VIDEO: Comment van een sympathieke, realistische Zweed


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Comment van een sympathieke, realistische Zweed

 1. Marijke zegt:

  Mensen moeten zelf terug vechten; onze overheden gaan ons niet helpen.

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   Gisteren op een v.d. vroege RTL4 programma zag men het proces in Lelystad van vier strontkleurige Allah-beesten uit de Noord-Afrikaanse Rif Reservaat. Zij hebben een oude echtpaar in Kampen bijna doodgeslagen, gooiden bijtende vloeistof op hun gezichten en martelden ze voor: 250 Euro – die ze thuis hadden – een horloge en twee pinpassen (waar waarschijnlijk heel weinig geld op stond). De martelingen waren geen gewone martelingen. Ze waren martelingen bedoeld voor vijanden die men haat. DE GEÏMPORTEERDE BEESTEN zien ons als prooi die zij straks op iedere hoek v.d. straat gaan onthoofden, ledematen afhakken en een handeltje beginnen met vrouwen en kinderen op de slavenmarkten. Men kan ze begrijpen. Na bijna 50 jaar van nederige kruiperige houding van onze politieke leiders, zien zij ons als zwak en weerloos. De hoogste straf die zij kunnen verwachten is 6 jaar cel voor de hoofdverdachte. Is dat werkelijk een straf? (Halal)vreten, zuipen en schijten op de kosten van hun slachtoffers? Onderdak zonder een cent e voor te betalen? Sport, TV en geestelijke verzorging? Als zij in de bak zitten te chillen, zetten de jongere broertjes de familietraditie voort. Van onze D66 en GL rechters hoeven wij niets te verwachten. Ze geven straffen dat het wetboek van strafrecht hen toegestaat. De Grappige vent, zijn vriend Pinnokio en de rest van de politieke schorriemorrie zijn niet van plan hun volk enige bescherming te bieden. Niet voor de Corona en tegen beesten die hier in het land niet thuis horen. Dat mogen ze niet van de Hauptkommandatur in Brussel en Straatsburg. Als men werkelijk de bevolking van dit land wil beschermen, moet men deze beesten en HUN GEZAMENLIJKE FAMILIE per direct naar de Rif Reservaat sturen waar ze thuis horen. Minder ALLAH BEESTEN IN DIT LAND = meer bescherming voor de bevolking.

   Like

  • R Thomasson zegt:

   @Marijke. De meeste acties van de Nederlandse ondergrondse tegen de Duitse bezetter waren in 1944 – 1945. Dat was ook de tijd waarin de Duitsers hadden de hevigste represailles tegen de bevolking uitgevoerd. De steun voor het NL verzet vanuit de bevolking groeide enorm, omdat mensen beseften dat er geen andere keuze was. In de perspectief van onze tijd, staan wij nu in een periode die veel heeft van 1944. De aanvallen van moslims (vooral Marokkanen en asielzoekers) op autochtonen neemt schrikbarende omvang. Het is op dagelijkse basis: mes aanvallen van “verwarde mannen” op nietsvermoedende voorbijgangers, mensen omver rijden met terroristisch motief, aanvallen en martelen van oude echtparen in hun huis over het hele land https://www.destentor.nl/kampen/verdachte-19-brute-overval-in-kampen-gaat-kapot-in-de-cel-na-mishandelingen-maar-komt-niet-vrij~a7dd2a58/?referrer=https://www.google.com/, de moord van Bas van Wijk in Amsterdam https://www.ad.nl/binnenland/arrestatie-gefilmd-maar-een-van-vijf-verdachten-in-moordzaak-bas-van-wijk-is-alweer-vrij~a864de4c/ , Kinderen van Syrische asielzoekers die hun buurt terroriseren en dieren in een kinderboerderij van een school vermoorden https://tpo.nl/2020/08/31/jongerenwatch-zeer-jonge-kinderen-mishandelen-dieren-bij-school-ook-dieren-gedood/, schietpartijen in de straten overal in Nederland, mensen die zonder reden worden op straat aangevallen enz. De aanvallen op Nederlanders worden zo hevig, dat men – net als in 1944 – tot actie vanuit de bevolking moet komen. De regering moet gedwongen worden: a) geen enkel asielzoeker of vluchteling uit islamitisch land toe te laten. COA en Vluchtelingenwerk Nederland moeten samen met de AZC’s dicht. B) criminelen met dubbele nationaliteit moeten met hun complete gezinnen worden gedeporteerd naar het land van herkomst. Er zal geen enkele internationale wet worden overtreden. Deze mensen zijn staatsburgers van het land van herkomst. Nederland is ze NIETS SCHULDIG. NEDERLAND HEEFT HET RECHT ZICHZELF TE VERDEDIGEN.

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  50 jaar cognitieve dissonantie van links vervat in een 3 minuten filmpje.

  Geliked door 1 persoon

 3. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Stefan, oftewel Sanity 4 Sweden: altijd gezond verstand, goed kanaal om te volgen! Bedankt voor het plaatsen. Helaas loopt Zweden wat jaren op ons voor qua negatieve ontwikkeling. Ik vrees dat dat mooie land, waar ik dit decennium ben geweest, niet meer te redden is. https://www.youtube.com/watch?v=SUXXyMpnyBw

  Like

 4. Lost Johnny zegt:

  Overduidelijk wat er bij de Zweden ontbreekt…strijdlust ! Ik zie een leven lang tv kijken met een zak chips op de knie….

  Als je een oorlog wil winnen moet je de drag hebben de ander te willen slachten, opeten, verscheuren. De woede en haat moet vanuit de kern van je bestaan komen.

  Anders beter leren te buigen.

  Geliked door 4 people

 5. Wim zegt:

  Hoe realistisch is deze sympathieke Zweed als hij niet de eigen rol van de Zweden in deze desastreuze ontwikkeling betrekt en geen woord van kritiek uit op de Zweedse regering ben de Zweedse media en niet duidelijk kiest voor de Sweden
  Democrats. Signaleren is één, de weg naar de oplossing wijzen is twee.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Omgekeerde Wereld: ZWEDEN
  Een slachtoffer van een overval slaagt erin om het mes van de dader af te pakken en steekt hem…………………
  HIJ WORDT VEROORDEELD VAN POGING TOT MOORD !
  Het Zweedse slachtoffer werd aan gevallen door 2 Nieuwe “Zweden ! “…………
  Het slachtoffer verzette zich en slaagde erin ’t mes van een van de daders te grijpen en stak hem.
  Alle drie werden naar ziekenhuis vervoerd en het SLACHTOFFER werd gearresteerd voor poging tot moord.
  HET NIEUWE ZWEDEN ???????????????
  BRON:
  https://samnytt.se/offer-tog-ranarnas-kniv-och-anvande-den-atalas/

  Like

 7. verwardeman zegt:

  @Lost Johnny
  Kan het niet beter verwoorden , LIKE !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s