VIDEO: Martin Bosma (PVV) houdt Troonrede

 

De Tweede Kamer debatteerde dinsdagavond op aanwijzen van SP-Kamerlid Ronald van Raak over het referendum. PVV-Kamerlid Martin Bosma week in zijn termijn ietwat af van het onderwerp. Hij deed een rondje langs de velden: de EU, de NPO, D66, de Volkskrant, Zwarte Piet, BLM, Amsterdam, nepnieuws, Kajsa Ollongren en nog veel meer. Een Troonrede vóór de Derde Dinsdag van september zo u wilt. Uiteindelijk wist hij de cirkel rond te maken: dat referendum moet er komen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op VIDEO: Martin Bosma (PVV) houdt Troonrede

 1. Jan zegt:

  Alle mensen nog aan toe. Zit dat wijf van de PvdA, Attje Kuiken, nou wel eens iets anders te doen dan eeuwig klooien met haar telefoontje?
  Niks presteerde die omhoog gevallen, inmiddels vol gevreten vette slak* uit Leiden, en verdraaid, ineens zit zij in de Kamer en ja hoor, ook hier klooit zij ook maar weer de gehele tijd met telefoon en snoertjes. Geen vergadering zonder geklier met dat ding
  (en de Kamer zit als vanouds weer bomvol, je kunt je kont nauwelijks keren)

  *

  Dat zij compleet voor gek staat in die rok komt in haar proletenkop niet op.

  Geliked door 4 people

 2. Jan zegt:

  Bosma heeft gelijk, het marxistisch terreurcollectief sloopt Nederland:

  Minister Van Engelshoven (D66): teveel blanke mannen op universiteit = teveel vrouwen aangerand
  ‘Een diverser samengestelde werkomgeving kan daartegen helpen’

  “Minister Van Engelshoven komt vandaag, samen met organisaties in het hoger onderwijs, met een actieplan om universiteiten diverser te maken. Op de instellingen werken nu nog te veel witte mannen en dat moet anders, vinden ze.

  Van Engelshoven zei in het NOS Radio 1 Journaal dat “de wetenschap niet altijd een veilige werkomgeving” is. Ze wees op “nare incidenten met intimidatie van vrouwelijke medewerkers” en zei dat een diverser samengestelde werkomgeving daartegen kan helpen.”
  …..
  https://tpo.nl/2020/09/01/minister-van-engelshoven-d66-teveel-blanke-mannen-op-universiteit-teveel-vrouwen-aangerand/

  Geliked door 2 people

  • Heniusz zegt:

   Quote: “Minister Van Engelshoven (D66): teveel blanke mannen op universiteit = teveel vrouwen aangerand. Een diverser samengestelde werkomgeving kan daartegen helpen.”
   Onder welke stoeptegel woont die dan? Als er al eens sprake is van “aanranding” staat de dader er meestal letterlijk gekleurd op. Komt bij dat het mevrouw de minister nog niet mee gaat vallen voldoende gekwalificeerde “diversiteit” te vinden. Iets van de spreekwoordelijke naald in de hooiberg… Tekent overigens wel de volstrekte armoede van Rutte III, kan mij bijna van geen enkele minister een wapenfeit van belang herinneren.

   Geliked door 2 people

 3. Cathja zegt:

  Wat heeft Martin Bosma een schitterende Troonrede gehouden! Grote klasse!

  Geliked door 3 people

 4. Julia zegt:

  Referendum terug en een hele grote schoonmaak door die blauwe stoelen in Den Haag. Ollengren past niet binnen in democratie, partijen als D66 en Groen Links handelen niet uit landsbelang maar verraden ons land door nog meer import toe te staan, Rutte de grootste leugenaar, De Jonge een dictator en corrupt door belangenverstrengeling, Grapperhaus al jaren minister van het ministerie van Justitie en Veiligheidheid waar wanbeleid niet vreemd is, Wiebes een smeerlap die de Groningers totaal in de steek heeft gelaten en na veel falen deze post heeft veroverd, enfin een bolwerk van mislukkelingen die Nederland goed naar de klote hebben geholpen en nu buiten de democratie ook nog onze economie hebben vermoord. Onvergeeflijk en naar huis uiteraard zonder wachtgeld en gewoon solliciteren of tegen een minimale uitkering rond zien te komen.

  Geliked door 3 people

 5. Arthur Schop zegt:

  Zalig gevoel bij deze speech, dat er nog iemand de waarheid durft te zeggen.

  Geliked door 2 people

 6. alweer een perfecte analyse van de de feiten

  Geliked door 1 persoon

 7. Marijke zegt:

  Hulde, hulde, hulde! Mensen als Bosma geven iemand weer hoop voor de toekomst.

  Like

 8. karton zegt:

  De buitenlandse voorzitter van de 2de Kamer, Khadija Arib (PvdA), trekt een zéér bedenkelijke tronie bij het aanhoren van de troonrede van de heer Bosma. Óf ze moet hoognodig een plasje plegen óf ze zit te soppen op haar stoeltje. Dat ze met haar houding geen raad weet bij het moeten aanhoren van zoveel waarheden, is wel duidelijk.

  Geliked door 2 people

 9. verwardeman zegt:

  Fenomenale voordracht , de spijker op zijn kop !
  Helaas heb ik EEN belangrijke factor weer gemist , namelijk de Bilderberggroep .
  Zij zijn het waarschijnlijk die ” 1968 ” geimplementeerd hebben , of dacht u dat dat
  spontaan – en dus niet georkestreerd – gebeurde ?
  Zolang de kop van het monster – de Bilderberggroep – niet wordt benoemt en aangepakt ,
  gaat alles gewoon door.
  Het is deze club die al die useful idiots mooie baantjes belooft !
  Martin , de shit is al in 1954 begonnen , niet in 1968 , 1968 is een GEVOLG van.
  Of zijn jullie soms met de dood bedreigd als je je kop open doet over Bilderberg , want
  je maakt mij niet wijs dat Bilderberg een onbekent fenomeen is bij de PVV .

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   verwardeman.Ik ben aangenaam verrast dat u over de (nazi) bilderberg groep begint.Dan zult u ook weten dat zij de macht hebben in nederland en europa,en niet de regeringen of de marionetpoppen die zichzelf politici noemen.

   Geliked door 2 people

 10. Republikein zegt:

  Glas, plas en was, ze luisteren wel?
  Hoofdpijn.
  https://pbs.twimg.com/media/EW3_j30XQAUQU23?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 1 persoon

 11. Harry zegt:

  Proficiat , geweldig verhaal , heer Bosma !

  Aangezien er nu open en bloot gesproken wordt over tuig als Soros , om er maar even een te noemen , zal dit nu toch echt geen roddel zijn , maar werkelijkheid .
  Hopelijk gaat Trump dit brok vergif in zijn volgende termijn onschadelijk maken .

  Geliked door 3 people

 12. guusvelraeds zegt:

  Meewarig het hoofd schudden, humorloos grinniken, doen alsof je aan het lezen bent, elkaar vol betekenis aankijken. Het gajes in de kamer weet goed dat de waarheid geventileerd werd en ook dat velen er niet zitten om het volk te vertegenwoordigen. Ze zitten vooral voor zichzelf. Lid zijn van de juiste partij is je loopbaan gunstig beïnvloeden. Lid zijn van een partij die de stem van het volk vertegenwoordigd is je loopbaan op dood spoor brengen en in het ergste geval lichamelijk letsel oplopen of een afgebrande auto vinden bij naar huis gaan. Als de directe democratie niet terugkomt kan het inderdaad alleen maar eindigen in bloedbaden. Bloedbaden beginnen meestal met een klein incident terwijl de aanloop naar zo’n bloedbad zich uitstrekt over decennia.

  Geliked door 4 people

 13. Skeptic70 zegt:

  Als altijd is Bosma weer vlijmscherp! Soms vraag ik me af waneer hij uit de schaduw van Geert stapt. Ondanks het feit dat ik heel veel waardering heb voor Wilders denk ik dat de PVV pas echt groot kan worden als Bosma aan het roer staat.

  Like

 14. Konkie zegt:

  In een woord: GEWELDIG

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Chapeau Martin !!! Martin voor minister President !!

  Geliked door 1 persoon

 16. johannes zegt:

  Ah wat mag ik deze man graag horen , hoe fantastisch hij weet te duiden hoe linkse kwallen die de macht nooit mochten krijgen, de hele maatschappij in de greep houdt middels de jeugd via scholen te indoctrineren en zodoende al decennia lang en dus al een hele generatie gewillige idioten heeft gecreeerd.
  Mijn vermoeden is dat via ”gezondheidszorg” de rest nog zal/moet volgen voor zover dat al niet ruimschoots toegepast wordt.
  Hoe dan ook ik wens martin het lef toe wat nodig is om tegen deze kliek op te komen en dat mensen mogen inzien dat hij waarheden bloot legt waar velen niet eens over durven te denken (veelal ook uit puur eigenbelang), in elk geval ben ik blij dat er nog een aantal opkomen voor werkelijke democratie in plaats van de schijnvertoning die nu al jaren opgevoerd wordt waarbij de bevolking voor zn eigen ondergang mag werken en betalen, en ondertussen de klootzakken zich verrijken (financieel en maatschappelijke status) over de ruggen van hen die zij eerst tot gewillige slaaf hebben gemaakt.

  Stelling : scholen zijn linkse kerken geworden en de “wetenschap” is de dominee

  Geliked door 3 people

 17. loNe zegt:

  heerlijk … een gezond geluid

  in een doodzieke en vermoeiende PC correcte wereld

  Geliked door 2 people

 18. ronjaspers zegt:

  Geweldige waarheid speech van de heer bosma,ik ben geboren in 1966 en heb het extreem linkse nageboorte op zien komen in de jaren 70 Extreem links zijn de nuttige idioten die achter de schermen gesteund worden door de (nazi) bilderberg groep m.b.v. denktanks,spindocters en gefinancierd door bilderberger george soros.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ ronjaspers.
   Met u eens.
   Hoewel ik reeds 24 jaar oud was toen u werd geboren, heb ik ook die viezigheid zien binnentrekken in ons landje en nog wel van zéér nabij ! Verschrikkelijk.
   Maar nu ben ik toch ff de kluts kwijt……….die Sjors Soros is toch de vent die regelmatig met die z.g. “prinses” Mabel Los aan of onder tafel zit/zat ?

   Like

   • ronjaspers zegt:

    karton.Die george soros en mabel zijn ook lid van de bilderberg club en ook verschillende leden van ons nepkoningshuis.Die george soros is een extreem linkse multimiljardair jaren geleden is zijn vermogen geschat op 30 miljard dollar.Hij heeft een paar jaar geleden ongeveer 15 miljard van zijn bank gehaald om heel veel ellende van de laatste jaren op deze wereld te financieren.De invasie van moslims uit het midden oosten met behulp van de NGO,s wordt door hem gefinancierd,de illegalen karavanen uit zuid amerika naar de amerikaanse grens.Ook dat rellend,plunderend,moordend,en brandstichters van de racistische BLM en de facistische antifa die amerikaanse steden slopen worden door hem gefinancierd.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ ronjaspers op 3 sept. om 20.18 uur. Ik dank u zeer voor uw uitleg en de tijd die u hieraan heeft besteed. 👍👍

    Like

 19. M. zegt:

  Zo goed als alle viespeuken die zo begaan zijn met de wereld gezondheid hebben de eed van verneuk zoveel mogelijk naasten afgelegd.
  Hoewel dat voor bijna iedereen wel zichtbaar is onderhand hebben we nog een massa mensen die het verdommen om na te denken of anders te horen dan hun tv liegt ook al sla je ze met keiharde feiten om de oren.
  Ze sterven liever met een te groot ego dan toe te geven dat ze misleidt zijn en willen maar niet begrijpen dat de mensen die zij gek noemen, zonder zelf ook maar iets te onderzoeken, de enige mensen zijn die werkelijk met ze zijn begaan.

  Maar goed de duvel is uit de hemel geflikkerd vanwege zijn te grote ego dus dan weet iedereen die een te groot ego heeft en bewust blind blijft voor de ellende waar men tot in den treure voor gewaarschuwd is, waar hij of zij straks uit geflikkerd word.
  We hebben het hier niet over onwetende mensen maar mensen die bewust hun ogen en oren dichthouden als het de waarheid betreft en alleen maar leugens oplepelen die ze gehoord hebben van onbetrouwbare leugenaars op hun tv en dan anderen nog voor gek gaan uitmaken.

  Geliked door 1 persoon

 20. ronjaspers zegt:

  M.Voor die mensen die in de ontkenning zitten hebben ze een paar dure woorden uitgevonden.Cognitieve dissonantie.

  Like

 21. ronjaspers zegt:

  karton.Die george soros en mabel zijn ook lid van de bilderberg club en ook verschillende leden van ons nepkoningshuis.Die george soros is een extreem linkse multimiljardair jaren geleden is zijn vermogen geschat op 30 miljard dollar.Hij heeft een paar jaar geleden ongeveer 15 miljard van zijn bank gehaald om heel veel ellende van de laatste jaren op deze wereld te financieren.De invasie van moslims uit het midden oosten met behulp van de NGO,s wordt door hem gefinancierd,de illegalen karavanen uit zuid amerika naar de amerikaanse grens.Ook dat rellend,plunderend,moordend,en brandstichters van de racistische BLM en de facistische antifa die amerikaanse steden slopen worden door hem gefinancierd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s