FOTOSHOPPER: Gemeente Amsterdam . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Up! Network“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op FOTOSHOPPER: Gemeente Amsterdam . . .

 1. Bas zegt:

  Ondertussen, exodus uit New York
  De uittocht van New York. Grote rijen vanmorgen bij UHAUL. CATASTROPHIC tegenslagen in de kwaliteit van leven – mensen hebben er genoeg van.

  Like

 2. Bas zegt:

  https://www.ad.nl/dossier-relschoppers-in-utrecht/openbaar-ministerie-onderzoekt-oproep-utrechtse-pvv-om-relschoppers-te-knuppelen~aaa5d6d5/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&referrer=https://t.co/X9x6WiheQS?amp=1&referrer=https://t.co/tsG03FZweg?amp=1

  Openbaar Ministerie onderzoekt oproep Utrechtse PVV om relschoppers te ‘knuppelen’

  Het Openbaar Ministerie gaat na of de oproep van de Utrechtse PVV om relschoppers te ‘knuppelen’ strafbaar is. Burgemeester Den Oudsten heeft volgens een woordvoerder ‘om een juridische toets verzocht’.

  Fractiemedewerker Sjors Nagtegaal, die over een aantal onderwerpen voor de PVV het woord voert in de gemeenteraad, reageerde onlangs op de recente rellen in verschillende Utrechtse wijken. Nagtegaal riep in een interview op tot een ‘knuppeltactiek in plaats van een knuffeltactiek’.

  De PVV’er zei later in een toelichting tegenover het AD dat hij bedoelde dat de politie harder moet optreden tegen relschoppers. ,,Op z’n Utrechts heb ik dat knuppelen genoemd, maar ik had ook kunnen zeggen dat de wapenstok moet worden gebruikt.’’

  Like

  • koosv8 zegt:

   Een lekkere warme knal voor zijn harses, dat zou hem en die andere ” KINDEREN ” die daar staan goed doen. Mochten ze daarna nog praatjes hebben, dan ook nog een paar voor onderweg naar mammie!!!! zachte heelmeesters, al een halve EEUW!!!

   Like

 3. Frits ter Weele zegt:

  Dat zou die Ultra Linkse Del van Halsema moeten doen in ruil voor haar Extreme Salaris

  Like

 4. vangie1206j zegt:

  Of ik in zou grijpen weet ik nog niet.
  Wat ik wel weet dat als ik in Amsterdam woon NIET ongewapend de straat op ga.

  Geliked door 2 people

 5. jack black zegt:

  De moslim zou het liefst Nedrigland in een nacht en nevelaktie overnemen ! Het is wie in Israel ! Met de onderscheiding dat Israel zich verdedigen kan ! Die durven namelijk wie in de USA hun wapens mee naar huis nemen ! En wij lopen in het open mes van deze nachtmerry moslims ! NOCH is het niet te laat ! Opsodemieteren met deze landvernietigers ! Overal waar die zich neerlaten komt oorlog ! GARANDEERD ! WAKKER WORDEN !

  Like

 6. koosv8 zegt:

  Wel 40 jaar te laat, ze zijn toen verhuist naar purmerend en andere plaatsen rond de hoofdstad. En maar verkeerd blijven stemmen, de pers was toen al net zo leugenachtig als nu.
  De CENTRUM DEMOCRATEN WERDEN ENORM ZWART GEMAAKT, en daarom ben ik toen lid geworden, om het van dichtbij te zien. En ik kan u zeggen het was een leugen, die de media voor iedereen als waarheid verkondigde.
  VOL= VOL, nog steeds een krachtige slogan.

  Geliked door 1 persoon

 7. En dan de andere dorpsgek.
  Die heeft ook weer een trauma opgelopen en niet zo maar een trauma maar een plinten trauma.
  Jah en dat is namelijk niet niks luitjes.
  Lees maar even mee.

  Zucht. Dichter des Vaderlands Akwasi begint kruistocht tegen ‘koloniale plinten’: ‘Het is echt een ding’

  Dichter/geweldsoproeper heeft weer wat te klagen over het immer racistische Nederland. Op zijn Instagram-verhaal laat hij weten dat hij het echt een schande vindt dat er ‘koloniale plinten’ worden verkocht in Nederland. Dit zou volgens hem voor mensen zijn die thuis graag overheerst willen worden. Akwasi gaat weer los…

  De plint heet toevallig ‘koloniaal‘ maar het straalt nu niet bepaald koloniale vibes uit. Toch is dit voor Akwasi weer een voorbeeld hoe rot onze samenleving is. Dus nu is het wachten op een Arie-Boomsma-boycott oproeper van onze culturele hoogvlieger.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/zucht-dichter-des-vaderlands-akwasi-begint-kruistocht-tegen-koloniale-plinten-het-is-echt-een-ding/

  Nou ben Ik bij deze toevallig wel blij dat Ik nergens in mijn appartement plafond plinten heb want die zouden zich dan zo maar boven je verheven kunnen voelen.

  Maar het kan ook anders zitten.
  Het zou zo maar kunnen zijn dat hij met onze nationale Airfryer heeft zitten lullen en dat onze Ayrfryer hem ingefluisterd heeft dat als je maar genoeg loopt te zeiken op niks in dit land je automatisch in aanmerking komt voor soepsidie.
  Dat lijkt me meer voor de hand liggend als koloniale plinten.

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Die zwarte brulboei moeten ze het land uit trappen inclusief die zwarte ophitser van KOZP.
   Stel zwarte lamlullen dit is NEDERLAND en als het je niet bevalt rotstraal dondersteen op naar dat nog verrottere Afrika.

   Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Typerende demagogie van de communistenkliek van Amsterdam

  Ruim 10 jaar geleden flikten de communisten van Amsterdam dit, konden niet verdragen dat Nederlanders niet reageerden zoals zij wilden. Nepnieuws was toen al lang een feit

  Like

 9. Bob zegt:

  Zo te zien is de mean stream omroep een opstand
  aan het manipuleren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s