Wat een land!… VERBODEN. Bordje ‘eieren te koop’ langs de weg

Screenshot_33

(Door: “@Ronaldo”)

Provincie heeft liever dat u buitenlandse waar bij de grootgrutter inslaat

De provincie Utrecht gaat iets doen aan de “wildgroei”. Welke wildgroei, vraagt u? De wildgroei van borden langs de weg waarop staat ‘jam te koop’, of ‘aardbeien te koop’ of ‘eieren te koop’ of ‘Jezus leeft’ natuurlijk! Dat is ook wel een potje verschrikkelijk hoor. Wij verzinnen dit niet:

Lees verder>>>
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, betutteling, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Wat een land!… VERBODEN. Bordje ‘eieren te koop’ langs de weg

 1. Cathja zegt:

  Ze gunnen je nog geen paar euro verdienste door de verkoop van wat eieren….
  Wat een zielig, maar vooral schaamteloos land is dit geworden!

  Geliked door 6 people

  • Tistochwat zegt:

   Cathja 26 augustus 2020 om 16:48

   Dit land is zelfs onleefbaar geworden.

   Moeten we maar op ons tachtigste een moestuintje beginnen, hè, Jetta?
   Wat is dat toch een smerige heks. Zelf barsten van het geld en dan oude, kromme mensen zwaar werk willen laten doen. Mét mondkapje, natuurlijk, vanwege de cojona.

   OMG!

   Geliked door 4 people

  • 12gauge zegt:

   Erger nog, ze gunnen je geen echte scharreleieren,jummie, en echte jam…aardbeien of wat dan ook, ieder verplicht naar de supermarkt voor het allerslechtste vreten, tevens sponsor je je eigen ondergang door te kopen bij Unilever/Ah/jumbo…

   Geliked door 4 people

 2. LUCIA zegt:

  Tja waar een klein land groot in is… gezemel op de vierkante millimeter oftewel miereneuken

  Geliked door 3 people

 3. Heniusz zegt:

  Dan wens ik de provincie Utrecht toch vooral veel succes. De meeste bordjes staan immers op eigen grond en daar heeft de provincie 0,0 zeggenschap. Meer “on topic”: Het is dus wel weer duidelijk dat de vakanties zijn afgelopen en dat ambtenezen weer zijn begonnen met hun “belangrijk werk”. Deze nodeloze onzin zou pas verboden moeten worden.

  Geliked door 6 people

 4. Tistochwat zegt:

  De provincie Utrecht hecht aan een open, net landschap zonder al te veel wildgroei

  Ze hebben liever een ‘open, net’ landschap vol windmolens en zonnepanelen.

  Geliked door 3 people

  • triumph zegt:

   Waar blijven de kerncentrales ben je gelijk van die hele waanzinnige klimaatellende af en heb je weer een mooi open landschap zonder die vogelmoordende windmolens en weiland opslorpende zonnepanelen.

   Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Zet maar eens een bordje neer met als tekst; Huisvesting aangeboden voor asielzoekers. Opeens zal blijken dat alle deuren voor je open gaan. Zo zit Nederland voortaan in elkaar….

  Geliked door 4 people

 6. Hovawart zegt:

  Het Hoofdkwartier van de Linksche Looney Brigade bind de strijd aan met het kleine belastingvrije ondernemerschap, (tot vijftienhonderd euro p/j), de Utrechtse ambtenarij heeft kennelijk alle andere zaken prima op een rijtje dat ze de tijd kunnen nemen om de micro-ondernemers te achtervolgen, ik noem het liever gerommel in de marge, gebakkelei bezijden de maatschappelijke realiteit, een taak die deze haatdragende pennenlikkers en raamambtenaren op het lijf geschreven lijkt.

  Geliked door 3 people

 7. karton zegt:

  Als zg. bestuurder in dit “democratisch” landje zou je je toch kapot moeten schamen. Ik zou, als “bestuurder”, m’n vrouw en kinderen niet meer onder ogen durven komen, ik zou naamsverandering aanvragen en m’n kop laten volspuiten met botox zodat ik onherkenbaar. Over straat kan gaan. Onze “bestuurders” ? Een stelletje mierenneukers, niet in staat om hun eigen naam foutloos te schrijven.

  Geliked door 4 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Ze hechten aan een open en natuurlijk landschap. Nu dan bouwen we een paar duizend windmolens van 250 meter hoog en leggen zonneparken aan van 2, 3, 4 voetbalvelden groot. Hoe open en natuurlijk wilt U het landschap hebben? Zeg het maar.

  Geliked door 3 people

 9. Republikein zegt:

  Nog nooit zoveel randdebielen gezien als op GS.

  Like

 10. Alex Delarge zegt:

  Hier zit een smerig plan achter. Kleine ondernemers/hobbyboeren kapot maken om supermarkten te bevoordelen. Niets zo goed als producten direct van de producent.

  Geliked door 2 people

 11. karton zegt:

  Óók zonder bordje in de tuin weet ik mijn eierboer nog steeds te vinden, evenals de boer waar ik wekelijks m’n aardappelen koop.
  Ideetje misschien : zet een bordje in de tuin met de afbeelding van een ei erop, of van een kip, of wat er ook maar te koop is bij die hardwerkende boeren.
  (zo werd mij ooit de opdracht gegeven om een marktkoopman te beboeten omdat hij hij, ik dacht appels, aanbood voor……gulden per POND (was nog in de gulden-tijd), het woord POND mocht/mag niet gebruikt worden als gewichtsaanduiding, dat moest 500 GRAM zijn. Ik vroeg m’n chef of hij “gek geworden” was, werd uiteraard ontkend. Vanzelfsprekend de opdracht niet uitgevoerd, zélfs in die tijd, dus vóór het euro-tijdperk, waren er al gekke ambtenaren.
  Ik weigerde de opdracht NIET omdat ik zo dapper was, maar omdat ik mij niet wilde laten misbruiken door een omhooggevallen nietsnut; mijn opstelling gedurende mijn diensttijd heeft mij wél een “carriëre” gekost, maar ik heb gelukkig wél m’n eigenwaarde behouden.)

  Geliked door 1 persoon

 12. karton zegt:

  Eerlijk gezegd vind ik het in de tuin plaatsen van een bord met het opschrift “eieren te koop” of “aardappelen te koop” of andere agrarische artikelen, wel het grootste nog op te lossen probleem in dit achterlijke landje. Ik verwacht zeer binnenkort een onderzoekscommissie van rijkswege ingesteld o.l.v. een “hoofd eier- én aardappeleter” t.w. “burgemeester” Bruls.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s