

    Like

 7. Harry zegt:

  Goed gezien , Fleur !

  Het is een gladde praatjesmaker , dat is wel duidelijk !
  Maar veel verder dan dat komt ie niet .
  Heb hem ook nog nooit betrapt op enige visie .
  Alleen op het opzeggen van dingen , die een ander hem mogelijk heeft wijsgemaakt of voorgekauwd .

  Voor haast alle functies waar je voor wilt gaan moet je solliciteren en bewijzen dat je bekwaam bent voor die baan !
  Hoe is het mogelijk dat dergelijke figuren een belangrijke functie krijgen ?
  Hoe deden ze dat vroeger ?

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Het is gewoon een Jan Klaassen trekpop…maar mag wel straks als die klote noodwet eraan komt, aan de touwtjes trekken, op de Friezen na lezen we helaas in een balloos en ruggegraatloos land.

   Like

 8. R Thomasson zegt:

  Minister Hugo de Jong past perfect bij deze regering; een regering van NIKS! Van mensen die niet op adequate wijze met serieuze problemen kunnen omgaan. Dat Hugo de Jong kan niks, weet al heel Nederland. Hij kan leuke schoentjes uitzoeken in de PC Hooftstraat in Amsterdam, leuk kostuums kopen in dure herenmodezaken, en een Elvis kapsel aanmeten. Deze Toy Boy kan, misschien, een leuk baantje krijgen, als presentator, bij RTL4. Echter, zijn capaciteiten zijn niet toereikend voor minister van VWS; zeker niet als minister van gezondheidzorg, waar men expertise nodig heeft. Hoe kan hij goede adviezen volgens, als hij niet weet welke adviezen goed zijn? Daarom heeft hij zo veel geblunderd. Maar niet enkel hij, ook Rutte heeft de meest grove fouten gemaakt. Hem kan men meer kwalijk nemen dat Hugo de Jonge. Hij liet China de hele voorraad aan medisch attributen leeg kopen, terwijl de Corona stond al voor de duur. Beide kwamen niet op het idee de Duitse en Belgische grenzen te sluiten, om de Corona naar binnen laten vloeien. De Corona kon worden gestopt door regionaal lock-down, om de economische schade te beperken. De viroloog van MC Groningen heeft niet op Den Haag gewacht, en begon direct met testen en quarantaine voor de positief gevallen. Groningen en Friesland waren (en nog steeds zijn) bijna Corona vrij. Nu probeert Hugo de Jong ons te overtuigen dat wij vaccines nodig hebben. Bill Gates moet met zijn naaldjes lang komen. Hij heeft al wie weet hoeveel van die vaccines besteld. Natuurlijk op de kosten van de belastingbetalers. Misschien wil ook hij, net als Ab Osterhaus, slapend rijk worden. Helaas, de Nederlanders anno nu zijn niet meer de Nederlanders van anno 2009. Er zouden maar heel weinig mensen zijn, die graag de proefkonijnen van Bill Gates en wanna be rich consorten willen worden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Thailand, kinderen in kooien
  The world’s strictest school social distancing: Thai kindergartners are sealed in perspex boxes at playtime while masks are mandatory for older kids in fight against coronavirus’https://t.co/Yah6bZ7hLV pic.twitter.com/L4GbRAt4bv

  Kindermishandeling

  Maar het kan imbecieler

  Like

 10. David zegt:

  Hij is nog aan het trainen voor het strikdiploma van die mooie schoentjes van hem, druk druk druk

  Like

 11. Ziejewel zegt:

  Daarom EERST een vaccine tegen de virussen (VOOR November 2021) in den Haag en dan zien we wel verder.

  Like

 12. Jan zegt:

  BEVESTIGD: China lanceerde in maart een massale sociale mediacampagne om landen ertoe te brengen strikte vergrendelingen van het coronavirus toe te passen en hun economieën te vernietigen

  Het enige land dat de gehele kolder niet geloofde was Zweden en het heeft zijn economie nog net zo gezond als voorheen.
  …..
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/08/confirmed-china-launched-massive-social-media-campaign-march-get-countries-adopt-stringent-coronavirus-lockdowns-destroy-economies/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s