De PVV is de enige partij die luistert naar het volk en vecht tegen islamisering

PVV anders

(Door: “Balkanske priče”)

Volgens de Israëlische wetenschapper Eitan Azani „zit Europa nu midden in een oorlog. Het is een heel andere oorlog dan we tot nu toe gewend waren. We zien geen divisies, maar de vijand bevindt zich midden in de samenleving. Het is duidelijk dat een militaire verovering van Europa geen optie is. Toch ziet de islam nu genoeg andere mogelijkheden met de DAWA om hetzelfde te bereiken. Deze dawa – een soft, niet-gewelddadig instrument om de wereldwijde vestiging van een islamitische maatschappij mogelijk te maken – is niet minder bedreigend. Wat begint als dawa, eindigt vaak in jihad, bijvoorbeeld in de vorm van aanslagen zoals die op Theo van Gogh, waarmee we anno 2011 worden geconfronteerd met de dawa van een radicale ideologie binnen de islam. Die maakt weliswaar maar 1% van de wereldwijde moslimgemeenschap uit, maar dan nog hebben we het over 130 miljoen moslims. Het grote probleem bij het aanpakken van dawa-activiteiten is dat ze zich doorgaans binnen de grenzen van de wet afspelen. Als je daar wat tegen probeert te ondernemen, krijg je direct het verwijt dat je de vrijheid van meningsuiting beperkt of tot haat aanzet”…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Nationalisme, Patriottisme, PVV, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet. Bookmark de permalink .

13 reacties op De PVV is de enige partij die luistert naar het volk en vecht tegen islamisering

 1. Lost Johnny zegt:

  Fijn als er iemand luistert, maar luisteren zet geen zoden aan de dijk en lost niet de problemen op. Luisteren is goed voor een psychisch probleem dat door de persoon zelf is gecreëerd. Ik heb de import van Islam en andere doorgeslagen figuren niet gewild noch geholpen tot binnenkomst. Het probleem dat ik heb is de zieke arrogante creatie van anderen. Wat ik wil is een oplossing.
  Ofwel donderen ze op, ofwel vechten we het uit en wie blijft krijgt de restanten. Praten is een lang gepasseerd station, en stemmen een farce in het kwadraat.

  Wat we nodig hebben is een structuur die zowel weerbaar is als gericht op behoud en verdediging van eigen volk en cultuur. Op die manier creëer je een samenleving, door een meerwaarde te hebben op de basis voorwaarden voor een leven in vrede.

  Ik heb dus niks aan mensen die luisteren.

  Ik heb iets aan mensen die geweren uitdelen en duidelijk stellen dat ongewenste figuren binnen 24 uur het land uit dienen te zijn, of anders….die niet lullen maar stenen leggen en huizen bouwen.

  Dat zou mijn beeld en toekomst verwachtingen positief maken.

  Ik zie ze niet en ik vrees dat ik ze nooit zie.

  Ik zie wel mensen die geweren uitdelen, maar mij zullen overslaan omdat ik een ongelovige hond ben die dood moet. En onze overheid zal in opdracht van de regering faciliteren…

  Dus ik eet mijn laatste levensjaren slagroomgebak en doe alles om nog even in mijn laatste “vrije” levensjaren uit de band te springen…..te genieten van het leven en de verworvenheden van onze voorvaderen en moeders voordat het doodskleed kleed van Islam over onze wereld word gelegd….

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Helemaal mee eens Johnny. Het tij begint langzaam te keren, maar naar mijn idee nog niet snel genoeg. Als er een aantal schokkende dingen gebeuren zoals een bomaanslag op CS Amsterdam waarbij velen van ons het leven laten wordt dat proces versneld en zal Geert Wilders ongetwijfeld aan de macht komen. Een gewapende B.B. (burger bescherming in de vorm van dienstplicht ligt dan wel voor de hand. In zeer korte tijd kunnen veel problemen opgelost worden. Neurenberg 2 zal daarbij niet nodig zijn. Standrechtelijke executies voor hen die deze ellende mogelijk gemaakt hebben lijkt me daarbij volkomen terecht.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Ik heb iets aan mensen die geweren uitdelen en duidelijk stellen dat ongewenste figuren binnen 24 uur het land uit dienen te zijn, of anders….die niet lullen maar stenen leggen en huizen bouwen.”

   Geef mij zo’n geweer en ik ben je man. Het probleem is dat ik dan, net als Anders Breivik en Martin Bryant, aan de hoogste boom wordt opgehangen, door iedereen in de Tweede Kamer en het Kabinet, die zijn oren laat hangen naar het Verdrag van Straatsburg, dat de islamisering niet alleen toestaat, maar zelfs in de hand werkt. Ondanks dat: geef mij zo’n geweer!
   En als ik dan het onderspit moet delven, is dat in de traditie van Johan van Oldenbarnevelt, de gebroeders De Witt, Pim Fortuyn, Theo van Gogh.
   Oranje, blanje, bleu ! ! !

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Nu het vonnis bekend is, hoort Brendan Tarrant hier ook bij.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

   • Lost Johnny zegt:

    Niets doen is ondergaan…..ons land is wat het is doordat mensen opstonden en voor vrijheid vochten, hun leven riskeerden en kwijt speelden. Dat deden ze niet met een gekleurd hoedje en een bord op eenstokje of een spandoek of op een gekleurd fietsje met een toeter…

    Dictators en tirannen verjaagd men slechts met geweld, dat is in ruim 2000 jaar geschiedschrijving haarfijn vastgelegd….

    Wat wij democratie noemen is en aangeleerde leugen. Als er democratie was ging er geen politie op straat mensen wegslaan, was er geen uitsluiting van politieke partijen en censuur op media….maar als de waarheid van regering en overheid zo flinterdun zijn dan is geweld hun enige machtsmiddel.

    Wie sterke argumenten heeft hoeft geen geweld tegen een bevolking te gebruiken, censuur toe te passen of uit te sluiten, wie deugdelijke argumenten heeft hoeft enkel te spreken. Daar zit de meerwaarde van een democratie, wanneer het niet is WIE met een idee komt maar dat het meest gunstige idee of plan word gebruikt om dit land sterk en fijn om te leven maakt. Logica boven ego en partij waanzin, en absoluut geen lobbyisten van multinationals die bepalen, iets wat nu heel sterk is.

    Heel klein voorbeeld: bouwgrond word beperkt uitgegeven, is dus duur. Daardoor worden huizen op elkaar gezet, hebben mensen vaak geen tuin en ben je dus verplicht om voor groente naar de winkel te gaan. Je mag geen bron slaan dus je water MOET uit de kraan komen via een meter…het zijn allemaal dingen, ik noem er slechts een paar, die ons dwingen tot deelname aan een wegwerp maatschappij met waardeloze prullen die we constant opnieuw moeten kopen omdat ze kapot gaan. Ons dwingen te leven volgens een bepaald minimaal uitgave patroon. Maar geen partij die dat probleem aanpakt. U moet van het gas af, maar een alternatief dat gunstiger is heeft men niet. Dan ben je niet bezig met een land te beheren en te leiden maar met het afbreken ervan en met het onnodig mensen in de problemen brengen. Nogmaals, er zijn zoveel voorbeelden in zorg, school etc waarbij er een dwang is om mee te lopen in een colonne mieren.
    Kinderen die nu naar de middelbare school gaan moeten EN een laptop en een enorme stapel boeken mee nemen. 30 jaar geleden wilde men juist minder gewicht in de boekentas omdat veel kinderen een S vervorming in de ruggengraat kregen. En nu, Laptop en Boeken, vele gaan met een rug en een school tas in de hand naar school….meer gewicht dan 30 jaar gelden. En vaak werkt de laptop niet en kan niemand het probleem direct oplossen…..scholen gooien slechte / achterblijvende leerlingen eraf door ze in een vervolgopleiding te stoppen waar het niveau van een seniele kanarie toelating mogelijk maakt….de school ontvangt dan een subsidie van 6000 euro per “doorstromer”….maar word beboet op drop outs en afvallers…,het is gewoon handel met kinderen.
    En wat leren ze….de grootst mogelijke onzin en “feiten” die feit zijn gemaakt, van leerkrachten die soms zelf onbekwaam zijn en de taal nauwelijks spreken of geen drie cijfers zonder calculator kunnen optellen, die zelf hele lesuren zitten te appen op Grinder of Second love of wat dan ook….En die moeten de toekomstige generaties opleiden….ruim 30 jaar heeft men gehad om zaken te verbeteren, er is meer gesloopt dan ooit tevoren, op ALLE maatschappelijke fronten.

    Gezien de manier van referenda uitslagen omzeilen en referenda uiteindelijk afschaffen en via tussen personen oppositie het zwijgen opleggen met alle mogelijke middelen hoeft dit onderwerp geen verdere discussie: Nederland is een dictatuur die heet masker van democratie draagt. We zitten opgescheept met een kudde arrogante vreters die totaal in of op een andere planeet leven maar ons de les lezen.

    Elders in minder ontwikkelde gebieden waren het in de boom drogende decoratie stukken geworden….

    angst is de enige goede manier om leiders in het gareel te houden want rede en fatsoen en overleg zijn in hun wereld slechts zwakheden…

    We zijn al langer aan het einde van de redelijkheid, spreken is zinloos geworden. We kunnen misschien hopen dat Engeland in de toekomst weer containers met chocolade en geweren boven ons land gaat droppen om ons de tanden te geven om terug te bijten en de chocolade te kauwen…

    Voorlopig moeten we ze bij gebrek aan eenheid en strijdmiddelen dood proberen te likken en te zuigen.

    Laten we bidden voor een meteoor die ons verlost van den boze…

    “ nimmer zwichten wij voor tirannen”.

    Grote woorden.

    inhoudsloos…

    Like

  • Pol zegt:

   Houd moed, houd vol! Gerechtigheid komt spoedig! Ècht!

   Like

 2. Ivor Biggun zegt:

  Maar ze zijn net zo debiel in het debat over corona.

  Like

 3. Rene zegt:

  Das niet waar. FVD ook hoor.

  Like

 4. Jackholland zegt:

  Als je even doorleest in dit artikel kom je nog een filmpje van een jongeren imam tegen die zich zorgen maakt over de vergaande criminalisering van de jonge nl mocro s . Deze redelijk klinkende imam pleit voor strafkampen . Helaas is deze imam bovenal een moslim die de jonge moslims de wetten en regels van kwalla bijbrengt . En laat die wetten ze nu net leren dat de moslim superieur is tov niet moslims en ze ook nog verbiedt om vrienden te worden met niet moslims . Dus die kleine kutmarokkaantjes worden zodra ze uit de doos van fatma komen . ( Ps marokkaantjes worden niet geboren maar voorwaardelijk vrijgelaten dit terzijde) al direct een haat en wantrouwen bijgebracht tov niet moslims . Op school ziet de jonge mocro dat niet moslims het eigenlijk toch veel leuker en beter hebben dan de gemiddelde moslim. Mama van Daan loopt er niet bij als een voddenbaal , ouders Tim komen kijken bij de voetbal en rijden op toerbeurt nr wedstrijden , tijd viert verjaardagsfeest wat kleine hassan ook wordt uitgenodigd maar van zijn mocro ouders niet naar toe mag, yazini mag ook niet mee op schoolreisje . Kortom die kutislam bewerkstelligt dat er niet gezellig geïntegreerd wordt en dat de mocro zich gaat afzetten tegen niet moslims door overdreven luxe lifestyle na te streven om van zijn jeugdfrustraties af te komen. Helaas is het gros van dit volk niet bijster intelligent en heeft al helemaal geen mentaliteit niet lullen maar poetsen dus alleen criminaliteit blijft over. De criminaliteit is dan ook nog eens gericht tegen de niet moslim nl overheid en niet moslim Nederlanders die volgens de wetten van kwalla toch al niet deugen . Conclusie: pislam is de grote kutfaktor de grondoorzaak van het ontstaan van Criminele Marokkaanse en Turkse wild west enclaves in nl Stop dus met islamimport als je voor de toekomst nl cultuur wilt behouden . Want zeg nu eerlijk met import van indos destijds is niets mis gegaan dat mixt en leeft gewoon gezellig met autochtone nl-ers warm dit ook moslims geweest dan was dit nooit gelukt. Laat de moslim gewoon niet toe in het westen alleen al vanwege het feit dat hij of zij een moslim is . En moslims en de vrije westerse lifestyle daar komt kak van bewijs genoegzou ik zeggen . Laat ze lekker in hun eigen land kwallla aanbidden maar niet hier. Verbiedt moskeeen maak pislam belachelijk ga varkens adoreren kortom maak het de moslim moeilijk hier. Misschien dat er daardoor een hoop opsodemieteren naar hun eigen moslimlanden geef ze voor mij part nog een flinke oprotpremie en misschien bereik je daardoor ook nog dat er een stel moslims het licht gaan zien en die achterlijke aso pislam de rug toe gaan keren . Doe je dit niet dan is nl straks Rabat aan de Noordzee en is het mooie nl vervallen tot een derde wereldland vol van armoede en criminaliteit en bevolkt door paupers gelijk Marokko Syrië Afghanistan e.d U bent gewaarschuwd.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pol zegt:

  Vertrouw deze partij niet! Wolf in schaapskleren. Zoek en gij zult vinden. Het gaat niet om politiek. Deze meneer is niet wie en wat men GELOOFT wie en wat hij is. Video met ooggetuige om dit te beamen waart rond op internet. Zoek en gij…WAKE UP!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s