“Dit is een invasie” – Protesten op Lampedusa: Bijna 1000 “migranten” binnen 24 uur aangekomen

 

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De situatie op Lampedusa spitst zich toe. Na de aankomst van een vissersboot met 450 “migranten” en nog eens 500 “migranten” in 30 boten, zijn er in totaal bijna 1000 “migranten” binnen 24 uur op het Siciliaanse eiland aangekomen. Deze massale aankomst veroorzaakte bij eilandbewoners woedende protesten, die begeleid werden met leuzen en spandoeken. Zoals “La Repubblica” bericht, blokkeerden enkele inwoners, aangevoerd door de voormalige Senator van de LEGA, Angela Maraventaro, zelfs de kleine bussen met “migranten” op weg naar de hotspots.

politikstube

Zoals “il Giornale.it” bericht, riep de voormalige LEGA-Senator Angela Maraventano tijdens het overstappen van de boten in de busjes: “Waar is minister Lamorgese? We zijn moe. Omdat ze allemaal Tunesiërs zijn, moeten ze onmiddellijk gerepatrieerd worden. We zullen uit alle macht proberen te verhinderen dat ze doorrijden.” Attilio Lucia, plaatsvervangend coördinator van de LEGA op Lampedusa, die bij de landing op de pier aanwezig was, zei: “Dit is een invasie. We zijn moe en de politie moet achter ons staan.”

Screenshot_109

Ook de minister-president van de regio Sicilië, Nello Musumeci, die op de sociale media schreef, liet zich over dit thema uit: “Ik richt me rechtstreeks tot minister-president Conte. Het lukt Lampedusa niet meer. Sicilië kan niet blijven betalen voor de onverschilligheid van Brussel en het zwijgen van Rome. En gisteren hoorden we ook enkele onverantwoordelijke mensen onverstandige dingen zoals ´er is geen sprake van een noodsituatie´ zeggen. Er is wel degelijk sprake van een humanitaire en medische noodtoestand. Dat zeggen de cijfers. De feiten spreken hiervoor. He tis tijd voor krachtige beslissingen. Minister-president Conte, roep uw ministerraad bijeen om zich bezig te houden met de noodsituatie, die op dit moment ondraaglijk is geworden. Ik vraag dit als minister-president van een regio die, zoals het statuut voorziet, het recht heeft in de raad mee te werken als het om beslissingen gaat die mijn eiland aangaan. Ik verzoek dit met respect, maar vastberaden. Dwingt u de mensen van Lampedusa niet tot stakingen en uitsluitingen. Het is een fantastische plek: ze verdient deze behandeling niet.”

Hieronder een video van de aankomst van de vissersboot bij de pier van Lampedusa:

 

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, LEGA, Linkse Kerk, Maffia, Multiculti, Nationalisme, Noord-Afrika, Overheid, Patriottisme, politici, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op “Dit is een invasie” – Protesten op Lampedusa: Bijna 1000 “migranten” binnen 24 uur aangekomen

 1. Gienekehado zegt:

  Jaren terug al eens gelezen dat er wel 100 MILJOEN Afrikaners deze kant op komen. Ze weten er van in Brussel, Berlijn, Parijs, Den Haag, Londen…. De landen van herkomst lachen in hun vuistje, ‘Die ze krijgt, mag ze houden’!!

  Geliked door 2 people

 2. Marijke zegt:

  Is er oorlog in Tunesië?

  Like

 3. Julia zegt:

  Van harte welkom er kan nog veel meer bij de EU ontvangt jullie allen met open armen en de slapende bevolking slapen heerlijk door en hebben het er voor over dat eigen kinderen nog langer in de wachtrij staan voor een betaalbare woning, maakt ook niets uit dat het onderwijs meer en meer wordt belast, maakt ook niet uit dat de gezondheidszorg nog verder onder druk komt te staan, maakt niets uit wat het bakken aan belastinggeld kost (daar trekken de onderdanige laffe schapen wel de broekriem weer extra voor aan), maakt niets uit dat zij meer onderdrukt worden door Islam en meer last krijgen door criminele woestijnratten en zwarte Afrikanen, lopen zelf wel gemuilkorfd en houden keurig afstand maar het maakt ze niets uit dat de volksgezondheid door al die ongecontroleerde massale smethaarden in gevaar komt. What ever.
  Zelfs ons volk die o zo begaan en angstig is en als zombies om mensen heen draaien omdat zij bang zijn besmet te raken door het covid virus en zelfs zich daar binnen voor uitsluiten blijven toch wel een heel tolerant volk iedereen welkom en vergiffenis voor onze rat Grapperhaus die willens en wetens de regels heeft overtreden https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/bizar-bijna-6-op-de-tien-nederlanders-staat-nog-altijd-achter-corona-feestvarken-ferd-grapperhaus/ Het is en blijft een laf volk die een stortvloed van wanbeleid zeer zeker als het om de invasie van asielzoekers gaat over zich heen laten komen en zijn zeer vergevingsgezind t.o.v. de corrupte politici. Over een aantal jaren krijgen ze vanzelf de eindafrekening om wat zij zichzelf en vooral hun kinderen hebben aangedaan. Maar helaas spijt komt na de zonde maar dan is het wel te laat.

  Geliked door 5 people

 4. koddebeier zegt:

  Dit is de voorbode van ons te wachten staat…….. Europa wordt onder de voet gelopen en veruit de meeste politici staan er lachend bij te kijken en doen niets, de landverraders !!!

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Koddebeier Natuurlijk lachen die elitaire machtswellustelingen en politici ons uit. Na vet de zakken hebben gevuld en de belastingbetalers hebben uitgeknepen staan straks regeringstoestellen voor de Oranjes en regeringleiders klaar om ze naar veilige havens af te voeren als de vlam finaal de pan is in geschoten. Degenen die in de kou staan, zijn verraden en zijn uitgenomen is het klootjesvolk dat alles over zich heen hebben laten komen staan in de kou. Ergens heeft het grote deel van de bevolking dit verdient door hun laffe en onderdanige houding en geen enkel lef of moed heeft gehad om zich tegen dit ongekende staatsterreur te verzetten. Dat samengevoel is hier niet van toepassing.

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Koddebier nog zo een voorbeeld. Gisteren was de grote demonstratie in Berlijn echter een dag voor deze demonstratie stonden volgens de daadwerkelijke beelden geplaatst op Internet uiteraard niet in de linkse media vertoond alsmede niet vrijgegeven door de staatszenders NPO en RTL alle luxe zwarte vervoermiddelen klaar om ze naar een geheime locatie brengen. https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/toch-een-goede-zaak-dat-de-duitse-regering-van-bonn-naar-berlijn-is-verhuisd~bafeade6/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F Dit zijn nu de huidige lafbekken en verraders binnen de EU en regering. Dan kan de Duitse minister wel boos zijn maar waar bleef hij om het volk toe te spreken. Voor het volk kan vluchten niet meer maar alle vluchtwegen zijn vrij voor die elitaire machtswellustelingen die de oorzaak zijn voor het wanbeleid rondom o.a. migratie.

   Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Nederland, wat komen hier voor een satansgedrochten binnen?

  https://t.co/vDN1PaKlkL?amp=1

  Syrische kinderen mishandelen, martelen en vermoorden dieren, waaronder katten en koeien.

  Walgelijk. Minderjarig of niet, dit hoort niet thuis in NL!

  https://www.lc.nl/friesland/achtkarspelen/Buitenpost-wil-actie-tegen-jonge-dierenkwellers-Wy-binne-benaud-dat-der-wat-gebeurt-mei-%C3%BAs-bern-25969863.html

  Buitenpost wil actie tegen jonge dierenkwellers:
  ‘Wy binne benaud dat der wat gebeurt mei ús bern’

  De kinderen die verantwoordelijk zijn voor het dierendrama bij het Nordwin College in Buitenpost zorgen al langer voor overlast. De bewoners eisen dat Achtkarspelen ingrijpt.

  De kinderen die verantwoordelijk zijn voor het dierendrama bij het Nordwin College in Buitenpost zorgen al langer voor overlast. De bewoners eisen dat Achtkarspelen ingrijpt.

  De jeugdige daders pleegden volgens de buurt al eerder vernielingen, ze gooiden ze met modder en stenen naar koeien en ze mishandelden katten.
  Dierenleed op Nordwin College
  Maandag bleken beesten bij het Nordwin College mishandeld en sommige gedood. Ook waren dieren losgelaten. Omwonenden troffen twee tamme witte duiven aan in de tuin. Verderop zaten twee zwarte. Een lege caviakooi stond op het parkeerterrein.

  https://www.omropfryslan.nl/nieuws/986916-dieren-doodgeslagen-en-mishandeld-bij-inbraak-nordwin-college-buitenpost

  Dieren doodgeslagen en mishandeld bij inbraak in Nordwin College Buitenpost

  Bij het Nordwin College in Buitenpost zijn zondag meerdere dieren doodgeslagen en mishandeld. Er is ingebroken via de buiteningang van het dierenverblijf. Daar zijn alle dieren uit de hokken losgelaten. Onder meer geiten, konijnen, kippen, cavia’s en duiven zijn ernstig mishandeld. Twee dieren zijn door medewerkers dood aangetroffen, nog eens vijf dieren moesten door de veearts worden afgemaakt.

  Geliked door 3 people

 6. Bas zegt:

  Geen toelichting….dat spreekt boekdelen.
  https://www.omropfryslan.nl/nieuws/987128-verdachten-dierenmishandeling-er-wordt-ingezet-op-hulpverlening

  Verdachten dierenmishandeling: er wordt ingezet op hulpverlening

  Drie minderjarigen zijn in beeld, die worden verdacht van betrokkenheid bij de zware dierenmishandeling op het Nordwin College in Buitenpost. Zondag zijn daar meerdere dieren doodgeslagen en verschillende dieren mishandeld. De politie wil geen verdere toelichting geven, omdat de zaak precair ligt. Ze hebben wel een schriftelijke reactie gegeven.

  Geliked door 2 people

  • Cleo zegt:

   Wat een LAFHARTIGE politie-sukkels die de daders van zoiets LAAGS en VERDORVEN nog in bescherming gaan nemen, OMDAT DIT VAN ‘HOGERHAND’ (Rutte met zijn kl*te-kliek van Heerma, Segers en Jetten) wordt gecommandeerd!

   Geliked door 1 persoon

 7. Gienekehado zegt:

  Op de Duitse TV al eens een repo gezien over de opvang van bootjesmensen in Italië. De opvang gebeurt in het geniep. Gaan naar uithoeken waar amper een mens woont. Waarschijnlijk zitten er in Italië en ook in Griekenland 10.000en bootjesmensen waar de belastingbetaler geen weet van heeft! Die MISADADIGE KLIEK in Brussel doet geen zak tegen de invasie van 100.000en NIKSNUTTEN!! Je hoeft geen mensenkennis te hebben om de ‘inhoud’ van de bootjes te kunnen inschatten!

  Geliked door 2 people

 8. antiislamnu zegt:

  Misselijkmakend hoe het volk voor de gek gehouden wordt buitengrenzen zijn beslist niet moeilijk te bewaken maar onze dictators willen gewoon niet

  Like

 9. Bas zegt:

  Spanje

  Geliked door 1 persoon

 10. Yvonne zegt:

  Ik heb medelijden met de bewoners van lampedusa, ik vrees dat er nog meer komen
  Was daar een boerin daar zaten gelukzoekers te kamperen op haar erf en hebben geiten,kippen en zelfs haar honden opgegeten wanneer stopt dit eindelijk eens een keer,vuil vies tuig

  Like

 11. Dit is allemaal door gestoken kaart de progressieve politieke elite van Brussel en de lidstaten willen de nationale cohesie breken door demografische vergiftiging met massa immigratie. Landen mogen geen homogene volkeren meer bevatten maar een lappendeken worden van elkaar bestelende, bedreigende en vermoordende etniciteiten. Als de nationale saamhorigheid is gebroken dan is de federalisering van de EU de volgende stap. STOP MET OP PROGRESSIEVE LINKS (LIBERALE) PARTIJEN TE STEMMEN.

  Like

 12. Pingback: “Dit is een invasie” – Protesten op Lampedusa: Bijna 1000 “migranten” binnen 24 uur aangekomen! | eunmask

 13. flo zegt:

  Schop ze terug gvd dat gore primitieve mislim vuil, want dat is het!!!

  Like

 14. ronjaspers zegt:

  Ik heb hier al zo vaak gewaarschuwd,vooruit dan maar nog een keer.Het zijn soldaten van allah en straks ook nog die barbaarse negers.Ze worden europa binnengehaald om ons te terroriseren en af te slachten.Per slot van rekening moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden voor de communistische N.W.O.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s