Zweden . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zweden . . .

 1. Gienekehado zegt:

  Die DOMME Zweden zijn nog te dom om op z’n mohammedaans te poepen, net als de Sufkutten in NL, BE etc etc. Hier zo’n Zweedse wereldvreemde Sufkut-plus!! Verdomme, om mij douwen ze dat kruis in haar smoel!

  Geliked door 1 persoon

  • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

   De Lange Mars door de instituties is ook in Zweden al jaren geslaagd. Dit is gewoon een geïnfiltreerde communiste. Diep triest!

   Like

 2. Bas zegt:

  Welke oorlog en hoezo vluchtelingen….

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Hoezo vluchtelingen…

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Londen?

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Frankrijk….

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob zegt:

  de Zwedeen hebben het over zichzelf afgeroepen.
  Eerst colloboreren met de Nazi’s, nu met de Islam.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   In de Donald Duck zijn er, gelijk naar die idiote Zweden, al genoeg figuren die alleen maar schimmen najagen omdat ze tenslotte helemaal worden verblind door dromen, hebzucht, vooroordelen, wantrouwen en irritatie!
   Daarbij zijn bepaalde tekenfilmfiguren zoals Broer Konijn, Knie, Knar, Knor, wolfje, Knabbel & Babbel, Tom & Pieter enz. ook niet bepaald lieverdjes daar ze anderen zelfs bewust schade berokkenen met bedrog, diefstal, opschepperij, verwaandheid, luiheid, kwajongensstreken etc. en daarom is het maar goed dat ook zij eens daarvoor worden teruggepakt!

   Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Bij het zien van deze cartoon uit Zweden moest ik OPEENS denken aan een strip uit de Donald Duck waarin deze door de politie werd gewaarschuwd voor een beruchte inbreker. Donald probeerde toen zijn huis te beschermen tegen die kerel waarop zijn neefjes onverwachts terugkwamen van een schoolkamp en zij een aantal wilde bosdieren meenamen. Dit waren om te weten; een uil, een specht, een opossum, een stinkdier, een geit en een eekhoorn.
  Deze dieren begonnen toen het hele huis daar bij Donald op stelten te zetten, overigens tot grote ergernis van Kwik, Kwek en Kwak, al bleven ze partij voor de dieren houden. Donald werd er horendol van zodat in de avond de inbreker daar binnendrong en Donald opsloot waarna deze zelf opeens door de opgenoemde dieren werd belaagd en hij uiteindelijk door de politie werd gearresteerd.
  Donald was de dieren echter zo dankbaar voor het aanhouden van de inbreker dat hij hen allemaal van pap ging voorzien bij het ontbijt en de neefjes meteen het huis uitdreef omdat er niet genoeg ruimte daar aanwezig was! Hierna sloeg de blijdschap van de neefjes omtrent de bosdieren om in kwaadheid en wilden ze hen opeens weer terugbrengen naar het bos.
  Het moraal is dat de bosdieren bepaalde “dankbare asielzoekers” vertegenwoordigen die door hun gastheren, Kwik, Kwek en Kwak, gastvrij worden binnengelaten maar overal een puinhoop van maken. Dan duikt de inbreker, in de vorm van een rovende crimineel, op die het op zijn beurt aan de stok krijgt met de “asielzoekers” en zij allemaal ruzie onderling gaan maken!
  Uiteindelijk worden een deel van de oorspronkelijke inwoners van het huis, de neefjes, door Donald (die het linkse bestuur van Zweden vertegenwoordigd) vervangen, daaruit verdreven om dan door de bosdieren te worden vervangen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s