Ze werden door “Black Lives Matter” aangevallen, nu zijn ze voor Trump

Screenshot_49

(Vertaling: E.J. Bron)

Mark en Patricia McCloskey

In het verleden subsidieerden de McCloskeys ook de Democraten. Dat zou nu wel eens voorgoed afgelopen kunnen zijn. De belevenis met de meute van Black Lives Matter en de daaropvolgende juridische narigheid heeft de McCloskeys gevormd.

Blick Oostenrijk

Het echtpaar uit St. Louis, Mark en Patricia McCloskey, werd wereldberoemd toen het in juni zijn grote landhuis met wapens tegen een brandschattende, plunderende meute van Black Lives Matter verdedigde.

Nu spreken ze zich uit voor de Republikeinen. Alleen met Donald Trump zou er veiligheid en welvaart in het land bestaan. In het kader van de eerste nacht van de Republikeinse Nationale Conventie waarschuwden ze ervoor dat Amerika niet veilig zou zijn wanneer de natie door radicale Democraten geleid zou worden.

“De radicale Democraten stellen zich er niet alleen mee tevreden om op straat te marcheren. Ze willen door de hallen van het Congres wandelen. Ze willen macht”, zegt Merk McCloskey.

 

Moeten zich vanwege zelfverdediging voor de rechtbank verdedigen

Nadat de McCloskeys, allebei advocaten voor persoonlijke schade, hun huis in juni verdedigden, moeten zij zich vanwege het illegale gebruik van een wapen voor de rechtbank verantwoorden. Dat is voor de McCloskeys onbegrijpelijk, ze zouden voor een “buiten controle geraakte meute” hebben gestaan en alleen maar hun huis, dat zich nu eenmaal in een deftige wijk bevindt, verdedigd hebben. Dat van de brandstichtende demonstranten niemand werd aangeklaagd, is voor de McCloskeys onbegrijpelijk.

“Ze hebben ons daadwerkelijk van misdaden beschuldigd, omdat we het gewaagd hebben ons huis te verdedigen”, zei Mark McCloskey.

Democraten beschermen criminelen tegen eerlijke burgers

Het echtpaar waarschuwt er voor dat zijn situatie niet uniek zou zijn. Datzelfde zou iedereen kunnen overkomen die zich nog veilig waant, want: “Waar u ook woont, uw familie zal in het Amerika van de radicale Democraten niet veilig zijn”, zet Patricia McCloskey uiteen.

“Bepaalde richtlijnen, zoals het niet meer financieren van de politie of de afschaffing van de borgstelling, doen de indruk ontstaan alsof de Democraten de taak van de regering er niet meer in zien om eerlijke burgers tegen criminelen te beschermen, maar criminelen tegen eerlijke burgers”, voegt Mark McCloskey er aan toe.

Trump beschuldigt zijn tegenkandidaat Joe Biden er van het niet meer financieren van de politie – de belangrijkste eis van “Black Lives Mater” – te ondersteunen. In het kader van een televisieoptreden bij “Good Morning America” betwistte Biden dit en deed zich nadrukkelijk burgerlijk voor en eiste in plaats daarvan meer maatschappelijk werkers. Per slot van rekening staan de presidentsverkiezingen voor de deur.

Verdediging van het eigendom alleen met president Trump

Tijdens hun toespraak prezen de McCloskeys Trump en zwoeren dat alleen hij er de garantie voor zou zijn dat de Amerikanen een recht op de verdediging van hun eigendom blijven houden: “Trump bracht ons de grootste economie die ons land ooit gezien heeft. Democraten hebben ons niets anders dan verwoesting gebracht.“

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Black Lives Matter", "Weg met ons!", anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Donald Trump, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op Ze werden door “Black Lives Matter” aangevallen, nu zijn ze voor Trump

 1. klaas zegt:

  Like

 2. delamontagne zegt:

  De ouders van de delinquent “Jacob Blake” die werd neergeschoten in Wisconsin , U.S en waar later de verschrikkelijke rellen uitbraken, werden door CNN geïnterviewd.
  De interviewer was Don Lemon, een fervent tegenstander van Trump ( zou hij zo niet zijn, hij was allang ontslagen bij CNN ! )
  Zijn mond viel tijdens de uitzending van verbazing open toen hij hoorde wat de ouders, de moeder, zeiden.
  hij had niet verwacht dat deze zwarte vrouw de president zou steunen.
  Zij zei dat ze het grootste respect had voor Trump en dat zij het walchelijk vond hoe haar stad werd verwoest en riep op de naam van haar zoon niet langer te misbruiken bij de rellen…….

  Like

 3. Ik zag een bericht dat de aanklachten tegen het echtpaar zijn ingetrokken, maar ik weet niet of dat klopt.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Joe Biden eiste meer maatschappelijk werkers. Mijn lieve hemel.

  Like

 5. loNe zegt:

  LOL

  Speaker Nancy Pelosi told Politico that she doesn’t think Joe Biden should agree to debate President Trump.  

  https://twitter.com/bennyjohnson/status/1299008597456760834  

  ^^ ze zit daar uit te leggen dat ie gewoon te seniel is

  Like

 6. About the eyes zegt:

  Ze steunden vrienden die actief waren bij de republikeinen en bij de democraten. Voor het gedoe begon was het echtpaar niet expliciet voor de democratische partij. Ze gaven alleen financiële steun aan vrienden, of die nu democraat of republikein waren. Dus door dit gedoe zijn ze niet ineens pro-republikein geworden. Maar alle respect voor dit echtpaar. Ze staan op het punt alles, vrienden, huis, werk en zelfs hun leven te verliezen als de “democraten” hun zin krijgen.

  Like

 7. scherpschutter1943 zegt:

  I like Trump for ever

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Als Trump valt en wordt overgeleverd aan een seniele Biden is Amerika verloren. We wachten af.

  Like

 9. Harry zegt:

  De speech van Trump vannacht gevolgd op TV ,

  nou Biden , geef de moed alvast maar op , ik geef je geen schijn van kans !
  Als je Trump wil verslaan , moet je toch echt van betere huize komen !

  Zag wat filmpjes van Biden , als ie antwoord moet geven op een vraag , dan weet ie halverwege zijn zin al niet meer waar het over ging ! Keer op keer .
  Een beetje net als die Opstelten van ons .
  En dat zou dan zo’n enorm land moeten runnen ?
  Volgens Trump wordt heel Amerika dan net zoals die zwarte steden nu en ik denk dat ie daar helemaal gelijk aan heeft !
  Hoe stom zijn die democraten dan wel niet om op zo’n minkukel te stemmen !

  Like

 10. Hovawart zegt:

  The truth about people who run away from everything is that they aren’t any more bold or courageous than anyone else. They’re simply only comfortable when they’re in control. They’re comfortable with problems that can be solved by purchasing a plane ticket or packing a bag up or moving on from whatever it is that is tearing at them,…….until the left wing nightmare is knocking on their front door, and they have to protect themself (and their loved ones).

  Like

 11. Bob zegt:

  De europese Joe Biden heten Merkel ,Macron en
  noem de hele brusselse troep maar op.
  Zij doen precies wat de Democraten in Amerika doen.
  Vertaal elke situatie naar je direkte omgeving.

  Like

 12. vangie1206j zegt:

  Fantastisch koppel nu nog een raketwerper aanschaffen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s