Solna: Migranten verkrachten twee jongens en begraven hen levend

Screenshot_58

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Op de begraafplaats van de Zweedse stad Solna hebben op 21 augustus twee al bij de politie bekende migranten (een Iraniër en een Irakees met Zweedse paspoorten van 18 en 21 jaar) twee minderjarige jongens eerst verkracht en gemarteld, daarna beroofd en uiteindelijk levend begraven.

philosophia perennis

Afgelopen weekend was Zweden opnieuw het toneel van weer een verschrikkelijke daad – gepleegd door een Irakees en een Iraniër.

Omdat twee jongeren het vorige week zaterdagavond in de binnenstad van Solna afwezen drugs van de beide “Zweden met een migratieachtergrond” te kopen, dwongen de beiden de jongens hen naar de nabijgelegen begraafplaats te volgen en verkrachtten en martelden hen daar meer dan 10 uur lang.

Marteling en misbruik

Nadere details van het misbruik zijn tot nu toe niet bekend, een feit is echter dat de jongens verkracht werden, snijwonden aan hun benen hadden en het graf, waarin ze werden gegooid, zelf naakt moesten graven. Zweedse media berichten van “op foltering en misbruik lijkende gewelddaden” tegen de beide jongens.

Officier van justitie Anders Tordai daar over: “Ze werden met een mes verwond, maar er was sprake van nog andere toepassingen van geweld.” Op dit moment zouden ze weer aanspreekbaar zijn.

Daders bekend bij de politie

De beide jongens overleefden dit alleen maar, omdat er zondagochtend een wandelaar op de begraafplaats voorbijkwam, het gebeuren observeerde en de politie inschakelde. De exacte leeftijd van de slachtoffers is niet bekend, vast staat echter dat het gaat om minderjarige jongens.

Zoals we dat ook kennen van verschrikkelijke misdaden in Duitsland, zijn beide mannen al bij de politie bekend. Het zou gaan om een Irakees en een Iraniër, die echter in het bezit zijn van een Zweeds paspoort. Een van hen (21) was al zes keer eerder veroordeeld, o.a. wegens brandstichting (molotovcocktails in een autozaak gooien), de ander (18) zat wegens het rijden zonder rijbewijs al in 2019 in een jeugdinrichting. Beide ontkennen tegenover de politie de misdaad, hoewel bij hun arrestatie voorwerpen van de beide jongens werden gevonden.

Een week voor de vreselijke daad van Solna werd in Stockholm al een persoon doodgestoken, die weigerde drugs te kopen.

Eerste achtergronden over de daders Jahani Asl Ali en El Hani Amin en foto´s van hen publiceert deze Finse krant: https://pt-media.org

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Solna: Migranten verkrachten twee jongens en begraven hen levend

 1. ronjaspers zegt:

  Dit is “normaal” gedrag van moslims tegenover de kafirs (ongelovigen) dit wordt hun geleerd in de koran.

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  ER IS MAAR ÉÉN OPLOSSING: AL DAT MOHAMMEDAANSE TUIG ERUIT TRAPPEN!
  EN WEL HÉÉL SNEL! HÉÉL SUPERSNEL!

  Geliked door 4 people

  • R Thomasson zegt:

   @Tstochwat. Voordat men ze kan eruit trappen, moet men ze eerst verzamelen. Het beste zal een concentratiekamp zijn, gevestigd in het Zweedse Poolcirkel gebied; met omheining van dubbele vlijmscherpe prikkeldraad die onder stroom staat, die sterk genoeg is voor de beesten van Jurassic Park. Verder zou de boel worden bewaakt door niet politiek-correcte bewakers, levensgevaarlijke honden, wachttorens en schietgrage mitrailleurs. Bij de ingang van zo’n kamp zal een boord in het Zweeds en Engels staan: WIJ SCHIJTEN OP MENSENRECHTEN! Na paar maanden van een Goelag-achtige verblijf, zouden ze (degenen die dat overleven) naar hun Heimat in de woestijn of de jungle vliegen. Opgerot staat netjes.

   Geliked door 2 people

 3. Gienekehado zegt:

  De VERANTWOORDELIJKEN voor deze martelingen en alle andere multi-culti-ellende zouden live op TV in de leeuwenkuil gedumpt moeten worden!!

  Geliked door 2 people

 4. Marijke zegt:

  We zijn verloren toch zeker?! Hoe moeten we onze toekomst zien en vooral de toekomst van onze (klein)kinderen? Vreselijk.

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @Marijke. Ik heb geen medelijden met de Zweden. Dat zolang zij nog de hangdrollen spelen, en bang zijn voor hun eigen schaduw. Kan jij voorstellen dat een Irakees, Iraniër of andere exemplaar van Allah’s dierentuin zulke geintjes met twee Poolse, Hongaarse, Ukrainse of Slowaakse minderjarige jongens gaat uitvreten? Weet jij wat daar zou gebeuren? Het antwoord is: POGROM. In alle voormalige Oostblok-landen hebben ze van huis uit weinig geduld met zulke gasten, en politiek-correctheid kennen ze niet.

   Geliked door 2 people

 5. Ben zegt:

  Welkom Welkom, ik hoor het de linkse idioten nog zingen.
  Welkom Welkom

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @delamontagne Niet enkel de geïmporteerde exotische individu heeft een hekel aan blanke vrouwen. De hele politieke top van Zweden (behalve Sverige Demokraterna) heeft een gruwelijke hekel aan autochtone blanke Zweden. Allemaal! Het maakt niets uit of ze man, vrouw, kind, jong of oud zijn. Politici hebben zo’n hekel aan ze, dat zij beesten uit islamitische Derde Wereldlanden importeren om hun eigen volk uit te roeien. De linkse- en liberale Heydrich’s en Eichmann’s voeren planmatig de Endelösung van de Zweedse vraag. Het smerige werk wordt door de beesten van Allah uitgevoerd. Op de dag dat het Zweedse voetvolk in de gaten krijgt hoe politici ze voor de haaien gooien, zal een geciviliseerde Nürnberg 2.0 plaatsvinden. De linkse en liberale misdadigers tegen de mensheid, zouden naar een nette schone gevangenis worden gestuurd; met een schoon bed, nette toilet, 3 maaltijden per dag, medische hulp, sport, TV enz. Zij zouden nooit de behandeling krijgen die Abdul Nasser, de voormalige dictator van Egypte, gaf aan de stoute mensen van Gaza. Zij werden op lantarenpalen opgehangen langs de Via Maris van de grens met Israël tot de laatste huis in Raffah.

   Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Triest
  https://mobile.twitter.com/DVanLangenhove/status/1298246310001291267/photo/1

  Dit is Augustin. Vrijdagnacht zag de 17-jarige Fransman hoe een groep van 5 allochtonen 2 meisjes belaagden aan een bushalte in het centrum van Lyon. De jongeman snelde de meisjes ter hulp, waardoor ze konden ontsnappen en een winkel konden binnenvluchten… (1/3)

  De 5 allochtonen keerden zich volledig op Augustin en sloegen hem het ziekenhuis in met levensgevaarlijke verwondingen. Zo erg zelfs dat Augustin geopereerd moet worden aan zijn nekwervels. Ik stuur mijn medeleven naar zijn moedige familie, die het aandurfde te wijzen op… (2/3)

  .. decennialange massamigratie als oorzaak van het aanhoudende geweld in onze steden. En ik betuig mijn volste respect aan Augustin, die als dappere jongeman een voorbeeld is in tijden van lafheid. Deel zijn verhaal, Augustin verdient al onze steun. #JusticePourAugustin (3/3)

  Geliked door 4 people

  • R Thomasson zegt:

   @Bas. “In ons land kun je sterven als jij praat, en jij kunt sterven als jij zwijgt. Of iets fouts zegt. Of met de verkeerde mensen praat”. Op deze wijze schetst de Zweedse schrijver Henning Mankell een dictatoriaal regime in zijn boek “De Honden van Riga”. Dat is precies het model die EU/BILDERBERG/NWO voor ogen hebben voor Europa. Maar eerst moet de Kalergi-Plan worden uitgevoerd, waarin een selectieve genocide zal plaatshebben door de door hen geïmporteerde Jihad-beesten uit islamitische landen. Zij gaan het vuile werk doen. Als zij met hen verovering klaar zijn, komen – na bepaalde tijd – de “NWO BEVRIJDERS” met hun leger om Europa “te bevrijden”. Zij zouden een totalitaire Marxistisch-achtige regime installeren, die gelijk staat aan degene van China. De linksheid van onze traditionele politiek, EU en vooral de geldmonsters bij de Democraten is een opzichtige tactiek ons een poot te draaien. Het lukt ze niet overal. Een Deense Faceboek-vriend vertelde mij dat in Helsinki ziet men bijna geen onuitgenodigde zielige vluchtelingen uit de woestijn en de jungle. Zij kwamen er wel heen in 2014 – 2016, begonnen, bijna direct, met hun rottigheden tegenover de Finse bevolking. Maar in tegenovergestelde tot de laffe Zweden, Duitsers enz. hebben jonge Finnen lak aan hun overheid en EU-verordeningen en bevelen. Zij richten defensiegroepen op om de bevolking te beschermen. Zij patrouilleren in de straten en buurten en slaan de helden van Allah tot pulp. De zielige exotische vluchtelingen begrepen heel snel dat zij in een verkeerd land zitten. Zij namen hun poten, en gingen verder shoppen in de richting van Zweden, Duitsland en andere “gastvrije” landen waar men vrij seks via verkrachting mag krijgen en de lokale bevolking aanvallen en vermoorden.

   Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  Een flegmatieke maar zéér boze Zweedse meneer……………

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Aan het hout te zien kan de Zweedse winter beginnen. Komend jaar haalt Zweden de klimaatdoelen niet. Stook de Iraniër en de Irakees gelijk mee op.

   Geliked door 1 persoon

  • Marijke zegt:

   Ik begrijp niet dat mensen niet in opstand komen. Geweld tegen blanken schijnt bijna normaal te zijn. Deze verschrikkelijke daad tegen twee 16-jarigen…. Als het mijn zoon zou zijn geweest; ik had ze te grazen genomen. Vandaag of morgen of over 10 jaar. Waarom pikken we dit?! Waarom klagen we de politici niet aan die dit laten gebeuren?! In Nederland gaat het dezelfde kant op! Rick: afgeslacht door een asielzoeker. Bas: doodgeschoten door een Marokkaanse dief. En wij krijgen nu het Marrakesch 2.0 pakket; het moet voor Afrikaanse migranten nóg gemakkelijker worden om de EU binnen te komen! WAAROM?! Waarom willen ze tussen de “racisten” leven?! Wegwezen!

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s