Robert F. Kennedy jr. houdt historische toespraak in Berlijn: ‘Dit is de frontlinie tegen het totalitarisme’ (+ video!)

Screenshot_100

(Door: “9ForNews”)

De Amerikaanse kranten schreven dat ik hier tegen 5000 nazi’s zou praten, begon Robert F. Kennedy jr. zijn speech tijdens het gigantische coronaprotest in Berlijn gisteren. “Ik zie hier juist het tegenovergestelde van nazisme. Ik zie mensen die houden van democratie. Mensen die leiders willen die niet tegen hen liegen.”

We willen gezondheidsfunctionarissen die geen banden hebben met de farmaceutische industrie, die voor ons werken en niet voor Big Pharma. We willen politici die zich bekommeren om de gezondheid van onze kinderen in plaats van de winsten van de farmaceutische lobby.

Overheden houden van pandemieën, net zoals ze van oorlogen houden. Omdat het ze de mogelijkheid geeft om beperkende maatregelen op te leggen aan de bevolking, maatregelen die men normaal gesproken nooit zou accepteren.

NineforNews

Mensen als Bill Gates en Anthony Fauci hebben deze pandemie al decennia geleden gepland. Het enige waar ze goed in zijn, is het aanwakkeren van angst. Hermann Göring kreeg tijdens het Proces van Neurenberg de vraag hoe hij de steun kreeg van het Duitse volk. Dat is simpel, antwoordde Göring, het enige wat de overheid nodig heeft om mensen tot slaaf te maken, is angst.

Frontlinie tegen totalitarisme

Vijftig jaar geleden kwam mijn oom naar Berlijn omdat dit de frontlinie was tegen het totalitarisme. En vandaag is Berlijn opnieuw de frontlinie tegen het totalitarisme. Vol trots zei mijn oom: ‘Ich bin ein Berliner’. Vandaag kunnen wij opnieuw vol trots zeggen: ‘Ich bin ein Berliner’. Jullie staan in de frontlinie in de strijd tegen totalitarisme.

De machthebbers hebben de lockdown gebruikt om 5G uit te rollen en daarnaast werken ze toe richting digitaal geld, wat het begin van slavernij is. Dit doen ze niet voor jou en mij, maar voor mensen als Gates, Zuckerberg en Bezos, voor surveillance.

Bill Gates zegt dat hij met zijn satellieten 24 uur per dag iedere vierkante centimeter op aarde in de gaten zal kunnen houden. Hij kan je ook volgen via al je apparaten. Deze pandemie geeft de elite de gelegenheid om de middenklasse en de democratische instituten weg te vagen. Het enige wat tussen de elite en onze kinderen staat, is deze menigte die naar Berlijn is gekomen.

Wij eisen onze democratie terug. Blijf strijden.

 

Bron:
www.ninefornews.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Berlijn, burgermoed, Verzet. Bookmark de permalink .

13 reacties op Robert F. Kennedy jr. houdt historische toespraak in Berlijn: ‘Dit is de frontlinie tegen het totalitarisme’ (+ video!)

 1. Pingback: Robert F. Kennedy jr. houdt historische toespraak in Berlijn: ‘Dit is de frontlinie tegen het totalitarisme’ (+ video!) | eunmask

 2. nomade zegt:

  nur wir haben et gewust.
  nigt mehr nazidictatuur

  Like

 3. Kanaloa01 zegt:

  Ik vrees dat het te laat is, er lopen zoveel aartsdomme mensen rond die niet in de gaten hebben wat er allemaal gebeurt.
  Grapperhaus: van een minister mag verwacht worden dat hij van A tot Z op de hoogte is, idem voor een staatssecretaris. Als die 2 willens en wetens hun eigen regels overtreden dan is er helemaal niets aan de hand, anders hadden ze er wel rekening mee gehouden.

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  Dit zijn de beelden bij het geluid. Beelden van de nachtelijke ontbinding van de demonstratie in Berlijn. Twee “mooie” arrestaties vanaf 32:40 en vanaf 1:32:10
  Het systeem slaat terug en is wraakzuchtig. Scènes bekend uit de laatste jaren van de DDR.

  Like

 5. Mary zegt:

  Gut NWO/dictator Rutte geeft hier Robbert Kennedy toch in een speech even bloot waar jullie mee bezig zijn, hoe lieg je dat weer weg…….., hoe wis je dat weer…….NIET…., en bij Robbert Kennedy zal het niet blijven….., in een rap tempo worden mensen wakker……..

  Geliked door 1 persoon

 6. Jules Vismale zegt:

  Robert F. Kennedy wordt feitelijk door een heel stel linkse communisten verketterd die nog steeds denken dat ze zelf hartstikke lief, aardig, perfect en zonder enige zondes zijn! Tegenwoordig haat ik de neo-communisten, de links-extremisten, het EU-bestuur en de islam nog meer dan de nazi’s ofschoon ze allemaal met elkaar gemeen hebben dat ze complete gemeenschappen kapot maken! Ze leven namelijk alleen maar voor hun idealen en valse, niet bestaand, afgoden aan wie ze hun ziel, zaligheid en lichaam hebben verkocht!
  Hun verderfelijke harten zijn thans nog harder geworden dan platgereden wegen en zelfs nog veel harder dan gewapend beton!

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Indrukwekkende toespraak!
  Ik blijf het zeggen: Bill Prick is de gevaarlijkste en meest kwaadaardige persoon op aarde.
  En de meesten noemen hem nog steeds een ‘filantroop’.

  Waarom besteedt hij het geld dat hij in zijn nieuwe drijvende paradijs steekt (een jacht van ongeveer 645 miljoen) niet aan verzorgingstehuizen, zodat bejaarde mensen geen gaarkeukenvoer meer hoeven te eten?

  Bill geeft geen cent uit zonder er zelf vele malen beter van te worden.
  BIL IS EEN GEWETENLOZE GELDWOLF DIE ONS VOL WIL STOPPEN MET VERGIF!

  Geliked door 4 people

 8. Republikein zegt:

  Oude tijden herleven.

  Like

 9. Republikein zegt:

  In Wenen was er ook een toespraak.

  Like

 10. Hans zegt:

  Ben ik van Duitschen bloed. Laat maar zien dan!

  Like

 11. Pingback: Over de demonstratie in Berlijn – Home

 12. Frans Brassens zegt:

  Kijk toch maar uit met deze Kennedy! Hij noemde Geert Wilders een racist!
  Citaat uit hieronder geplaatste link.
  “Robert F. Kennedy jr. beschuldigt PVV-leider Geert Wilders van racisme. ‘De hele wereld weet dat hij een racist is’, zegt de zoon van de vermoorde Amerikaanse presidentskandidaat Robert F. Kennedy sr.”
  https://www.ad.nl/tv-en-radio/zoon-robert-f-kennedy-wilders-is-racist~a588fbd1/?referrer=https://www.google.com/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s