Geweld en plunderingen leveren alleen een tweede termijn Trump op

Screenshot_161

(Door: Ernst Lissauer)

Linkse massapsychose gijzelt het Vrije Westen

De haat voor Trump heeft in de VS een gewelddadig marxistisch Antifa-monster gebaard, dat zich uitleeft in rellen en plunderingen. Het linkse vuur wordt openlijk opgestookt door de Democraten. Hier hebben we te maken met de gevolgen van ontspoord denken. Maar waag het niet er je mond over open te doen, schrijft Ernst Lissauer.

Dat Trump in 2016 de verkiezingen won vond men al een ramp die nog steeds niet is verwerkt. De bedoeling was eigenlijk de Amerikaanse president al voor die tijd ernstig te beschadigen via de FBI. Trumps voorganger Obama – bij zijn aantreden al direct winnaar van de Nobelprijs – gaf daartoe de illegale opdracht, maar zonder succes. En zelfs allerlei beproefde Amerikaanse methodes, zoals getuigende hoeren, vermeende verkrachte vrouwen, selectief monteren in toespraken, verzonnen Russische en Oekraïense complotten en dubieuze interpretaties via de pers die hem in een kwaad daglicht moesten stellen, hebben niks concreets opgeleverd. Het heeft de kiezer wel bevestigd in zijn keus dat het anders moest.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", anarchisme, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, dictatuur, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, VS, Westen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Geweld en plunderingen leveren alleen een tweede termijn Trump op

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s