Week 34 – 400 immigranten zijn “ons overkomen”

Screenshot_24

(Door: “@Pritt Stift”)

Hoe KAN dat nou?

Geen idee hoe het kan. Maar ze waren er opeens. Stonden plots voor de deur. Zomaar. Uit het niets. Weer 400. Net als vorige week. En eigenlijk alle weken en jaren (40) daarvoor ook. Hee, weer 400. Waar komen die nou weer vandaan? Kan zijn dat het COA (zeg maar de VVD) actief aan het werven is in Subsaharië, want die Oostblokkers die nu de asperges doen zijn duur aan het worden (en krijgen praatjes). Maar dat weten we niet zeker. Zou misschien kunnen dat er IND-ers van VVD66-huize op Malta en Lampedusa met zo’n vliegveld-bordje TER APEL – GRATIES GELD rondlopen?

Lees verder>>>
(h/t “Bas”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Week 34 – 400 immigranten zijn “ons overkomen”

 1. delamontagne zegt:

  Sommige stumperts komen lopend, anderen liften met een gutmensch mee.
  Dan zijn er de “ingenieuzen [ de toekomstige ingenieurs ! “] , die komen per opblaaskano.

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Niet schrikken…..”Sea-watch 4″ is weer in bedrijf en haalt ze op, 30 miles onder de kust van Libië.

  https://twitter.com/seawatch_intl?ref_src=twsrc%5Etfw

  Like

  • LUCIA zegt:

   Goh we waren toch een land van watergeuzen /piraten , kunnen er geen nieuwe waterzeeuwen op staan en deze shit NGO’s gewoon de grond in schieten en vooral laten verzuipen graag, de gelukszoekers weer op hun vlotje zetten enkele reis terug maar die klote NGO’s… laat ze maar gaan praten met de vissen!!!

   Like

 3. Hovawart zegt:

  Wanneer (oud)politici dergelijke uitspraken doen “de massaimigratie is ons overkomen” blijkt maar weer hoe men over de burgers in de Pays-Bah denkt,………en waar de politiek mee denkt weg te komen bu blijkt dat het tij niet meer te keren valt,,……..straks schieten de Looneys weer in hun Linksche Looney Reflex en krijgt de PVV er nog de schuld van in de schoenen geschoven,……let maar op.

  Like

 4. Jan zegt:

  Hoe KAN dat nou?

  Net zo als dat je ‘zomaar’ zwanger wordt. Het ‘overkomt’ je.

  Geliked door 2 people

 5. Harry zegt:

  Het zou me niks verbazen als we die reiskosten van die importlummels zelf nog mogen betalen ook !
  Die lui kunnen nooit allemaal zo veel geld hebben om hierheen te komen !
  EEN NEGER HEEFT NOOIT GELD !
  Want als ie wat heeft is het morgen op .
  Als je ze op het werk een fooitje gaf , waren ze dagen spoorloos om dan gewoon weer op te komen draven als het geld op was .
  Hoeren , etentjes en andere idioterie , dan gaat het hard !

  Dus hoe gaat dat ?
  Geven de ambassades geld ?
  Of doen die NGO’s dat van óns geld ?
  Het moet haast wel een van die twee zijn !

  Zie maar wat rutte overhoop heeft gehaald .
  Geld geven aan islamitische terroristen in Syrië .
  Geld geven aan onbetrouwbare Grieken .
  Geld geven aan die uitgekookte Italianen .
  Geld geven aan die luizige Fransen die straks tien jaar korter werken dan wij !

  En wat mogen wij nog ? Smoel houden en betalen !
  Zelfs als je daar tegen protesteert loop je kans gearresteerd te worden .
  De politie heeft ook al een soort S.S. afdeling , politie in burger om de Echte Nederlander af te tuigen of te arresteren .
  Hoeveel gekker kan het worden ?

  STEM NOOIT MEER OP DIE ROTTIGE VVD , MENSEN !
  Rutte is dóór en dóór verrot !
  Ohaat je niet meer foppen .
  De enige écht oprechte club is DE PVV !

  Geliked door 1 persoon

  • Er zijn een aantal NGO’s die hen totdat ze een uitkering krijgen hen elke Week/maand van geld voorzien op een bankrekening.
   Ngo’s die naar Ik denk gedeeltelijk uit Europees belasting geld betaald worden en heel veel geld van onder andere George Soros krijgen.

   Like

 6. Ja inderdaad Ik had dat van de week ook gelezen dat deze hele immigratie shit ons overkomen is en dat klopt.
  De burgers is het inderdaad overkomen, maar de hele zooi wordt gestuurd door de VN samen met het gajes in Brussel en Den Haag, dat ver genoeg weg woont van de hele multikul ellende en daarbij ook nog achter hoge muren cq hekken woont.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   De toename van de multiklultie Verrijking is ook waar te nemen bij de ontwikkeling van ’t eigen woningbezit de afgelopen 40 jaar……………..

   Like

 7. Gerrit zegt:

  Welke wereldburger wil dat nu niet, wat we hier NOG STEEDS aanbieden. Een huis, inboedel en een uitkering. En gratis tandarts en zo. En je familie mag je ook nog uitnodigen. Zodra ze een huis hebben gaan de beelden hiervan naar een ver land. Kijk eens hoe tof? En ik heb ook nog een Advocaat die alles voor me regelt.!

  Geliked door 1 persoon

 8. guusvelraeds zegt:

  Na het lezen heb ik in de broek gepist van het lachen. Overkwam me zomaar.

  Like

 9. Eppo zegt:

  Ze hebben daar wilens en wetens jaren de andere kant opgekeken bij die VVD en van kom maar binnen met je knecht .
  Ze dachten er weer aan te verdienen goedkope werknemers .
  Alleen ja het aan het werk gaan lukt nog niet zo mede door hun tinnef mentaliteit, de teringzooi is toch voor het Plebs die het mag betalen en Ze heropvoeden en er mee tussen mag zitten .

  Like

 10. Bas zegt:

  In GB maken ze een puinhoop en gaan vervolgen klagen dat niemand het opruimt….

  Like

 11. Gienekehado zegt:

  Benieuwd wanneer er in een nieuwsbericht wordt vermeld dat ’10 % van de inwoners van West-Europa uit illegalen bestaat’!!! De grote(re) steden moeten hun inwonertal nu al inschatten!!

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  De gastarbeiders van toen, werkten gemiddeld hier 12 jaar. Velen kregen de rest van hun leven een uitkering. De bedrijven waar ze werkten, zijn allemaal verdwenen. De werven, de fabrieken, alles is weg.
  De oude generatie zit thuis op de bank, hun kinderen werken maar heel beperkt en Oostblokkers doen nu het laagbetaalde werk. En allemaal drukken ze op onze welvaart.
  Dat is beleid. Dat kan anders.

  Like

 13. Jackholland zegt:

  Klopt , door verkeerd te stemmen op partijen die net doen of islamitisch Zandbaktuig en Afrikaans uitschot met de beste bedoelingen naar ons land komen Om een bijdrage aan ons land te leveren dmv leveren arbeid en ondernemerschap. Om je kapot te lachen . Bovengenoemd volk komt hier alleen vanwege gratis geld echt niet voor klimaat cultuur en of westerse leefwijze. Een negert of woestijnbewoner is niet te matchen met de westerling Nu niet en never nooit niet. Ze zullen altijd veel meer kosten dan dat ze zullen bijdragen omdat het van huis uit parasieten zijn dit zit in hun genen ingebakken . Hand op houden anderen de schuld geven van hun door henzelf veroorzaakte ellende is hun natuur. Kijk maar nr Afrika grond en delfstoffen genoeg maar te lui en te lomp om het te exploiteren . Zelfde geldt voor midden oosten behalve Vr Israël . Dit land bestaat nog geen eeuw maar een en al moderniteit dus het ligt niet aan het land maar aan het volk . En dat moeten we gewoon eens erkennen. En stoppen met net te doen of ieder mens gelijk is . Zoals er verschillende hondenrassen zijn zo zijn er ook verschillende mensenrassen met de daarbij behorende uiterlijke en Gedragskenmerken .Laat de negert in Afrika laat blanken fatsoenlijk de leiding van die landen overnemen ( negerts gewoon omkopen als ze moeten stemmen)daar hebben zowel de blanken als de negerts groot voordeel van . Leiding never nooit terug naar de negerts want dan wordt het weer een teringbende zie Zuid-Afrika . Zo moeilijk kan het toch niet zijn?

  Like

 14. Bas zegt:

  Ies koeltoerrr

  Like

 15. Bas zegt:

  Wat zoeken ze in de moskeet….?

  Like

 16. GT zegt:

  Beste,
  Wat valt er vervolgens op, asiel centra worden op dit moment niet meer bij gebouwd?
  Maar volgens mij steekt er iets anders, vele gemeenten moeten een bepaalt quotum halen voor het vestigen van immigranten, ik heb eens een stuk (document) onderschept uitgeschreven door een college hier over in Zeeland paar jaar geleden en die Polman Middelburg was in zijn nopjes want het quotum liep op stream. En tussen de regeltjes stond er.. het houd jullie niet tegen er meer te vestigen! Dus in mijn optiek gaat het op een andere wijze als of ze doen voor komen?
  Ze sluizen ze stiekem binnen, beetje bij beetje als ik kijk naar West Zeeuws Vlaanderen zie je er steeds meer. Het volgende wat mij opviel en voor mij onomstotelijk vast staat wat er gebeurt.
  Is de Islamisering, deze zomer bij ons aan de kust, viel mij op dat er veel Moslima,s in baadkledij liepen althans in hun tenten en zo het water in? Ik dacht dit heb ik nog niet eerder zoveel gezien als nu duidelijk waarneembaar op verschillende stranden in West Zeeuws Vlaanderen, dit is in mijn optiek een overname van een stil protest zie kijk ons die stomme Zeeuwen pikken dit wel toch?
  En weet je wat ze dan in de krant zetten, de PZC de staats krant van Zeeuws Vlaanderen de mensen zijn hier vriendelijker als bij ons aan de kust (Belgie) (Frankrijk), want wij krijgen veel verbaal aan opmerkingen? Ik dacht ja…..zo kan je het uit leggen wel ik zeg jullie dit is een bewuste op touw gezetten actie, door Moslims organisatie,s die dit uitsturen en het hek is straks van de dam.

  Want ik vertel U, het jaar daar voor zag ik van die kerels moslims foto,s nemen van onze kust, en wel juist op deze plaatsen als zo genaamd mooie kust, nee het was gebieden vast leggen waar ze als recreanten zich kunnen kunnen uitzetten en nog afzien van…..ja woningen op kopen ook in Zeeuws Vlaanderen, waar ze zich kunnen vestigen en, let wel bepaalde families houden zich hier mee bezig en steeds zie je meer Moslims huizen opkopen en met families intrekken of ik ze in de gaten heb reken maar, want ik vertel jullie die gemeente waar ik woon spelen een smerig politiek spel met hun zo genaamd krimp gebied, stelletje sukkels.
  Kan ik het bewijzen nee, het is gewoon je verdiepen in je omgeving en je ziet de ontwikkeling simpel. Maar dat we naar de kloten gaan wees daar maar zeker van! Stomme Nederlanders en Zeeuwen je zijn in slaap gesukkeld en niet zo,n beetje ook.

  Hier komt bij, ik ben geen racist maar ik zie een ontwikkeling die je niet kan volhouden en dit gaat je vroeg of laat opbreken, kijk maar eens naar de gevestigde restaurants …..wie zijn het en…..wie zijn hun sponsoren, niet verschrikken!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s