Oberst-Gruppenführer Grapperhaus . . .

Screenshot_61

De man die bedrijven kapot maakt. De man die boetes laat opleggen aan mensen die de anderhalve meter afstand niet in acht nemen. De man die mensen een strafblad bezorgt met alle gevolgen van dien. De man die een dikke, vette aso is en op burgers BOA’s afstuurt met een meetlint!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Dali“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, betutteling, dictatuur, Hypocrisie, machtswellust, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Oberst-Gruppenführer Grapperhaus . . .

 1. karton zegt:

  Als ik hem zou tegenkomen krijg ik spontaan een hevige niesbui. De zg. “elite” meent zich álles te kunnen veroorloven. Komt er ná een misstap enige reuring bij de bevolking ontstaan dan zegt die zooi gewoon : “Excuses”. Jan met de Pet wordt bekeurd en heeft dán een strafblad. ‘t Zijn én blijven gore mispunten, die Haagse zooi.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Hij is nog niet klaar, Karton. De schoft Rutte houdt hem de hand boven het hoofd, dat is dief en diefjesmaat, maar komende week zal hij zich ook in de Tweede Kamer moeten verantwoorden. Ik heb het vermoeden dat het daar wat heter aan toe zal gaan. Want je kunt het natuurlijk niet rechtbreien als je anderen aso’s noemt, vervolgens dezelfde misstap begaat en dan denkt dat je gewoon kunt blijven zitten.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Deze landverrader heeft zichzelf gedegradeerd tot een aso, zoals hij zelf zei in een tv-uitzending van enkele dagen geleden. Óók het zootje dat bij hem op ’t bordes stond behoort tot dezelfde bevolkingsgroep. De burger opzadelen met een fikse boete én een “strafblad” denkt deze kale minkukel ervan af te komen met een “sorry hoor, mensen, ik was ’t ff vergeten !”.
  Van welk allooi ben je als je denkt hiermee weg te komen, omdat je “minister” bent.
  Maar óók nog eens een “minister” van nul-en-generlei waarde, een lul van een kerel zónder enoge ruggengraat, nét als z’n baas die , uiteraard , zo’n minderwaardig sujet óók nog durft te verdedigen; zal wel veroorzaakt zijn omdat Rutte van hetzelfde allooi is.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Ik zie nog het gewraakte commentaar: ‘In Nederland staat niemand boven de wet, ook de Hells Angels niet’ uit het meesmuilende mondje komen, naar nu blijkt is het ‘Meten met twee maten’ meer een vorm van gerechtelijke dwaling om diplomatieke onschendbaarheid te rechtvaardigen. Ik moet met enige spijt zeggen dat sommige politici in de Europese Unie en sommige regeringen met twee maten meten, in de zin dat veel wordt gezegd over onze strenge (nood)wetgeving en noodzakelijke maatregelen maar wel met opvallend veel uitzonderingen.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  In deze functie dient men een voorbeeld te zijn voor anderen. Een onberispelijk gedrag is daarbij uitermate belangrijk. Hij treedt de door hem gemaakte wetten echter met de voeten. Ontslag is derhalve per direct noodzakelijk.

  Like

 5. fleckie zegt:

  ‘ goed voorbeeld, doet goed volgen’, ishet spreekwoord, ….. En anderen doodsbenauwd zijn dat ze ‘over de schreef gaan‘, als ze even iets te kortbij een ander staan, dus. evenzo handelen als F. G’. ‘S. aanwezigen. op die bruiloft, men kanzich daarop toch beroepen.?!…….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 6. M. zegt:

  Zo werkt dat bij de omgekeerde bijbelclub, verneuk zoveel mogelijk van je naasten en straf ze voor het feit dat ze verneukt worden als er ze er wat van zeggen of er tegen protesteren.
  Mevrouw Halseraf stond zonder muilkorf op een overvol plein om even te laten zien hoe serieus ze de zwendel zelf neemt.
  Wat dan weer een goede zaak is maar voor foute redenen.
  Ze doen niets voor niets die viespeuken.
  Ze vieren gewoon hun feestjes om even te laten zien hoe serieus ze de corona zwendel nemen, de zwendel waar ze het volk de stuipen mee op het lijf jagen en in gevangenschap houden tot het land kapot is en het volk gevangen.

  Like

 7. freda110 zegt:

  Minister Grapperhaus vindt dat hij nog steeds geloofwaardig kan optreden als baas van het ministerie van Justitie en Veiligheid.
  Dat kan hij dan wel vinden, maar daar denken de meeste mensen heel anders over!
  Daarnaast getuigt zo’n uitspraak nou niet bepaald van fijngevoeligheid en integriteit tegenover de velen die ofwel een dikke boette gekregen hebben of tijdens een anti corona demonstratie in elkaar geslagen zijn en wat te denken van de vele ondernemers die door zijn maatregelen het water aan de lippen staat..
  Deze ijdele en hooghartige glibberaal vindt dat hij ver boven het gepeupel staat en ondanks alle commotie die door de beelden zijn ontstaan gewoon verder kan gaan met zijn goedbetaalde baantje.
  Als hij niet het fatsoen heeft om na deze mega blunder zelf af te treden hoop ik dat er zoveel reuring en protesten inclusief een motie van wantrouwen komt dat hij wel MOET aftreden.
  En als hij dan toch gaat kan hij meteen die Broekers-Knol miep ook meenemen want die slaat nog geen deuk in een pakje boter.

  Like

 8. 12gauge zegt:

  Inderdaad, Willem en Maxima op de foto met de tsatsiki-prins in Griekenland, Rutte loopt te kontvorken met Jort op Terschelling, Grapperhaus knuffelfeest… wat verwacht je dan nog? Dat die BOA geen tik op z’n bek krijgt, als die je wil bekeuren? Schijt aan de Bilderberg, de fik erin!

  Like

 9. Orelius zegt:

  Op justisie moet altijd iemand zitten die de vunzigheden afdekt. Dus de gene die daar zit is een insider die van de hoed en de rand weet.
  Dus medeplichtig .
  POTUS TRUMP 2020.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s