PVV!

Screenshot_115

Er is maar één partij die niet liegt of bedriegt, die Nederland weer Nederlands wil maken, die respect heeft voor onze ouderen, die de zorgmedewerkers wil belonen voor hun werk, en de zorg weer voor iedereen betaalbaar wil maken. Die de pensioenen veilig wil stellen voor die mensen die daar hun hele leven aan betaald hebben. Die ieder kind in Nederland wil laten studeren en niet alleen de rijke lui kinderen. Die de criminaliteit hard aan wil pakken. Die uitgeprocedeerde asielzoekers meteen het land uit wil zetten en niet in de illegaliteit wil laten verdwijnen. Die de absurd hoge salarissen aan banden wil leggen en de nog veel absurdere bonussen die betaald worden, wil afschaffen of verbieden.

Een partij die geen geld meer wil uitgeven aan een corrupte EU, Brussel en een nog corrupter Afrika, die geen geld meer wil uitgeven aan de helemaal uit de hand gelopen klimaat kolder. Die de grenzen weer wil sluiten en handhaven en inderdaad zonder iemand te kwetsen de islamisering een halt wil toeroepen. Een partij die onze cultuur, onze normen en waarden bovenaan zet, een partij die er is voor de hard werkende Nederlander: dat is de PVV.

Vanaf het begin toen Geert begonnen is, stemde ik PVV en dat zal ik blijven doen zolang Geert en de PVV er zijn.

(auteur onbekend)

PVV Kies voor NL

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “bobzelf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Geert Wilders, gezond realisme, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, PVV, Vrijheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op PVV!

 1. Peter zegt:

  Iemand die er nog is voor de Nederlanders,en niet als de stemmen zijn uitgebracht snel alles wil overgeven aan de hypocriete in Brussel,zoals Rutte die klapt voor de zorgmedewerkers en de miljarden overmaakt naar de zuidelijke landen,daar moeten we zo snel mogelijk vanaf,Rutte heeft een dubbele agenda ,hier nee ,en daar ja.
  Geert veel succes mijn stem heb je weer ,zoals altijd .

  Geliked door 3 people

 2. A. de Koning zegt:

  De spijker op de kop, ook ik heb altijd PVV gestemd en zal dat blijven doen, dit stuk zou door veel mensen gelezen moeten worden en als ze dan ook nog eens nadenken als ze in het stemhokje staan dan zou er toch nog iets goeds uitkomen.

  Geliked door 2 people

  • Giny zegt:

   A. de Koning

   Heb het inmiddels doorgestuurd, is inderdaad heel belangrijk dat velen dit lezen. Heel goed uitéén gezet. Voor mij ook alleen maar PVV.
   Vanaf het eerste uur!

   Like

 3. rene zegt:

  Mooi verhaal maar maak het eens waar dat is wel even een dingetje. zonder veel
  schade . Wand dit is een totaal omkeer van de politiek en wie doet er aan mee .

  Like

 4. Monalisa zegt:

  PVV klimt verder omhoog

  De peiling van zondag is volgens De Hond verder een bevestiging van het patroon van de laatste weken. De VVD zwakt verder af en de PVV wordt sterker. De VVD staat in de peiling nu op 31 zetels, één minder dan vorige week, en de PVV op 23, een winst van twee zetels. D66 heeft er vergeleken met vorige week ook twee bijgekregen en staat nu op veertien zetels. Het CDA is in vijf weken drie zetels gedaald, van zeventien naar veertien.

  Bron de Telegraaf

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  https://www.ad.nl/binnenland/pvv-tweede-partij-onder-surinaamse-nederlanders~ac241389/

  PVV tweede partij onder Surinaamse Nederlanders

  UNIEKE PEILINGVan oudsher stemmen allochtone kiezers op de PvdA. Maar zo vanzelfsprekend is dat niet meer, blijkt uit een unieke peiling. De PVV is onder Surinaamse Nederlanders zelfs de tweede partij.

  Maar bij de mensen met Surinaamse wortels is iets bijzonders aan de hand. Na de PvdA kiest veertien procent van de Surinamers voor Geert Wilders, zo laat de EtnoBarometer zien.

  Hoe dat komt, is nog onduidelijk. De PVV is op sociaal-economisch gebied hartstikke links, dat is wellicht een deel van de verklaring. Maar ook anti-islamitische sentimenten spelen vermoedelijk een rol, blijkt uit onderzoek van een student sociologie van de Vrije Universiteit. Hij ontdekte dat Wilders mede om deze reden goed scoort onder Haagse Hindoestanen. Ook overlast door Turkse, Marokkaanse en Poolse stadgenoten zou een verklaring zijn.

  Geliked door 2 people

 6. Mary zegt:

  Ik ook vanaf 2006 en zal dat blijven doen!!!!!

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   De groene partijen liggen in bed met de energie producenten. Je kunt zoveel windmolens en zonnepanelen bouwen als je wilt. Door de subsidies zijn ze ook nog winstgevend. Altijd blijft voor leveringsgarantie 24×7 fossiel brandstof nodig zoals kolen en gas. Dat is waarom kern energie niet besproken wordt. Kernenergie is de nagel aan de doodskist van fossiel. Dit is geen hogere wiskunde. Iedereen met een normaal stel hersens weet dit.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Windmolens die vogels, vleermuizen en insecten massaal uitroeien, maar ook nog eens onrendabel zijn !!
    Weg met kregen !

    Like

 7. Marijke zegt:

  We moeten wel op de PVV stemmen; de enige partij die voor autochtone Nederlanders opkomt. Nu dit weer:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/510957400/jacky-14-uit-het-niets-in-elkaar-geslagen-in-oosterhout

  Geliked door 2 people

  • @Marijke wat te denken van deze zin uit het artikel;
   „Wij willen zo snel mogelijk aangifte gaan doen. Daar hebben wij vanmiddag contact over gehad bij de politie maar kunnen pas over een paar weken op het politiebureau terecht. Maar de afspraak is gemaakt.”
   Hoe moeilijk kan het zijn om een aangifte op te nemen, zelfs als de dienstdoende tikagent maar met één vinger kan tikken dan nog mag dat toch geen probleem zijn ? Nog even los van het feit dat in het geval van Wilders er voorgedrukte aangiften klaar lagen en eventueel een tolk beschikbaar was !

   Geliked door 4 people

   • Marijke zegt:

    Ze WILLEN het niet. In de hoop dat het afzwakt en men er uiteindelijk maar vanaf ziet om aangifte te doen. Ik vind dat we onze kinderen moeten beschermen; als zeker is wie de daders zijn, met een groepje verhaal gaan halen (om het zo maar eens te zeggen). Waarom laten we onze kinderen in elkaar slaan, neersteken en afschieten?!

    Like

  • boorzalf zegt:

   Twee jongens tussen de 15 en 17 jaar 🤔 laat me raden….. Twee maro …..

   Like

 8. Pingback: HET NIEUWE NORMAAL: PVV! | eunmask

 9. Sinyo zegt:

  Al ver voor Wilders ten tonele verscheen zag ik de bui al hangen. Dat was toen gedoogd werd schotelantennes te plaatsen bij allochtonen in appartementen-compexen. Er werd toen al vermeld, dat het integreren een utopie zal zijn, omdat die personen in hun eigen cultuur zullen blijven hangen en hun eigen taal blijven spreken.
  Let wel . . . het lage percentage wel goed geintegreerden buiten beschouwing gelaten.
  Off Topic:
  Na 75 jaar zijn de gerePATRIEerdenen uit de Indische Gemeenschap nog steeds geofferd aan de grotere financiële belangen van “hun” PATRIA.
  Deze problemen lossen zich vanzelf wel op via de natuurlijke weg. Ieder mens is namelijk sterfelijk. Dus rustig afwachten. Komt tijd komt wel de oplossing van dit probleem. Menunggu saja.
  Misschien als Geert met voorouders uit die Gemeenschap de scepter zwaait kan men een poging wagen. Rutte niet. Hij wees enkele jaren geleden als MP een gratieverzoek af voor een ten onrechte van hoogverraad beschuldigde persoon tijdens WOII in Zuid-Oost Azië.

  Like

 10. Gienekehado zegt:

  Vwb. het klimaat sta ik er anders in, maar is voor mij geen beletsel om toch op Wilders te stemmen. Ik stem op Wilders omdat HIJ ALLEEN de waarheid durft te / kan zeggen! Helaas moet hij daarom wel 24/7 beveiligd worden, heeft hij zijn eigen leven opgeofferd, is hij op een DOODENLIJST beland!!!!!!!! Laat “mooi” zien hoe wij er als landje aan toe zijn!!!! Het resultaat van 50 jaar LAFFE MISDADIGE POLITIEK op 2513 AA Den Haag!! Daar zit het ‘GROOTSTE SCHOREM ALLER TIJDEN’!!!!!!!!!!!!!! Lang Leve Geert Wilder en zijn Partij van de VRIJHEID!!!

  Like

 11. Gienekehado zegt:

  Gekke Henkie / ANKIE trapt al decennia in ZIELIGE FAKEVERHALEN van afgenomen paspoorten, fake-Homo-zijn, getraumatiseerd kindsoldaat, slachtoffer mensenhandel etc te ctc. Met die LAFFE WERELDVREEMDE ZOOI op 2513 AA Den Haag ging ONS ooit zo stabiel en welvarend landje TEN ONDER!!! (zelf van dichtbij het eea. meegemaakt vwb. “vluchtelingen”, SCHOKKEND!!)
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/150-slachtoffers-van-mensenhandel-identificeerbaar-na-datalek-coa/ar-BB18wHEn?ocid=mailsignout

  Like

 12. Pingback: PVV VOOR DE HARDWERKENDE NEDERLANDER! | eunmask

 13. Eppo zegt:

  Die puinzooi van VVD en PvdA en nog wat Clubs in t Haagje komt nooit meer goed .
  Een en al Islam import .

  Like

 14. Hovawart zegt:

  Een heugelijk idee van de PVV om de btw (tijdelijk) naar nul procent te verlagen om de economie een boost te kunnen geven, maar het kabinet heeft nog niet zo lang geleden de btw juist verhoogd, en daar kwam vreemd genoeg weinig weerstand tegen………
  De VvDieven in het kabinet van Jeroen Bosch heeft in een ver verleden ook nog wel eens geroepen om de vennootschapsbelasting te verlagen, ook dat zou nu een goed idee zijn om de zieltogende economie draaiende te houden,…maar helaas blijft het slechts bij mooie woorden en loze beloftes, de politiek is overduidelijk met handen en voeten gebonden aan Brussel, de maandelijkse EuroMaffiaBijdrage moet betaald worden, en hoe men dit beleid ook blijft bejubelen en bewierroken en men het van verre steeds faliekanter ziet mislukken, is wederom een sterk staaltje socialisme van de bovenste plank door de Groen-Linksche Looney Brigade, hun streven naar één grote schuldenUnie komt met rasse schreden naderbij, het magisch-realisme van de pimpelpaarse puinhoop, (ondanks de goede wil van de meer realistische oppositiepartijen),……..zal de economie in europa gewoon naar de klote geholpen worden…..houd het volk arm en blootsvoets.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Stop met stemmen op leugenaars en huichelaars !! Stem PVV !!!!!

  Like

 16. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/939046821/pvv-btw-tarief-tijdelijk-naar-nul-procent

  Eindelijk een constructief idee om de Nederlandse burgers écht te helpen en de Nederlandse economie uit het slop te halen in deze #coronacrisis. Niet van de #VVD, niet van het #CDA, niet van de #PvdA, niet van #D66, niet van #GroenLinks. Maar van de #PVV!

  https://t.co/rv2kpcLayd?amp=1

  Like

 17. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/dikastocratie-in-nederland-volgens-rechter-hebben-palestijnen-uit-gaza-recht-op-asiel/

  Dikastocratie in Nederland: volgens rechter hebben Palestijnen uit Gaza recht op asiel

  Een rechter heeft zich weer uitgesproken over een politieke kwestie, namelijk dat Palestijnen uit Gaza recht hebben op asiel in Nederland. Het is dan ook voor de eerste keer dat een Nederlandse rechtbank verklaart dat de Gazastrook lijdt onder een humanitaire noodsituatie. Betekent dit nu ook dat honderdduizenden Palestijnen naar Nederland kunnen komen?

  Like

 18. Julia zegt:

  Nederlanders moeten flink worden wakker geschud https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/willem-alexander-maxima-grapperhaus-ankie-broekers-knol-en-de-arrogantie-van-de-macht/ Afrekenen moeten wij me de elitaire machtswellustelingen en leugenaars. Op naar een partij die voor het land staat hoe meer stemmen hoe beter. Bakken met geld worden weggesmeten aan de import van woestijnratten en zwarte afrikanen nu nog asiel verlenen aan een stel Palestijnen uit de Gaza en de chaos wordt nog groter. De huidige politiek is doorgeslagen en niet meer te tolereren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s