Bonnenkoning Grapperhaus gaat zonder mildheid & genade op hoerenjacht

Screenshot_172

(Door: Arthur van Amerongen)

Arthur van Amerongen over Ruud ‘billenknijper’ Lubbers, Mei Li Vos en Paul Tang in de CDA-fractiekamer in Den Haag en het voorstel om betaalde seks te verbieden. “Wat bezielt zo’n Anne Kuik? Heeft die nog nooit een grondige studie gelezen over de verschrikkelijke gevolgen van het verbieden van kommersjele seks?”

Bij het CDA denk ik aan twee vormen van seks. Allereerst is daar het typisch ethisch-reveillistische vreemdgaan van de gesjeesde spindoctor Jack de Vries, die moeder de vrouw en koters verliet voor een twintig jaar jongere medewerkster van defensie. Kan iedereen gebeuren, kijk maar naar die andere CDA-spindoctor: Frits ‘Brinkman-shuffle’ Wester. Niets menselijks is de Christen-Democratische Appèlantito vreemd, krek eender als de Heere Jezus.

Lees verder>>
HP De Tijd

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in CDA, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

13 reacties op Bonnenkoning Grapperhaus gaat zonder mildheid & genade op hoerenjacht

 1. Gienekehado zegt:

  Vanmiddag het debat gevolgd over de rellen deze zomer. Het werd weer voor de zoveelste keer duidelijk waarom en waardoor ONS LANDJE naar de kloten geholpen is! Het is te veel voor woorden wat zich daar afspeelde. Hopelijk is er wat van terug te zien in de media! Het was tenenkrommend! Grapperhaus is 1 Grote Mislukking, moet asap vervangen worden! Markuszower zat er als vertegenwoordiger van de PVV. Hij deed zijn best, maar vond hem ondermaats en werd stuitend overruled door Denk, GL, D66. Wilders had daar moeten zitten!!

  Like

 2. henb zegt:

  hoer = het oudste beroep ter wereld ! en dat wil die valse leugenaar nu in een keer verbieden ?
  ik denk dat er dan veel meer verkrachttingen gaan plaats vinden trouwens

  Geliked door 1 persoon

 3. h zegt:

  Hoer = het oudste beroep ter wereld , en dat moet nu stoppen ineens??

  Like

 4. Harry zegt:

  Heb niks met dat soort dames .
  Je moet toch wel héél onhandig zijn als je niet gewoon af en toe zelf een vriendinnetje kunt verschalken ?

  Maar ik zag vanavond een reportage op tv over een gehandicapte man .
  Tja , wat kan die anders dan betaalde seks ?

  Bovendien is er een categorie die gewoon regelmatig van bil moet omdat ze anders meisjes op straat gaan lastig vallen .

  Is dat de oplossing dan ?

  Of gaat die Kuik meid dat zelf allemaal gratis compenseren ?
  Of is ze zó stom dat ze die bui niet ziet hangen ?

  Geliked door 2 people

 5. Republikein zegt:

  Mooi hoor.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Er is wederom iemand betrapt op een politieke faux pas en begint direct wild om zich heen te slaan, zo kennen wij onze pappenheimers weer………..

  Like

 7. Julia zegt:

  Kun je nagaan wat een domme geesten. Dit leidt tot ongekende ongecontroleerde prostitutie dat totaal in de illegaliteit verdwijnt. Daarbij wat is er mis met het oudste beroep waar een ieder vrijwillig zelf de keuze heeft er gebruik van te maken of niet. Alles zal en moet om zeep worden geholpen echter is dit niet tegen te houden. Mag een mens zelf nog bepalen wat zij wel of niet doen. Ook deze vrouwen dragen belastinggeld af en zitten niemand in de weg. Jaren lang hebben die politieke idioten de kinderporno nog niet onder de knie kunnen krijgen dat sluipt maar voort terwijl dat al jaren geleden totaal streng strafbaar had moeten worden gesteld en uitgebannen had moeten zijn. Zijn vele hooggeplaatsten in eens vies van vrouwen en hoeren en snoeren terwijl het seksueel misbruik van zelfs minderjarige meisjes onder de elite niet bepaald vreemd is en erg hoog is. Het is schande op schande welke hooggeplaatste personen zich hieraan schuldig hebben gemaakt. Ook dit is meer prioriteit om deze misbruikers aan te pakken. Daarna gewoon kappen met al die onzin. Naar de hoeren is en blijft eigen keuze en er is maar een ding in deze sector belangrijk dat is goede controle om minderjarigen die onder dwang in deze sector werken op te sporen en uit deze business te halen.

  Like

 8. LUCIA zegt:

  We moesten maar eens een programma beginnen; Boer zoekt Hoer… e.e.a met een vette knipoog naar het artikel en daarin gestelde over de Landbouw-RAi en allemaal CDA’ ers.
  In rap tempo wil het CDA nu 2 oude beroepen aan de kant schoffelen t.w. de BOEREN en als je niet meer met de boeren in bed ligt dan schaf je ook maar de HOEREN af, want denkt het CDA de verkrachtingen zijn toch al dramatisch aan het stijgen( lees gratis seks want geen vervolging), gezien inkomend zwaar gesponsord islamverkeer, die vrouwenhaat en verachting hoog in het vaandel heeft net als een heleboel zwaar orthodoxe christenen overigens.

  Like

 9. Julia zegt:

  Een club CDA met o.a.De Jonge en Grapperhaus kan niets van worden verwacht. D66 met Palestijn lover Kaag als partijleider gooi maar op de schroothoop en een huichelaar en leugenaar als MP hoeft men absoluut geen daadkracht van te verwachten. Ik weet niet wat deze gasten snuiven maar volgens mij zijn ze inmiddels knap doorgesnoven (hé Rutte) https://www.ad.nl/binnenland/patienten-horen-in-een-inrichting-er-is-geen-plek-in-de-kamer-voor-praktiserende-pedofielen~adc4bd7b/ En dan druk maken en het willen stoppen van het oudste beroep ??? Volgens mij zijn er toch wel zaken die zeer zeker morgen nog behandeld dienen te worden en zwaar strafbaar moeten worden gesteld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s