BLM en Antifa vernietigen Amerikaanse steden

Screenshot_153

Straatbeeld Minneapolis 2020.

(Door: Alma van Hees)

Gaat het linkse geweld Trump de overwinning bezorgen?

Al maanden worden Amerikaanse steden gesloopt. BLM en Antifa tekenen voor rellen, brandstichting, plundering en fysiek geweld. Daarom vindt er een grote uittocht van burgers plaats voor wie de maat vol is. Onbekwaam bestuur en het niet handhaven van de wet om politiek-ideologische redenen veroorzaken een ongekende leegloop. Welke Amerikaan kan deze destructie, ondersteund door de Democraten, waarderen?

New York, Philadelphia en Los Angeles

“Ik heb berichten uitgewisseld met vrienden over wat er gebeurt in onze steden, vooral over New York, Philadelphia en Los Angeles,” zegt Michael Doran (Amerikaanse analist Midden-Oosten politiek en Senior Fellow bij het Hudson Institute). Hij licht dat toe: “Een heleboel verontrustend nieuws haalt de media niet, zelfs Republikeinen vestigen er de aandacht niet op. Hier een berichtje van een vriend over het leven in New York vandaag de dag: “In mijn buurt wordt een oudere man, dinerend met zijn vrouw op het terras, in zijn gezicht gestompt. Een vrouw die op de metro wacht wordt in haar rug gestoken. Een oudere buur die even pauzeerde om op adem te komen werd te verstaan gegeven twee dollar beschermingsgeld te betalen of anders…”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", anarchisme, Barbarisme, Communisme, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op BLM en Antifa vernietigen Amerikaanse steden

 1. delamontagne zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Like

 3. Bas zegt:

  Blm is niet geïnteresseerd in het helpen van zwarte mensen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Andere mening ist verboten…

  Like

 5. Bas zegt:

  Dicht metselen en in brand steken….

  Gebeurt nu: #Antifa zwarte blok-militanten omringen het @SeattlePD East Precinct (in het hart van het voormalige CHAZ) en gooien brandbommen naar het gebouw. Ze hebben onlangs de deur gebarricadeerd met sneldrogend cement en het gebouw in brand gestoken. #SeattleRiots

  Like

 6. Schreef het gisteren ook al onder een filmpje van @Bas, deze ‘rellen’ van Antifa zijn al tenminste 4 jaar bezig en sinds ze als het ware zijn ‘gefuseerd’ met BLM is het werkelijk gevaarlijk aan het worden.
  Ik kwam daarachter door op YouTube zo nu en dan te kijken naar filmpjes van de rellen, zoals gebruikelijk krijg je dan andere filmpjes met hetzelfde onderwerp op de homepage en tot mijn verbazing zaten daar flink wat oudere filmpjes bij.
  Amerikanen schijnen het zelf nog niet in de gaten te hebben dat ze onderhand dichtbij een burgeroorlog zitten, de BLM en Antifa idioten schijnen nog niet te beseffen dat ook de gewone Amerikaan het spuugzat is. Iedereen links en rechts is het er wel over eens dat de politie te vaak overdreven geweld gebruiken zoals te zien op het filmpje waar de man met zeven ! schoten in de rug wordt uitgeschakeld. Dat de agent schoot valt misschien nog wel te rechtvaardigen, maar zeven keer?
  Ronduit walgelijk is de manier waarop de NOS van dit gebeuren verslag doet, Trump wordt zoals te doen gebruikelijk aangevallen en Biden verdedigd en men schrikt er zelfs niet voor terug om een loopje te nemen met de werkelijkheid.

  Geliked door 1 persoon

 7. Realist zegt:

  Wat anders dan het gebruikelijke Trump bashen op de Nederlandse TV en radio:
  Burgemeesters van sommige steden beginnen zich al te keren tegen Biden:
  https://www.washingtontimes.com/news/2020/aug/31/6-minnesota-democratic-mayors-endorse-trump-slam-b/

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Op de terroristen lijst met deze lieden en opsluiten !! Ook in Nederland !!
  En wat doen onze leugenaar en de wetsovertreder praten en theedrinken met het tuig !!!
  Aftreden NU !!

  Geliked door 1 persoon

 9. vangie1206j zegt:

  Het enige antwoord hierop is met machine geweren dat hele zwarte antifa zooitje omleggen.
  Jij slopen moorden en brandstichter.
  Ik sloop jou en al dat schorem wat hier rond sloopt.

  Like

 10. klaas zegt:

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  Die racistische BLM en de fascistische antifa worden gesteund en gefinancierd door de extreem linkse miljardair george soros.george soros wilde op deze manier een rassen/burgeroorlog veroorzaken om trump als president te kunnen verwijderen.Trump vecht tegen de satanische globalistische elite en hun plannen voor een N.W.O. george soros is lid van de bilderberg groep die ook de macht hebben in nederland en europa,regeringen en politici zijn trekpoppen van de bilderbergers.

  Like

 12. Jan zegt:

  Antifa Canada, de terreur en sloop gaat gewoon door

  video

  obligate vieze wijven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s