Wie financiert “Black Lives Matter”? Dit zijn de financiers van de zogenaamde grass roots beweging

Screenshot_48

(Door: “FlinkFeed”)

“Black Lives Matter” is veel meer dan alleen maar een aaneensluiting van mensen die zogenaamd een einde willen maken aan racisme en politiegeweld. De oprichters zijn bekennende socialisten. Harde linkse organisaties subsidiëren de beweging met honderden miljoenen.

FlinkFeed

“We zijn opgeleide Marxisten”

Het begon met een hashtag: #Black Lives Matter”. Deze slogan werd in 2013 voor het eerst gebruikt, nadat de Latino-Amerikaan George Zimmermann de 17-jarige zwarte Trayvon Martin uit vermeende zelfverdediging doodgeschoten had en een jaar later door een jury in Florida werd vrijgesproken.

Meerdere personen maken er aanspraak op de hashtag bedacht te hebben, waaronder de beroepsactivisten Alicia Garza en Patrisse Cullors. In een interview in 2015 beweert Cullors van de beide “opgeleide organisatoren” te zijn  en ze zei: “We zijn opgeleide Marxisten”.

De 36-jarige voorspelde een grootste toekomst voor de BLM-beweging: “Ik denk niet dat ze verzandt. Ze zal gewoon sterker worden, en dat zien we, klopt toch?” Daarin had ze gelijk.

$ 100 miljoen voor straatprotest

Op 16 augustus berichtte de nieuwssite “Washington Times” over het subsidienetwerk van BLM: “Vanwege het feit dat ze zichzelf constant een straatopstand noemt, zwemt de beweging Black Lives Matter in het geld. Ze heeft al toezeggingen van $ 100 miljoen van linkse stichtingen en andere bevorderaars, die ijverig willen meedoen aan het doneren voor de ´goede zaak van het moment´.”

Men zegt dat de Ford Foundation en Borealis Philantropy, een bemiddelingsagentschap voor subsidies en schenkingen, destijds juist de opbouw van het “Black-Led Movement Fund” hebben besloten. Deze tot op de dag van vandaag bestaande subsidiepot zou de genoemde $ 100 miljoen opleveren. Een verklaard doel: de “opbouw van bewegingen”.

Politiegeweld slechts een dekmantel voor links-radicale wereldbeschouwingen

Het ingezamelde geld gaat echter niet rechtstreeks naar BLM, maar naar het platform “Movement fot Black Lives”, een collectief van ongeveer 150 organisaties.

De functie van deze beweging heeft zo goed als niets meer te maken met politiegeweld. Haar deelnemers worden als “zwart, queer, trans, feministisch, geïmmigreerd en mensen zonder papieren” omschreven – de hele bandbreedte van linkse regenboogfantasieën dus.

Wat veel donateurs en ondersteuners wellicht helemaal niet weten, wat echter typerend is voor de links-radicale scene: in 2016 beschuldigde de “Movement” Israël ervan een “Apartheidstaat” te zijn, die “genocide” op de Palestijnen ozu plegen.

Linkse multimiljardair subsidieert BLM via stichting

Maar de $ 100 miljoen subsidiepot is nog lang niet alles: ook de aartslinkse speculant George Soros draagt via zijn Open Society Foundation bij aan het “succes” van BLM. Bekend subsidiebedrag: $ 33 miljoen.

Dit bedrag zou de stichting van Soros aan een groot aantal groepen betaald hebben die BLM tijdens haar gewelddadige protesten in Ferguson, Missouri, in 2014 ondersteunden.

Toen een jaar later in Baltimore de Afro-Amerikaan Freddie Gray door politiegeweld om het leven kwam, reageerde de Open Society Foundation onmiddellijk. In een gelekte memo van de stichting staat dat men $ 650.000,- beschikbaar stelde om “in technische hulp en support voor de groepen in de kern van de opkomende #Black Lives Matter-beweging te investeren.”

Nog meer miljoenen voor de “grass roots beweging”

In 2015 roerde ook de machtige, mede door Soros opgerichte NGO “Democracy Alliance” de propagandatrommel voor BLM. Sinds 2005 zou dit netwerk linkse ideeën doelen bevorderen. Daarvoor betalen de leden van de organisatie jaarlijks een vette $ 200.000,-

Sinds zijn verkiezing tot president van Amerika is Donald Trump de aartsvijand van de linkse “alliantie”. Alleen al in 2017 en 2018 zouden er $ 600 miljoen via haar structuren zijn verdeeld. Hoeveel daarvan ging er vermoedelijk naar BLM?

Zoals het tijdschrift “Politico” in november 2015 berichtte, kwamen er destijds “enkele van de grootste financiers van links” bijeen met BLM-aanvoerders achter gesloten deuren in Washington. Doel van de ontmoeting: “erover discussiëren hoe men de groeiende protestbeweging kan bevorderen.”

Slotsom: “Black Lives Matter” is een miljoenen kostend vehikel ter bevordering van neo-socialistische identiteitspolitiek, gefinancierd door schatrijke miljonairs, die niets weten van de zorgen van de straat – of deze nu zwart of blank zijn.

Bron:
https://flinkfeed.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wie financiert “Black Lives Matter”? Dit zijn de financiers van de zogenaamde grass roots beweging

 1. Republikein zegt:

  Zwarte panter, how did it start.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Marxisten moet je direct ter plekke afschieten.

  Geliked door 2 people

 3. Dr. Heinz zegt:

  Die Lewis Hamilton zit ook de FIA en de F1 onder druk te zetten, met zijn geschifte eisen. Knielen, BLM T-shirt en meer!!!
  Weg met dat BLM gedoe!!!

  Like

  • R Thomasson zegt:

   Donaties aan BLM geven ons overduidelijk een teken dat NWO bestaat echt, en de donaties aan BLM zijn een stap verder in de Kalergi-Plan. Een van de spelers, de Ford Foudation, heeft dezelfde shit gebouwd in de jaren ’30. Ford heeft (samen met zijn vrienden) Adolf Hitler groot gebracht. Wij kunnen maar hopen dat blanke Amerikanen zouden hun intelligentie gebruiken om niet op Biden en de Democraten te stemmen. Trump is niet volmaakt, maar hij heeft geen agenda om blanke Amerikanen uit te roeien, en Amerika onder Marxistische dictatuur te brengen. Stille Joe Biden met zijn Kamala Harris zijn levensgevaarlijk; ook voor ons.

   Like

 4. Jan zegt:

  DEMONS: BLM Mob Surrounds Church, Threatens To Burn It Down pic.twitter.com/HJbajxcRAz

  — Chief “Groyper” Carlson (Stand With Kenosha King) (@ChiefTrumpster) August 28, 2020

  Like

 5. Julia zegt:

  Weg met die terreurgroepen BLM en de rest. Welke linkse blanke idioot knielt en buigt en geeft hierdoor uiting aan verraad van eigen ras. Net zo goed weggaven die linkse onderkruipsels en verraders. Het heeft niets meer met racisme te maken maar gaat om het overnemen van macht en het verjagen van onze tradities. Zie waar die zwarte toe in staat zijn namelijk de genocide onder blanke boeren in Afrika.

  Like

 6. Henk zegt:

  een Afro staat alleen voor zijn trybe matters en duikt in bet met China
  en jij als Patriot je geld zien verdweinnen naar China via Afrika met dank aan uw
  regering en Brussel en alle linkse geschoolde subsidie slurpers ons kent ons!
  het zou een plicht moeten zijn dat zij 10 jaar moeten verblijven in Afrika
  met een loon van een Afrikaan dan weten zij wat sterf betekend want zo denkt een Afrikaan
  sterf jij maar je bent niet van onze Trybe.

  Like

 7. Bas zegt:

  Bekijk: Iran-video roept op tot vernietiging van ‘satanisch’ Amerika om ‘de wereld te redden’

  Like

 8. fleckie zegt:

  Hoe zit het eigenlijk met de financiële SCHADE, ( aan huizen bedrijven, , zaken- panden, ( personen). gezondheidsrisico.’s, ? voor in HUN. ZWART – LIJF, ( LEVEN ) ogen , tegenstanders?! Moeten daarvoor niet de‘. OPROERSTOKERS. . opdraaien? …….( Want, steekt NAAA. o.a. generaties. niet. weer. een. ‘ OVERGEERFDHEID’. N U de kop op, bij o. a. BLM ? …….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 9. Bob zegt:

  Anti rascisme mogen joden haat hebben en
  uitdragen.
  Antisemitisme wordt door zeer veel mensen
  niet als racisme gezien. Dit is ook de reden dat
  joden haat (ook door veel joden zoals Rosanne Herzberg
  en veel anderen) zonder het te willen herkennen beleiden.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  De Nederlandse Staat financiert de linksche staatsmedia met zo’n achthonderd miljoen aan belastinggeld per jaar, en doet daar nog een schamele twintig miljoen aan Carola-steun bij,….
  Lineaire televisie loopt razendsnel terug in populariteit, terwijl er nog wel steeds jaarlijks zo’n 800 miljoen euro aan belastinggeld naar het Mediapark vloeit, dan opteer ik liever voor het afslanken, inkrimpen, verminderen van het aantal kanalen, of men moet de politieke kleur van de programmering aanpassen, maar dat blijkt in dat mediabolwerk van de Linksche Looney Brigade schier onmogelijk. Het Orakel Van De Linksche Kerk beweert over profetische gaven te beschikken en in staat is een door een EU-godheid ingefluisterde boodschap over te brengen,……….ik noem het daarentegen gewoon de nederlandse propaganda omroep.
  Het Mediapark is een goede plek voor een nieuwbouwproject voor sociale huurwoningen, de grond is er immers doordrenkt met het bloed van de enige politicus die wél het grote linkse gevaar onderkende, hij doorzag toen al waarom de samenleving uiteenvalt……….eurocommunisme verkapt als nationaalsocialisme.

  Like

 11. . zegt:

  De foto van George Zimmermann werd opzettelijk bleker gemaakt en alleen een foto getoond van Travyon als kind.
  zie hier nog: http://drawandstrike.blogspot.com/2012/03/are-media-outlets-using-deliberately.html
  je ziet dat zijn rode t-shirt meeverkleurt naar oranje.

  Ik kwam er onlangs achter dat een muziekgroep die ik als sinds begin jaren negentig volg, maar daar in 2000 mee stopte omdat ze op een voetstuk geplaatst werden en elk noot die ze ook maar speelden bij voorbaat al als kunst werd verheven, ook gigantisch grote bedragen aan dit soort clubs schenkt.Extinction rebellion en een paar andere mag je ook niet vergeten. Daar sta je dan, geld waar ik lang over moest nadenken om uit te geven, aan al hun platen, hun concerten, waar je de aardbol voor moet afreizen, in dure hotels slapen, kwijt bent aan vervoer, vrij vragen, dure toegangsbewijzen voor de verste plek.. terwijl zij zwemmen in het geld. Als je geld aan een goed doel wilt schenken, kan het ook wel naar een Roemeens of Oekraïens weeshuis, of het opvanghuis van verwaarloosde dieren van Takis op Kreta. Die beste man offert zijn leven op om zo veel mogelijk als vuil achtergelaten / getraumatiseerde / zieke / katten en honden te verzorgen en die kan ik met moeite 100 euro pj geven.

  takis shelter op youtube en internet. Ik huil tranen met tuiten van zijn filmpjes.

  Like

 12. M. zegt:

  Nu heeft iedereen ook al maanden kunnen zien dat de zogenaamde terreurbestrijding ook merendeel gewoon een nep bestrijding is uit eigen gelederen.
  De bestrijding is ook gewoon politiek getint.
  terreurbestrijding met wijd openstaande grenzen is sowieso een lachertje waarvan ik nooit begrepen heb dat de mensen dat nog serieus nemen ook.
  Zelfs slapende kan je nog bedenken dat dat water naar de zee dragen is.
  Dat men gewoon mensen kan financieren om te rellen compleet met sollicitatie en betaalde bedragen en dat de opdrachtgevers voor rellen en brandstichting en erger zich geen enkele drukte hoeven te maken voor vervolging als ze maar de destructie agenda dienen laat goed zien wie de wet eigenlijk dient.
  En het zijn niet de eerlijke mensen die ze dienen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s