VIDEO: RT-Deutsch live vanuit Berlijn (29-08-2020)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op VIDEO: RT-Deutsch live vanuit Berlijn (29-08-2020)

  1. droevige mof zegt:

    Dit ziet er niet goed uit voor de Duitse regering. Een goede reden om morgen af te treden en ons achter te laten met een geruïneerde economie, een vervallen infrastructuur en miljoenen migranten die niet kunnen of willen werken.
    Maar eerst en vooral ben ik blij dat de mensen wakker zijn geworden. En niet alleen in Duitsland. In de livestream zie ik veel Nederlandse vlaggen.

    Geliked door 6 people

  2. Al veel vlaggen van verschillende nationaliteiten gezien.
    Het zal er drukker worden als op een gemiddelde Nederlandse markt.

    Geliked door 1 persoon

  3. guusvelraeds zegt:

    Begint de revolte in Berlijn? De georkestreerde corona “epidemie” niet gebaseerd is op IFR (dodelijkheid percentage) maar op het aantal infecties en het vals inschuiven in de lijst met A ziekten. Hierdoor schepte de elite bewust een instrument waarmee ze de grote reset konden doordrukken. Laten we hopen dat De NWO haar hand nu heeft overspeelt en de geest van revolte definitief niet meer terug in de fles gaat.

    Geliked door 5 people

  4. J. C. Th. Köhler zegt:

    Een waardeloze demonstratie! Bij de vreedzame demonstraties van BLM en Antifa die we zien uit Amerika wordt tenminste geknokt en geplunderd en brand gesticht. Hier gebeurt niks, niet eens een beetje provoceren van de politie. Zo kan ik het ook!

    Goed weekend allemaal.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 2 people

    • Cathja zegt:

      @ J.C.Th. Köhler

      Als er rellen komen en er geweld wordt gebruikt, wordt dit gegarandeerd beantwoord met een (hardhandig) optreden van de politie. De kans bestaat dan dat op voorhand eventuele volgende demonstraties worden verboden. Dat zovelen met hun aanwezigheid hun stem laten horen, laat net zo goed zien dat het de Duitsers (maar ook anderen…) ernst is.
      Met rellen bereik je niets, en wie draait er op voor de schade?

      Like

    • Htsk day zegt:

      Tja, misschien moet het nog komen, maar voorlopig ziet het er inderdaad niet best uit.

      Demonstraties moeten tegenwoordig ook aan veel te veel regeltjes en eisen voldoen, en toestemming zien te krijgen anders gaat het hele feest niet door.

      Dus wordt het een beetje rondjes wandelen, en wordt het elke keer een tamme, saaie boel allemaal, en lijkt het wel of de mensen helemaal niet boos zijn (mag ook niet, want dan wordt je gearresteerd!).. ze zijn gewoon een dagje uit!

      Maar daar win je de oorlog niet mee natuurlijk!

      En dan dit:
      https://www.xandernieuws.net/algemeen/met-deze-doorzichtige-tactiek-proberen-de-autoriteiten-massa-demo-berlijn-te-laten-mislukken/

      Ik denk dat merkel thuis lekker zit te keuvelen met een bakkie thee, en wacht tot het overgewaaid is, en daarna gaan we gewoon verder waar we gebleven waren.

      Like

    • Asgard zegt:

      Kohler,…..laat ik het volkomen met je eens zijn,….er zal een moment bij de burgers komen dat men niet meer demonstreert maar meteen gaat afrekenen met desbetreffende politici die de stem van het volk continu negeren,…en met afrekenen bedoel ik dan mee met dodelijke afloop,…..kijk eens naar nederland vandaag de dag,…vele dodelijke schietpartijen, politie is totale lachertje, armoede wat wel degelijk bestaat in ons Nederland,…wapens zijn makkelijk aan te komen in bepaalde kringen,…verschil tussen arm en rijk, ik weet voor 100% zeker dat niet alleen Wilders een prijs op zn hoofd heeft staan,…maar ook leden van de coalitie zittende partijen kunnen zich serieus zorgen gaan maken,….de wind gaat steeds harder waaien onder het volk, men pikt het ook niet meer,…burgertje pesten, corona hoax, verplichte vaccinatie,massa immigratie een bewuste 2deling in de maatschappij creeeren,….de burger gaat dit niet meer pikken,…ik zie de toekomst als zeer bloedig, veel slachtpartijen in Europa als de zittende macht de macht blijft,….ook doelbewust geweest na de 2e WW is het afschaffen van wapens in Europa voor een vredig bestaan WHAHAHA, kijk eens waar we nu terecht in zijn gekomen,..we zijn geboeid aan handen en voeten,…mondkapje WHAHAHA,..het is nu nog wachten op de duikbril die we moeten dragen, want vochtige ogen kunnen het virus opakken natuurlijk,….zonder wapens zijn we overgeleverd aan een satanische macht die het slechtste met ons voor hebben,…dus de boodschap is duidelijk toch, zorg goed voor jezelf.

      Like

    • Cathja zegt:

      @J.C.Th. Köhler op 30/8 om 12:27

      Er zijn ook mensen die met hun reactie iets anders zeggen dan ze bedoelen; m.a.w.: die de lezers op het verkeerde been zetten. Zien die de ‘satire’ niet, dan ligt dat aan hen.
      Ik ben blij dat we niet allemaal zo reageren.

      Like

  5. Momenteel is de Friedrichstrasse geblokkeerd door de politie waardoor 18.000 mensen niet verder kunnen.
    Daarbij wil de politie hebben dat iedereen een muilkorf op doet anders willen ze de demonstratie stoppen.
    De spanning loopt zo langzaamaan nogal op en de gemoederen raken een beetje verhit.

    Geliked door 2 people

  6. Politie heeft zojuist aangekondigd dat de demo bij de Brandenburger tor wordt opgeheven.
    Het ziet er dus naar uit dat de overheden de demonstratie met geweld gaan opheffen.

    Geliked door 2 people

  7. De poedels van Merkel zijn begonnen met arresteren van demonstranten

    Geliked door 3 people

  8. Het is duidelijk dat deze demonstratie nooit had mogen gebeuren want toch iedereen op deze wereld weet nou onderhand wel dat de mondkapjes in het geheel niet weken.
    De politie gooit het toch op het niet dragen van de muilkorven.
    En morgen lopen de poedels weer te janken dat er geen respect voor ze is.

    Like

  9. Tistochwat zegt:

    Er komt weer geen ene moer van terecht want politie en leger keren zich tegen de burger.
    Ik vrees dat de demonstratie uitgaat als een nachtkaars of met geweld zal worden beëindigd.
    We zullen zien.

    Like

  10. Dus nou ten lange leste kunnen de demonstranten door de stad haan lopen

    Like

  11. duinsnip zegt:

    Geweldige demonstratie. Iedere politicus en media journalist weet nu dat ze als leugenaars bekend zijn en hier kan die coronaleugenkliek niet meer omheen. Een nul voor de Duitsers.

    Like

  12. Volgens de Politie zouden er ongeveer 30.000 demonstranten zijn in Berlijn, maar onder deze link staat een foto van de Friedrichstrasse
    Naar mijn herrinnnering zal de Friedrichstrasse zo’n 2,5 of 3 km lang zijn dus kijk en bedenk dat dit 30.000 mensen zullen zijn.
    De leugen regeert.

    https://www.bild.de/news/inland/news-inland/corona-demos-in-berlin-72629634.bild.html#

    Like

  13. Tistochwat zegt:

    Waarom voeren die smerige NSB’ers die man in dat witte T-shirt af?

    Like

  14. Tistochwat zegt:

    En waarom drukken ze een man tegen de grond?

    Like

  15. Op dit moment weer willekeurige arrestaties naar het zich laat aan zien.
    Ik denk zelf dat die bedoeld zijn om aan te tonen dat de inzet van 3.000 man oproerpolitie goed te praten in de media want zo ver Ik kan zien gaat het er heel vreedzaam aan toe.

    Like

  16. De oproerpolitie is op dit moment bezig met willekeurige arrestaties en het lijkt erop dat ze erop uit zijn om reacties van de demonstranten lost te krijgen en een reden hebben om erop los te kunnen gaan.
    Maar de demonstranten gaan er niet tegen in en gaan rustig mee, dus die zijn over enkele uren weer vrij.De demonstranten houden er dus een betere discipline op na dan de zogenaamde ordehandhavers.

    Like

  17. Na nog eens terug gekeken te hebben naar deze arrestaties viel het me op dat dit ergens in de buurt is van verschillende Ambassades en naar Ik ergens las dat er vanmorgen demonstranten naar de Russische Ambassade waren gegaan om stennis te schoppen en met allerlei troep aan het gooien waren geweest zoals stenen en flessen vol met water zou het kunnen zijn dat de politie beelden heeft en aan de hand daarvan arrestaties verricht.

    Like

  18. willie zegt:

    Weekend walk, zoals op t malieveld,helpt geen zier

    Like

  19. delamontagne zegt:

    Een Duitser wilde de Middeleeuwse “pest” uitbeelden…………

    Like

  20. Dick zegt:

    Overheden en Trump die de WHO voor paal zette zijn voldoende geweest.

    Naturlijk komen er politieke overlopers uit de ‘vuile’ stallen van deze ezel race.

    Zelfs met bruut militair geweld valt er voor M&M (mark en merkel) niks meer te winnen.
    Alles zijn tijd heeft gehad deze ezel zal de M&M race nooit voltooien simpel omdat het hart is bezweken.

    Like

Plaats een reactie