We ruilen onze vrijheid en tradities niet in voor communisme!!

Screenshot_160

(Door: “Elise Nijmegen”)

U wordt beziggehouden door de politiek en de meewerkende media en u hoort niets anders dan over besmettingen, muilkorven en dat de genomen maatregelen “nodig” zijn, maar die op geen enkele manier onderbouwd kunnen worden door de globalistisch ingestelde politici. Er wordt u angst aangepraat voor niets en dat is mijns inziens gewoonweg crimineel. Maar ondertussen gebeuren er heel veel dingen die u niet op het nieuws ziet.

In onderstaand artikel leest u, met naam en functie, dat er 87 politici ontmaskerd zijn vanwege hun gruwelijke misdaden met kinderen. Aangezien we nu wel in de gaten hebben dat dit een mondiaal probleem is bij vele politici, filmsterren, acteurs, zangers en multinationals, zal dat uiteindelijk ook zijn uitwerking in óns Nederland hebben en zullen we naar alle waarschijnlijkheid hier ook verlost worden van o.a. corrupte pedo-satanistische politici.
https://prepareforchange.net

Er worden misdaden gepleegd door mensen die een voorbeeldfunctie hebben en die zouden moeten staan voor volk en vaderland. In plaats daarvan krijgen ze de opdracht om op mensen in te slaan, ze te intimideren en ze te arresteren.

Mensen die ooit bij de politie hebben gewerkt, keren zich nu ook tegen het beleid dat uit Den Haag komt, zoals voormalig politieagent Abe Dijkstra, die vreedzaam demonstreerde op het Malieveld en van de politie klappen kreeg. Gewoonweg omdat hij, zoals zo velen van ons, onze vrijheid niet willen inruilen voor communisme. Ook Marechaussee Melchior Verbon zegt dat hij zijn eed niet heeft afgelegd om mee te werken aan datgene dat tegen de grondwet indruist.

Ook Chris Kragtwijk van de Koninklijke Marine zegt niet te willen meewerken aan de onderdrukking van de Nederlandse bevolking. Kragtwijk zegt tegen de bestuursleden, waaronder Rutte en de Jonge, niet meer te zijn dan pionnen van het grote geld en de macht en dat ze aansturen op politiegeweld en uitgelokt burgergeweld en dat ze alle diensten daarvoor misbruiken en daardoor dus eigenlijk gewoon strafbaar bezig zijn. Dat ze, geheel mee eens, ambtsmisdrijven plegen die de dood tot gevolg hebben en ze de mensen onthouden van de juiste medicatie en van de juiste informatie aangezien de MSM, net zoals het Nepnieuws Onder Staatstoezicht, het werkelijke nieuws niet brengt.
www.ninefornews.nl

We leven in een wereld waarin de abnormaliteit aan u wordt aangeboden als iets “normaals”. Het “nieuwe normaal” van Rutte en de rest van de onrealistische globalistisch ingestelde politici beschermt kinderen niet meer, zorgt niet meer voor onze ouderen, wil geen boeren meer en dat beleid komt voort uit Agenda 21/2030 van de corrupte Verenigde Naties. Kinderen zijn ons grootste bezit en er zijn mensen die kinderen als seksobject zien zoals de door de regering officieel erkende nieuwe pedopartij. Van kinderen blijf je af! En hopelijk verdwijnt deze smerige vuile pedopartij weer snel, aangezien niemand met een greintje gezond verstand achter deze kindermisbruikers zou moeten staan.
www.weesdeweerstand.nl

Onderstaand artikel leert ons dat George Soros groepen financierde om conservatieve en nationalistische stemmen op het internet te censureren. 49 uitgelekte memo’s vertellen dat het plan bedacht en gefinancierd is door Soros.
https://theduran.com

In Berlijn gingen meer dan een miljoen mensen de straat op om te protesteren tegen het globalisme, tegen het communisme dat meekomt met de corona waanzin, en de zogenaamde (niet bestaande) klimaattoestand.

In Berlijn was Robert Kennedy jr. en die waarschuwde ons, de Europese bevolking, voor tirannieke machtsovername in Europa. Een punt van aandacht is wel dat 5G, met de levensgevaarlijke straling, totale controle mogelijk maakt… Zonder 5G is dat niet mogelijk. Hij zei onder andere: “57 jaar geleden kwam mijn oom John Kennedy naar deze stad, naar Berlijn, omdat deze stad aan het front stond tegen het wereldwijde totalitarisme”. Dat is nu weer het geval!
www.xandernieuws.net

Ze gaan het niet redden, mensen. Wij, de bevolkingen, zijn wakker en maken steeds meer mensen wakker met zijn allen en dat moeten we blijven doen! Want samen, ongeacht kleur of afkomst, kunnen ervoor zorgen dat “ons normaal” weer terugkomt en dat we weer trots kunnen en mogen zijn op onze identiteit, ons land, cultuur en tradities en samen kunnen we ervoor zorgen dat onze kinderen in vrijheid opgroeien zonder satanistische pedofielen die “anders” denken over kinderen.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in anarchisme, Barbarisme, Communisme, nieuw fascisme, Rotzakken, socialisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op We ruilen onze vrijheid en tradities niet in voor communisme!!

 1. Bas zegt:

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Als het trouwens om kinderen gaat die een ramp kunnen betekenen voor verderfelijke systemen zoals het huidige neo-communisme zal ik hier een paar voorbeelden opnoemen hoe kwaadaardige figuren zichzelf vaak ten gronde richten als ze de verkeerde personen binnen halen puur uit eigenbelang, hebzucht, zelfverrijking en macht.
  Dan gaat het hier om drie stripverhalen uit de Tina rond 1983, waaronder een fotostrip, die ik natuurlijk apart zal beschrijven:

  De prooi van de Lemminga’s

  Het “biologen-echtpaar” Lemminga hielden op hun tropische landgoed een geheimzinnig meisje gevangen (haar naam en afkomst waren lange tijd onbekend) dat ze als slavin hielden en vreselijk behandelden. Op een bepaalde dag ontdekte Jolies van der Woude, de dochter van de plaatselijke smid, bij puur toeval, het bestaan van het meisje (toen zij weer een mislukte vluchtpoging deed) ofschoon Roland Lemminga haar meende af te kopen met een diner daar hij de hulp van haar vader goed kon gebruiken om zijn paarden te beslaan.
  Jolies had er niettemin alles voor over om het meisje uit de handen van de Lemminga’s te redden waarbij zij later hulp kreeg van een groep apen (een soort slanke chimpansees ) waaronder een zekere Tamo. Toen speelde Jolies zelfs voor het paard van Troje door zich in de paardentrailer te verbergen zodat ze het landgoed kon inkomen (hoewel de Lemminga’s haar thans buiten de deur wilden houden) en het meisje probeerde te bevrijden.
  Uiteindelijk vielen zij toen allebei in handen van de drie “Lemminga’s” die in werkelijkheid niemand anders waren dan Herbert Dieters, de boosaardige butler van de echte Roland Lemminga, diens even slechte huishoudster Alida Pauw en hun handlanger Arend! De echte meneer Lemminga was namelijk al jaren geleden overleden en zelfs de grootvader van het meisje (haar ouders waren bij een verkeersongeluk om het leven gekomen toen zij nog een peuter was) en zij was niemand minder dan Letitia Lemminga, ook beter bekend als Lettie Lemminga!
  Toen de “Lemminga’s” de twee meiden hierna letterlijk voor de leeuwen wilden werpen arriveerde echter de politie en keerden de apen zich tegen de misdadigers die daarna prompt werden gearresteerd ofschoon Arend door de apen in het leeuwenverblijf was opgesloten en dit eventueel had overleefd. Letitia kreeg hierna haar vrijheid en fortuin terug en haar beulen hadden feitelijk met het binnenhalen van Jolies inderdaad een soort paard van Troje binnengehaald!

  Pruiken van Parkins

  In Londen, 180 jaar geleden, werd het weesmeisje Sandy Davis door Amanda Parkins en haar blinde Moe verkocht om in hun pruikenmakerij, samen met andere weesmeisjes, pruiken te gaan maken onder vreselijke omstandigheden. Moe Parkins had echter veel hogere verwachtingen van Sandy en zij ging deze opeens (gelijk wat de brute slavendrijver Simon Legree met oom Tom probeerde) steeds luxueuzer behandelen en voortrekken boven Amanda.
  Moe was niettemin een verderfelijke vrouw en zij deed dit echter ook alleen uit eigenbelang en hebzucht daar Sandy de plaats moest innemen van Kitty Quentin, de verdronken dochter van de rijke mevrouw Quentin, waarbij Sandy helaas ook nog werd onderdrukt door de bandiet Joe Jarman.
  Tot Moe’s grote pech, en natuurlijk haar eigen schuld, werd Amanda uiteindelijk zo kwaad om het feit dat Moe haar verstootte en Sandy voortrok (Amanda wist tenslotte niets af van de boze plannen van haar moeder) dat ze als een soort wraakactie de hele pruikenmaker in brand stak! Sandy, de weesmeisjes en mevrouw Quentin ontkwamen maar hoe het met Amanda en Moe afliep was onbekend al viel Joe Jarman later in handen van de politie.
  Ook Moe had de grote fout gemaakt daar zij meende zichzelf met Sandy te bereiken die feitelijk haar alleen maar ongeluk bracht! Sandy werd hierna door mevrouw Quentin geadopteerd en ze was dolblij dat ze van de vreselijke Parkins was bevrijd!

  Complot om prinses Sylvia

  TriX de Zomer, de dochter (?) van een plaatselijke arts, werd in een fotostrip door een vals echtpaar (een baron en barones met vreselijke griezelige tronies!) via chantage gedwongen om de plaats in te nemen van prinses Sylvia, een prinses die ook popzangeres was maar door een ongeluk met een paard was uitgeschakeld.
  Sylvia leek fysiek heel sterk op Trix en zij werd, gelijk zoals Moe dat met Sandy deed, zodanig “getraind” als prinses opdat het akelige echtpaar namelijk uit waren om het geld dat Trix moest verdienen met popconcerten. Ze was jammer genoeg niet tegen het tuig opgewassen maar zij waren zelfs uit op de troon van het land waar de koningin, de oma van Sylvia, heerste en zij deze steeds meer als een bedreiging zagen.
  In werkelijkheid bleek de grootste bedreiging voor de baron (en daar was hij onbedoeld zelf verantwoordelijk voor geweest met zijn strenge bewind) te bestaan uit verarmde studenten die zowel Trix als Sylvia “ontvoerden” met het doel de baron te ontmaskeren opdat hij nooit de macht kon grijpen waarmee hij het land verder kon ruïneren of de poen in handen kreeg van de popconcerten.
  Toen het echtpaar een poging deden om de koningin te doen vergiftigen wisten zowel Trix als de studenten het uitschot te ontmaskeren waarna dezen op de vlucht sloegen en de politie achter hen aan werden gestuurd.
  Dokter de Zomer legde hierna aan de koningin uit dat zowel Trix als Sylvia allebei tweelingzusjes waren en dat hun ouders waren omgekomen bij een auto-ongeluk. Tijdens het ongeluk baarde hun moeder de twee meisjes waar zowel de dokter, zijn vrouw als de baron getuige van waren en daar de dokters-vrouw onvruchtbaar was adopteerde hij illegaal, door toedoen van de baron, Trix om deze als hun eigen kind op te voeden wat jaren later diende voor de chantage van de dokter!
  Ook het valse echtpaar hadden met Trix, die zij zo goed (?) behandelden met het opdringen van een luxe leven, alleen maar uit eigenbelang en hebzucht gehandeld en ze raakten op het einde zowel hun geld als hun macht kwijt!

  En dat is ook precies wat de neo-communisten lijken te doen met buitenstaanders en hun eigen volk (?) die zich niet langer laten onderukken en uitbuiten! Ze keren zich steeds meer tegen de machthebbers en geldwolven die te laat inzagen dat ze hier ontelbare paarden van Troje hebben geschapen en binnengehaald!

  Geliked door 1 persoon

 3. pepo Copyright zegt:

  Hier nog méér pedo bende.
  Maar dan uit de hoogste kringen van Nederland.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Wat zijn psychopaten!

  n vele gevallen zijn psychopaten er op uit om macht te verwerven over andere mensen. Vaak slagen zij daarin. Volgens onderzoekers op dit gebied komen psychopaten viermaal vaker voor op topposities dan in de algemene bevolking. Als leiders van spirituele, religieuze, sociale en politieke organisaties, als leiders van wetenschappelijke- en onderwijsinstellingen en bedrijven, van op posities in besturen, brengen zij niet alleen in privé-relaties maar ook in de samenleving chaos en vernietiging teweeg.

  https://www.earth-matters.nl/98/5042/blijvend-actueel/jan-storms-over-psychopathie.html

  Like

 5. Bob zegt:

  Dutch elite pedophiles begrijp ik niet.
  Het komt mij zwaarantisemitistisch over.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s