Churchill: zijn strijd tegen de islam bereidde hem voor op de strijd tegen het nazisme…

Screenshot_35

(Vertaling: “delamontagne”)

Binnenkort verschijnt er een uitgebreide biografie van Churchill. De Franse krant “Le Figaro” heeft er enkele stukken uit gepubliceerd:

Churchill was zeer kritisch over de Talibs, de stam waaraan de tegenwoordige Taliban zijn naam ontleent: “Zij maken deel uit van een ras dat zo gedegradeerd is dat men het alleen aan de randen van de mensheid vindt; woest als tijgers, maar minder schoon – ook zeer gevaarlijk, maar niet gracieus.”

Hij vond dat de naleving van een rigoureuze vorm van islam de Afghanen “in de ketenen van een ellendig bijgeloof” vasthield. Hij meende ook dat hun “religie”, die meer dan menig ander geloof door het zwaard werd opgericht en verder gepropageerd, hun ongebreidelde en meedogenloze  geloofsfanatisme aanmoedigt.

Hij stelde n.l.: De islam vergroot in plaats van vermindert de woestheid van intolerantie. In eerste instantie werd het verkondigd door  het zwaard en sindsdien zijn de volgelingen, veel meer dan mensen van andere religies, onderworpen aan deze vorm van waanzin.

De vrucht van geduldige arbeid, het vooruitzicht op materiële welvaart, zelfs de angst voor de dood worden in een oogwenk weggegooid.

De Pathanen, die meer dan andere moslims onderhevig zijn aan emoties, kunnen dit niet weerstaan en alle overwegingen worden vergeten. Ze grijpen naar hun wapens en worden Ghazi’s [fanatici die de “ongelovigen” bestrijden] – even gevaarlijk en net  zo gek als gekke honden en ze moeten alleen als zodanig worden behandeld.

De  BESCHAVING  wordt geconfronteerd met militant mohammedanisme. De krachten van vooruitgang komen in conflict met die van reactie.

(Churchill heeft in het noordwesten van Afghanistan en daarna in de Soedan het islamitisch fundamentalisme van nabij meegemaakt). “Het was een zodanige vorm van fanatisme dat op veel belangrijke punten (de volkomen meedogenloosheid, de minachting voor het christendom, zijn verzet tegen de liberale waarden van het Westen, zijn cultus van geweld, zijn eis tot absolute trouw, enzovoort), niet veel anders was dan bij het NAZISME, dat hij veertig jaar later zou tegenkomen.

Geen van de drie latere Britse premiers van de jaren dertig – Ramsay MacDonald, Stanley Baldwin en Neville Chamberlain – had ooit persoonlijk met dergelijk extremisme te maken gehad en ze waren dan ook rampzalig traag in het doorgronden van de aard van de nazi-ideologie.

Omdat Churchill dus in zijn jongere jaren het MOSLIM- fanatisme had bestreden [in Afghanistan & Soedan], was hij in staat onmiddellijk de identieke beruchte kwaadaardigheid ervan te  herkennen.

[…]

Individueel genomen konden de moslims zichzelf bewijzen ook goede kwalificaties te hebben….maar de invloed van de islamreligie verlamt de ontwikkeling van allen die haar opvolgen. Nergens ter wereld bestaat er een meer achterlijke achteruit werkende kracht dan hier…

Het mohammedanisme is verre van stervende, het is een militant geloof  gericht op overheersing. Het heeft zich al over heel Centraal-Afrika verspreid en is er elke keer weer de oorzaak van dat er “geloofsoorlogen” ontstaan en er is niets dat dit kan tegenhouden; ware het niet dat het christendom wordt beschermd door de gewapende vleugel van de wetenschap – DE  wetenschap waartegen de islam  tevergeefs vocht -, dan zouden we getuige kunnen zijn van de val van de moderne Europese beschaving, zoals dat gebeurde met de beschaving van het oude Rome.

Hoe hebben wij in één generatie het totalitaire karakter van de islam kunnen vergeten, zeg maar genegeerd. Het is zo duidelijk en was dit al voor Churchill 50 jaar geleden. Schande voor LINKS, dat ons zou moeten beschermen tegen een ideologie die even obscurantistisch als schadelijk is en die haar tot ijverige medeplichtige maakt….

Bron:
https://resistancerepublicaine.com

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Fascisme, gezond realisme, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Churchill: zijn strijd tegen de islam bereidde hem voor op de strijd tegen het nazisme…

 1. Johan zegt:

  Wat een bullshit….. Ik stel hem nog steeds aansprakelijk voor de uitvoering van het Sykes picot verdrag. Waar was hij toen? Waar zijn de christelijke inheemse inwoners gebleven? Nee, deze hond was bang voor een christelijke eenheid in het midden oosten omdat het niet in het jezuïeten plaatje paste.

  Like

 2. A. de Koning zegt:

  Een goed artikel en dit geeft een mooi beeld van Churchill en het klopt zeker nu ook, goed dat hij toen al de waarheid zag ,ik heb er toen nooit iets over gelezen maar in die tijd las ik in de krant eigenlijk alleen de dagelijkse strip, ik was toen erg jong. Dit is iets wat de regering zou moeten gaan lezen maar dat willen ze waarschijnlijk liever niet weten, we moeten de islam bestrijden en de grenzen sluiten.

  Like

 3. A. de Koning zegt:

  Voor mij volkomen nieuw dat Churchill dat al onderkende, ga beslist het boek kopen, dat zouden meer Nederlanders moeten lezen maar Mark Rutte zal het zeker liever niet willen weten.

  Like

 4. Alfred zegt:

  Zalig zijn de onnozelen van geest, Pim Fortuyn 2002

  Geliked door 1 persoon

 5. Ravian zegt:

  In mijn jeugd, nog net voordat het internet de bibliotheek verving, kwam je de waarschuwingen voor de islam nog overal tegen; in wetenschappelijke publicaties, in geschiedenisboeken, in reisverslagen, zelfs in novelle en romans.
  De politieke correctheid is pas na die periode losgebarsten, en reeds gepubliceerde internet teksten zijn heel wat gemakkelijker te “corrigeren” als honderdduizenden gedrukte boeken.
  Daarom was ik veertig jaar geleden al prima op de hoogte van de ontstellende gedegenereerde viezigheid die de islam vertegenwoordigt.
  En daarom zijn vooral de latere generaties totaal onwetend, omdat zij de waarheid aangaande de islam nooit onder ogen hebben gekregen, enkel met linkse pro-islam propaganda zijn opgegroeid.
  En waar wij vroeger leerden dat wanneer de waarnemingen niet overeenkwamen met de veronderstelling je deze veronderstelling diende te herzien, leert men tegenwoordig dat wanneer de waarnemingen niet overeenkomen met hetgeen het linkse geloof predikt dit aan je eige “foute” manier van kijken ligt.
  Daarom gaat bij de meeste westerlingen het licht pas branden als het islamitische mes hun nek al halfweg doorgesneden heeft.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jules Vismale zegt:

  Winston Churchill was ook een fanatieke anti-communist maar dat belette hem niet om een pact met een andere duivel te sluiten, Jozef Stalin, om Adolf Hitler te verslaan. En hiermee heeft Churchill wel heel Oost-Europa aan dat besnorde Georgische monster uitgeleverd die zelf ook een fanatieke islamhater was!

  Like

  • bobzelf zegt:

   de vijand van mijn vijand ,,,, is mijn vriend

   onzee bevrijders doen al sinds 1940 niet anders, tot de dag van vandaag

   hallo ukraine hallo georgie halle belarus !!!
   hallo macron , hallo draghi , hallo monti !!!!

   dus wat moest hij anders dan ????

   als de russen gewoon , de moffen een tering schop hadden gegeven

   was nu heel europa duits geweest, guten tag , sieg heil

   groetjes, oom adolf

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    En als de Amerikanen en de Engelsen in 1944 niet in Frankrijk waren binnengevallen dan hadden we ook allemaal Russisch gesproken kunnen hebben want “oompje” Stalin had namelijk al, zelfs voor Hitler hem zou aanvallen, al plannen gemaakt om eens Europa binnen te vallen en hierna ons de knoet van het gehate communisme op te leggen, iets wat zelfs Lenin en Trotski ongeveer 100 jaar geleden al probeerden!

    Like

   • bobzelf zegt:

    ALS ?? ALS ??? ALS ??
    KUNNEN HEBBEN ????
    AANNAMES ,DIE JE ZELFS NA 80 JAAR NIET HARD KUNT MAKEN BESTE JULES
    en u schrijft te goeie stukken hier, om TIJL TE GAAN IMITEREN ,WHAHAHA

    TIJL AANNAMES ZAL IK MAAR ZEGGEN !!!

    FEITEN !! JA STALIN WAS EEN ASBAK !!!
    RUTTE OOK TROUWENS,
    MACRON OOK ,
    BIDDEN OOK

    FEITEN !!
    DE RUSSEN HEBBEN DE DUITSERS VERSLAGEN BIJ STALINGRAD EN KURSK EN ZO VERPLETTEREND VERSLAGEN DAT ZE DOOR KONDEN STOMEN NAAR BERLIJN
    WAAR DE DUITSERS ZICH OVERGAVEN AAN “” ??? DE RUSSEN !!!!!!!
    VANDAAR OOK DIE RUSSISCHE VLAG EN GEEN ENKELE USA VLAG ,SNAPPU ??

    AAN DE USA ??? NEE AAN DE RUSSEN !!!

    DOOR DE GIGANTISCHE NEDERLAAG, kon oom Adolf SLECHTS nog wat groeperingen naa D -day sturen , waar het meerendeel van de landingsroepen fluitend zo aan land konden lopen
    naar de plaatselijke snack voor een berenklauw met pindasaus , ja toen al !!

    dus zo’n film als D-DAY IS WEL LEUK , MAAR IS OOK GEMAAKT DOOR uw vrienden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, NIET DE MIJNE, WHAHAHAHA

    UW BEVRIJDERS WHAHAHA, KWAMEN GROEPERINGEN TEGEN MET KINDEREN VAN 14 TOT 16 JAAR .
    DUS HOEZO BEVRIJDERS ????

    EN ALS IK NU DE SITUATIE ZIE EN LEES, IN WEST EUROPA, EN ZEKER HET GEKKENHUIS NEDERLAND NIET VERGETEN

    LEEFT U NU INEEN COMPLEET GEKKENHUIS ,
    BELGIE KAN JE OOK GEWOON DICHT DOEN….
    NOT EVEN A NATION STATE VOLGENS MIJN VRIEND NIGEL THE GREAT !!

    EN U ZOU GOD OP UW BLOTE KNIEEN DANKEN ALS U EEN LEIDER HAD , ALS MIJN OOM VLADIMIR
    U ZOU VANUIT DE HEL ZO DE HEMEL INLOPEN of dacht u dat Orban en friends daaar de EU LIEFHEBBEN ?? WHAHAHAHAHA

    de oost europa landen die ooit bezet waren , komen er ook nu achter ..

    op het verkeerde paard gewed . leuk he , van de stront in de dunne stont terecht gekomen , blij , zijn ze , geweldig .

    EEN LEIDER DIE WIL LEVEN EN STERVEN VOOR ZIJN LAND EN ZIJN VOLK !!!

    UW MOSSELRUGGENGRAAT HEEFT UW LANDJE WEGGEGEVEN , IK HERHAAL WEGGEVEN AAN EEN ONGEKOZEN MOGENHEID IN BRUSSEL !!!!!

    EN MAG ALS DANK IEDER JAAR UW CENTJES EN OOK DE MIJNE AAN MILJARDEN SCHENKEN AAN BARBAREN EN GESPUIS EN GETEISUM

    WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    HEEL WEST EUROPA IS AL VERNIETIGD .
    EEN KLEIN DORPJE GELEID DOOR KANJER E.J. BRON
    BIEDT NOG VOLOP WEERSTAND ….
    HOPELIJK DAT ZIJN MOOIE ASSISTENTE TISTOCHWAT
    buiten haar gigantisch hasj plantage
    en
    goed druk bezochte coffeshop
    OOK NU SNEL EEN TOVERDRANK KLAAR KAN MAKEN
    IN HAAR KEUKENTJE , BIJ PAULUS IN HET BOS

    allah el hakkenbar, vriend ,,,, heeft mijn oom geen last van , die schiet ze dood binnen 6 uur

    SNAPPU . IK DENK HET WEL ………

    OOM VLADIMIRICH “””THE GREAT “”

    Like

 7. Eppo zegt:

  Die groenzoeters hier in t Haagje , halen Ze nog elke DaG met bus , boot ,trein en vliegtuig ladingen vol binnen .

  Like

 8. Bob zegt:

  De AS – mogendheden hebben zich uitgebreid
  niet alleen DSL en TUrkije maar met geheel de EU.

  Like

 9. fleckie zegt:

  Op 12.6,2016, op. ejbron:’, onder ‘ Eigen doelpunt voor de systeem – pers‘, betr.WinstonChurchill.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s