Marokkaanse ‘jongeren’ terroriseren compleet gezin weg uit Zoetermeer, politie doet niks

Screenshot_162

(Door: Bert Brussen)

Gezin duikt onder op bungalowpark

De Telegraaf schreef het al, maar nu heeft ook Omroep West het gecheckt, dus is het twee keer waar: Marokkaanse ”’jongeren”’ in Zoetermeer hebben effectief een compleet gezin weg geterroriseerd. Het gezin, met twee kleine kinderen, zit nu ondergedoken op een ‘bungalowpark’ uit angst voor de bedreigingen. En de politie doet weer eens helemaal niks.

Of helemaal niks: volgens de burgmeester van Zoetermeer zit de politie er bovenop (lees: “Wel blijft het de aandacht houden van de wijkagent en is er de afgelopen tijd extra rijdend toezicht uitgevoerd door de politie“), maar gek genoeg is er nog altijd niemand aangehouden. Niet dat dit veel uitmaakt, iedereen weet immers dat dit soort terroristen hooguit een taakstrafje of een enkelband krijgen, mits ze niet minderjarig zijn want dan krijgen ze sowieso een boterbriefje, maar toch.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Marokkaanse ‘jongeren’ terroriseren compleet gezin weg uit Zoetermeer, politie doet niks

 1. Harry Willemse zegt:

  De. politie. doet. niks.

  Like

  • Julia zegt:

   Harry Ẅillemse. Geen zorgen onze huichelaar Rutte gaat wel even met ze praten dat doet hij uiteindelijk ook met terroristische groeperingen zoals KOZP en BLM. Dan lost het zich vanzelf op. Als de politie niets doet dan zou de massa zelf moeten ingrijpen. Het moet afgelopen zijn al dit tuig vrij spel te geven en met watten handschoentjes aan te pakken.

   Like

 2. Republikein zegt:

  Originele vlag van Marokko is rood, na Mo kwamen de 5 zuilen.oranje blanje bleu.

  Like

 3. Marijke zegt:

  Met een groepje even bij dit tuig langs gaan om te vertellen dat dit niet oké is. Ik ben er steeds meer toe geneigd. Hoe meer we over ons heen laten lopen, hoe meer ellende we over ons heen krijgen. Dit moet stoppen!

  Geliked door 2 people

 4. vangie1206j zegt:

  Wat zou de politie doen als wij blanken een Marokkaans gezin weg terrorristen ook met een auto beetje rond rijden of zouden ze de ME te hulp roepen.
  Zeg het maar.!!!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ vangie1206j.
   U zou minimaal de ME op uw dak krijgen, dat Haagse zootje is zélfs in staat om ’t “leger” in te zetten om U tot de orde te roepen; dit deden die minkukels ook al tegen de Boeren !
   U weet toch zeker ook wel dat Nederland een échte democratie is ? (cynisch)
   NL is verworden tot het Noord-Korea a/zee , met Kim-Jung-Rutte als grote “leider”.

   Geliked door 1 persoon

   • vangie1206j zegt:

    Ja u en ik trappen beide een open deur in.
    Ik stel een vraag waar ik het antwoordt op weet.
    Maar ik woon niet meer in NL.
    Anders zouden die mocro gasten een hele zware pijp roken want ik een paar truukjes waar zelfs die rifapen het tegen afleggen.

    Geliked door 1 persoon

 5. vangie1206j zegt:

  Terroristen moet zijn terroriseren.

  Like

 6. Wakkere Joost zegt:

  Tja ik maak hetzelfde mee.
  En heb dit soort helle gebroed als pal naaste buur
  Gezellig joh! een en al terreur dag en nacht.
  Alleen ik ben niet zo makkelijk te bespelen.
  Dan sla of pak ik ze kei hard terug
  op hun eigen turms.
  op zo een manier dat zij maar beter naar een ander onderkomen moeten vluchten.
  Aan mij hebben ze een verkeerde en een hele taaie.

  Geliked door 1 persoon

 7. boorzalf zegt:

  Een paar (een stuk of 8) Mechelse herders doet wonderen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Gienekehado zegt:

  De meeste Friezen hebben het niet in de smiezen, maar Friesland is ook al VERKLOOT!
  In Ljouwert wonen ook veel LIEVE MENSJES met een groot hart!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/twee-mensen-in-leeuwarden-vast-nadat-vanuit-auto-is-geschoten/ar-BB18EU7d?li=BBoPEwG&ocid=mailsignout

  Like

 9. M. zegt:

  Die linkse waanzinbende is hetzelfde aan het doen wat de democraten in Amerika doen.
  Het eigen volk in de ellende storten door vooral niet te handhaven tegen criminelen die de boel terroriseren maar alleen te handhaven tegen mensen die die ellende zat zijn.
  Defund !
  Om ook hier lekker tot zo’n wetteloosheid te komen dat er met geweld wanorde opgelegd kan worden uit de chaos die ze zelf kweken.
  De nieuwe golf migranten word eerst wat blankenhaat bijgebracht door de criminelen in de media en daarna losgelaten op de eigen burgers omdat men zo met uw volksgezondheid is begaan.

  Komt u niet van de bank af achter uw leugenbak vandaan deze week, om voor uw mensenrechten op te komen door de coronazwendelwet tegen te houden, dan meppen ze u er straks wel vanaf.
  Misschien toch maar wel vrijwillig van de bank af komen om u te ontdoen van dit zooitje criminelen die u naar het leven staan met hun politiek?

  Een politiek die u graag door wat racisten en criminelen van de bank af gemept zien worden waarbij u van de waakzaamheid en dienstbaarheid de tering kan krijgen en de burger het niet moet wagen om zichzelf te verdedigen want dan maken ze van het slachtoffer de dader.
  Iets waar men al decennia mee bezig is, een aai over de bol van de racist en crimineel en een trap in het kruis voor de slachtoffers en een bende criminelen in de media om het slachtoffer tot crimineel en racist te maken.

  Wilt ook graag slachtoffer worden met een trap in uw kruis na blijf dan mooi op uw door leugens opgebouwde roze linkse tv wolk zitten en laat de criminelen van de zogenaamde volksvertegenwoordiging uw laatste rechten weg nemen met de coronawet.
  Zodat de criminelen u legaal in het kruis mogen trappen als men dat wenst in dit gave land.

  Mocht u onverhoopt doodongelukkig zijn in de hel die men voor u geregeld heeft dan zijn er genoeg criminelen op uw tv die u kunnen vertellen dat u zielsgelukkig bent met u gaar getrapte kruis, de door de klimaatzwendel leeg getrokken bankrekening en uw door coronazwendel afgenomen vrijheid.

  Like

 10. Bas zegt:

  Koekje van eigen deeg geven?

  Like

 11. Julia zegt:

  Waar zijn toch onze echte stoere Hollandsche mannen gebleven? Als de politie niets doet of niet in grijpt dan heeft de burger het recht zichzelf te verdedigen. Misschien kan onze daadkrachtige minister van Justitie en Veiligheid Grapperhaus (als hij zijn zielige traantjes heeft gedroogd) nog wat doen. Helaas ontbreekt het aan daadkracht van de politie en ons corrupt rechtssysteem. Tuig moet gewoon zijn gang kunnen gaan en de samenleving zoveel mogelijk ontwrichten. De veroorzaker is het smerig politieke spel namelijk zoveel mogelijk tweedeling zaaien vandaar dat ze ongestraft hun gang kunnen gaan.

  Like

  • @Julia
   Ook die echte stoere Hollandsche mannen staan machteloos omdat Marokkanen altijd in groepen te werk gaan, je kunt nog zo groot en zo sterk zijn tegen een roedel Marokkanen red je het niet.
   Onenigheid met een Marokkaan ? Eén telefoontje volstaat en binnen de kortste keren komen ze van alle kanten aanscheuren op scootertjes, in auto’s enz.

   Like

 12. verwardeman zegt:

  Waarschijnlijk duurt het niet meer zo lang en dan gaan WIJ HEN terroriseren !
  Mijn koevoet ligt klaar.

  Like

 13. Julia zegt:

  Ach Nederland is door een stel elitaire politici overgeleverd. Het wordt met de dag gekker in dit doorgeslagen land en alles wordt getolereerd. We betalen ons blauw aan belastingen om al dat geïmporteerd grut te onderhouden, betalen ons blauw aan zorgkosten om de gratis zorg voor al dt geïmporteerde grut te bekostigen, we geven onze huizen op om al dat geïmporteerde grut van onderdak te voorzien. Dat schijnt de Nederlander heel normaal te vinden terwijl zij zelf op een zijspoor worden gezet . Hoe een onderdanige betaalslaaf moet je dan zijn https://www.telegraaf.nl/nieuws/155324291/amsterdam-statushouders-krijgen-voorrang-op-mensen-met-medische-problemen Kortom er kan nog meer bij het geld klotst tegen de plinten voor al deze nieuwelingen die nimmer een cent hebben bijgedragen en totaal geen enkele inzet hebben geleverd voor onze samenleving. Alleen de staatskas voor ons is leeg en we zullen nog meer de broekriem moeten gaan aantrekken, uitsluitend nog recht hebben op een telefonisch medisch consul maar zullen er een zeer hoge prijs voor moeten betalen. De criminele woestijnratten kosten ons klauwen met geld en worden nauwelijks aangepakt. Sterker nog justitie en linkse burgemeesters knikken en buigen. Resultaat een eens zo welvarend land is totaal ten onder gegaan door massale onverantwoorde import en de haat zal alleen maar meer en meer groeien tot een zeer ondraaglijke samenleving.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s