ORF informeert: Gezondheidsautoriteit van Canada voorstander van seks met coronamasker

Screenshot_178

(Door: Willi Huber – Vertaling: E.J. Bron)

Absurde en levensvreemde adviezen

Vier redacteurs van de ORF schijnen zichzelf meer als volksopvoeders dan als zuivere journalisten te beschouwen. Zij vinden vooral de seksuele opvoeding van de Oostenrijkers belangrijk. Er gaat nauwelijks een dag voorbij dat niet de voordelen van trans- of homoseksualiteit worden geprezen. Ook in coronatijden mag het thema seks niet ontbreken. Hier informeert men de verplicht kijk- en luistergeld betalende mensen over nieuwe verworvenheden uit Canada: niet kussen, elkaars gezicht niet aanraken – en het liefst alleen zijn bij de seks.

Blick Oostenrijk

Theresa Tam (foto), hoofd van de autoriteit voor openbare gezondheid, maakte haar inzichten en aanbevelingen in het kader van de zogenaamde coronapandemie kenbaar. “De seksuele activiteit met het laagste risico is die, waarbij je alleen betrokken bent”, verklaarde de uit China afkomstige geneeskundige. Tam geldt als ervaren op het gebied van immunologie en virologie. Zij werkt al langere tijd als deskundige met de WHO samen.

“Wie seks met iemand zou hebben die niet in de eigen huishouding zou wonen of tot de coronavirus risicogroepen ozu behoren, zou daarbij een mond/neus-bescherming moeten dragen”, citeerde de ORF de belangrijkste gezondheidsfunctionaris. Daarbij ziet de ORF van de anders inflatoir gebruikte invoegingen of bijvoeglijke naamwoorden. Een “omstreden” of zelfs “skuril” komt de tegenover anders denkenden ander zeer kritische redacteurs niet uit.

Terwijl een neutrale nieuwsstijl, dus de nuchtere beschrijving van daadwerkelijke gebeurtenissen in plaats van ideologische wensen, buitengewoon te begroeten zou zijn bij de ORF. Het artikel over de Canadese geneeskundige valt alleen daarom op, omdat nieuwsberichten zonder duidelijke politieke ondertoon bij de publiekrechtelijke omroep bijzonder zeldzaam zijn geworden.

“Seks kan in tijden van Covis-19 gecompliceerd zijn”, gaf Tam te bedenken. Men zou “moeten afzien van kussen, elkaars gezicht niet moeten aanraken en een masker moeten dragen”. In hoeverre de meest bedreigde risicogroep ouder dan 75 jaar zichzelf door deze seks kan besmetten, verraadde de geneeskundige niet. Daarbij valt op dat het na alcoholverboden, zangverboden en andere maatregelen om nog een voorstel gaat dat ten dele de regels van de fundamentalistische islam dekt. Zo verklaarde de “Spiegel” in het jaar 2013: “Er zijn religiegeleerden, die vinden dat men bij seks niet volledig naakt zou mogen zijn. Anderen zeggen dat dit wel oké zou zijn, zolang de partners elkaar maar niet al te precies zouden aankijken.” Alleen de door Tam voorgestelde zelfbevrediging geldt bij onze Arabische vrienden als streng verboden.

Niet het eerste voorstel in zijn soort

Het gaat overigens niet om het eerste initiatief in zijn soort. Seks in coronatijden met een gezichtsmasker werd al door de Britse NGO “Terrence Higgins Trust” voorgesteld. Deze is verbonden met George Soros´ “Open Society Foundation”. In Duitsland roept de Bondscentrale voor gezondheidskundige informatie al langer op tot het “AHA-principe” bij de seks: Afstand, hygiëne en maskers. Het links geregeerde New York adviseert hetzelfde in de richtlijn “Safer Sex and Covid-19”. Maar dat is waarschijnlijk allemaal alleen maar toeval.

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Willi Huber

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Canada, Krankzinnigheid, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Seks, verloedering, WHO. Bookmark de permalink .

42 reacties op ORF informeert: Gezondheidsautoriteit van Canada voorstander van seks met coronamasker

 1. Wat is dat met dit soort zeugen.
  Willen die de mensheid opleggen wat mag en niet mag in hun meest intieme momenten.
  Misschien zou zo’n halve gare direct met mij in contact moeten gaan.
  Ik weet zeker dat Ik zo’n verknipte in twee minuten jankend de deur uit wek.
  Maar zulken dienen wel het grote plaatje wat momenteel verkocht wordt

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Komt een man bij de dokter. Wil zijn lul laten verlengen met 1,5 meter i.v.m. corona.

  Geliked door 1 persoon

 3. Armani zegt:

  Ha ha ha ha ha ik kom niet meer bij wat een toneel vanwege een gewone jaarlijkse Griep

  Like

 4. Cathja zegt:

  Welja, bemoeien jullie je ook nog maar met seks. Er is geen onderwerp te bedenken, of het ‘corona-bordje’ hangt er aan. Misselijk word ik van die wereldwijde bemoeizucht met ‘vrije’ mensen.
  Laat ons met rust! Er is geen pandemie. Nooit geweest ook. En al die zogenaamde deskundigen, ga alsjeblieft wat nuttigs doen. Het is ‘mooi’ geweest. Wij mogen proberen de puinhopen op te ruimen die de wereldmachten én onze regeringen over ons hebben uitgestort.

  ‘Bedankt’…..

  Geliked door 2 people

 5. Als deze woorden gesproken zijn door de afgebeelde persoon dan kan ik haar mededelen dat een simpel corona maskertje in haar geval niet toereikend is, misschien dat een boerka helpt maar zelfs dat betwijfel ik.
  Een mens moet er toch niet aan denken dat je ’s morgens wakker wordt en je ziet dat naast je liggen!

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Ik ken maar één geval waarin het mondmasker een positief effect had. De zaak is macaber en betreft een verpleegster op mijn werkplek. Ze heeft een misvormende hazenlip, die door veel esthetische operaties niet is verbeterd, maar juist erger is geworden.
   Ze zei me: “Ik draag het masker met enthousiasme. Eindelijk ben ik een vrouw zoals elke andere.”
   Zoals ik al zei, het enige positieve geval.

   Geliked door 2 people

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Zo’n gezichtsmasker is wel lastig bij fellatio en cunnilingus. (Pijpen en beffen).

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 7. johannes zegt:

  ja de geboortebeperkingen klotsen tegen de plinten omhoog tegenwoordig, maken ze het vinden van partners niet moeilijk dan wel sex als het al lukte in deze gecreëerde afstandelijke maatschappij , het wordt steeds duidelijker dat bepaalde lieden niet op nog meer mensen zitten te wachten en natuurlijk …… voor uw eigen veiligheid , want daar liggen we ’s nachts wakker van, echt waar

  Like

 8. Jan zegt:

  Seks met Theresa Tam? Zeker een grap? Zij is natuurlijk gewend aan seks met een zak over haar kop en dus voelt een mondkapje voor haar natuurlijk aan.

  Geliked door 3 people

 9. Jan zegt:

  Psychologische terreur in Canada wie het waagt de hysterie van politici, medici ter discussie te stellen
  Rocco Galati’s lockdown lawsuit: Ezra Levant interviews lawyer suing Trudeau, Dr. Tam and more!

  Like

 10. Jan zegt:

  Wat inmiddels al lang duidelijk is, de staten belazeren de bevolking

  We’ve been scammed by the Dems and the Deep State.

  NY TIMES: Up to 90% Who’ve Tested COVID-Positive Wrongly Diagnosed! TRUTH: A Whole Lot Worse! (Pt 1) https://t.co/DeWJMB4JJv

  — Richard Green (@123RHGreen) September 3, 2020

  Like

 11. Julia zegt:

  Ongelooflijke dwazen. Ik vraag mij toch af wat voor een drugs deze doorgesnoven idioten snuiven die de hersenen totaal hebben afgetakeld en normaal denken niet meer normaal voor deze idioten is. Ongelooflijk dat dergelijke idioten nog podium krijgen of dat hieraan nog publicaties aan wordt gegeven. Het is te ziek voor woorden hoogste tijd om dit soort ziekelijke idioten achter tralies te plaatsen en ze zo uit de samenleving te halen. Welke politici of staat dan ook heeft het lef en recht om dit soort idioterie te verkopen en de bevolking totaal te muilkorven. We gaan naar Canada nou succes!!

  Like

 12. Twee geweldige links @ Jan die duidelijk aantonen hoe groot de scam rondom het virus is.
  Het zou zaak zijn om deze shit tot op de bodem uit te zoeken en diegenen die bijvoorbeeld ervoor gezorgd hebben dat deze PCR test gebruikt gingen worden eens nader aan de tand te voelen.
  Daarom hoop Ik dat de zaak die de Heer Rocco Galati heeft aangespannen ook voorzien heeft dat deze mensen in Canada gehoord zullen gaan worden.
  Een ding is in ieder geval duidelijk dat na deze recht zaak nooit nog iemand van Trudeau zal horen.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Dat hele zooitje hoort in een gesloten inrichting en nooit meer loslaten deze debielen !

  Like

 14. Bas zegt:

  GB

  Geliked door 1 persoon

  • Ruben zegt:

   Een moedige man.
   Jammer dat hij geen hulp krijgt van medepassagiers.
   Die muilkorf is volledig ilegaal, occult en waanzin.
   In strijd met de moraal en zedenwet , grondwet en rechten van de mens.
   Eveneens die 1.5m, verplichte vaccinaties.
   Ik vind nog steeds vernederend om te zien, telkens weer wanneer ik mensen zie met een muilkorf.
   Wat gênant, wat laten de mensen zich toch gemakkelijk pakken.
   Als makke schapen.
   Het is voortdurend een strijd tegen het gezond verstand.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Ruben op 4/9 om 18:40

    Hier zien we duidelijk wat een hoax kan veroorzaken. Politieagenten die mensen als uitschot behandelen, alleen omdat zij laten weten dat ze in hun recht staan, en weigeren zich te laten muilkorven.
    Respect voor de man die zich verdedigde; schandalig hoe die politieman handelde!

    Like

 15. verwardeman zegt:

  Weg met die blanken !
  Het is Kalergi-plan en de wraak van SOROS op het noordelijke ” germaanse ” blanke ras ,
  wraak voor de Holocaust , Soros zou immers van Joodse bloede zijn .
  Soros haat blanken , WEG MET ONS !

  Like

  • M. zegt:

   Georgy Swartzs had zelf de tijd van zijn leven met het ombrengen van joden, die nep jood.
   Daar is zelfs nog een filmpje van.
   Hij heeft haat tegen elke kleur.

   Like

 16. M. zegt:

  Bij de seks kunt u het best alleen zijn met uw muilkorf.
  Zulke lui zijn het knettergek al ver voorbij.

  Er zijn niet teveel mensen op de wereld dat is niet meer als een praatje om het in slaap helpen van miljoenen mensen te rechtvaardigen, al zijn er nog genoeg idioten die er in meegaan.
  Het zijn idioten want dezelfde mensen die de wereld te vol vinden zijn ook de mensen die zogenaamd met uw gezondheid zijn begaan.
  En als je daar in gelooft ben je wel redelijk idioot te noemen.
  Hypocriet als ze zijn gaan ze er dan wel van uit dat ze er zelf niet bij zitten, er zijn wel teveel niet voor rede vatbare goddeloze gekken met een linkse afwijking op de wereld.

  Geliked door 1 persoon

 17. LUCIA zegt:

  Het grote probleem zijn die NGO’s vaak spuugrijke kids va de superrijke elite, waar zelfs na duur betaalde opleidingen nooit iets van terecht is gekomen. Ze hoeven niet te werken want alle 10 generaties na hen hebben nog geld zat , dus vullen ze hun oppervlakkige leventje met ons te shitten en pa en moe kunnen dan toch nog zeggen mijn zoon is NGO en doet humanitair werk dat is het nieuwe opgepoetste pauperlabel voor deze nitwitten en niksnutten.

  Like

 18. Jan zegt:

  Canada, rot tot op het bot. Wie als journalist zijn werk doet wordt gearresteerd

  de kern:
  Ik had de plaatselijke burgemeester, een in ongenade gevallen politicus genaamd Patrick Brown, er op betrapt dat hij een hockeyarena binnen sloop die hij voor het publiek had gesloten. Hij was binnengeslopen voor een privéwedstrijd met zijn vrienden, terwijl hij de kinderen van Brampton vertelde dat zij niet naar binnen mochten.
  ….
  https://www.rebelnews.com/police_state_canadian_journalist_arrested_on_the_street_for_breaking_story_on_crooked_mayor

  Like

 19. Jan zegt:

  Canada, geregeerd door criminelen en fascisten

  Convicted criminal and minister of Canadian heritage wants to regulate the internet.

  Like

 20. Jan zegt:

  Politie bestormt Chinese casino in Ontario, voor miljoenen in beslag genomen, inclusief wapens, wijn, voedsel ens enz

  https://3speak.co/watch?v=vladtepesblog/ggbcnedc&jwsource=cl

  Like

 21. Jan zegt:

  Covid-kampen in Canada

  Like

 22. Jan zegt:

  Ik arresteer je omdat je weigert je naam te geven

  Like

 23. Jan zegt:

  Domme politie versus slimme student

  video

  Like

 24. Jan zegt:

  Canada op niveau van nazi-Duitsland

  video
  Aylmer Police Officers caught trespassing in the woods behind The Church of God in Aylmer Ontario taking photos

  Like

 25. Jan zegt:

  In de buurt van een demontratie? Dan de cel in
  Welkom in nazi-Canada
  video
  Criminal charges & 30-hour jail stay for protester in New Brunswick

  https://rumble.com/vga0w9-criminal-charges-and-30-hour-jail-stay-for-protester-in-new-brunswick.html

  Like

 26. Jan zegt:

  Canadese Gestapo arresteert dominee die kerkdienst houdt (midden op autosnelweg), kerkdiensten mogen niet van Justin Hitler

  video

  Like

 27. Jan zegt:

  Canada definitief een totalitaire staat
  Justin Turdeau introduces worst censorship law of any western democracy

  Like

 28. Jan zegt:

  Welkom in nazi-Duitsland 2.0, ofwel, Canada

  video

  Like

 29. Cathja zegt:

  Wat een rot land is Canada geworden! Het wordt tijd dat Trudeau zélf voor jaren achter de spijlen verdwijnt! Wat een heerschap zeg!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s