CARTOON: Democratische Nationale Conventie


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op CARTOON: Democratische Nationale Conventie

 1. Volgens hetgeen laatst te lezen was zou Juan Carlos van Spanje naar de Verenigde Arabische Emiraten gevlucht zijn wegens een zaak van corruptie.

  Volgens deze Spaanse Blogger zou hij echter eind Augustus of begin September terug keren naar Spanje om de linkse regering ten val te brengen en zou hij bewijzen hebben dat op 11 Maart 2004 de treinaanslag van Madrid niks met El Quaida van doen had maar een binnenlandse terreurdaad.

  De emeritus koning, don Juan Carlos I, zal over een paar weken naar Spanje terugkeren om de dood van 193 mensen door links – 11 maart – aan de kaak te stellen en een einde te maken aan de regering van de incompetenten.

  João Lemos Esteves

  Zoals we hadden verwacht in VOZ IBÉRICA, woont twee weken geleden koning Emeritus, Don Juan Carlos, in de Verenigde Arabische Emiraten (nee, dat is hij niet en is ook nooit in Cascais of Azeitão geweest). Deze informatie van ons is uiteindelijk bevestigd door het Spaanse Koninklijk Huis; maar het relevante nieuws houdt daar niet op.

  We zeiden toen dat de kwestie van de locatie van de emeritus-koning geen simpele roddels zijn, met min of meer voyeuristische tonen, om de gevoelige harten van de vakantiegangers te bezielen – NEE! Dit is een zaak die details bevat die niet zijn vrijgesteld van geopolitiek en internationale veiligheid.

  Deze aanslag werd niet gepleegd door al-Qaeda of een jihadist: de aanslag in Madrid, die plaatsvond op 11 maart 2004, werd gepleegd door een terroristische groepering uit het binnenland van Spanje, met de medeweten, steun (zo niet om instanties) van de PSOE, toen voorgezeten door José Luis Rodríguez Zapatero.

  Laat Ik zeggen Ik begin nou toch wel echt benieuwd te worden wat er staat te gebeuren in Spanje

  Link Via Commonsence tv

  https://www.voziberica.com/el-rey-emerito-don-juan-carlos-i-regresara-a-espana-dentro-de-unas-semanas-para-denunciar-la-muerte-de-193-personas-a-manos-de-la-izquierda-el-11-m-y-acabar-con-el-gobierno-de-los-incompetentes/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s