‘Rutte voert vandaag gesprek met terroristische organisaties’

Screenshot_152

(Door: “9ForNews”)

Als je in Nederland gaat demonstreren tegen het coronabeleid, dan heb je kans dat je oog in oog komt te staan met de oproerpolitie of undercoveragenten. Als de boeren de straat opgaan om te protesteren tegen het stikstofbeleid, dan zet Rutte het leger in. De dames en heren politici zitten duidelijk niet te wachten op kritiek op het beleid, ook al stond dat in geen enkel verkiezingsprogramma.

Als je in Nederland gaat demonstreren tegen racisme, dan legt Rutte je geen strobreed in de weg. Sterker nog: hij nodigt je uit in Den Haag voor een praatje. Vandaag gaan Rutte en minister Koolmees (D66) in gesprek met actiegroepen Black Lives Matter en Kick Out Zwarte Piet (KOZP). Tijdens een bijeenkomst op het Catshuis wordt gesproken over hoe racisme in de samenleving aangepakt kan worden en hoe het gesprek hierover op een goede manier kan worden gevoerd, aldus de Rijksvoorlichtingsdienst.

Lees verder>>>
NineforNews

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, anarchisme, Appeasement, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Racisme, Rotzakken, Rutte, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op ‘Rutte voert vandaag gesprek met terroristische organisaties’

 1. Meine zegt:

  Het feit dat hij de “kick-out-ZwartePiet” beweging uitnodigt, zonder ook de andere kant te gaan uitnodigen, zegt al genoeg. Alleen de naam al is een oproep tot geweld. En wie zijn die “kick-out”-figuren ? Antwoord: het zijn gelukzoekers die niets kunnen en niets willen dan een uitkering. Omdat ze niets kunnen zijn ze jaloers op iedereen die wel iets kan, en er ook voor wil werken.

  Door deze maatschappelijke parasieten aandacht te geven, en daarmee autoriteit, wordt werkend NL geschoffeerd.

  Geliked door 5 people

  • Julia zegt:

   Meine Inderdaad. Rutte heeft lak aan eigen volk en huichelt mee met de gesubsidieerde terreurorganisaties. Hoogste tijd om deze beroepsleugenaar en huichelaar in maart een flinke trap na te geven. Het is een ongeloofwaardige clown die totaal niet is te vertrouwen.

   Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Meine.
   Helemaal met u eens.
   Rutte is van ’t zelfde soort als die KOZ-negers en andere minkukels die KOZ-aanhangers zeggen te zijn.
   Rutte is n.l. óók druk bezig om NL volledig naar de knoppen te helpen en gaat nu dat KOZ-gajes daarbij om hulp vragen.
   KOZ + Rutte ? De fik d’r in !!!!!

   Geliked door 1 persoon

 2. Kees zegt:

  Kick-out Rutte! Ik hoop dat het tuig het Torentje eens even gaat verbouwen. Rutte is toch ook een “foute witte man”?

  Geliked door 2 people

 3. bozeoudeman zegt:

  Ja, maar als de terroristen van BLM en Antifa straks de straten helemaal in bezit hebben en als islam rules en sharia norm is, dan wil ik dat ze weten dat ik hen geen strobreed in de weg heb gelegd.
  Mark Rutte, ook namens de rest van mijn ploeg zeer onbekwame hypocrieten en idioten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Lost Johnny zegt:

  Tsja….alles is een kwestie van geweld….hoe meer geweld er uit moslim krijgen komt, hoe dieper er word gebogen om de lieden terwille te zijn. Zo is Groen Links een politiek machtsoord waar mee word onderhandeld geworden door geweld van hun aanhang, nu dus kick out zwarte pik, en black shit matters….nu denk ik dat kick out zwarte pik deze sinterklaas geen schijn van kans meer heeft nog te protesteren in de provincie van de hooivorken gaan erin, dus voor hun is het nu grijpen wat er aan uitsteeksels word aangeboden. De BLM is gewoon een hoop zeikerds bij elkaar die elders in de wereld niks te vreten zouden hebben en door hun soortgenoten met kapmes zouden worden ingekerfd…maar hier verwende kinderen zijn die niets in de weg word gelegd want ach, ze zijn minderbedeeld in alles….

  De les is hier dat geweld en terreur loont, maar dat was al duidelijk sinds het bonnetje van Teeven….dus mensen, geweld is het nieuwe stembiljet, met geweld en meer geweld word je onderhandelings partner….niet met braaf constructief beleefd mee democrátiseren in de praktijk proberen te brengen…

  Ram 15 burgervaders een dwarslaesie, trap 25 kamerleden een drukfout in de genen, maak kortekaas van een paar NGO directrices en je bent volwaardig partner in dit treurspel.

  Geweld mensen, dat is het wisselgeld van de 21ste eeuw. Fuck fatsoen, moraal en manieren, behandel je naasten voor wat ze zijn, dieren.

  Like

 5. verwardeman zegt:

  Ali Baba en de veertig rovers .

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Aftreden NU !! Leugenachtige theedrinker !

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Mark Rutte doet me precies denken Ann bepaalde “toeristen” op de Veluwe die daar allemaal wilde zwijnen gaan voeren om daarmee op de foto te gaan en zelfs te willen aaien! Helaas is het voeren van zwijnen juist het aanbieden van hun galgenmaal daar zij hierdoor alleen maar onbetrouwbaarder worden en veeleisender!
   Want wilde zwijnen zijn eigenlijk net zo ondankbaar als die terroristische organisaties die je wel kunt oververwennen maar hierdoor alleen maar agressiever worden!

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Kick Out de anti Zwarte Piet figuren. !! Weg uit ons land met dat tuig, nu !!

  Geliked door 1 persoon

 8. vangie1206j zegt:

  Ach Nederland is al kapot.
  Bedankt Rutte en je linkse kliek

  Like

 9. klaas zegt:

  Like

 10. Dr. Heinz zegt:

  Net als in Amerika, gebruikt links terroristen om bepaalde zaken te regelen.
  Links zijn totaal geschift, knettergek en gevaarlijk voor de democratie!!
  En hier in Nederland is het net zo gesteld, die politieke zooi gaat met hun praten, overleggen.
  Waar Rutte en co mee gaat praten, hoort hier niet thuis in ons Nederland, in héél Europa trouwens ook niet!!!
  Dat zooi moet terug naar eigen land, en snel ook!!!
  Kunnen gelijk die linkse zooi mee er uit zetten, krijgen we weer een gezond, leefbaar Nederland van!!
  Vanmiddag beginnen!!!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Marc zegt:

  Natuurlijk klopt er geen bal van alles wat die Rutte uithaalt. De vraag is echter: hoe is het mogelijk dat hij hiermee wegkomt? Want evident zal zijn dat Rutte alweer een daverende verkiezingsoverwinning zal behalen.

  Het antwoord zal dan luiden: omdat het Nederlandse volk in meerderheid uit sufkutten bestaat: Nederland verdient zijn eigen ondergang!

  Daarbij zij opgemerkt dat u en mij geen inspraak vergunt werd.

  Like

 12. Julia zegt:

  Niet alleen Grapperhaus dient te verdwijnen maar de grootste hielenlikker en volksverlakker Rutte dient morgen nog zijn post te verlaten. Welke slapende Nederlander is nog niet wakker dan ben je toch wel echt onder een steen begraven.

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Rest ons allen de vraag; hoeveel miljoenen heeft de MP toegezegd aan deze antifa-groeperingen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s