Maurice Berger, kinderpsychiater: “Frankrijk heeft geen andere keuze dan zich terug te trekken uit de Europese Conventie van de Rechten van de Mens om de onbegeleide minderjarige criminelen uit te kunnen zetten”

Screenshot_139

De Franse kinderpsychiater Maurice Berger

(Door: “delamontagne”)

Onze capaciteiten om hen te begeleiden, onderwijs te geven etc. zijn onvoldoende. Onze juridische en gezondheidssystemen zijn overbelast. De meerderheid van de delinquenten en de gewelddadige volwassenen en/ of minderjarigen die ik in mijn werk tegenkom, heeft een immigrantenachtergrond.

Het lijkt mij gerechtvaardigd, omdat er geen andere oplossing is, om ons tijdelijk terug te trekken uit de Europese Conventie van de Rechten van de Mens op een aantal punten om een einde te maken aan de gezinshereniging. Een dergelijke beslissing zou dan wel  een zulk onrechtvaardige aard hebben voor die gezinnen die echt wel willen integreren, maar we hebben geen andere keuze.

Een dergelijke maatregel zou het ook mogelijk kunnen maken om de  onbegeleide minderjarigen (van wie velen in feite volwassenen zijn) en plegers van aanslagen een verplichting op te leggen om het  Franse grondgebied  te verlaten, nadat ze hun straf hebben uitgezeten.

Officiële rapporten hebben aangegeven  dat sommige jeugdgevangenissen tot 58% onbegeleide minderjarigen opvangen (kosten… € 640,- per dag, per persoon), en ze kunnen ook TOT 40%  deel uitmaken van de bevolking van een huis van bewaring. We moeten onze beperkte middelen hoofdzakelijk richten op het bieden van voldoende zorg aan  gewelddadige burgers.

Geen enkele buitenlander, meerderjarig of minderjarig, mag naar ons land komen om een ​​delict of een misdaad te plegen.

De eeuwige en verontwaardigde verklaringen van onze politici zijn niet langer voldoende. We moeten nu van woorden naar daden overgaan en het betreft een gigantische opgave, een volledige verandering in onze vroegere manier van denken, maar we hebben geen andere keus.

Bron:
www.lefigaro.fr

Door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, Demografie, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Maurice Berger, kinderpsychiater: “Frankrijk heeft geen andere keuze dan zich terug te trekken uit de Europese Conventie van de Rechten van de Mens om de onbegeleide minderjarige criminelen uit te kunnen zetten”

 1. Gienekehado zegt:

  Ik hoop dat er ook veel Libanezen naar de voormalige bezetter komen!! Zal ze leren de SUFKUTTEN!! Die niet horen wil, moet maar voelen!! Meer meer meerrrrr…

  Like

 2. Bob zegt:

  Eindelijk iemand die tot inzicht komt en
  het durft te zeggen. Echte vluchtelingen
  welkom. Uitvreters en criminelen ophoepelen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Europese beschaving gaat kapot aan massa immigratie, EU vervalt tot een sektarisch strijders territorium. Nederland staat er precies het zelfde voor, of we laten de barbarisering en verwildering van ons land voortgaan of we stellen paal en perk door alle ‘Mensenrechten’ naast ons neer te leggen om te voorkomen dat ons vaderland in een tribaal etnische strijd vervalt.

  Geliked door 1 persoon

 4. vangie1206j zegt:

  Zo zo een psychiater die het licht heeft gezien.
  Echt uniek geef hem opslag en geen ontslag.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  In de Pays-Bah hebben we ook een hoop kandidaten voor een zogenoemde ‘internationale hervestiging’, deze geluksvogels, die na een mislukte criminele carrière voorkomen in de kaartenbak van justitie, komen nu allemaal in aanmerking om een frisse start te gaan maken in het thuisland van hun vaders en moeders, geen proeftijd of spijtoptanten maar enkele reis terug naar de Maghreb, het Pays-Bah-paspoort afnemen dus geen kans op terugkeer, geen steun of garanties maar gewoon hard werken, te beginnen met Souhail B. (18), Mohammed el B. (19), en Chakir A. (20) 21-jarige Yusuf A. die zo pas gevangenisstraffen tegen zich hoorden eisen van 6, 5 en 4 jaar.
  Het hervestigen in een land van oorsprong zou wel eens een ideale start kunnen bieden voor een geheel nieuwe toekomst zonder als recidivist verder door het kansloze leven te moeten gaan….ik gun het ze allemaal van harte.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Dwijlen met de kraan open

  Like

 7. Bas zegt:

  Like

 8. Bas zegt:

  Psychopatische criminelen

  Like

 9. Cathja zegt:

  Dit idee verdient navolging in Nederland. Bij ons gaat het voornamelijk om illegalen uit de Magreblanden, die oververtegenwoordigd zijn in de misdaadstatistieken.
  Op Lampedusa komen nu weer regelmatig boten vol migranten uit Tunesië aan, en als dit zo doorgaat slaat de vlam in de pan en wordt het oorlog. De mensen pikken het echt niet meer.

  Ons staat een (financiële) crisis van formaat te wachten, en wij kunnen die (criminele) illegalen ook missen als kiespijn. Helaas hebben we ‘oma’ Broekers-Knol, die niet meer zo hard loopt, maar ons wel keer op keer belooft ‘er nog eens serieus naar te kijken’…..

  Dat hebben we al menigmaal te horen gekregen.

  Geliked door 1 persoon

 10. guusvelraeds zegt:

  Als het doel de nationale cohesie ontbinden is om uiteindelijk elk gevoel van thuis en nationale identiteit op te heffen dan hebben de machthebbers tot nu puik werk geleverd. Het getuigd van grote naïviteit van deze psychiater. Het enige wat mogelijk zou helpen is het volledig wegstemmen van de oude kliek die gericht is op de EU en tot over hun oren vastzit in immigratie verdragen. Met de 1968 generatie aan het roer gaat niets veranderen. Ook niet met hun kinderen aan het roer want die zijn nog erger. Die zijn zowel door de ouders als het onderwijs geïndoctrineerd met linkse multi cul, anti racisme geneuzel en haat voor het westen. Mijn eerlijke mening, Europa is afgeschreven. Misschien komt de redding uit het volledig instorten van de EU.

  Like

 11. Bas zegt:

  Frankrijk eerste schooldag…

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  En daar zijn de p[arasieten weer, menen tentenkamp op te moeten slaan in centrum van Parijs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s