Aan Ferd Grapperhaus

Screenshot_56

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Grapperhaus,

“Als je nu, in deze omstandigheid, een huisfeest houdt, waar gewoon iedereen kan raden dat het niet mogelijk is om die anderhalve meter aan te houden, dan ben je een stel aso’s. Ik zeg het gewoon keihard: dan ben je echt een stel aso’s. Doe dat nou niet. Het gaat erom: we willen die verspreiding van dat virus gelijkmatig hebben onder de niet-kwetsbare groepen, zodat we juist de kwetsbare mensen beschermen. Daar gaat het ons om. Je plaatst jezelf buiten onze samenleving als je onder deze omstandigheden nog feesten en partijen gaat geven.”

Was getekend: de minister van Veiligheid en Justitie, Ferd Grapperhaus (CDA).

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Hypocrisie, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Aan Ferd Grapperhaus

 1. regels zijn nooit van toepassing op ministers, slechts op burgers

  Like

 2. Bas zegt:

  Wat een ASO…..

  Like

 3. Peter zegt:

  Gezondsheidsminister Jens Spahn,in Duitsland koopt zich een huis van 4 miljoen,allemaal maffia .

  Like

 4. bozeoudeman zegt:

  OPZOUTEN HYPOCRIET. Weer een schandaal bij dat CDA!
  HALSEMA OOK OPZOUTEN! net zo een hypocriet.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Beste Ferd, van harte gefeliciteerd met het aangaan van jullie huwelijkse beloften, dat de mooiste dag van je leven maar geen dodelijke gevolgen zal hebben voor vrienden en familie, zeker gezien de recente opleving van het aantal besmettingen in de Carola-hotspot in de regio.
  Veel geluk en liefde in de komende periode van bezinning en wachtgeld………dat de vele wenskaarten die jullie ontvangen maar niet gevolgd zullen worden door kaarten met zwarte rouwrandjes………

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Zoek de verschillen

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  Geachte Jan D. U weet toch dat dit soort adders nee geen mensen boven de wet staan en schijt aan de gewone burger heeft.

  Like

 8. vangie1206j zegt:

  Heeft of hebben.

  Like

 9. Weleens gekeken naar wie er allemaal in dit Kabinet zitten ?
  Nog los van Grapperhaus die ik altijd al een karikatuur van zichzelf vond zitten er nog een paar ‘knappe koppen’ in Rutte III, wat te denken van Alexandra van Huffelen of Wouter Koolmees of Paul Blokhuis of Eric Wiebes.
  Die zouden toch zo met z’n vijven een Muppetshow op kunnen voeren.
  Wij zeiden vroeger tegen elkaar; “als ik zo’n kop had ging ik ernaast lopen”, nou daar komen deze vijf allemaal voor in aanmerking.
  Ook bijzonder is als je de ministers en staatssecretarissen eens langsloopt dat er ministeries zijn die elkaar overlappen, zo is Slob minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media terwijl we ook van Engelshoven hebben als minister van Onderwijs Cultuur en Wetenschap, delen die samen een kantoor of zo?
  Sinds gisteren ben ik er ook achtergekomen dat we een heuse minister voor Rechtsbescherming hebben (Sander Dekker), is dat net zoiets als chef van de lege dozenafdeling?
  Wat te denken van Eric Wiebes, ik wist niet beter dan dat hij minister van economische zaken was maar ik had het mis, hij schijnt ook nog minister van Klimaat te zijn.
  Ik neem dus aan dat als het weer een tijdje klotenweer is dat we hem daarvoor verantwoordelijk kunnen houden.
  En naast Hugo de Jonge van Volksgezondheid Welzijn en Sport hebben we ook nog Bruno Bruins minister van Medische Zorg.
  En dan hebben we ook nog mevrouw Ankie Broekers-Knol die ze nog net voordat ze naar het bejaardenhuis zou verhuizen met haar 74 jaar achter de geraniums hebben weten weg te plukken.
  Lekker stel zo bij mekaar !! Zou het dan toch gewoon een Rariteitenkabinet zijn ?

  Geliked door 1 persoon

 10. Ronald van Raak – Het referendum zal er komen

  De democratie gedijt niet op angst, maar is gebouwd op vertrouwen

  Dinsdag 1 september gaat de Kamer direct aan de slag met de behandeling van de referendumwet. Die avond zal ik plaatsnemen in ‘vak K’ om deze wet te verdedigen. Dat referendum, dat hebben we nou toch wel gehad, hoor ik sommigen van u denken. Nee, de discussie over het referendum is juist in volle gang en de vooruitzichten voor deze wet zijn goed. In 2017 heb ik in de Kamer al eens een wet voor een referendum verdedigd, maar die was destijds kansloos. Drie jaar later is de situatie heel anders. In steeds meer partijen groeit de steun voor een bindend correctief referendum. In alle stilte lijkt zich een revolutie te voltrekken. 35 jaar discussie over het referendum lijkt eindelijk tot iets moois te leiden. Dinsdagavond begint om 19:00u het debat, dan gaan alle partij hun vragen stellen die ik later deze maand zal beantwoorden. Hopelijk kunnen we deze maand nog stemmen.

  Ik ben benieuwd want er zullen er zat zijn in de beide kamers die het er niet mee eens zullen zijn, afwachten dus.

  https://tpo.nl/2020/08/28/ronald-van-raak-het-referendum-zal-er-komen/

  Like

 11. Gienekehado zegt:

  Zum Kotzen, die hele LANDVERRADERSKLIEK!! Tuurlijk vliegen er bij hen geen kogels door de ramen, of liggen er granaten op de stoep. Nog niet!!

  Like

 12. andre zegt:

  Een aso? Maak er een el u el van in hoofdletters. Iedereen de maat nemen zonder onderbouwing om vervolgens te handhaven met geweld en boetes. Wat voor een dom wijf geeft die nazi Ferd het ja woord? Een opblaaspop?

  Like

 13. Jan zegt:

  Thomas Borody, arts zegt dat Ivermectin triple therapy* is effectief tegen COVID-19

  Zal wel weer door toverdokter Hugo als rotzooi bestempeld worden want broertje heeft belangen in de farmaceutische industrie (1)

  1. https://www.story.nl/artikel/showbizz/staat-familierelatie-hugo-de-jonge-de-weg

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  De een mag nu eenmaal meer dan de ander.
  Heel luguber als een mens een ander mens onderdrukt en tiranniseert.
  En waarvóór?!
  Het is pure pesterij.

  Like

 15. Fc zegt:

  Voor wie werk jij Fred ?

  Like

 16. Yvonne zegt:

  ik snap sowieso niet dat iemand met die man trouwt, ons regels opleggen en zelf er maling aan hebben net zoals onze W.A en dame Maxima op de foto met de griekse restaurant eigenaar, en dan zeggen het was spontaan, maar wel burgertje pesten die te dicht bij elkaar staan
  Deze meneer komt er met alleen sorry zeggen vanaf, volg je eigen regels man !

  Like

 17. de Kruisvaarder zegt:

  Geen woorden voor.
  Maar er komt een moment, dat alle leugens aan het licht zullen komen.
  Met of zonder mondkapje…

  Like

 18. ronjaspers zegt:

  Weer bewijs dat die corona een hoax is,femke halsema bewees het op de dam met die 10.000 betogers.En willem alexander (bilderberger) versprak zich tijdens een fotosessie dat de corona niet bestaat.

  Like

 19. Alex Delarge zegt:

  Met dank aan SBS Shownieuws. Zegt veel over deze beroepsgroep van journalisten dat, of al people, SBS Shownieuws Nederland een grote dienst bewijst.

  Like

 20. Alex Delarge zegt:

  Een roddelblad dat aan onderzoeksjournalistiek doet. Waar is de rest van de beroepsgroep van journalisten? Zijn we nou echt zo diep afgedaald dat de Story zaken naar boven moet halen? (waarschijnlijk lukt het zo ook nog)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s