Malmö: Zware onlusten na koranverbranding

 

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Een actie van de Deense politieke partij “Stram Kurs”, met een rechts-extremistische en islamvijandige oriëntering, veroorzaakte zware onlusten in Malmö. Leden van “Stram Kurs” staken een koran in brand in een openbaar park in Rosengård. Deze plek werd waarschijnlijk niet toevallig uitgekozen. In het stadsdeel Rosengård, dat bekend is als probleemwijk en door geweld, heeft 86% van de bewoners een migratieachtergrond, waarvan een groot deel moslims zijn.

politikstube

Zoals RT-Deutsch berichtte, gingen ongeveer 30 woedende moslims vrijdagavond in Malmö de straat op om tegen een koranverbranding te protesteren. Aan de kant van de weg werden vuren aangestoken en meerdere auto´s in brand gezet. Toen de politie arriveerde, werden de agenten aangevallen met stenen, flessen en vuurwerk. De situatie kwam pas zaterdagmiddag tegen 15.00 uur tot bedaren. Enkele politieagenten raakten licht gewond. De politie arresteerde ongeveer 20 mensen. Volgens mediaberichten werden ook drie vermoedelijke koranverbranders gearresteerd.

 

Bron:
https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Denemarken, Eurabië, Islam, Islamkritiek, koran, Moslims, Zweden. Bookmark de permalink .

38 reacties op Malmö: Zware onlusten na koranverbranding

 1. guusvelraeds zegt:

  De religie van de lange tenen en haar aanhangers met een IQ beneden gemiddeld kan niet begrijpen dat de koran gemaakt is van papier en drukinkt. Een vrachtwagen rijden door een volle winkelstraat is erger. Zijn toen ook autochtone Zweden brandend en plunderend door moslim wijken getrokken? Als de hersenloze islam volgers eens op het idee kwamen om een bijbel te verbranden na het verbranden van een koran ging het al een stuk in de goede richting.

  Geliked door 4 people

 2. R Thomasson zegt:

  Ik dacht: Goh! Wat is toch met de Zweden gebeurt? Zijn ze van schapen eindelijk in wolven verandert? Maar Nee! De Denen hebben het voor hen gedaan. Natuurlijk werden de Koran verbranders als eersten opgepakt. Dat is bijna vanzelfsprekend. Gasten die de politie aanvallen en de juiste kleur en religie hebben, mogen vrij rondlopen.

  Geliked door 7 people

 3. koosv8 zegt:

  Ik stel voor om een koran verbrand dag in te voeren, wereldwijd. Laat ze BARSTEN stelletje gefrustreerde apen. Ik walg van die lui, ze vernielen, bedreigen, mishandelen, vermoorden er lustig op los, niets in onze wereld waar ze een beetje emphatie mee hebben. En maar binnenhalen en maar huizen bouwen, STOP DEZE IDIOTE MACHTHEBBERS. HET MOET EN HET KAN. Ja maar stemmen heeft geen nut, NIET STEMMEN DAT HEEFT NUT. BAH BAH BAH WAT EEN VOLK . uitzondering daargelaten.

  Geliked door 5 people

 4. neilsven zegt:

  Zweden is compleet naar de kloten, braafste land van de klas moet nu toezien hoe hun land wordt overgenomen door moslims, eigen schuld, maar dat gaat in heel Europa gebeuren, de Oostelijke landen zijn verstandiger die laten dit niet toe. Vluchten kan niet meer en we gaan een hel tegemoet komen met dank aan onze regeringen, die hebben dit veroorzaakt, men begint het echter nu eindelijk toe te geven dat ze 30 jaar geleden het anders hadden moeten aanpakken, het is nog niet te laat, asielzoekerscentrums daar moet mee gestopt worden, de veilige landers moeten per direct het land uit, geen vluchtelingen meer binnen, eerst orde op zaken stellen, dan criminele allochtonen het land uitzetten, de fok kinderbijslag afschaffen, hoe erg het ook is dat wij hier ook weer mee benadeeld worden, Moskeeën moeten gesloten worden dit zijn haat “kerken” en ook islamitisch onderwijs moet verboden worden ook moeten onze tradities en gewoontes behouden blijven, dit land is van ons wij hebben eeuwen geleden dit mooie land opgebouwd en we laten het niet verzieken en afpakken door een volk wat in de middeleeuwen leeft en schijt heeft aan onze normen en waarden, wij willen ons land weer terug, bovendien haten ze ons, wij zijn duivels, nou goede oplossing ga dan terug naar jullie zandbak, we kunnen jullie missen als kiespijn, we willen weer rust en sfeer in ons land hebben.

  Geliked door 6 people

  • Marijke zegt:

   Helaas gaat het Marrakesch plan 2 in werking waardoor het asielzoekers uit bijvoorbeeld Afrika nog gemakkelijker gemaakt moet worden de EU te betreden. Dus we gaan eerst nog iets dieper de hel in. En of het dan ooit nog goed komt?

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   De islam is als een keutel die maar niet wil komen. Je blijft last en buikpijn houden. De enige oplossing uitschijten.

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Geliked door 2 people

  • Bas zegt:

   Knap voor een analfabeet?

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   De koran werd geschreven met het doel te knechten (letterlijk) moslim en niet moslim. Het oude en nieuwe testament en niet vergeten de Thora werden geschreven om moraal, verlossing en vergeving in de wereld te brengen. Moslim samenlevingen zijn meedogenloos. De moslim is door de Koran ontslagen van verantwoordelijkheid en goed rentmeesterschap voor de wereld. In de Christelijke en Joodse wereld is dat precies andersom. Het verschil zie je als je naar de twee werelden kijkt. Je moet wel eerst je politiek correcte bril afzetten.

   Geliked door 3 people

  • Bas zegt:

   Foutje in de vertaling, geen 72 maagden, maar rozijnen…..

   https://twitter.com/i/status/1298281069544738816l

   Interessant fragment, de Koran belooft 72 rozijnen in de hemel, geen maagden – het is een verkeerde vertaling.
   Stel je voor wat de terroristen krijgen als ze de “hemel” bereiken (als ze daar toch al komen)

   Geliked door 1 persoon

 6. vangie1206j zegt:

  Een kerk in brand steken mag wel een koran verbranden mag niet.
  Bedankt Europa en de hele wereld.

  Geliked door 1 persoon

 7. David zegt:

  Geen olie, benzine meer kopen, dat zal ze leren, de arabieren

  Like

 8. Willem zegt:

  Nielsven, asap!!!

  Like

 9. Sinyo zegt:

  Heja Sverige friskt humör!
  Regeringen har bränt skinkorna genom att införa denna kultur. Nu är ni alla på blåsorna.
  Door de invoer van deze cultuur heeft de overheid jullie billen gebrand. Nu zitten jullie allemaal op de blaren.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

  • neilsven zegt:

   De regeringen zijn compleet de weg kwijt, ik denk dat het angst is, marokkanen staan hier afgelopen maand in het park, een hele groep die geen rekening houdt met de 1.5 meter, de politie stuurt ze uiteen de volgende dag staat een groepje van 6 Nederlanders ook te dicht op elkaar en die krijgen een boete, zo gaat het tegenwoordig in Nederland, wij worden stelselmatig gediscrimineerd. Hun mogen alles, een aai over hun bolletje en weer door.

   Like

   • ronjaspers zegt:

    neilsven.Regeringen zijn niet de weg kwijt,en het is geen angst.Het is kwade opzet ze voeren de communistische N.W.O agenda uit,90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden.De soldaten van allah zijn hiervoor uitermate geschikt,uit naam van de islam zijn in 1400 jaar tijd bijna 600 miljoen mensen gedood.Alleen in india al 400 miljoen.

    Like

 11. Bas zegt:

  Sharia voor de hele wereld….

  Geliked door 2 people

 12. Bas zegt:

  Sharia voor de hele wereld, het is izlaam of de dood…

  Like

 13. Bas zegt:

  Rome…

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • neilsven zegt:

   Dit wil je toch niet in je land, dit is toch wat we vroeger zagen in hun landen, de landen die ze nu ontvluchten voor het regime wat het ze zelf veroorzaakt hebben, ze komen nu naar ons om het te herhalen, wij vluchten en als ze straks alles hier hebben afgebroken en er ook weer een dictator aan de macht is komen ze weer zielig doen bij ons. Het is om te kotsen!!!

   Like

 15. Bas zegt:

  Gisteren werd Malmö officieel Al-Malmö. Islamisering is totaal en de politie heeft de controle volledig verloren. Ship to Gaza-bende heeft met succes de Westelijke Jordaanoever naar Zweden verplaatst

  Like

 16. Bas zegt:

  Islamistische predikant beweert dat mensen die niet bidden erger zijn dan moordenaars en kinderverkrachters.

  Like

  • neilsven zegt:

   Ja en dat hebben wij allemaal binnen gehaald, dus je mag alles uithalen volgens de koran, als je maar bid dan is alles okay, die man is compleet gestoord en zo Den Haag nu horen jullie dit ook eens en dat tuig halen jullie binnen.

   Like

 17. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://mobile.twitter.com/SabaSarfraz16/status/1296853694206681089/photo/1

  Tayyib Erdogan verandert weer een andere kerk in een moskee

  Like

 18. Bob zegt:

  Het zijn
  allemaal verwarde lieden. Verwarde mensen mag je
  niet serieus nemen. Das ist geschafft.

  Like

 19. Bas zegt:

  Noorwegen in oorlog!

  Gewelddadige rellen braken uit tijdens een anti-islambijeenkomst gehouden door de groep SIAN (Stop islamisering van Noorwegen)

  Gewelddadige terroristen vielen de politie en SIAN-leden aan.

  De aanslagen in Noorwegen volgen op de rellen van gisteravond in Zweden nadat een man een kopie van de Koran heeft verbrand

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s