Aan de stameloma

Screenshot_138

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Broekers-Knol,

In de kwestie-Grapperhaus, de minister van Justitie en Veiligheid die zijn bruiloft niet wilde uitstellen, terwijl tegelijkertijd gewone burgers bij begrafenissen en crematies de gastenlijst tot het onmenselijke aantal van 25 personen moeten beperken, is uw rol een beetje onderbelicht gebleven. Het gaat steeds over de bruidegom.

Die denkt met een donatie van 780 euro aan het Rode Kruis zijn geloofwaardigheid te hebben teruggekocht. Maar we weten, nu boa’s massaal het bonnenboekje weigeren te trekken voor burgers die Grapperhaus’ voorbeeld volgen, dat de geest uit de fles is. Boa’s waren en zijn toch al traditioneel de pispaal in dit land, maar blijkbaar zijn zij niet meer bereid die rol op zich te nemen als hun allerhoogste baas het slechte voorbeeld geeft.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Aan de stameloma

 1. verwardeman zegt:

  Onsamenhangend gelul , om de luisteraar op het verkeerde been te zetten , daarin zijn
  die ” politicie ” getraind , verder heb je er geen flikker aan.
  Geloofd u ze nog , als ze er ZELF blijkbaar niet in geloven ?
  Terug naar NORMAAL .

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Broekers-Knol is van ‘t zelfde allooi als die von Grapperstein. Stelt niks voor………..,,bla bla bla.

  Like

 3. en mondkapje plicht is in strijd met Grondwet

  Like

 4. Harry zegt:

  Ze praat een beetje hetzelfde als Opstelten .
  Allebei aan het dementeren , of kunnen ze gewoon zo slecht liegen dat ze niet weten hoe ze het moeten vertellen ?
  In dat geval kunnen ze bij Rutte in de leer , die schudt de leugens moeiteloos uit zijn mouw .
  Net als water uit de kraan .

  Maar het is toch wel duidelijk , dat we met een zwerm derderangs prutsers opgescheept zitten !

  Als iemand in een huwelijk zoveel liegt , dan was ie allang de deur uit getrapt .
  Is een regering niet belangrijker ?

  En dan een paar honderd euro aan een goed doel overmaken , uit welk potje is dat dan betaald , want ik zie die enge gladjanus met die boeventronie dat echt niet zelf dokken !

  Like

  • triumph zegt:

   Stel dat ie het zelf betaalt die paar euro is voor hem sigarengeld,Als gewone nederlander is 400 euro toch een een behoorlijk bedrag.Wanneer komt dit soort volksverlakkers eens voor het gerecht?

   Like

 5. leo1 zegt:

  Die Grapjasgladjanushaus heft een ” excuusdonatie ” gedaan aan het Rode Kruis,
  wetende dat donaties aan het Rode Kruis belasting aftrekbaar zijn……..

  De RAT !!!!

  Like

 6. Gienekehado zegt:

  Om mij douwen ze die HELE ZOOI in de LEEUWENKUIL, stelletje VOGELVERSCHRIKKERS met elkaar!! Benieuwd wat voor WEGKIJK-ELLENDE ONS deze week weer te wachten staat, steek-, moordpartijen, aanslagen etc etc. De chaos op scholen wordt met de dag groter. Er vinden veel incidenten plaats die niet naar buiten gebracht worden, om erger (wraak) te voor komen!! Leraren durven alleen nog maar anoniem te reageren op fora!! Die Ouwe Knol en haar Konteiikkers zijn medeschuldig aan de ondergang van ONS LANDJE!!

  Like

  • karton zegt:

   @ Gienekehado.
   De meeste incidenten komen in de reeds overvolle doofpot terecht, en dan praat ik niet over “geen richting aangeven of de kliko te vroeg a.d. weg zetten of rijden in een auto met een gladde band of schuin de weg oversteken of 4 km. te snel rijden op de A28 of fietsen zónder handen aan ’t stuur”, nee, dan praat ik over steekpartijen, zware mishandelingen, verkrachtingen , overvallen, hoofdzakelijk gepleegd door “onze illegale verrijkers , de artsen, apothekers en architecten” uit de vele zandbakken in noord-Afrika. Wat dat gajes aanricht probeert de overheid buiten de schijnwerpers te houden.

   Like

 7. Bas zegt:

  De man MOET aftreden!
  De boete is toch 400 euro per persoon? Die 780 euro is dus peanuts.
  Dat hebben ze bij anderen ook geflikt, die 400 euro per persoon (1600 euro opgeteld) voor het, buiten op een bankje, eten van een gebakje.

  Like

 8. M. zegt:

  We worden geregeerd door een zooitje achterlijk crimineel volk wat zelf straffeloos alle regels breekt van hun eigen corona zwendel en het eigen volk een oorlog cadeau aan het doen is.
  Met een lachwekkende antieke lood en kruit brigade zou ik niet te arrogant worden tegen het volk want dat kunnen jullie niet permitteren.
  Ram die wet maar door als je ballen hebt in je satanische donder.
  Dan is het gelijk over met die Haagse huichelbende.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Eigenlijk zijn alle gasten die tijdens die groepsfoto zichtbaar aanwezig waren, aso’s….., om maar met de woorden van Grapperhaus zelf te spreken.
  Dat wordt dan een vette boete, heer Grapperhaus! En ook nog een strafblad voor alle aanwezigen,
  want dat is de afspraak m.b.t. corona-overtredingen.

  Of geldt dit enkel en alleen voor het klootjesvolk?

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Over justitie en veiligheid gesproken…
  https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/politiebond-veelplegende-asielzoekers-land-uit/

  Politiebond: ‘Zet veelplegende illegalen het land uit, wij hebben er te veel werk aan’

  De politiek moet overlastgevers zonder verblijfsvergunning zo snel mogelijk het land uitzetten. Die oproep doet de Nederlandse Politiebond, omdat een Marokkaanse veelpleger in Alkmaar keer op keer in de fout gaat. De man is al bijna zeshonderd keer in aanraking gekomen met de politie. Minister Grapperhaus neemt de oproep uiterst serieus.

  “Ik blijf het bijzonder vinden dat wij zo iemand niet op het vliegtuig kunnen zetten naar land van herkomst,” schreef wijkagent Bas Wijnen uit Alkmaar donderdag op zijn Twitteraccount. Een dag eerder bekeurde hij een Marokkaanse man zonder verblijfsvergunning in Nederland, die net was vrijgekomen na twee jaar in de gevangenis.

  Wijkagent uit frustratie
  De man kreeg van de wijkagent flinke boetes voor diefstal, bedreiging met de dood en intimidatie bij een winkelcentrum. Het bleek te gaan om een bekende van de politie; de man had al 579 eerdere registraties op zijn naam staan. En dus uitte wijkagent Wijnen zijn frustratie op sociale media.

  Wijnen kon rekenen op veel bijval, maar kreeg ook kritiek. Maar het belangrijkste: zijn werkgever staat achter hem. Nu schaart ook de politiebond zich achter Wijnen en zijn collega in Den Bosch – die ook zijn verbazing uitte op Twitter. De vakbond krijgt regelmatig vergelijkbare klachten over deze illegale veelplegers en wil dat de politiek actie onderneemt.

  Like

 11. Bas zegt:

  Giga-aso…

  Like

 12. M. zegt:

  * DRINGEND ️ ️ ️ ️ * LAATSTE UUR
  INTERNATIONAL Duitsland
  * Een remedie voor het coronavirus eindelijk gevonden in Duitsland *

  Duitse artsen hielden zich niet aan de WHO Global Health Law, die sterk vereist geen autopsies op sterfgevallen als gevolg van coronavirus, en vonden dat het GEEN ‘een VIRUS, maar een BACTERIËN die de dood veroorzaakt. Dit leidt tot de vorming van bloedstolsels en de dood van de patiënt.

  Duitsland verslaat de zogenaamde Covid-19, die niets meer is dan “gegeneraliseerde intravasculaire coagulatie” (trombose).

  “En de manier om het te behandelen, namelijk door het te behandelen, is” antibiotica, ontstekingsremmers en bloedverdunners “. Allereerst – ASPIRINE.
  Dit sensationele nieuws voor de hele wereld werd voorbereid door Duitse doktoren dankzij autopsie van lijken geproduceerd door Covid-19.

  “Bovendien waren volgens Duitse pathologen mechanische beademing en intensive care-afdelingen nooit nodig.”

  Secchas in Duitsland is begonnen met een protocollenwijziging, * die de wereldwijde pandemie DUITSLAND APPEL * heeft geïdentificeerd en onderdrukt.
  Het medicijn was al bekend, maar de WHO heeft de Chinezen niet op de hoogte gesteld. * Voor de WGO is het alleen BUSINESS. *

  Bron: DUITSLAND, Ministerie van Volksgezondheid.
  DEEL DAT DE HELE WERELD WIST DAT WE ONZE SENIOREN HEBBEN GEDOOD EN VERMOORD !!! @ evelacurardelcovid19
  * Ongerustheid *
  Geef het door aan uw familie, aan al uw buren, kennissen, vrienden, collega’s, collega’s … enz … en aan zijn omgeving in het algemeen …
  Covid-19 … is geen virus, zoals ze ons hebben doen geloven. Het is een bacterie … die, versterkt door 5G-elektromagnetische straling, ontsteking en hypoxie veroorzaakt.

  U moet nu het volgende doen:
  Neem aspirine 100 mg en apronax of paracetamol …
  Waarom? … * omdat van Covid-19 is aangetoond dat het het bloed verdikt door een persoon te stimuleren trombose te ontwikkelen. Omdat het bloed niet verzadigd is met zuurstof. Het bloed wordt dikker, de stroom door het hart en de longen vertraagt, de persoon kan niet ademen en sterft snel. *
  In Duitsland schonden ze het WHO-aanbevelingsprotocol en voerden een autopsie uit op een lijk dat stierf aan Covid-19 … ze openden het lichaam, de armen, de benen en andere delen van het lichaam en realiseerde zich dat er verwijd en gestold bloed in de aderen zat, alle aderen en slagaders waren gevuld met bloedstolsels. interferentie met de normale bloedcirculatie, zuurstof naar alle organen, voornamelijk de hersenen, het hart en de longen, en de patiënt sterft uiteindelijk,
  Het Duitse ministerie van Volksgezondheid was zich al bewust van deze diagnose en veranderde onmiddellijk de behandelingsprotocollen voor Covid-19 … en begon 100 mg aspirine en apronax voor te schrijven aan zijn geïnfecteerde patiënten … het resultaat: patiënten begonnen te herstellen en er verschenen verbeteringen. Het ministerie van Volksgezondheid heeft op één dag meer dan 14.000 patiënten vrijgelaten en naar huis gestuurd.
  DRINGEND: Deel deze informatie en maak ze onmiddellijk toegankelijk voor het publiek. In ons land heeft de WHO ons met deze pandemie voorgelogen. Elke dag zegt onze president dat dit gegevens en statistieken zijn. Als hij deze informatie niet verstrekt om de burgers te redden, wordt hij bedreigd door de elites! ..
  We weten dat alle regeringen in de wereld verplicht zijn om te voldoen aan de aanbevelingen van de WHO, maar Duitsland heeft de norm overtreden … nu de WHO. … er zullen overal ter wereld vervolgingen komen – voor het verbergen van zoveel doden en de instortende economieën van veel landen over de hele wereld … en iedereen zal begrijpen waarom het bevel werd gegeven om te begraven onmiddellijk lichamen zonder autopsie … en markeer ze als zeer besmettelijk. ..
  Het ligt in onze macht om de waarheid te brengen en hopen vele levens te redden … *

  Pak ze op met een burgerarrest die liegende moordenaars en hun mee liegende en frauderende loophoeren met hun boete fraude.

  Like

 13. En wat gebeuren moet gebeurd dan ook.
  Na tientallen jaren allerlei linkse belangen clubs zwaar gesubsidieerd te hebben is het er op dit moment toch van gekomen.
  Jarenlang is er gewaarschuwd dat het onderhoud aan de kademuren veel te ver achter bleef en dus gebeurd het onvermijdelijke.

  Kade in centrum van Amsterdam met lantaarnpaal en al ingestort
  Een stuk van de kade aan de Binnengasthuisstraat in het centrum van Amsterdam is vandaag ingestort. Dat is te zien op beelden op Twitter.

  https://www.ad.nl/binnenland/kade-in-centrum-van-amsterdam-met-lantaarnpaal-en-al-ingestort~a2f44086/

  Like

 14. Yvonne zegt:

  Ik las stame loma,ipv stamel oma ,ach eens een Knol altijd een Knol
  Het klootjes volk bekeuren en zij staan boven de wet, het geld van de burger uit de zak kloppen om weg te geven aan andere landen en onze nieuwe landgenoten te kunnen onderhouden

  Geliked door 1 persoon

 15. loNe zegt:

  ‘mens – ga toch koken’

  [of, in de bewoordingen van het oude testament ,’mijn volk wordt geregeerd door kleuters’]

  Like

 16. Julia zegt:

  Broekers-Knol een oma die er gewoon voor haar kleinkinderen moet zijn maar zich absoluut geen inbreng meer moet hebben binnen de politiek zij lijdt waarschijnlijk ook aan een observerend vermogen en beweert dat onze ongeloofwaardige minister van justitie Grapperhaus zich keurig tijdens zijn covid party heeft gehouden aan de 1.5 meter. Dit soort onbenullen zit in onze politiek.

  Like

  • karton zegt:

   @ Julia.
   “Zij lijdt waarschijnlijk ook aan een observerend vermogen”, of dit juist is, weet ik niet, maar wat ik wél weet is , dat deze “ouwe Knol” (vrij naar een eerdere regeerder) lijdt aan een zéér ernstige vorm van dementie.

   Like

 17. ronjaspers zegt:

  Ik ben een man en heb ook een knol in mijn broek.Sorry ik kon het niet laten.

  Like

 18. Feniks zegt:

  Stameloma heeft vanaf nu een strafblad.
  Evenals Grapperhaus, die vanaf nu ook een strafblad heeft
  Beide personen moeten gewoon aftreden, want zijn niet langer onder huidige wetgeving te handhaven. Leigenaars.

  Indien ze niet aftreden is dat een duidelijke uiting van hun minachting voor de door henzelf oogestelde regels en profileren deze mensen zich als volkverraders. Gelijke monniken, gelijjke kappen.
  Excuses .,,die gelden niet.
  Aftreden en verdwijnen.en nooit meer boven komen drijven.

  Like

 19. Lady zegt:

  Wat mij spontaan te binnen schiet:
  Heeft Grapperhaus uerhaupt de ‘boete’ betaald?
  Zo ja, aan welke instantie?
  Is daar bewijs van (kopie afschrift – bonnetje)?
  Heeft Grapperhaus deze betaling ‘gedeclareerd’ onder onvoorziene kosten en /of huwelijk kosten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s