Nieuwe foto’s van handenschuddende Grapperhaus op bruiloft

Screenshot_154

Er zijn nieuwe foto’s opgedoken van de bruiloft van minister van Justitie Ferd Grapperhaus, waarop opnieuw te zien is hoe hijzelf en zijn gasten zich niet aan de coronaregels houden.

Een bordesfoto van de plechtigheid die vorige week zaterdag werd gehouden, zorgde voor ophef omdat de aanwezigen geen afstand van elkaar hielden. Uit de nieuwe beelden, in handen van Shownieuws, blijkt dat ook op andere momenten tijdens het feest de coronaregels niet werden nageleefd. Zo lijkt Grapperhaus op een van de foto’s de hand te schudden van een van zijn gasten. Ook omhelst hij zijn schoonmoeder.

Lees verder>>>
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Hypocrisie, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Nieuwe foto’s van handenschuddende Grapperhaus op bruiloft

 1. Cathja zegt:

  Sorry zeggen, en een fooitje geven aan een of andere organisatie is iets te gemakkelijk, Grapperhaus. Er zijn inmiddels meerdere foto’s opgedoken waarop te zien is dat hij alle regels aan zijn laars lapt.
  Er is maar één antwoord op de vraag wat er nu moet gebeuren: aftreden! Hij blijkt volkomen onbetrouwbaar te zijn.
  Burgers die de corona-regels niet naleven noemt hij ijskoud ‘aso’s’. Wat vindt hij van zichzelf en van zijn bruiloftsgasten?

  Like

 2. Jan zegt:

  ‘Ook op andere momenten werden de coronaregels niet nageleefd’

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Gewoon opstappen het blijft een ongeloofwaardige onbenul. Helaas een illusie hooguit weg van Justitie en Veiligheid en als deal een post als minister op een ander ministerie. Zo werkt dat in het corrupte Den Haag. Als dit soort gasten kom je niet van af zij worden altijd weer herplaatst of beloond met een topbaan in het bedrijfsleven.

  Geliked door 1 persoon

 4. casparfrans zegt:

  Grappenhaus heeft juist bewezen, dat alle maatregelen om het virus te bestrijden voor de Buhne zijn, want als dat virus werkelijk zo kwaadaardig zou zijn, had hij nooit zijn trouwfeest georganiseerd.

  Like

 5. Harry zegt:

  En wat heeft ” meneer” gedaan toen zijn kinderen corona hadden ?
  Waren die bij hem in huis ?
  Is ie vrijwillig in qarantaine gegaan ?
  Heeft ie het gemeld ?

  Of is het ook allemaal weer stiekem gegaan in de hoop dat het niet uit zou lekken ?

  Like

 6. Bas zegt:

  Kapsalons maandenlang dicht, behalve natuurlijk voor maskerloze pelosi….

  Like

 7. Torsten Himmelstoss zegt:

  Quarantine is when you restrict the movement of sick people.
  Tyranny is when you restrict the movement of healthy people.

  Like

 8. duinsnip zegt:

  Hoewel ik iedereen gelijk geef die zich niet houdt aan volkomen onzinnige coronaregels, vind ik het toch wel geweldig dat de kliklijn deze keer werkt voor degenen die in de kuil vallen die ze vooir een ander gegraven hebben. Er is maar een conclusie mogelijk, allemaal een boete en aftreden. Dat is nummer 1. Nu Pinokkio nog en HoladieJee.

  Like

 9. verwardeman zegt:

  Hoeveel bewijs wil je nog meer hebben dat het corona 4 us ongevaarlijk is geworden ?
  Terug naar NORMAAL !
  Op zijn Brabants : En as ge nouw nie gauw opflikkerd , zak oe es efkes vur oe bolleke
  butse , verrekte kale gletsjer die ge dur bent !

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Belachelijk !!!Nu alle boetes kwijtschelden en/of terug betalen !
  Een minister staat niet boven de wet, anders zijn we niet meer dan een Bananen monarchie !!!

  Like

 11. droevige mof zegt:

  Misschien doe je de dappere Ferd onrecht aan. Hij en zijn mooie vrouw zijn dag en nacht de undercoveragenten in de strijd tegen de kwade deep state.
  Nu hebben ze een uitstekende overwinning behaald met een paradoxale stunt. Een James Bond van de 21e eeuw. De ingenieus geplaatste regelovertreding, die in een hoge mediapubliciteit fractioneel aan het licht komt. Kleine inzet, maximale schade. Het kaartenhuis van de coronamaatregels aan het wankelen gebracht door slechts twee foto’s. Geen enkele professor in virologie kan het, alleen Ferd, de man zonder masker. Hij is altijd dichterbij dan je denkt.
  Helden van het goede doel.

  Like

 12. Bob zegt:

  Het betoog van Bosman ij de tweede kamer geeft
  de reele sfeer ven de politiek weer.

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Ik ben voor het opheffen van alle beperkingen i.v.m. de corona hype. Meteen binnen deze minuut. Toch vind ik dat Grapperhaus dient op te stappen. Niet om het feit van schijt hebben aan corona regels want dat heb ik ook maar om het feit dat hij het volk zaken oplegt die voor hem niet schijnen te gelden. Terwijl de bevolking boetes krijgt van 4000 Euro en een strafblad kan hij aanblijven als minister van binnenlandse corruptie. Grapperhaus stap op en wel meteen. De banen carrousel zal aan je denken dus je hoeft niet bang te zijn voor inkomensverlies. Alle middenstanders die door jullie waanbeelden en de bedrog fabriek RIVM failliet zijn gegaan hebben geen banen carrousel. Helaas.

  Like

 14. Julia zegt:

  Hoe geloofwaardig zijn De Jonge en vooral Rutte. Koste wat het kost zal en moet Grapperhaus in zijn zetel blijven de woorden van onze ongeloofwaardige MP. De gluiperd moet gewoon voortaan zijn mond houden en vooral geen leugens meer op die propagandazender verkopen. Dat hele corrupte zooitje hangt van leugens en bedrog aan elkaar maar hebben nog wel lef om een persconferentie te houden. Hier lachen weldenkende Nederlanders toch nog om.

  Geliked door 1 persoon

 15. Julia zegt:

  Onze dictator Grapperhaus heeft a.u.b. 2x 399 euro overgemaakt aan het Rode Kruis. Sorry hoor maar dit had minimaal 30x 399 euro moeten zijn omdat al zijn genodigden de regels bewust hebben genegeerd. Waarom een horecaondernemer duizenden euro’s boete en Grapperhaus met een summiere schenking aan het goede doel. En sinds wanneer bepaalt Grapperhaus dat zijn zogenoemde boete naar een goed doel zou moeten al die bijgeharkte duizenden euro’s geïncasseerde boetes gaan toch ook niet naar o.a. de medewerkers van onze gezondheidszorg. Wat is het een walgelijke club onder aanvoering van de grootste rat Rutte vergezeld door zijn collega leugenaar De Jonge. Maar deze onbenul blijft gewoon zitten zo niet op justitie en veiligheid dan wel een deal naar een ander ministerie zo blijft de Haagse Maffia samengesteld uit een stel hypocriete onbenullen waar het volk mee is opgescheept

  Like

 16. M. zegt:

  Als je het feestje ziet dan straalt het er vanaf dat hij geregeld heeft gevraagd afstand te bewaren.
  Handenschuddend en als een prop mieren op elkaar hangende feestgangers is daar het bewijs van.
  Als burgers zouden ze allemaal een bekeuring hebben gehad, en een strafblad als het mee had gezeten.
  Wel lullig voor die feestgangers om niet mee te tellen.
  Iedere feestende burger krijgt een boete en een strafblad cadeau en zij krijgen niets.
  Niet eens een aantekening, wat vette discriminatie is van Fret om de burgers zo voor te trekken op zijn eigen feestgangers.
  Dat getuigd niet van manieren.

  Ze hebben van wat viespeuken een routemap gehad en die zegt dat het in het belang is van uw gezondheid dat u opgesloten gaat zitten met een muilkorf op in uw eigen huis.
  Omdat u anders mogelijk gezond kan worden. Of gezond kan blijven,

  Mensen die niet aan hun ongezondheid meewerken zijn een gevaar voor de volksgezondheid en dienen daarom bestreden te worden met een coronawet waarbij men naar believen van alles door de strot kan duwen tot je er in stikt.

  Om de mensen zelf te laten schreeuwen om zich de rechten te laten afnemen probeer je ze zoveel mogelijk angst aan te jagen door de jaarlijkse gewone griep doden als corona weg te schrijven en elke andere dood ook.
  Met wat ondeugdelijke testen schreeuwt men de ondeugdelijk cijfers in de media in het rond om zoveel mogelijk angst te zaaien zodat men zich met liefde laat op hokken en muilkorven.
  Dat men geen bewijs heeft van het virus doet er niet toe dat de test niet kán werken ook niet want de wc papier generatie gaat evengoed wel gewillig op de rug liggen zonder ook maar ergens over na te denken.

  Als ze het volk nog even gewillig op de rug weten te houden tot volgende week als men de coronawet er door gaat jassen dan zijn ze van het laatste lastige gezeur van de burger ook af.
  En kan het feest beginnen, niet voor de burger uiteraard want voor de burger zijn feestjes gevaarlijk , maar voor de corona/klimaatzwendelaars en hun handlangers.

  En wat moet de gemiddelde burger nou ook met mensenrechten?
  Om het u gemakkelijk te maken kunt u gewoon op de bank blijven zitten genieten van uw dagelijks leugens en niets aan de hand bullshit op tv, indien u geen mensenrechten meer hoeft.
  Is dat geen service van uw overheid in dit gave land?
  U hoeft nog maar een week last te hebben van uw nare mensenrechten en daarna bent u er vanaf geholpen want alleen door uw mensenrechten af te nemen kan men de wereld redden.
  Er gaat toch niets boven lekker gemuilkorfd overgeleverd te zijn aan de willekeur van mensen die uw land al een tijdje aan het afbreken zijn met u er bij ?
  U wilt als burger toch ook niet dat het te vervelend voor ze word om uw gezin uit elkaar te kunnen trekken of uw kinderen kunnen wegrukken uit huis omdat ze met uw gezondheid zijn begaan?

  Aan mensen die een tweede golf migranten in de startblokken hebben staan om uw leven te verrijken en een tweede golf klimaat/coronazwendel aan het fabriceren zijn om het land en u erbij tot de grond te gaan afbreken daaraan kan iedere burger toch de goede bedoelingen van onze overheid aan aflezen?
  De goede bedoelingen stralen eraf.
  Een muilkorf helpt niets om besmettingen te voorkomen zeggen de deskundigste leugenaars ter wereld allemaal in koor.
  Maar ze gaan ze toch maar verplicht laten worden want ze willen niemand tekort doen en zeker de muilkorfhandel niet en om achter de deur thuis te komen met hun goede bedoelingen zal men de muilkorf thuis verplichten.
  Het in en uit kunnen lopen bij de burgers is wel handig om in de gaten te kunnen houden of men de muilkorfhandel wel gewillig blijft steunen en men wel aan de ongezondheid van zichzelf blijft werken op straffe van nog meer ongezondheid bevorderende regels en boetes en quarantaines.

  Kan men gelijk met de ondeugdelijke test de mensen testen en indien er van onwillige klanten sprake is in hun ogen de mensen uit elkaar rukken en in quarantaine plaatsen oftewel gevangen zetten als zogenaamd gevaar voor de volksgezondheid.
  Men kan ook testen door een heel lang wattenstaafje door uw neus te duwen en wat in uw hersenen te roeren.

  Misschien toch maar van de bank af komen ?
  Zijn die mensenrechten achteraf misschien toch wel handig?
  U heeft nog een week om die zwendelaars met hun corona wet tegen te houden en nog iets van een leven te bewaren en uzelf te beschermen tegen hersenroerderij en vaccinaties met geheime gemaakte vuiligheid.

  Like

 17. Alex Delarge zegt:

  Met dank aan shownieuws. Gaan wij het daadwerkelijk meemaken dat de gossipmedia het werk doen van zogenaamde onderzoeksjournalisten en ook nog succesvol zijn?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s