‘314 Nederlanders overleden puur en alleen door corona. Daar is al deze nonsens voor opgebouwd’

Screenshot_147

(Door: “9ForNews”)

In de media is de aandacht de afgelopen weken vooral komen te liggen op het aantal mensen dat besmet is met corona. Cijfers over het aantal doden en ziekenhuisopnames zijn naar de achtergrond verschoven. Het dodental ligt op dit moment op 6230. Daar zijn ook de mensen bij gerekend die al onderliggende aandoeningen hadden.

Nu is het zo dat het RIVM ook bijhoudt (pagina 51) hoeveel mensen er zijn overleden met corona die geen onderliggende aandoeningen hadden. Van het aantal overleden coronapatiënten jonger dan 70 jaar hadden er 70 geen onderliggende aandoeningen. Uit onderzoek van Robert Jensen blijkt dat er in totaal – dus ook de categorie 70+ meegerekend – 314 patiënten zijn overleden zonder onderliggende aandoeningen. “En daar is al deze nonsens voor opgebouwd.”

Lees verder>>>
NineforNews

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Censuur, Desinformatie, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Nederland, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op ‘314 Nederlanders overleden puur en alleen door corona. Daar is al deze nonsens voor opgebouwd’

 1. Bas zegt:

  Op twitter:
  De anonieme leidinggevende
  @anonieme_de
  Mijn kind heeft Covid-gerelateerde klachten. Moet worden getest. Kan niet. Onze woonplaats is maand volgeboekt. Ik mag ook niet werken van mijn werkgever, want kind ziek. Top geregeld. Ik wens het onderwijs veel sterkte de komende tijd.

  Like

 2. Marijke zegt:

  Reeds voordat Corona bekend was vielen mijn collega’s als lucifertjes om. De klachten: hoge koorts, benauwd en zeer ziek. Achteraf denken we dat ze Corona hebben gehad. Je hebt de milde vorm en de ernstige vorm. Dus ik weet het niet hoor.

  Like

 3. Jan zegt:

  Paul Weston over de onzin van de papieren muilkorf als bescherming tegen virussen

  Like

 4. Julia zegt:

  Heel veel Nederlanders overlijden of hebben zeer schadelijke gevolgen van de achterstallige gezondheidszorg. Daarvan worden de cijfers niet vrij gegeven en hebben we heel veel mensen die zijn overleden door andere oorzaak onder het mom gegooid overleden door corona omdat zij zich kapot moeten schamen wat zij ouderen en slachtoffers ven slechte of achterstallige gezondheidszorg hebben aangericht en nog velen zullen volgen. De corona crises is aangegrepen voor o.a. https://www.telegraaf.nl/video/387312860/coronacrisis-als-smoesje-om-mensen-te-ontslaan. en de realisering van de smerige agenda 21/30 NWO opgesteld door de elitaire machtswellustelingen zoals Bilderberg en de WHO en vele andere elitaire machtswellustelingen die rijkelijk hun zakken blijven vullen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s