Halsema laat fouilleren . . .

Door:
“J.G.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Halsema laat fouilleren . . .

 1. guusvelraeds zegt:

  Oma met rollator wordt gefouilleerd. Mo met fileermes op zak mag doorlopen.

  Geliked door 5 people

 2. fleckie zegt:

  Hier past het spreekwoord;” Verbeter de wereld, begin bij je / jullie- zelf,”.

  Geliked door 1 persoon

 3. Frerik zegt:

  Nu moet ze toch Annabel Nanning gelijk geven. Die had er steeds al zo op aangedrongen en de trut zei steeds we gaan het niet doen. Maar toegeven aan Annabel zal ze nooit. Ze zal er wel weer een draai aangeven zodat het lijkt dat het haar idee is.

  Geliked door 3 people

 4. klaas zegt:

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Gaan de bewuste Amsterdamse BOA’s en Politieagenten eerst vragen of ze een persoon mogen visiteren, want Halalsema spreekt wel dapper over fouilleren, maar volgens het Wetboek van Strafvordering is fouilleren een ‘onderzoek aan kleding en lichaam’ dat alleen door opsporingsambtenaren mag worden toegepast bij een verdachte die is aangehouden……of gaat men direct over tot aanhoudingen….?,… of beroept de opperheks zich op het niet naleven van de noodverordening als men geen toestemming geeft (vooral de soepjurken met kopvodden hebben er meestal een gruwelijke hekel aan) Handelen in strijd met de noodverordening is een overtreding waar een last onder dwangsom of boete voor kan worden opgelegd, en gaat men deze ook opleggen?….Heeft het etnisch profileren nog gevolgen? vragen, vragen, vragen,….of is het wederom een Groen-Linksch gevalletje van jezelf schoonpraten en pappen en nathouden, de andere kant opkijken en stevig ontkennen dat het gierend uit de handloopt in de stad?
  De incompetentie heeft alle kleuren van de regenboog, vooral de Groentinten….

  Like

 6. M zegt:

  Ze gaat laten kijken of er nog eerlijke eerlijk burgers zijn die middelen hebben om zichzelf te beschermen tegen de racistische en discriminerende ellende die opzettelijk over ze uitgestort word ?
  Ze hebben nog nooit ene moer aan de veiligheid gedaan dan het eigen volk van hun veiligheid afhelpen.

  Dat het volk deze clowns die het land en de eigen bevolking onnoemelijke schade toebrengen nog kan verdragen?

  Like

 7. Gienekehado zegt:

  Meer meer meerrrr… Geeft MOOI inkijkje in de wereld van Laf Hypocriet WEGKIJKVOLK!! Benieuwd hoeveel WEGKIJKELLENDE we dit weekend weer krijgen! Meer meer meerrrrr…. Fem kan om mij niet vaak genoeg uit haar nest gebeld worden, ’s nachts!! WEGKIJKTROELA!!

  Like

 8. Halsema:Als je een stukje vlees zoekt, ga je ervoor naar de slager en niet naar de groenteboer.Je hoeft niet heel Amsterdam te fouilleren, maar slechts bepaalde gebieden waarvan je weet dat het daar te vinden is.Met de immense lijst van “bekenden” van de politie weet je precies waar ze wonen en graag foerageren.Maar tja je mag wel een slager profileren, maar criminelen blijkbaar niet.Maar,zo lang Halsema extreemlinks politiek bedrijven belangrijker vind, dan besturen gaan er nog wel wat kogels door Amsterdam….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s