Stem voor de PVV is stem voor Nederland; niet stemmen op deze partij betekent de ondergang van Nederland

Screenshot_122

(Door: “Balkanske priče”)

Dat is de reden waarom ik op de PVV stem: de twee belangrijkste problemen waarmee Europa momenteel geconfronteerd wordt, namelijk massa-immigratie en de groei van de islam, die in mijn ogen geen religie is, maar een totalitaire verdeel-en-heers ideologie met wereldwijde ambities, net zoals het fascisme en het communisme. Nederland verkeert nu in ontzettend groot gevaar, onze vrijheden gaan verloren aan een gruwelijke politieke ideologie, die de Koran (roept al 1400 jaar op tot moord, strijd en geweld tegen niet-moslims) als leidraad gebruikt en ons weer eeuwen terug in de tijd wil schoppen. En mijn belangrijkste punten om op de PVV te stemmen zijn: de-islamisering van Nederland, uittreding van Nederland uit de EUSSR, burgers krijgen macht en democratie terug brengen, de gulden terug (die ons welvaart bracht, de euro bracht slechts armoede), grenzen dicht voor de asielzoekerstroom, de in Nederland aanwezige economische asielzoekers direct uitwijzen en geen poen meer naar Derde Wereldlanden. En voor mij is het inmiddels al 5 over 12. Daarom krijgt Wilders mijn stem. Een man die zijn mening geeft over de islam kan al 14 jaar niet meer in vrijheid leven,opgejaagd en bedreigd door de ziekte van de islam. En hoe kan de islam dan bij de westerse cultuur horen? Ooit beheerste de islam een klein stukje woestijn, nu zijn er anderhalf miljard moslims en meer dan 50 islamitische landen en dat is echt niet allemaal door knuffelen gekomen…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

16 reacties op Stem voor de PVV is stem voor Nederland; niet stemmen op deze partij betekent de ondergang van Nederland

 1. ronjaspers zegt:

  Helaas heeft stemmen geen zin,stemfraude,manipulatie,kiezersbedrog,cordon sanitair (wilders) politieke moord (pim fortuyn).Dan hebben we ook nog de M.S.M. met hun leugen/fake nieuws.Er zijn hele rijke machtige mensen (psychopaten/satanisten) die de macht hebben op deze wereld,politici worden omgekocht of gechanteerd om hun communistische N.W.O. agenda uit te voeren.In nederland en europa heeft de (nazi) bilderberg groep de macht.

  Like

 2. Pingback: Stem voor de PVV is stem voor Nederland; niet stemmen op deze partij betekent de ondergang van Nederland! | eunmask

 3. Republikein zegt:

  Het is al 20,00 uur, het licht moet aan.

  Geliked door 1 persoon

 4. A.de Koning zegt:

  Ik heb het al vaker gezegd en het is een waarheid als een koe,, de islam is de grootste bedreiging ter wereld en ik begrijp niet dat al die jongeren die de islam aanhangen niet eens na gaan denken en steeds maar slaafs volgen wat hun ouders ze vertellen, je zou denken klopt het wel wat mijn ouders beweren. maar de haat tegen het westen is zo groot dat ze alles voor zoete koek slikken, alleen ons geld is goed genoeg.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ A.de Koning.
   Dat de jongere islam-aanhangers niet eens gaan nadenken ?
   Dat komt zéér vermoedelijk omdat het zelfstandig denken in de islamwereld niet bestaat.
   Zij volgens slaafs hetgeen de één of andere droeve figuur iedere dag vanaf een wankel torentje over de wijk blèrt én wat er staat geschreven in hun sprookjesboek dat zij “koran” noemen. zij zijn zodanig geïndoctrineerd, thuis, in hún scholen en in hun moskeet, dat zij NIETS zullen uitvoeren dan na een opdracht van het hoofdfiguur uit hun sprookjesboek die zij Allah-ben-Zine noemen. Hun sprookjesboek heeft hen doen geloven dat, als zij een niet-moslim doden, zij in hún hemel zullen worden ontvangen door 72 hoeren, en dat als beloning. (deze 72 hoer hebben intussen zoveel “martelaren” moeten ontvangen, dat zij kunnen worden aangemerkt als hoeren).

   Like

 5. 12gauge zegt:

  Martin Bosma is our nr.1 guy!

  Like

 6. Albert zegt:

  Ik had alle vertrouwen in Geert en ook verschillende mensen overtuigd om op hem te stemmen.
  Maar waar was Geert toen we in een lockdown gingen?
  Niemand in de regering ging in oppositie!
  Niemand stelde de juiste kritische vragen.

  Een lockdown geheel op leugens gebaseerd, leugens die al onze vrijheden stapje voor stapje ontnemen om nooit meer terug te geven.
  Had hij geen kennis van de lopende agenda’s (21, 2030, Rockefeller, WHO etc)?
  Hij strijdt toch voor onze vrijheid, waar was hij?

  Zeer graag zou ik achter hem willen blijven staan maar wens nu toch wel enig uitleg, een blind vertrouwen werkt niet meer. Wat zou ik graag eens persoonlijk met Geert van gedachten willen wisselen.
  Ik heb nu meer vertrouwen gekregen in Robert Jensen en Cafe Weltschmerz dan in Geert.

  Geliked door 1 persoon

  • Het grootste probleem in Europa is de ISLAMISERING.En waar zijn Robert Jensen en Cafe Weltschmerz over dit probleem?Nergens!

   Like

   • Albert zegt:

    Klopt. En dat doet Geert goed.
    Het zijn de ministers die dit alles toelaten en met leugens nu onze vrijheden afnemen.
    Er wordt bewust een agenda gedraaid om ons te onderwerpen, dus daar had ik zijn strijd verwacht.

    Geliked door 1 persoon

  • Pol zegt:

   Helemaal mee eens. Er zit ook een andere agenda achter. Wat wij zien is 1 grote poppenkast en dat geldt ook voor ALLE politieke partijen! Het gaat niet om politiek, geloof of ras. In die achterliggende agenda was het de bedoeling dat wij, het volk, geheel de lul waren. Er is zoveel gaande zonder dat (heell veel) mensen het door hebben. Het komt goed maar we moeten nog waakzaam zijn en opstaan. We worden met opzet tegen elkaar opgezet. Blank-zwart, arm-rijk, enz. Unite en sta op, geweldsloos. Informeer u en laat u horen! WIJ zijn het volk en wij willen ONS LAND TERUG!! En gerechtigheid en zoveel meer moois! Heb vertrouwen in de mensheid. Laat je niet gek maken. Stop met mainstream media. Zij zijn ook vijand van het volk.
   Wij zijn met meer! Wij, het volk!
   Haal uw rechten! Vrijheid!

   Like

 7. karton zegt:

  Ik heb géén idee meer hoe ik andersdenkenden in NL duidelijk kan maken wat Pinokkio Rutte & consorten in ons landje hebben aangericht tijdens hun “regeringsperiodes”.
  Kijk terug, kijk om je heen, nóg duidelijker kán niet !!
  Inderdaad : stemmen op één van de huidige regeringspartijen is een stem tégen jezelf !!!
  We worden nu al zó lang bedonderd door de “elite” en dan zijn er tóch nog malloten die hen verdedigen, onbegrijpelijk.
  Stem op een partij die vóór Nederlanders is en NIET voor illegale buitenlanders.

  Like

 8. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/d66-is-een-levensgevaarlijke-marxistische-partij-die-de-polarisatie-in-de-samenleving-versterkt/

  ‘D66 is een levensgevaarlijke marxistische partij die de polarisatie in de samenleving versterkt’

  Geliked door 2 people

 9. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1203370748/politiebond-zet-veelplegende-illegalen-land-uit?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=seeding-telegraaf

  Politiebond: zet veelplegende illegalen land uit

  AMSTERDAM – De politiek moet overlastgevers zonder verblijfsvergunning zo snel mogelijk het land uitzetten. Die oproep doet de Nederlandse Politiebond, meldt Hart van Nederland.

  „We zien dat de landen van hun herkomst deze mensen niet meer opnemen. Dat is een politiek probleem”, stelt voorzitter Jan Struijs van de Nederlandse Politiebond: „Er wordt veel over gesproken in de Tweede Kamer, maar de realiteit is dat deze mensen, vooral jonge mannen, rondlopen, geen inkomen hebben en aan de lopende band misdrijven plegen.”

  Like

 10. Julia zegt:

  Het wordt met de dag gekker en dat ook nog van ons belastinggeld. Politie Zaanstad heeft leuke tasjes uitgedeeld met lekkernijen voor onze Moslim vrienden omdat zij verbinding zoeken Tijdens de Iftar konden de genodigden vanwege corona niet op het bureau komen. Dat is dus de politie die de hielen likt om de Moslims te vriend te houden. Zouden zij dit met de Kerst ook doen voor eigen bevolking???? De overheid en linkse bestuurders zijn in dit land compleet de weg kwijt. Nog respect???? Dus nog eenmaal zal ik gaan stemmen maar dan wel op Wilders. Deze man heeft van begin af aan al gewaarschuwd tegen de Islamisering maar werd niet gehoord. Helaas blijven Nederlanders slapen en geloven in de corruptie en leugens van de huidige politiek. Wie zijn er nog meer ziek om willens en wetens mee te werken aan de verdere ondergang van ons land.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Strontziek word ik er van, en dat pas 50 jaar.

  Het had wat voeten in de aarde, maar Zoetermeer is sinds vandaag een islamitische school rijker. IKC De vijf pilaren opende met drie klassen.
  https://www.ad.nl/zoetermeer/met-yunus-emre-heeft-ook-zoetermeer-nu-islamitisch-basisonderwijs~a3c3280d/

  Wijlen de prins was zo’n beetje kind aan huis in de groeistad en dat leverde vrolijke kiekjes op. Hij knalt in mei 1977 de Zoetermeerlijn open, de verbinding voor forenzen met Den Haag. Het was voor het eerst sinds 1934 dat er weer een spoorbaan werd aangelegd in Nederland. En alsof het niet op kon: het station krijgt een voetenorgel! Door van tegel op tegel te springen ontstaat er een wijsje. Waar is die gebleven?
  https://www.ad.nl/zoetermeer/prins-bernhard-was-kind-aan-huis-in-zoetermeer~ace30877/

  Nou zat ik hier, in mijn woning redelijk goed, ideaal is alleen in de hemel.
  Met mijn vrouw heb ik afgesproken om niet meer te verhuizen, behalve tussen zes planken.
  De twijfel slaat steeds meer toe!

  Wat zijn er toch veel domme mensen op de wereld, of naïeve, of quasi slimmerikken, of doortrapte.
  Zou mijn Schepper dit wel in de gaten houden, regelmatig zijn er twijfels, enfin, niemand krijgt een last op de schouder die het niet dragen kan.
  Zo staat geschreven, maar er staat zoveel geschreven, kan er met mijn pet niet altijd bij!

  Over een weekje is mijn kleindochter jarig, 1 jaar dan, zie het somber in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s