Als Blanke levens niet tellen, dan wacht een zwarte toekomst

Screenshot_51

Ruud Gullit zei ooit dat hij er uitziet als een neger, maar denkt als een blanke. Dat laatste mocht ie willen!

(Door: “eg regs”)

Waarom vonden in vroegere tijden Duitsers,Vlamingen en Hugenoten zo kinderlijk eenvoudig hun weg in Nederland, terwijl het voor de huidige nieuwkomers telkens weer een enorme opgave blijkt te zijn?Met alle inburgeringcursussen, sociale voorzieningen en urgentieverklaringen had ‘integratie’ immers gemakkelijker dan ooit moeten zijn.

Multiculturalisten breken zich het hoofd over dit raadsel, al proberen zij vanzelfsprekend van hun vertwijfeling zo min mogelijk te laten merken. Maar het is eigenlijk allemaal heel simpel. Een volk wordt namelijk in hoofdzaak bijeengehouden door drie dingen: door gemeenschappelijke overtuigingen, door bloedbanden en door een gedeeld verleden. Hoe sterker deze bindingen zijn, des te sterker is ook het nationaal sentiment. Dit is een ijzeren wetmatigheid die zich door geen propaganda, projectie of progressieve prietpraat ooit zal laten logenstraffen.

Onze 16e en 17e eeuwse immigranten waren etnisch verwante Europeanen met een culturele verankering in overkoepelende traditie. Geen wonder dus dat het daar goed mee afliep, terwijl ons huidig multicultureel experiment is uitgedraaid op zo’n jammerlijke mislukking; deze uitkomst lag van het begin af aan al vast. En het is zelfs nog erger dan een argeloze toeschouwer misschien eertijds nog vermoedde. Want niet alleen ontbreekt het onze ‘nieuwe Nederlanders’ aan etnische, godsdienstige en historische raakvlakken, maar er is zelfs sprake van een onverholen HAAT jegens ons ras, onze (traditionele) godsdienst en onze geschiedenis. Of wil iemand dat vandaag de dag nog in twijfel trekken?

Vreemdrassige immigranten zullen overigens nooit volledig kunnen integreren, ook niet dat handjevol dat er goede bedoelingen op nahoudt. De uiterlijke kenmerken staan dit voor altijd in de weg, een anoniem opgaan in de massa is onmogelijk. Dit heeft trouwens niks met aangeleerde vooroordelen te maken, want rassenbewustzijn is ieder mens aangeboren. En zelfs al zouden wij er in slagen om ook déze natuurlijke neiging ondersteboven te kieperen, hoe absurd zou het dan wel niet zijn om bijvoorbeeld een ‘Hindoestaanse Nederlander’ te horen zeggen dat hij trots is op ‘onze Gouden Eeuwse voorouders’? Zoals gezegd, dat zou krankjorum zijn. Alhoewel…, Nederlanders mogen natuurlijk sowieso nergens trots op zijn (behalve dan op homoparades en euthanasie) -dat was ik even vergeten.

Het FvD heeft ‘integratie tussen de lakens’ bepleit en sommige ‘vraagstukken’ zouden er misschien mee te ondervangen zijn. Ik benadruk het woordje ‘misschien’, want rassenvermenging is bepaald geen garantie voor blankvriendelijkheid. Denk anders maar eventjes aan bruin-/mokkakleurig halfgebroed zoals Ruud Gullit, Bob Marley of Barack Obama. Feitelijk bestaat er ook geen enkele reden waarom het blanke ras zijn hele bestaan zou moeten opofferen. En al allerminst omwille van een project waar het nooit om heeft gevraagd. Dit mag nooit gebeuren: niet door de etnische zuivering die onze multiculturalisten voorstaan en evenmin via het homeopathische verdunningsrecept van Thierry Baudet.

Op Kerwin Duinmeijer´s gedenksteen valt te lezen ‘black is beautiful’. Mag ik dan misschien het blanke ras prachtig vinden? Mag ik nog zeggen dat ik het zelfs wil houden zo?

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Als Blanke levens niet tellen, dan wacht een zwarte toekomst

 1. Cathja zegt:

  Mooi geschreven door “eg regs”.

  Geliked door 2 people

 2. Republikein zegt:

  Gewoon uit losse pols, what else.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  La Ligue de Défense noire africaine, de vereniging ter verdediging van zwarte Afrikanen braakt haar haat voor Frankrijk uit:”een terroristisch land, koloniaal en slavendrijvers”…………..midden in Parijs en niemand houdt hen tegen !

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…terwijl het voor de huidige nieuwkomers telkens weer een enorme opgave blijkt te zijn?”

  Het antwoord in één woord, Eg Regs: Islam!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 5. Konkie zegt:

  Helemaal mee eens geweldig.

  Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  Helemaal mee eens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s